به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 22,398
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 30,495
بازدید ماه: 169,667
بازدید کل: 25,156,565
افراد آنلاین: 112
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
3849 - ایران در رسانه های جهان ۱۴۰۲/۰۷/۲۲
ایران در رسانه های جهان
۱۴۰۲/۰۷/۲۲
ایران در رسانه های جهان: از احتمال حمله اسرائیل تا «اعترافات» آشتیانی 
 
 اندیشکده آمریکایی: ایران در برهم زدن طرح عادی‌‌سازی موفق عمل کرده است
توافق عادی‌سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی خطای راهبردی است - ایرنا
اندیشکده وینپ در این یادداشت عنوان می‌دارد: در حالی که اسرائیل جنگ خود را علیه حماس در غزه انجام می‌دهد، یک چالش بزرگ برای ایالات متحده جلوگیری از تشدید تنش از طریق مشارکت حزب‌الله لبنان، عراق، سوریه، حوثی‌ها در یمن و شاید حتی ایران خواهد بود. چنین رویدادی می‌تواند پیامدهای فاجعه باری برای امنیت اسرائیل و دیگر شرکای ایالات متحده و همچنین برای منافع آمریکا در خاورمیانه(غرب آسیا) و فراتر از آن داشته باشد.
در این یادداشت با‌اشاره به بازدارندگی حزب‌الله لبنان و جمهوری اسلامی ایران عنوان شده است: حزب‌الله بیش از 150000 راکت، خمپاره و موشک دارد که می‌تواند به مراکز جمعیتی و زیرساخت‌های حیاتی اسرائیل آسیب زیادی وارد کند. ورود این گروه به جنگ، تحولی عمیقاً بی‌ثبات‌کننده خواهد بود، که بازدارندگی آن را به اولویت اصلی تبدیل می‌کند. 
دشمنان اسرائیل و از جمله ایران در برهم زدن عادی‌‌سازی عربستان و اسرائیل (و شاید ظهور اتحاد نظامی آمریکا و عربستان) موفق بوده‌اند و اسرائیل را به یک جنگ ویرانگر جدید کشانده‌اند. 
در ادامه این یادداشت عنوان شده است: حزب‌الله و ایران ممکن است بخواهند نیابت‌ها و شرکای خود را داشته باشند- یعنی شبه نظامیان مستقر در سوریه، شبه نظامیان عراقی و حوثی‌های یمن- جبهه‌های بیشتری را با اسرائیل باز کنند و در نتیجه محاسبات نظامی آن را پیچیده کنند. اسرائیل قطعاً با چالش‌های مهمی در حمله به اهداف در عراق و یمن، به‌ویژه زمانی که درگیر عملیات در غزه و در امتداد مرز شمالی خود است، مواجه خواهد شد. 
گاردین: سیا اذعان و اعتراف کرد که کودتای 1953 ایران که از آن حمایت می‌کرد غیر دموکراتیک بود
موضوع اذعان سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا به دخالت و حمایت از کودتای 28 مرداد 1332 که برای اولین بار اتفاق افتاده است یکی از سوژه‌های رسانه‌های بین‌المللی در این روزها است.
در همین رابطه روزنامه انگلیسی گاردین در یادداشتی در روز 13 اکتبر 21 مرداد به این موضوع پرداخته و عنوان می‌دارد: سیا برای اولین بار اذعان کرد که کودتای 1953 که در ایران از آن حمایت کرد و نخست‌وزیر آن را سرنگون کرد و حکومت محمدرضا پهلوی را تثبیت کرد، غیردموکراتیک بود.
گاردین اظهار می‌دارد: سیا در سال 2013 نقش خود را در کودتای سرنگون شدن محمد مصدق، نخست‌وزیر وقت ایران، پذیرفت، اما تاکنون علناً غیردموکراتیک بودن این اقدام را اعتراف نکرده است. این اعتراف در یک پادکست جدید منتشر شد که جزئیاتی را درباره یکی از مشهورترین عملیات سیا (عملیات آرگو) فاش کرد. 
