به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 889
بازدید دیروز: 5,718
بازدید هفته: 889
بازدید ماه: 21,859
بازدید کل: 23,683,681
افراد آنلاین: 12
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۰۸ اردیبهشت ۱٤۰۳
Saturday , 27 April 2024
السبت ، ۱۸ شوّال ۱٤٤۵
اردیبهشت 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
313029
آخرین اخبار
1070 - نمایندگان ملت تشریح کردند/ چه بلایی بر سر خانه‌های سازمانی مجلس آمد؟۱۳۹۹/۰۳/۰۵
نمایندگان ملت تشریح کردند/
 
چه بلایی بر سر خانه‌های سازمانی مجلس آمد؟
 
   ۱۳۹۹/۰۳/۰۵
محمدمهدی زاهدی :: خبرگزاری خانه ملت
 
زاهدی می‌گوید که مجلس در دوره‌های قبل خانه سازمانی داشته اما آن خانه‌ها را ثمن بخس فروختند و حجت‌الاسلام سلیمی نیز می‌گوید خانه سازمانی نماینده و مدیران باید در مناطق متوسط به پایین شهر باشد همچنین شریعتی منتخب مردم تهران پیشنهاد کرده که نمایندگانی که نمی‌خواهند از ودیعه مسکن استفاده کنند با تجمیع آن صندوقی برای اشتغال جوانان ایجاد کنند.
   محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس، درباره برخی مبالغ مصوب در مجلس از جمله ودیعه مسکن، وام و خودرو به نمایندگان اظهار داشت: همانگونه که خودتان گفتید به نمایندگان وام‌هایی داده می‌شود و این وام‌ها پول بلاعوضی نیست که داده ‌شده و پس گرفته نشود. شما نمایندگان تهران و برخی از شهرهای اطراف تهران را نبینید. نماینده‌ای که از شهرستان می‌آید نیازمند مسکن برای اسکان است و ودیعه‌ای برای اجاره یک خانه حداکثر 100 متری از سوی مجلس به آنان داده می‌شود و اگر مجلس خودش خانه‌های سازمانی داشت و در اختیار نمایندگان قرار می‌داد این هم وام داده نمی‌شد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این پرسش که چرا مسکن برای ساخت خانه‌های سازمانی اقدامی صورت نمی‌دهد، گفت:  مجلس در دوره‌های قبل تعداد زیادی خانه‌های سازمانی داشته است اما اینها را به ثمن بخس به تعدادی از نمایندگان آن دوره واگذار کرده‌اند که این یک اشتباه بود.
زاهدی می‌گوید که متراژ خانه‌هایی که مجلس شورای اسلامی در دوره‌های قبل داشته به 300 متر زیربنا می‌رسیده است و می‌شد اکنون این خانه‌ها را تبدیل به سه واحد 100 متری کند.
وی در همین خصوص تاکید دارد: نمایندگان مجلس باید به شدت از خوی اشرافی‌گری پرهیز داشته باشند و مظهر پاکدستی و ساده‌زیستی باشند تا مردم به نظام و مجلس اعتماد کنند.
چرا خانه سازمانی در جنوب شهر نباشد؟
حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه برخلاف دیگر ادارات و سازمان‌ها مجلس شورای اسلامی مسکن سازمانی ندارد، گفت: البته مجلس در سال‌های گذشته خانه سازمانی داشت که هر چند تعدادش کم بود اما به دلیل رانت‌خواری برخی نمایندگان و تلاش برای تصرف این منازل به قیمت اندک بعد از دوره نمایندگی، همین خانه‌های سازمان فروخته شد.
وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی در دور دوم و سوم در نزدیکی پاستور، تعدادی خانه سازمانی داشت که این خانه‌ها حتی تا مجلس ششم و هفتم هم موجود بود، تصریح کرد: این خانه‌ها به تعدادی از نمایندگان داده شد تا در دوره نمایندگی استفاده کنند اما برخی از نمایندگان تا سال‌ها بعد از اتمام دوره نمایندگی، این منازل  را در تصرف داشته و آن را تخلیه نمی‌کردند.
