احمدینژاد مسئولیت امنیتی سفرش را پذیرفت
و راهی گواتمالا شد
۱۴۰۲/۰۷/۱۴
باز هم نام محمود احمدینژاد در میان است! مردی جنجالی که به همراه حلقه یارانش که بعدها خود را «مردان بهاری» نامیدند، هر از چند گاهی به دلیلی نامش در فضای مجازی مطرح میشود.
به گزارش مهر، روز گذشته در خبرها آمد که محمود احمدینژاد قصد دارد به منظور شرکت در یک سمپوزیوم بینالمللی- مجمعی که در آن اشخاص مختلف راجع به موضوعی واحد، مقالاتی ارائه نموده و یا سخنرانیهایی ایراد میکنند- پیرامون مدیریت جامع منابع آب در جهان به کشور گواتمالا در آمریکای مرکزی سفر کند.
اما ساعتی بعد از انتشار این خبر، گفته شد برخی عوامل اطلاعاتی و امنیتی با حضور در فرودگاه امام خمینی(ره) ضمن ضبط گذرنامه احمدینژاد از سفر وی به گواتمالا ممانعت به عمل آوردند.
با توجه به وجود شرایط بیثبات سیاسی در گواتمالا و گزارشهایی مبنی بر احتمال وقوع شرایط امنیتی در این کشور، عوامل امنیتی با سفر احمدینژاد در این مقطع زمانی مخالفت کردند و به وی توصیه شد با توجه به تحریمهای بینالمللی و احتمال بازداشت، این سفر را انجام ندهد، چراکه به تازگی یعنی ۲۷ شهریورماه سال جاری وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که تحریمهای جدیدی را علیه محمود احمدینژاد، رئیسجمهور سابق ایران اعمال میکند. معاون وزیر خزانهداری آمریکا، مدعی شد «بازداشت نادرست شهروندان آمریکا» دلیل تحریم محمود احمدینژاد بوده است.
از سوی دیگر گفته میشود این کشور در همسایگی مکزیک و یکی از فقیرترین کشورهای حوزه آمریکای مرکزی است و بر اساس آمار، میزان جرم و جنایت بسیار بالایی دارد.
همچنین ایران در گواتمالا سفارتخانه نداشته و گزارشهایی نیز مبنی بر نفوذ بالای رژیم صهیونیستی در این کشور وجود دارد. علاوهبر آن، این کشور جزو معدود کشورهایی بود که به تبعیت از ترامپ سفارتش را از اورشلیم به قدس انتقال داد و کاملاً با سیاستهای آمریکا هماهنگ است.
اما احمدینژاد به دنبال سیاست «بستنشینی» بهاریها، به مدت ۱۰ ساعت در فرودگاه ماند و بر سفر خود اصرار کرد و پس از قبول مسئولیت پیامدهای احتمالی این سفر، راهی گواتمالا شد و حاضر نشد بهخاطر منافع ملی و خطرات احتمالی این سفر، از خواسته خود عقبنشینی کند.
محمود احمدینژاد پس از آغاز توفانیاش در استفاده از ادبیات انقلابی و شعارهای عدالتخواهانه، بعد از دولت دهم تحت تأثیر حلقه یاران خود به سمت جنجالآفرینی سوق پیدا کرد و با فعالیتهایی خارج از عرف و قانون، سخنرانیها و پیامهای تحریکآمیز و داستانپردازی و پروژهسازی علیه نهادهای انقلابی هر از چند گاهی نام خود را در فضای مجازی مطرح کرد. وی به تدریج از شعارهای عدالتخواهانه اولیهاش فاصله گرفت و دچار تضاد ساختاری شد، لیبرال بیپرده شد و در گفتوگو با یک ماهنامه، خود را یک «لیبرال دموکرات» نامید! از بستنشینی و حمایت بیحد از مردان به اصطلاح بهاریاش گرفته تا پیچیدن نسخه تحریم انتخابات و مصاحبهها و سخنرانیهای بیمبنا و توئیت زدن برای تولد مایکل جکسون و قتل نیپسیهاسل و سایر اقدامات پوپولیستی و نمایشی نام وی را هر از چند گاهی به فضای مجازی میکشاند.
او دیروز از استانبول عازم گواتمالا شد و در حال انتشار تصاویر یادگاری دونفره با مسافران است. مردی که میخواهد فراموشش نکنند.