در ادامه این یادداشت عنوان شده: بسیاری از تاریخچه رسمی این سازمان از کودتا محرمانه باقی مانده است، و درک عمومی از رویدادی که هنوز هم طنین‌انداز است، پیچیده است، زیرا تنش‌ها بین تهران و واشنگتن همچنان بالاست. این آژانس در بیانیه‌ای در پاسخ به سؤالات آسوشیتدپرس گفت: «رهبری سیا متعهد است تا حد امکان با مردم روراست باشد». پادکست سیا بخشی از این تلاش است - و ما می‌دانستیم که اگر می‌خواهیم این داستان باورنکردنی را بگوییم، شفافیت در مورد زمینه تاریخی پیرامون این رویدادها و نقش سیا در آن مهم است.»
گاردین می‌افزاید: نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، کودتای سال 1953 را نشانه «آغاز مداخله بی‌امان آمریکا در امور داخلی ایران» توصیف کرد و اعتراف آمریکا را محکوم کرد. این هیئت در بیانیه‌ای اعلام کرد: پذیرش آمریکا هرگز به معنای اقدام جبرانی یا تعهد واقعی برای خودداری از مداخله در آینده نیست و سیاست خرابکارانه آن را در قبال جمهوری اسلامی ایران تغییر نداده است.
گاردین تصریح کرد: این کودتا همچنین سیا را به یک سری اقدامات بیشتر در کشورهای دیگر، از جمله گواتمالا، سوق داد، جایی که عملیات مخفیانه ایالات متحده در سال 1954 یک دیکتاتور نظامی را بر سر کار آورد و جرقه یک جنگ داخلی 40 ساله را زد که احتمالاً حدود 245000 نفر را کشته است.اما بخش‌های زیادی از ارزیابی مجدد سیا از کودتا، علی‌رغم تلاش‌هایی که بایگانی امنیت ملی مستقر در دانشگاه جورج واشنگتن انجام داده است، به شدت ویرایش شده است.
گاردین همچنین اذعان داشت: این‌اشتباه است که بگوییم عملیات کودتا به طور کامل از حالت طبقه‌بندی سیا خارج شده است. مالکوم بایرن از آرشیو امنیت ملی گفت که بخش‌های مهمی از سوابق هنوز پنهان مانده است.»
رویترز: محدود کردن صادرات نفت ایران در شرایط فعلی برای آمریکا دشوار است
خبرگزاری رویترز در گزارشی تحلیلی از ناتالی گروور خبرنگار حوزه انرژی این خبرگزاری و خبرنگار سابق گاردین و احمد قدر خبرنگار حوزه انرژی در روز 13 اکتبر به بررسی تاثیرات جنگ حماس و رژیم صهیونیستی بر بازار انرژی و سناریو‌های محتمل پرداخته است.
این خبرگزاری مطرح بریتانیایی عنوان می‌دارد: جنگ بین حماس و اسرائیل یکی از مهم‌ترین خطرات ژئوپلیتیکی برای بازارهای نفت از زمان تهاجم روسیه به اوکراین در سال گذشته است.
رویترز عنوان می‌دارد: برخلاف روسیه، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نفت و گاز در جهان، اسرائیل تولید انرژی بسیار کمی دارد. اما این خطر وجود دارد که جنگ به تولیدکنندگان بزرگ انرژی در خاورمیانه(غرب آسیا) سرایت کند و بر جریان نفت و گاز تأثیر بگذارد.
در ادامه این گزارش عنوان شده: در حالی که این جریان‌ها هنوز تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند، تحلیلگران و ناظران بازار به چندین عارضه بالقوه بزرگ در صورت تشدید درگیری‌ اشاره می‌کنند.
اول، ایالات متحده می‌تواند تحریم‌های ایران را تشدید کند، در صورتی که این تحریم‌ها در حمله حماس به اسرائیل نقش داشته باشد، که می‌تواند بازار نفت که از قبل عرضه نشده است را بیشتر تحت فشار قرار دهد. ایران می‌تواند با ایجاد اختلال در جریان انرژی از همسایگان اوپک از طریق تنگه هرمز مقابله به مثل کند.
دوم، توافقی که با میانجیگری واشنگتن برای عادی‌سازی روابط بین عربستان سعودی و اسرائیل انجام می‌شود، که می‌تواند منجر به افزایش تولید نفت این کشور شود، ممکن است از مسیر خارج شود.
