به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 13,445
بازدید دیروز: 23,128
بازدید هفته: 124,557
بازدید ماه: 263,729
بازدید کل: 25,250,602
افراد آنلاین: 85
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۷ دی ۱٤۰۳
Thursday , 16 January 2025
الخميس ، ۱۶ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
امیر موسوی: هزینه سر خم کردن مقابل استکبار بسیار بیشتر از ایستادگی است ۱۴۰۳/۱۰/۰۲

امیر موسوی:

هزینه سر خم کردن مقابل استکبار بسیار بیشتر از ایستادگی است

  ۱۴۰۳/۱۰/۰۲

‫امپراطوری رسانه‌ای غرب می‌خواهند با پیروز جلوه دادن خود مقاومت را مرعوب  کنند | خبرگزاری تقریب (TNA)‬‎
 
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: جوامعی یا کشورهایی که علی‌الظاهر دست از مقاومت می‌کشند، عبرت‌های آموزنده‌ای از تاریخ هستند که هزینه سرخم کردن بسیار بیشتر از ایستادگی است.
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در اولین جشنواره کانون‌های ارزیابی و رشد سرمایه انسانی ارتش که در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن گفت: درود و رحمت بر مقاومت فلسطین که با ایستادگی شگفت‌آور خود صحنه جدیدی پیش روی همه جهانیان باز کرد و چهره واقعی جنایتکاران، دروغگویان و ریاکاران را به عالم و به تاریخ نشان دادند. اگر مقاومت می‌خواست به روش‌های معمول فریاد مظلومیت و ندای حق را به گوش جهان برساند، با هزینه‌های گزاف و زمان‌های طولانی هم نمی‌توانست، اما امروز در جهان، نام فلسطین و آرمان مقاومت فلسطین به گوش و قلب همه حق‌طلبان عالم رسیده است.
وی با بیان این‌که مقاومت فلسطین و مجاهدان غزه مانند یک آینه شفاف چهره کریه و واقعی نظام سلطه و رژیم صهیونی را نشان داد، خاطرنشان کرد: مغزهای مادی و بی‌خدای استکباری و صهیونی تصور کردند با شکستن این آینه هدف او را محو می‌کنند، غافل از اینکه آینه اگر هزار تکه بشود، هزار آینه است و باز هم نور حق و سیاهی باطل را منعکس می‌کند. اینکه در روند تاریخ گاهی می‌بینیم، جوامعی یا کشورهایی علی‌الظاهر دست از مقاومت می‌کشند این هم از عبرت‌های آموزنده تاریخ است که یادآوری کند هزینه سرخم کردن بسیار بیشتر از ایستادگی است.
فرمانده کل ارتش در ادامه خاطرنشان کرد: خوی نظام سلطه و گردنکشان، خوی جلادی است و جلاد گردنی را که خم شود قطع خواهد کرد. امپراطوری رسانه‌ای غرب می‌خواهند با پیروز جلوه دادن خود مقاومت را مرعوب کنند، اما مقاومت ممکن است زخمی ‌شود اما مرعوب نخواهد شد. مقاومت در دنیا افتخار و پیروزی یا شهادت و در آخرت جوار قرب الهی را دارد، آنهائی باید بترسند که در دنیا منفور هستند، لعن و نفرین و نابودی دارند و در آخرت جهنم قهر خداوند. مقاومت با خون شهیدان آبیاری شده و قوی‌تر از قبل به پیش خواهد رفت و سرانجام استکبار و رژیم صهیونی را در همین مسند ظاهری قدرتشان سرکوب خواهد کرد.
امیر موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که کار تأسیس در همه جا سخت است مخصوصا در سازمان‌های جا افتاده و ریشه‌دار سخت‌تر است، افزود: یکی از سازمان‌های دقیق و منظم و پای کار علمی که به صورت دائم کارش را در ارتش و بیرون از آجا انجام می‌دهد و در تمام سطوح ارتش گسترش پیدا کرده کانون‌های ارزیابی و رشد سرمایه انسانی ارتش است.
وی نیروی انسانی را مهم‌ترین سرمایه هر سازمانی دانست و افزود: به‌کارگیری درست و به‌جا نیازمند یک نظام ارزیابی است اگر این سرمایه، سرمایه خوب و درستی باشد آن سازمان پیش خواهد رفت، انسان‌ها هستند که این ابزار تجهیزات و فرآیندها را به کار می‌گیرند و کارها را پیش می‌برند و به سوی هدف حرکت می‌کنند.