منتخب محلات در مجلس یازدهم گفت: به عنوان مثال یکی از نمایندگان تهران در مجلس ششم خانه سازمانی مجلس در نزدیک پاستور را تا چندین سال بعد از مجلس ششم تخلیه نکرده بود با وجود آنکه وی بعد از آن دیگر نماینده نبود.
حجت‌الاسلام سلیمی اضافه کرد: همچنین برخی از نمایندگان بعد از اتمام دوره نمایندگی با لابی و رانت همان منازل سازمانی را به قیمت اندک به نام خود کردندکه این یک نوع رانت بود.  به دلیل همین مشکلات هیئت رئیسه مجلس خانه‌های سازمانی را فروخت و هیئت رئیسه مجلس نهم و دهم دیگر برای خانه‌های سازمانی اقدامی نکردند.
نماینده محلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بسیاری از مقامات و مسئولین از خانه‌های سازمانی استفاده می‌کنند اما مجلس به دلیل همین مشکلات خانه سازمانی ندارد.
سلیمی تصریح کرد: در دوره مجلس ششم و هفتم تعدادی از خانه‌های سازمانی مجلس در منطقه سعادت‌آباد تهران بود سؤال این است که چرا مجلس در آن منطقه برای نمایندگان خانه تهیه کرد و چرا در جنوب شهر تهیه نکرد.
وی افزود: به نظر اینجانب منازل نمایندگان مجلس باید از مجموعه بهارستان به پایین باشد. من که سه دوره نماینده هستم در همین منطقه ساکن هستم.
نماینده محلات در مجلس شورای اسلامی افزود: اینجانب می‌بینم که برخی از همکاران در همان روزهای اول دوره نمایندگی در مناطق ولنجک یا قیطریه ساکن می‌شدند این تعداد از نمایندگان روحیه اشرافیگری پیدا می‌کنند و دیگر روحیه خدمت ندارند. ساخت خانه سازمانی برای مدیران در مناطق بالاشهر و یا اجاره خانه در این مناطق برای مقامات حتماً آسیب‌زا است و ضرر دارد.  وی تأکید کرد: توصیه ما به هیئت رئیسه مجلس این است که تصمیمی نگیرد تا نمایندگان بالاشهرنشین باشند. نماینده‌ای که از شهرستان به تهران بیاید و بالاشهرنشین شود هم آرای مردم یادش می‌رود و هم مشکلات مردم.
نماینده محلات در مجلس شورای اسلامی افزود: نماینده یک شهر باید در مناطق متوسط و پایین شهر زندگی کند و محل زندگی و نوع زندگی وی از سطح متوسط به پایین باشد.  ما در گذشته به هیئت رئیسه مجلس توصیه کردیم اگر قرار است خانه سازمانی برای نمایندگان ساخته شود باید در مناطقی باشد که طبقات متوسط به پایین در آن منطقه حضور دارند.
وی با بیان اینکه قرار بود برای نمایندگان مجلس خانه‌های سازمانی بسازند، گفت: تا به امروز مجلس خانه سازمانی ندارد و خانه سازمانی که قرار است در منطقه بهارستان در کنار مجلس ساخته شود، هنوز تکمیل نشده است.
اقدام جالب یکی از نمایندگان مجلس یازدهم
حجت‌الاسلام سلیمی در خصوص توئیت یکی از منتخبان مجلس یازدهم مبنی بر اینکه هیئت رئیسه مجلس دهم برای ودیعه، اجاره مسکن نمایندگان مجلس یازدهم مبالغی را مصوب کرده، با بیان اینکه هیئت رئیسه مجلس دهم نمی‌تواند برای مسکن نمایندگان مجلس یازدهم تصمیم‌گیری کند، افزود: در ابتدای هر دوره‌ای از مجلس معمولاً منتخبان در هتل و یا مهمانسراهای ادارات مستقر می‌شوند تا تکلیف مسکن آنها مشخص شود.
لازم به ذکر است مالک شریعتی منتخب تهران در مجلس یازدهم در توئیتی نوشت: هیئت رئیسه مجلس دهم برای ودیعه، اجاره مسکن نمایندگان مجلس یازدهم مبالغی را مصوب کرده. در جلسه یک ماه فرمی دادند که امضاء نکردم و استفاده نخواهم کرد. به همکاران عزیز که نیاز ندارند پیشنهاد می‌کنم با تجمیع این مبالغ، پایه‌گذار صندوقی در مجلس برای اشتغال، ازدواج و مسکن جوانان شویم.