رویترز در ادامه این سؤال را مطرح می‌کند که واکنش بازار نفت تاکنون چگونه بوده است؟و در پاسخ به این سؤال عنوان می‌دارد:پس از حمله غافلگیرانه حماس به اسرائیل در 7 اکتبر، قیمت نفت برنت طی هفته گذشته بیش از 5 دلار جهش کرد و به بالای 90 دلار در هر بشکه رسید. عربستان سعودی و روسیه قبلاً اعلام کرده‌اند که عرضه داوطلبانه خود را تا پایان سال 2023 کاهش می‌دهند و قیمت نفت را به بالاترین حد در 10 ماه گذشته در اواخر سپتامبر رسانده‌اند، پیش از اینکه نگرانی‌های اقتصاد کلان آنها را دوباره در هفته گذشته به‌طور چشمگیری کاهش داد.
هرگونه اختلال در تنگه هرمز بازار نفت را پیچیده‌تر می‌کند
در ادامه این گزارش اظهار شده است:دیوید گلدوین، فرستاده ویژه سابق در امور انرژی بین‌الملل در وزارت امور خارجه ایالات متحده، گفت که عوامل بنیادی بیشتر از جنگ محرک قیمت‌ها خواهند بود.راب تومل، مدیر ارشد پورتفولیوی تورتویز کپیتال، گفت که بعید است قیمت نفت به طور قابل توجهی افزایش یابد، مگر اینکه اختلالی در تنگه هرمز، مهم‌ترین شریان نفتی جهان که یک پنجم عرضه جهانی را حمل می‌کند، ناشی از ایران یا هر کشور دیگری باشد.
رویترز همچنین تصریح کرد: علی‌رغم تحریم‌های ایالات متحده، صادرات نفت خام ایران در سال جاری رشد قابل توجهی داشته است و بخشی از کاهش داوطلبانه 1.3 میلیون بشکه در روز (بشکه در روز) توسط ریاض و مسکو را جبران کرده است.
این خبرگزاری انگلیسی مدعی است: تحریم‌های سخت‌تر ایالات متحده علیه تهران، عرضه نفت خام را تهدید می‌کند و قیمت‌های انرژی را هم در سطح جهانی و هم در سطح داخلی افزایش می‌دهد، چیزی که جو بایدن، رئیس‌جمهور مایل است از آن پیش از انتخابات 2024 اجتناب کند. 
تحلیلگران می‌گویند: «با توجه به اینکه اهداف سیاستی جریان نفت روسیه را حتی در اوج درگیری روسیه و اوکراین هدف قرار نداده است، ما انتظار نداریم که صادرات نفت ایران نیز محدود شود». تحلیلگران گفتند که بعید است ایالات متحده تحریم‌ها را بدون موافقت عربستان سعودی برای جایگزینی بشکه‌های از دست رفته ایران تشدید کند.
این خبرگزاری با‌اشاره به این سؤال که «معامله عربستان سعودی و اسرائیل چه می‌شود؟» عنوان می‌دارد: منابع آگاه از ریاض روز جمعه به رویترز گفتند که عربستان سعودی برنامه‌های مورد حمایت آمریکا برای عادی ‌سازی روابط با اسرائیل را موقتا کنار می‌گذارد که نشان‌دهنده ارزیابی مجدد سریع اولویت‌های سیاست خارجی این کشور به دلیل جنگ بین اسرائیل و حماس است.
هفته گذشته وال استریت ژورنال گزارش داد که عربستان سعودی به کاخ سفید گفته است که مایل است تولید نفت خود را در اوایل سال آینده افزایش دهد تا به تضمین این توافق کمک کند. 
واشنگتن گفته است که تلاش‌ها باید ادامه یابد، اما بن کیهیل از مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی مستقر در ایالات متحده گفت که گفت‌وگوها اکنون می‌تواند به حالت تعلیق درآمده و راه مهم همکاری آمریکا و عربستان را مسدود کند.

 

شباهت عجیب تکنیک‌های عملیات روانی صهیونیست‌ها با مزدورانشان در اینترنشنال

ایران اینترنشنال

رژیم صهیونیستی در حملات مرگبار خود به غزه در جنگ 22روزه در سال 2008 و جنگ 50 روزه در سال 2014، سعی در سانسور و نرسیدن اخبار جنایاتش به مردم دنیا داشت اما این دوره با توجه به غافلگیری در عملیات طوفان‌الاقصی، به‌جای سانسور سعی در مظلوم‌نمایی و انتشار اخبار جعلی مانند کشتن کودکان و زنان از سوی نیروهای فلسطینی دارد.