فرمانده کل ارتش با اشاره به فرمایش فرمانده معظم کل قوا  مبنی بر اینکه «اگر من به فرض محال به عقب برمی‌گشتم یک جایی را برای شناسایی و تربیت مدیران در نظر می‌گرفتم»، اظهار داشت: امیدوارم که کانون‌های ارزیابی و رشد سرمایه انسانی ارتش به آن چیزی که مد نظر معظم‌له است برسد و یک روز به عنوان یک خبر شیرین محضر ایشان بیان کنم که آن چیزی که مدنظر شما بود را ما در ارتش ایجاد کردیم و این هم میوه و نتیجه کار است. ارتش شاید به عنوان اولین سازمانی در کشور باشد که نظام ارزیابی قوی داشته و بسیاری از انتصابات، ترفیعات و انتقالات بر این اساس صورت می‌گرفته، اما باید تکمیل وبه‌روز می‌شد و ارتقا می‌یافت. 
امیر موسوی همچنین با اشاره به مزیت‌های این کانون نسبت به سامانه‌های قبلی، گفت: در نظام ارزشیابی قبلی ما عملکرد و رفتار را ارزیابی می‌کردیم و در کانون جدید یک قدم عقب‌تر و به طرف ریشه رفته‌ایم و به‌دنبال آن چیزی هستیم که باعث بروز رفتار و عملکرد می‌شود.
وی با تاکید بر این‌که کار کانون فقط ارزیابی نیست، بلکه تاکید اصلی بر رشد است، اضافه کرد: کانون‌های ارزشیابی قدیم بیشتر به بحث انتصابات، تشویق‌ها، اعزام به دوره‌ها و... ختم می‌شد، اما در کانون‌های جدید استعدادهای بالقوه شناسایی شده و شروع به برگزاری دوره رشد می‌کند و برای هر آدمی متناسب با کارنامه خدمتی آن نفر دوره رشد و کارگاه برگزار می‌کنیم.
فرمانده کل ارتش با بیان این‌که کانون ارزیابی و رشد ارتش، تضمین‌کننده احیاء و بالفعل کردن استعدادهای بالقوه تک تک افراد و شکوفایی آینده سازمان است، گفت: در واقع هدف اصلی ما در این کانون‌ها، عینیت بخشیدن به جایگاه‌های مورد انتظار سرمایه انسانی در بیانیه گام دوم انقلاب است و ما در این کانون‌های رشد آدم‌ها را از روز اول تا روز پایان رصد کرده و در طول مسیر هر علامتی را دریافت کنیم شروع به تصحیح و بهبود رفتار و عملکرد می‌کنیم.
تشریح طرح‌ها و سازوکار کانون‌های ارزیابی و رشد سرمایه انسانی ارتش 
سرهنگ فرهاد ‌هادی‌نژاد، رئیس کانون مرکزی ارزیابی و رشد سرمایه‌های انسانی ارتش نیز در این جشنواره ضمن تبریک به‌مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) و همچنین گرامیداشت شهدای قدس ارتش با اشاره به ضرورت‌های تأسیس کانون‌های ارزیابی و رشد در ارتش اظهار داشت: با عنایت به فرامین فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر گزینش نیروهای انسانی مستعد و کارآمد و همچنین تاکید اسناد بالادستی و نیازهای سازمانی مبنی بر شایسته‌سالاری و ایجاد زمینه رشد در راستای تربیت یک سازمان ولایت محور، آماده ظهور و پیشرو، کانون‌های ارزیابی و رشد در ارتش تأسیس شدند.
سرهنگ ‌هادی‌نژاد با اشاره به اهداف کانون‌های ارزیابی و رشد ارتش عنوان کرد: رشد و تعالی کارکنان ارتش، توجه به شایسته‌سالاری در ابعاد سازمانی و ملی و همچنین کمک به تحقق جامعه منتظر و مستحق ظهور از جمله اهداف مهم شکل‌گیری کانون‌های ارزیابی و رشد سرمایه انسانی در ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی چشم‌انداز این کانون‌ها را کسب مرجعیت علمی و اجرائی در حوزه ارزیابی و رشد سرمایه انسانی در سطح ملی و بین‌المللی دانست.
رئیس کانون مرکزی ارزیابی و رشد سرمایه‌های ارتش در ادامه با اشاره به طرح‌ها و سازوکار پایش طرح‌های این کانون، تصریح کرد: طرح شایسته‌سنجی (طرح شهید محمد ابراهیم همتی و شهید موسی نامجو)، به ارزیابی و رشد مستمر کلیه کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش می‌پردازد.
