به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 25,757
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 33,854
بازدید ماه: 173,026
بازدید کل: 25,159,925
افراد آنلاین: 121
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
3757 - امیرعبداللهیان: ژاپن طرح از سرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران را پیشنهاد داده است ۱۴۰۲/۰۷/۰۴
امیرعبداللهیان:
ژاپن طرح از سرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران را پیشنهاد داده است
   ۱۴۰۲/۰۷/۰۴

تحلیل بازار - پیشنهاد ژاپن برای کمک به حل وفصل مسئله هسته‌ای ایران -  صاحب‌خبر

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری «کیودو» ژاپن تصریح کرد که توکیو طرحی را برای ازسرگیری و احیای مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 (انگلیس، فرانسه، روسیه، چین، آمریکا بعلاوه آلمان) پیشنهاد داده است.
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران روز (یکشنبه) به کیودو گفت که هرگونه طرحی از سوی ژاپن که هم‌راستا با «منافع ایران» باشد، از سوی جمهوری اسلامی مثبت تلقی خواهد شد.
وی با این مقدمه و با‌اشاره به طرح ژاپن برای احیای مذاکرات هسته‌ای و برجام ادامه داد: «ما از نقش سازنده ژاپن در احیای توافق هسته‌ای حمایت می‌کنیم».
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به جزئیات طرح ژاپن برای احیای مذاکرات هسته‌ای ‌اشاره‌ای نکرد. وی در جریان سفر ماه آگوست به توکیو و دیدار با «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر و «یوشیماسا‌هایاشی» وزیر خارجه وقت ژاپن، پیشنهاد دولت ژاپن درخصوص مذاکرات هسته‌ای را دریافت کرده است.
مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ در سال ۲۰۱۸ زمانی به بن‌بست رسید که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور وقت آمریکا علی‌رغم پایبندی جمهوری اسلامی ایران به مفاد برجام، این توافق را به صورت یک‌جانبه ترک کرد و سیاست فشار حداکثری علیه ایران را در پیش گرفت.
از طرف دیگر، اروپایی‌ها هم به تعهدات خود برای جبران خروج آمریکا عمل نکردند، جمهوری اسلامی ایران بعد از یک سال صبر راهبردی، در نهایت پنج گام‌ را در چارچوب بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام و در راستای کاهش تعهدات برجامی برداشت. آخرین دور مذاکرات رفع تحریم‌های وین مردادماه گذشته در وین برگزار شد اما بعد از آن دچار وقفه شده است تحلیلگران می‌گویند برخی عوامل مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام در ماه‌های گذشته بوده است.
کشورهای غربی از طریق به راه‌انداختن جنگ رسانه‌ای-تبلیغاتی طی ماه‌های گذشته در تلاش بوده‌اند مقاومت ایران برای پافشاری درخصوص منافع این کشور را بشکنند.
 به گزارش فارس، جمهوری اسلامی ایران راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها، اخذ تضمین درخصوص ماندگاری برجام و رفع ادعاهای پادمانی آژانس اتمی را اصلی‌ترین مطالبه خود در مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داده و تأکید کرده که تنها بازگشت به قرارداد دوجانبه‌ای که در ازای برخی محدودیت‌ها نفع ملموس اقتصادی برای ملت ایران به همراه داشته باشد را منطقی می‌داند و آن را می‌پذیرد.


اعتراف آمریکا به کارشکنی در اعطای مجوز به امیرعبداللهیان برای سفر به واشنگتن

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با طرح ادعاهای بی‌اساس و تکراری ضدایرانی اعلام کرد که واشنگتن با درخواست امیرعبداللهیان برای سفر به واشنگتن و بازدید از دفتر حفاظت منافع ایران مخالفت کرده است.
متئو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز گذشته به وقت واشنگتن در نشست خبری خود در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا درخواستی از سوی هیئت ایرانی برای سفر به واشنگتن و بازدید از دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی شده، گفت: «به نظر می‌رسد که شما این را به عنوان یک فرضیه در نظر می‌گیرید، در حالی که در واقع این اتفاق افتاده است. آنها این درخواست را مطرح کرده و وزارت امور خارجه آن را رد کرد.»
میلر همچنین گفت: «ما موظف هستیم به مقامات ایرانی و سایر مقامات دولت‌های خارجی اجازه دهیم برای حضور در سازمان ملل به نیویورک سفر کنند، اما تعهدی نداریم که به آنها اجازه دهیم به واشنگتن‌دی‌سی سفر کنند.» 
وی با طرح ادعاهای تکراری مقامات آمریکایی علیه ایران گفت که آمریکا معتقد نیست با توجه به این اتهامات اجابت درخواست ایران ضرورتی داشته باشد.
پیشتر برخی رسانه‌ها مدعی شده بودند که آمریکا با درخواست هیئت ایرانی برای سفر به واشنگتن و بازدید از دفتر حفاظت منافع ایران در سفارت پاکستان خودداری کرده است.
به گزارش تسنیم، مقامات آمریکایی بارها با عدم صدور مجوز به مقام‌های کشورهایی که در برابر زورگویی‌ها و قدرت‌طلبی آمریکا ایستادگی کرده‌اند ثابت کرده‌اند میزبان مناسبی برای مراکز دیپلماتیک و بین‌المللی نیستند.