به گزارش تسنیم، البته تشت رسوایی صهیونیست‌ها این بار خیلی سریع بر زمین خورد؛ خبرنگار شبکه i24 اسرائیل که خبر سر بریدن
40 کودک توسط حماس را مطرح کرده بود، مدعی شده که صرفاً شنیده‌های خود را بازگو کرده است! یا عکسی از پرچم داعش که مدعی بودند در مقر حماس کشف شده است، ساختگی ‌بودنش خیلی زود برملا شد؛ BBC و CNN هم در گزارش‌هایی دروغ بودن این شایعه را تأیید کردند.
علاوه‌بر این، یک اکانت صهیونیستی با انتشار تصویری، مدعی شد که حماس جسد کودکی را سوزانده است؛ اما برخی اکانت‌های انگلیسی‌زبان در توئیتر نوشتند که تصویر منتشرشده جعلی و با هوش مصنوعی درست شده است!
انتشار آماتور تصاویر جعلی به این شکل از شگردهای شبکه‌های ضدایرانی همچون اینترنشنال در اغتشاشات سال گذشته بود؛ شبکه‌‌ای که بعد از توافق ایران و عربستان و همچنین انتقال دفتر آن از لندن به واشنگتن، اخباری مبنی بر تغییر کارفرمایش و حمایت مالی توسط رژیم صهیونیستی از آن به گوش رسید.
محمد منظرپور، سردبیر سابق شبکه اینترنشنال چندی پیش گفته بود که مدیریت این تلویزیون از سعودی‌ها به اسرائیل انتقال یافته است و موساد پشت این شبکه است! افزایش مصاحبه‌های این شبکه با سران رژیم صهیونیستی همچون «بنیامین نتانیاهو و وزیر امور استراتژیک» کابینه وی؛ مؤیدی بر همین ادعاست.
از سویی همزمان با عملیات «طوفان‌الاقصی» گزارشگران اینترنشنال به‌صورت ویژه‌ای در اورشلیم مستقر شدند و در حال انتشار اخبار و گزارش‌های لحظه به لحظه با رنگ و لعاب جانبدارانه در جهت صهیونیست‌ها هستند؛ شباهت شگردهای تبلیغاتی اکانت‌های صهیونیستی با رفتارهای اینترنشنال در زمان اغتشاشات، نشان می‌دهد که یک ذهن واحد درحال تکرار و امتحان دوباره همان ایده‌هاست!

 

 ادامه تبادل آتش بین حزب‌الله و رژیم صهیونیستی
حزب الله:با موشک هدایت شونده به دو پایگاه صهیونیستی حمله کردیم - خبرگزاری  مهر | خبر فارسی
حزب‌الله لبنان دیروز در پاسخ به حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان که به کشته شدن خبرنگار رویترز منجر شد مواضع ارتش رژیم آپارتاید اسرائیل را در هم کوبید. رویترز حتی حاضر به محکوم کردن قتل خبرنگار خود هم نشد!
حزب‌الله لبنان در پاسخ به حملات و تجاوزات اخیر ارتش رژیم اسرائیل به جنوب لبنان، دو منطقه متعلق به ارتش صهیونیستی؛ سایت راداری و رویسات العلم را با موشک و توپخانه هدف قرار داده است. آن‌طور که تسنیم نوشته است، حزب‌الله لبنان همچنین مواضع متعلق به ارتش صهیونیستی را در بلندی‌های کفرشوبای ‌اشغالی با موشک هدف قرار داده است. همچنین خبرها حاکی از حملات توپخانه‌ای صهیونیست‌ها به جنوب لبنان است. برخی رسانه‌ها گزارش می‌دهند به دنبال تبادل آتش بین ارتش صهیونیستی و حزب‌الله به صورت موشک و خمپاره، طرفین وارد درگیری مسلحانه شده‌اند.
گفتنی است، حزب‌الله لبنان در پاسخ به شهادت سه تن از نیروهایش در حمله روز دوشنبه هفته پیش توسط ارتش رژیم صهیونیستی، یک پایگاه آنها را با موشک‌های هدایت‌شونده نقطه‌زن هدف قرار داد که در نتیجه آن تعداد زیادی از نیروهای دشمن کشته و زخمی شدند. پیش از آن نیز حزب‌الله در واکنش به تجاوز اسرائیل دو پادگان این رژیم را هدف قرار داده بود. حزب‌الله لبنان سه‌شنبه شب نیز ویدیویی را از لحظه هدف قرار دادن نفربر زرهی اسرائیلی در مرز با فلسطین ‌اشغالی منتشر کرد. در این ویدیو نفربر اسرائیلی با دو موشک هدف قرار می‌گیرد که منجر به انهدام کامل آن می‌شود.