وی افزود: طرح شایسته‌گزینی (طرح شهید عباس بابایی) به ارزیابی و رشد دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های ارتش می‌پردازد، طرح شایسته‌پروری (طرح شهید علی صیاد شیرازی) به توانمندسازی کارکنان ارتش بر مبنای نتایج ارزیابی صورت گرفته در سایر طرح‌های شایسته محوری مالک اشتر ارتش و تاکید بر تنظیم برنامه رشد اختصاصی برای هر یک از کارکنان می‌پردازد و در نهایت طرح شایسته‌گماری (طرح شهید منصور ستاری) به ارزیابی و رشد کارکنان مستعد، جهت همتاسازی و انتصاب در مشاغل راهبردی و خاص می‌پردازد.
سرهنگ ‌هادی‌نژاد با بیان اینکه اثربخشی کانون‌های ارزیابی با استفاده از فرآیند برنامه‌ریزی شده و مستمری از بازدیدهای میدانی، پایش‌های مستمر اقدامات و گزارش‌های تعریف شده است، یادآور شد: میزان موفقیت نیروهای تابعه در استقرار کانون که بر مبنای سنجش اثربخشی آنها است به طور مستقیم، در نمره ارزیابی فرماندهان نیروهای ارتش مؤثر است.
وی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات انجام شده توسط کانون‌های ارزیابی و رشد ارتش، عنوان کرد: تدوین و ابلاغ منشور اخلاقی کارکنان کانون‌های ارزیابی و رشد، طراحی سامانه جامع ارزیابی و رشد ارتش و نظارت بر سامانه بومی نیروها، طراحی و تدوین مدل‌های شایستگی بومی، طراحی ابزار و تمرین‌های بومی همچون بحث‌های گروهی، برگزاری دوره تربیت ارزیاب و آزمون‌های مربوط به آن، گسترش تعاملات ملی و بین‌المللی و بازدید مقامات بلندپایه نظامی داخلی و خارجی از توانمندی‌های کانون ارزیابی ارتش، گسترش تعاملات علمی-اجرائی در سطح ملی، انتشار فصلنامه تخصصی و تعامل با دولت در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی ارتش و کمک به رفع چالش‌های ملی از جمله اقدامات مهم انجام شده توسط کانون‌های ارزیابی و رشد ارتش است.
سرهنگ‌ هادی‌نژاد با اشاره به تدابیر فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر جوان‌گرایی و شناسایی عناصر نخبه برای مناصب مهم، تاکید کرد: کانون شناسایی و پرورش فرماندهان و مدیران راهبردی آینده ارتش با تاکید بر چهار اصل جانشین پروری از بین جوانان نخبه، استفاده از نخبگان زیر نظر فرماندهان با تجربه، اتخاذ رویکرد تحولی و انقلابی در استفاده از ذخیره عظیم نیروی انسانی کارآمد و مؤمن در ارتش و همچنین نو شدن ارتش، به‌صورت مستمر در حال پایش جوانان نخبه در راستای به‌کارگیری در مناصب راهبردی آینده ارتش است.
به گزارش مهر، رئیس کانون مرکزی ارزیابی و رشد سرمایه‌های ارتش با برشمردن برنامه‌های سال جاری این کانون، خاطرنشان کرد: امکان سنجی استفاده از هوش مصنوعی در کانون، افتتاح رسمی واحد بین‌الملل، تحکیم همسوسازی با سایر نظامات منابع انسانی، ایجاد واحد تحقیق و توسعه جهت به روز ماندن ساختار و فرآیندهای اجرائی کانون، استفاده از رویکرد مربیگری در فرآیندهای شایسته‌پروری، تکمیل آزمون‌های اختصاصی تحلیلی و شناختی متناسب با زیست بوم ارتش، توسعه همکاری‌های ملی با دستگاه‌های اجرائی و همچنین توسعه همکاری‌های پژوهشی و علمی با دانشگاه‌های معتبر ملی و سازمانی و افتتاح مرکز رشد سرمایه‌های انسانی ارتش از جمله برنامه‌هایی است که در سال جاری اجرائی خواهند شد.
سرهنگ ‌هادی‌نژاد در پایان با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره کانون‌های ارزیابی و رشد سرمایه‌های انسانی ارتش افزود: فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن رویکرد کانون‌های ارزیابی و رشد سرمایه انسانی در سطح ارتش، تقدیر از کارکنان، حامیان و عوامل مؤثر در برنامه‌های ارزیابی و رشد کارکنان، ایجاد بستر و زمینه مناسب به منظور کشف استعدادهای بالقوه و رشد آنها در سطح ارتش، بسترسازی برای ارتقای نظام شایسته‌سالاری در ارتش و همچنین هم‌افزایی بیشتر با دستگاه‌های اجرائی و سایر سازمان‌های نیروهای مسلح از جمله اهداف برگزاری این جشنواره هستند.

 


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۱۰/۰۳، ۰۶:۲۲:۲۳       بازدیدها: 48