به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,809
بازدید دیروز: 4,623
بازدید هفته: 6,432
بازدید ماه: 255,270
بازدید کل: 25,866,087
افراد آنلاین: 13
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۳۱ فروردین ۱٤۰٤
Sunday , 20 April 2025
الأحد ، ۲۲ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
731 - اسلام ستیزان ۱۴۰۱/۱۲/۰۸

   اسلام ستیزان

  ۱۴۰۱/۱۲/۰۸

اجرایی شدن فرایند کمک مالی 38 میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیلاتحادیه اروپا نشستی درباره سوریه برگزار می کند- اخبار اروپا - اخبار بین  الملل تسنیم | Tasnim | خبرگزاری تسنیم | Tasnim

 کانادا 12 مقام ایرانی را تحریم کرد

تداوم رویکرد خصمانه کانادا علیه ایران - ایرنا

کانادا روز دوشنبه 12 مقام در سپاه پاسداران و نیروهای امنیتی ایران را به بهانه نقض حقوق بشر تحریم کرد.
بر اساس گزارش‌های منتشرشده، کانادا دیروز دوشنبه 12 مقام در سپاه پاسداران و نیروهای امنیتی ایران را به بهانه نقض حقوق بشر تحریم کرد.
بر اساس اعلام وزارت خارجه کانادا، این دهمین بسته تحریمی کانادا علیه ایران از اکتبر 2022 به شمار می‌آید.
از جمله افرادی که در لیست جدید تحریم‌های کانادا قرار دارند عبارتند از:
- مرتضی میر آقایی، فرمانده نیروی بسیج در سنندج
- اسماعیل زارعی کوشا، فرماندار استان کردستان
- سید صادق حسینی، فرمانده نیروی بیت‌المقدس در استان کردستان
- رحیم جهانبخش، فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی 
کانادا طی هفته‌های اخیر به بهانه حقوق بشر، تحریم‌های متعددی را علیه ایران اعمال کرده است.
اتاوا چند روز پیش بود که «مرتضی طلایی»، فرمانده سابق نیروی انتظامی تهران و روزنامه جوان را در لیست تحریم‌های خود قرار داد.
کانادا از زمان آغاز اغتشاشات در ایران اقداماتی را در حمایت از آشوب‌ها انجام داده است. این کشور، از جمله روز چهارم مهرماه اعلام کرد ده‌ها فرد و نهاد ایرانی از جمله پلیس امنیت اخلاقی را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.
کانادا دولتی همسو با آمریکا است و در سال‌های گذشته از تحریم‌های آن کشور هم علیه ایران تبعیت کرده است. تحریم پلیس امنیت اخلاقی ایران، چند روز بعد از آن صورت گرفت که واشنگتن هم همین نهاد را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.
تحلیلگران دست‌کم بخشی از انگیزه‌های آمریکا را به مذاکرات وین مربوط می‌دانند. مطابق این تحلیل، واشنگتن در شرایطی که در برابر دست برتر ایران در مذاکرات رفع تحریم‌های وین چاره‌ای پیش رو نمی‌بینند قصد دارند از طریق تحریک افکار عمومی و دعوت به آشوب در ایران یک اهرم فشار برای خودشان دست و پا کنند.
 