 
  صهیونیست‌ها، جنگ در میدان و افکار عمومی را با هم باخته‌اند
نویسنده صهیونیست: اسرائیل «جنگ روایت ها و افکار عمومی» را به دشمنانش باخته  استنویسنده صهیونیست: اسرائیل «جنگ روایت ها و افکار عمومی» را به دشمنانش  باخته است - تسنیم
کودکان فلسطینی که کمتر از 10 سال سن دارند و برخی از آنها هنوز به سن مدرسه نرسیده‌اند، اما پدر، مادر یا بستگان‌شان کف دست این کودکان نام و نشان‌شان را با خودکار می‌نویسند تا اگر فرزندان‌شان در اثر بمباران صهیونیست‌ها به شهادت رسیدند، جسد آنها قابل شناسایی باشد.
در گوشه‌ای دیگر از خیابان‌های غزه کاروانی از خودروها با چند چمدان روی باربند دیده می‌شود که در ترافیکی خسته‌کننده در تلاش برای نجات جان بازماندگان هستند. رژیم صهیونیستی هشدار داده است که 1.1 میلیون نفر به اجبار بایستی شمال غزه را تخلیه کنند، اما دبیر شورای پناهندگان نروژ گفته است که نمی‌توان از یک میلیون کودک و غیرنظامی خواست که طی 24 ساعت از محل سکونت خود به جای دیگری در کیلومترها دورتر بروند، چون این کار یک جنایت جنگی است.
همچنین تا روز هشتم نبردها، یعنی تا شامگاه شنبه حداقل 2300 فلسطینی شهید و بیش از 8700 نفر در نتیجه جنگ و بمباران صهیونیست‌ها زخمی شده‌اند. در این میان نام حداقل 724 کودک شهید دیده می‌شود.
کودک فلسطینی دیگری در حالی که به دوربین شبکه الجزیره خیره شده، روی تخت بیمارستان غزه می‌گوید: «مگر ما چه می‌خواستیم که ما را بمباران می‌کنند.» در راهرو همان بیمارستان، حداقل 5 نیروی امدادی که بر اثر بمباران به شدت زخمی شده، با صورتی خون‌آلود و بدنی پراز ترکش بستری شده‌اند. تصاویری نیز از آمبولانس‌های آتش‌گرفته بر اثر بمباران صهیونیست‌ها منتشر شده است. صهیونیست‌ها همچنین دیروز صبح دکتر مدحت صیدم- متخصص سوختگی در بیمارستان شفا- را که پس از 7 روز کار مداوم در بیمارستان برای تامین سرکشی از خانواده‌اش، به خانه بازگشته بود، هدف قرار داده و او را همراه با تمامی اعضای خانواده‌اش به شهادت رساندند.
این روزگار امروز غزه است. باریکه‌ای که از سال 2007 یعنی از 16 سال پیش تاکنون در سخت‌ترین شرایط محاصره زمینی، دریایی و هوایی به سر برده است، امروز زیر هزاران تن بمب و موشک همچنان نام آزادی فلسطین را فریاد می‌زند. نه از آب خبری است، نه برق و نه سوخت. غزه امروز، آخر دنیاست و با سخت‌تر شدن محاصره، امکان زندگی در آن به حداقل رسیده است. 
هشت روز بمباران، هشت روز مقاومت
با وجود همه این دشواری و سختی‌ها، اما هیچ خبری از تسلیم در میان فلسطینی‌ها نیست. صهیونیست‌ها با هزاران تن بمب و موشک، اما جنگ را باخته‌اند، چون در اراده و هدف فلسطینی‌ها تغییری ایجاد نشده است. 
