به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,215
بازدید دیروز: 26,992
بازدید هفته: 41,304
بازدید ماه: 180,476
بازدید کل: 25,167,374
افراد آنلاین: 95
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲٤ دی ۱٤۰۳
Monday , 13 January 2025
الاثنين ، ۱۳ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
3620 - سعید جلیلی: «فتنه زرد» با توئیت و فالوور بیشتر می‌خواهد بر استدلال و حرف حق غلبه کند ۱۴۰۲/۰۵/۲۸

سعید جلیلی:

«فتنه زرد» با توئیت و فالوور بیشتر می‌خواهد

بر استدلال و حرف حق غلبه کند  

۱۴۰۲/۰۵/۲۸

سعید جلیلی به دانشجویان هشدار داد/ فتنه زرد چیست؟
سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در جمع دانشجویان حاضر در طرح ولایت دانشگاه شهید بهشتی خواستار شناخت صحنه فتنه زرد شد و با تحلیل اهمیت مردم‌سالاری دینی در برابر طراحی صد ساله دیگران برای این منطقه، از اهمیت نقش‌آفرینی فعالانه در انتخابات مجلس سخن گفت.
نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی، شناخت صحنه و میدان را لازمه کار فرهنگی تمیز عنوان کرد و اظهار داشت: اگر می‌خواهید افسر این جنگ نرم باشید باید میدان را بشناسید. کسی در این میدان پیروز است که صحنه را او تعریف کند وگرنه حرکت او منفعلانه خواهد بود. کسی موفق خواهد بود که میدان را بشناسد. هم میدان را باید شناخت، هم باید دانست طرف مقابل چگونه می‌خواهد صحنه را تعریف کند. برای اینکه در میدان بتوانید حرکت درست داشته باشید باید بتوانید از آنچه می‌خواهد پیش بیاید پیشی بگیرید وگرنه عقب خواهید ماند، وگرنه او خواهد آمد و صحنه را تعریف خواهد کرد. اما چه کنیم تا وقتی وارد میدان شدیم منفعل نشویم؟ چگونه می‌توان میدان را شناخت؟
وی افزود: بعد از فتنه هشتاد و هشت، زیاد پرسیده می‌شد که فتنه بعد چیست؟ در جاهلیت که شریعتی نبود، حقیقتی نبود، استدلالی نبود، منطقی نبود، مبنای حکم دادن این بود که چه کسی زودتر می‌توانست هجو کند، یک شعر خوب بگوید، دیگری را منکوب کند. فتنه زرد با توئیت و فالوور بیشتر می‌خواهد بر استدلال و حرف حق غلبه کند. این شکل جاهلی بود، شکل مدرن آن می‌شود اینکه در جامعه شما استدلال جایگاه نداشته باشد، منطق جایگاه نداشته باشد، حقیقت جایگاهی نداشته باشد، بلکه اگر کسی زودتر توانست یک توئیت بزند، طرف مقابلش را هجو کند، یا توانست زودتر فالوور جمع کند، یا اگر کسی بر این مبنا توانست بیشتر به اصطلاح لایک بگیرد، بتواند غلبه پیدا کند؛ یعنی مناسبات درون جامعه شما به جای آنکه بر مبنای حق تعریف شود، بشود چه کسی فالوورش بیشتر شد. اگر این مناسبات غلبه پیدا کرد، می‌شود همان میدانی که باید شناخت.
جلیلی در ادامه گفت: اگر شما این‌جا میدان را خوب تشخیص ندهید، آن موقع خود شما هم می‌گویید «او توئیت زد، یکی هم من می‌زنم»، «او هجو کرد، یک هجو هم من می‌کنم»، مقهور بازی او می‌شوید، در حالی که تمایز شما این نیست، امتیاز شما این نیست. امتیاز شما آن حقیقت است، امتیاز شما دفاع از حق است. اینکه می‌گوییم میدان را باید شناخت، یکی از جنبه‌هایش همین است. اگر شما فعال باشید، اما در یک مسیر و میدانی فعال باشید که او تعریف می‌کند، یعنی صبح تا شب در گوشی بنشینیم بگوییم این و آنچه گفتند، آن وقت می‌بینید فضای کشور می‌رود به سمت مسائل به اصطلاح زرد. فتنه زرد این است؛ یعنی در یک جامعه به‌جای آنکه مبنا استدلال و حقیقت باشد و عمق در مسائل خریدار داشته باشد، یک سطحی از ابتذال رونق داشته باشد؛ یک سطحی از حرف‌هایی که شاید ظاهر خوبی داشته باشند، اما عمق ندارند. این‌جاست این اردوها اهمیت پیدا می‌کند تا شما آن عمق را پیدا کنید، آن مبنا را پیدا کنید تا بعد بر این مبنا بتوانید به میان میدان بیایید و امتیازتان را به رخ بکشید.
تسلط به حرف‌های دقیق و عمیق یکی از امتیازهای دانشجوی جوان حزب‌اللهی 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این نکته که باید دید حق چیست، بیان کرد: هر چقدر این مفاهیم عالی را بتوانید با جاذبه‌های هنری به رخ بکشید، موضع قوی‌تری خواهید داشت. اعجاز قرآن همین بود که مفاهیم عمیق را به بهترین بلاغت، به بهترین فصاحت بیان می‌کرد. امروز هم اگر ما می‌خواهیم از ‌اندیشه دینی دفاع کنیم باید مفاهیم آن را با قدرت به میان میدان بیاوریم و برای آن با بهترین شکل از ابزارهای هنری، از زبان شعر، از زبان سینما، از زبان هنر استفاده کنیم. این می‌شود همان حضور در میدان، ولی میدانی که به آن عمق بخشیده‌اید و در سطح نمانده‌اید، این‌جاست که تازه امتیازات خود را باید به رخ بکشید.
نماینده رهبر انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی، یکی از امتیازهای دانشجوی جوان حزب‌اللهی متدین را تسلط به حرف‌های دقیق و عمیق در موضوعات مختلف دانست و اظهار داشت: مگر می‌شود با عمقی صرفاً در حد یک جمله مسیر روند یک کشور را تعیین کرد؟ نه اینکه اگر کل حرفش را در مورد یک موضوع جمع کنند در حد یک توئیت بماند و نتواند یک جمله بیشتر حرف داشته باشد. اخیراً فردی صحبت می‌کرد، تا یک جمله بیشتر از او سؤال می‌کردند می‌گفت «آن را دیگر من نمی‌دانم، دیگر بلد نیستم!». مگر می‌شود با عمقی صرفاً در حد یک جمله مسیر روند یک کشور را تعیین کرد؟ این اردو یک آمادگی است برای عمق بخشیدن به موضوعات تا موقع حضور در صحنه دانشگاه و جامعه معلوم شود این دانشجو در این‌گونه مباحث حرف جدی دارد، برنامه دارد، هدفمند کار می‌کند، امتیازات خودش را می‌شناسد، تمایزات خودش را می‌شناسد.