گزارش نیویورک‌تایمز از  نحسی حضور گروهک ورشکسته منافقین در آلبانی
 
گزارش نیویورک تایمز از نحسی حضور منافقین در آلبانی - مشرق نیوز
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی به نقش واشنگتن در تحمیل تروریست‌های گروهک منافقین به آلبانی و در پی آن کشانده شدن این کشور ضعیف ناتو به «گرداب بلاتکلیفی و نبردهای ژئوپولیتیک» پرداخته است.
روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت: آلبانی هدف حملات مکرر دیجیتالی بوده که تصور می‌شود با حضور گروهک تروریستی منافقین در این کشور مرتبط است.
در مقدمه این گزارش به قلم «اندرو هیگینز» آمده است: مشتریان یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های آلبانی اندکی قبل از کریسمس با متن کوتاهی که روی تلفن همراه‌شان ظاهر شد، شوکه شدند که در آن نوشته شده بود: «حساب شما مسدود شده است. موجودی حساب شما صفر است.» 
در ادامه این گزارش با تکرار اتهامات اثبات‌نشده علیه ایران که بهانه تیرانا برای قطع روابط با تهران بوده، آمده است: «این پیام که بعد مشخص شد جعلی بوده حاکی از آغاز جبهه جدید مخربی بود که مقامات آلبانی، آمریکا و ناتو آن را حملات سایبری عظیم سازماندهی‌شده توسط ایران علیه یکی از ضعیف‌‌ترین اعضای ائتلاف نظامی (ناتو) شناسایی کرده‌اند.»
ادی راما نخست‌وزیر آلبانی در مصاحبه‌ای در تیرانا پایتخت این کشور گفت: «این حمله، تجاوز به حاکمیت یک کشور از سوی کشور دیگر است. کاملاً مشابه تهاجم نظامی متعارف تنها با ابزارهای دیگر.»
به نوشته نیویورک‌تایمز، «این حمله، آلبانی کشور بالکان با کمتر از سه میلیون جمعیت را در گردابی از بلاتکلیفی و نبردهای ژئوپولیتیکی بزرگ شامل ایران، اسرائیل و ایالات متحده فرو برد». به ادعای این گزارش، «دلیل این حملات که با نفوذ مخفیانه به سرورهای دولتی در سال ۲۰۲۱ آغاز شد اما تازه سال گذشته بود که شروع به ایجاد اختلال مشهود کرد، به نظر می‌رسد پناه دادن به مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) یک گروه مخفی مخالف ایرانی در خاک آلبانی باشد.»
به اذعان روزنامه آمریکایی، سیاست قطبی‌شده واشنگتن که در آن جنگ‌طلبان جمهوری‌خواه ضد ایران از حامیان سرسخت این گروه بوده‌اند هم در این امر نقش داشته است. به نوشته این گزارش، مایکروسافت که از سوی دولت آلبانی برای تحقیق در این خصوص گمارده شد، در گزارشی درباره حمله، آن را با اطمینان زیاد به «بازیگران تحت حمایت دولت ایران» نسبت داد و این گروه (منافقین) را هدف اصلی حمله خواند. مایکروسافت در گزارش خود افزود «کارزار علیه آلبانی» احتمالاً اقدام تلافی‌جویانه در مقابل حملات سایبری بوده که ایران تصور می‌کند توسط اسرائیل و این گروه انجام شده است.
گفتنی است این گزارش در حالی ایران را متهم به حمله سایبری نموده که اساسا چنین حمله‌ای به مردم عادی یک کشور برای ایران توجیهی ندارد. 
به نوشته این گزارش، آلبانی در سپتامبر روابطش با ایران را قطع کرد و دیپلمات‌های آن را در پاسخ به آنچه به گفته کارشناسان مخرب‌‌ترین حمله سایبری در اروپا علیه یک کشور ناتو از سال ۲۰۰۷ بود، اخراج کرد. این حمله نه‌تنها کار دولت آلبانی را مختل و اعتماد به موسسات مالی را تضعیف کرده، باعث درز گنجینه عظیم اطلاعات محرمانه شده است. به نوشته نیویورک‌تایمز، شدت این حمله گسترده همچنین آزمون دشواری را برای ناتو ایجاد کرده که آلبانی عضو آن است و تحت تعهد دفاع جمعی این ائتلاف قرار دارد. ناتو در واکنش اما خود را به تعهدات حمایت از آلبانی در تقویت قابلیت‌های دفاع سایبری و محکوم کردن فعالیت‌های مخرب سایبری محدود کرده است.
در گزارش روزنامه آمریکایی آمده است اعضای سابق این گروه که در سال ۲۰۱۶ بسیاری از پیروان خود را از پایگاه قبلی در عراق به آلبانی منتقل کرد، آن را فرقه پلید می‌خوانند. آمریکا تا سال ۲۰۱۲ آن را در زمره گروه‌های تروریستی طبقه‌بندی کرده بود اما بعد از اینکه اردوگاه‌شان در عراق مورد حمله شبه‌نظامیان طرفدار ایران قرار گرفت، از آلبانی خواست به هزاران نفر از آنها پناه بدهد.
طبق این گزارش، آمریکا کارشناسانی از اف‌بی‌آی و سایر آژانس‌ها را درخصوص این حمله اعزام کرده گرچه ادی راما نخست‌وزیر آلبانی گفته تیرانا خواستار اقدام و کمک بیشتر آمریکاست. اسرائیل هم که به ادعای این گزارش، تجربه زیادی در مقابله با تهدیدات ایران دارد، در این زمینه کمک می‌کند.
به ادعای پروگنی کارشناس امنیت سایبری در تیرانا اما هکرهای مظنون به ارتباط با ایران دست‌کم تا پایان ژانویه در کمین شبکه‌های این کشور بودند و یک مدرک شناسایی دولتی را که ۲۹ ژانویه ایجاد شده بود، به‌صورت آنلاین منتشر کردند. وی ماه گذشته در مصاحبه‌ای گفت: به ما گفته شد که هکرها دیگر داخل سیستم نیستند اما می‌بینیم که هنوز آنجا هستند. این آشفتگی بزرگ و جدی‌تر از آن چیزی است که قابل تصور است.
طبق این گزارش، اعضای جداشده از این گروه هم ارتباط ایران با این حملات را مورد پرسش قرار می‌دهند و معتقدند مقصر واقعی می‌تواند خود این گروه باشد. همچنین به نوشته نیویورک‌تایمز، برخی نشانه‌ها حاکی از آن است که بازیگرانی غیر از دولت ایران در این حملات نقش داشته‌اند.
براساس این گزارش، دولت آلبانی تلاش کرده خشم عمومی از این حملات را با تاکید بر این که هدف آن مردم عادی نیستند و گروهک تروریستی منافقین و دولت آلبانی که از اخراج آن امتناع می‌کند، هدف آن هستند، فرونشاند.
دولت آلبانی گرچه از اخراج تروریست‌های منافقین امتناع کرده‌اما طبق این گزارش، راما اذعان کرد که کنار آمدن با آنها آسان نیست و آنها حتی توافق با تیرانا مبنی بر این که از این کشور به‌عنوان پناهگاه امن برای انجام فعالیت سیاسی علیه ایران استفاده نکنند را هم نقض کرده‌اند. آنها تاکنون رویدادهای زیادی از جمله گردهمایی سالانه را در آلبانی علیه تهران با حضور حامیان شناخته شده آمریکایی مثل رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک و وکیل شخصی سابق ترامپ برگزار کرده‌اند.
به گزارش فارس، نخست‌وزیر آلبانی گفت: مخالفان ایرانی دوستانی در کاپیتول هیل دارند که برای آنها لابی می‌کنند اما اکنون به آنها دستور داده شده فعالیت‌های عمومی علیه ایران را متوقف کنند. این گروه رویداد سالانه خود را سال گذشته لغو کرد و اکنون دیگر برگزار نمی‌شود. امیدواریم دیگر تلاش نکنند، زیرا به نفع این کشور (آلبانی) نیست و آنها باید بپذیرند.