عملیات طوفان الاقصی حتی عزم فلسطینی‌ها برای آزادی مناطق اشغالی را دوچندان کرده و همصدا با غزه، کرانه باختری نیز علیه اشغالگران دست به‌کار شده است. گفته شده از آغاز عملیات طوفان الاقصی طی هشت روز گذشته، تعداد شهدای کرانه باختری به 64 نفر و تعداد مجروحان این منطقه هم به 1100 نفر رسیده است. این تعداد شهید در کرانه باختری طی یک هفته حکایت از آن است که کلیت فلسطین برای پایان دادن به اشغالگران صهیونیست همصدا و همگام هستند. تقریبا هر شب در بخش‌‎های مختلفی از کرانه باختری صدای تیراندازی و عملیات علیه صهیونیست‌ها به گوش می‌رسد و کرانه باختری نیز همسو با غزه پُرتب‌وتاب است. حقیقتش صهیونیست‌ها جنگ را با وجود هزاران موشک و بمب اما در میدان نظامی باخته‌اند و هیچ فلسطینی حاضر به عقب‌نشینی در برابر اشغالگران نیست. روز گذشته نیز رئیس بیمارستان العوده در شمال غزه، با اشاره به اینکه، ارتش اشغالگر مهلت داده تا ساعت ۱۰ صبح امروز این بیمارستان را تخلیه کند، تاکید کرد که کادر درمان مصمم به ماندن و ارائه خدمات به مجروحان است.
شکست در افکارعمومی
شرایط امروز علیه فلسطینی‌ها یک جنایت ضدانسانی تمام‌عیار است. صحنه‌هایی دردناک از کشتار غیرنظامیان فلسطینی در بمباران اردوگاه جبالیا واقع در شمال نوار غزه منتشر شده که در آن ده‌ها فلسطینی از جمله تعداد زیادی کودک به خاک و خون کشیده شده و بر کف خیابان افتاده‌اند. در یکی از این تصاویر، کودکی هفت ماهه با لباس خونین، دهانی باز و جسمی بی‌جان روی دستان یک امدادگر دیده می‌شود. این تصویر دل هر انسانی را ریش‌ریش می‌کند.
اگرچه دولت‌های غربی مانند فرانسه، آلمان، انگلیس و هلند با ممنوعیت برگزاری هرگونه تظاهرات مردمی در حمایت از فلسطین تلاش دارند تا از تشدید فضای افکارعمومی علیه اسرائیل جلوگیری کنند، اما به نظر می‌رسد که افکارعمومی در غرب همسویی زیادی با دولت‌های غربی ندارد. دیروز، نماینده پارلمان ایرلند در مجلس این کشور اعتراف کرد که اسرائیل با گستاخی و آشکارا در حال ارتکاب جنایت جنگی در غزه است. حتی تصاویر و برخی گزارش‌های ادعایی رسانه‌های عبری‌زبان درباره کودک‌کشی توسط نیروهای حماس ثابت نشد. تا آنجا که دو روز پیش، واشنگتن‌پست به نقل از سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که سخنان جو بایدن درباره بریده شدن سر کودکان اسرائیلی توسط حماس، با تکیه بر گزارش رسانه‌ها بوده و او تصویری در این‌باره ندیده یا به‌طور مستقل تایید نکرده‌ است.
همزمان انتشار هزاران فیلم و عکس از جنایت در غزه، باعث خشم جهانی از عملکرد اشغالگران صهیونیست در نوار غزه شده، تا جایی که در جریان تظاهرات ضداسرائیلی در نیویورک؛ وقتی خبرنگار فاکس‌نیوز با یک شهروند آمریکایی مصاحبه می‌‎کند، او می‌گوید: «ماجرای سر بریدن کودکان توسط حماس، یک دروغ محض است؛ اگر راست می‌گویید تصویر آن را نشان دهید!» همچنین «سارا سایدنر»، مجری شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان آمریکا دیروز در حساب کاربری خود در شبکه ایکس(توئیتر سابق) بابت انتشار دروغ سر بریدن ۴۰ کودک اسرائیلی توسط حماس عذرخواهی و اظهار تأسف کرد.
نگرانی آمریکا از شکست رسانه‌ای تل‌آویو
جنایت در غزه تا آنجا بالا گرفته که واشنگتن نگران باخت کامل تل‌آویو در افکارعمومی جهانی است. از این‌رو، ان‌بی‌سی‌نیوز گزارش داده است که مقامات ارشد آمریکایی در گفت‌وگوهای بسته از اسرائیل می‌خواهند که در واکنش خود خویشتن‌داری کند و آسیب‌های وارده به غیرنظامیان را به حداقل برساند تا مشروعیت‌شان در جامعه بین‌المللی از بین نرود.
روزنامه معاریو نیز در یادداشتی مفصل اذعان کرده است که انتشار تصاویری از کودکان شهید فلسطینی باعث باخت تل‌آویو در افکارعمومی جهانی خواهد شد.
اختلاف داخلی در اتاق جنگ تل‌آویو
همزمان با جنگ و بمباران نوار غزه، اختلافات داخلی میان مقامات و فرماندهان صهیونیستی نیز اوج گرفته است. «منشه امیر»، تحلیلگر صهیونیستی فارسی‌زبان در یک برنامه زنده تلویزیونی از بیت‌المقدس به اختلافات میان سران رژیم صهیونیستی اشاره کرد و چند روز پیش گفت: «اختلاف‌نظر بین نتانیاهو و سایر احزاب سیاسی حتی در شرایط جنگی بسیار عمیق است.»
روز گذشته نیز سخنگوی ارتش صهیونیستی از اصابت موشک پدافند هوایی حماس به یک بالگرد جنگنده در اثنای بمباران نوار غزه خبر داد. پس از آن نیز کانال 13 عبری تصاویری از این بالگرد سرنگون شده را منتشر کرد. همزمان، این مقام صهیونیستی تاکید کرد که هنوز نتوانسته‌ایم اسرای اسرائیلی را پیدا کنیم تا بتوانیم آنها را نجات دهیم. 
هنگبی؛ رئیس شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل ضربه دردناکی دریافت کرد و ما در مأموریت خود شکست خوردیم.
همچنین گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس شامگاه شنبه اعلام کرد که در درگیری با ارتش رژیم صهیونیستی سه خودروی نظامی رژیم اسرائیل را در شرق شهر خان یونس در جنوب نوار غزه منهدم کرده است.
افشاگری نیویورک‌تایمز: رازهایی که حماس از اسرائیل می‌دانست
از سوی دیگر، منابع آمریکایی همچنان در حال بررسی ابعاد عملیات موفق نیروهای فلسطینی علیه ارتش و دستگاه امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی هستند. روز گذشته روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی با اعلام اینکه رزمندگان حماس در یک عملیات کاملا سازماندهی‌شده و با برنامه‌ریزی دقیق به سرزمین‌های اشغالی نفوذ کردند، افشا کرد که این امر نشان از آگاهی فوق‌العاده از اسرار و درک عمیق از نقاط ضعف رژیم صهیونیستی دارد.
این گزارش با اشاره به اینکه نیروهای حماس با استفاده از یک نقشه کدگذاری‌شده رنگی، مسیر خود را مشخص می‌کردند، اضافه کرد که با تغییر جهت، آنها به یک درب باز به سمت یک ساختمان دارای استحکامات برخوردند. وقتی داخل شدند، وارد اتاقی پر از رایانه شدند که مرکز اطلاعات نظامی بود.
اسناد برنامه‌ریزی حماس، ویدئوهای عملیات طوفان الاقصی و مصاحبه با مقام‌های امنیتی توسط نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که این گروه به طرز شگفت‌انگیزی درک پیچیده‌ای از نحوه عملیات ارتش رژیم اسرائیل، محل استقرار واحدهای خاص و حتی زمان لازم برای رسیدن نیروهای کمکی داشتند. این روزنامه آمریکایی تاکید کرد که سرعت، دقت و مقیاس عملیات حماس، ارتش اسرائیل را به آشفتگی کشانده بود. 
به تازگی نیز خبرگزاری آسوشیتدپرس ویدئویی از تمرین‌های نیروهای حماس، یک ماه پیش از عملیات «طوفان الاقصی» را منتشر کرده است.
۵ هزار خانه در غزه با خاک یکسان شد
از دیگر ابعاد جنایت غیرانسانی صهیونیست‌ها، حمله به منازل مسکونی است. سازمان ملل اعلام کرده است که حملات جنگنده‌های اسرائیلی علیه نوار غزه به تخریب پنج هزار و ۵۴۰ خانه به‌صورت کامل و وارد آوردن خسارت به سه هزار و ۷۵۰ خانه دیگر منجر شده است.
المیادین نیز گزارش داد که اشغالگران رژیم صهیونیستی در حال ارتکاب جنایت نسل‌کشی در غزه بوده و تمام گذرگاه‌های اصلی را بسته‌اند. اینک هیچ منطقه امنی در نوار غزه وجود ندارد. کادر پزشکی با سختی‌های زیادی برای امدادرسانی به زخمی‌ها روبه‌رو هستند. این در حالی است که اشغالگران صهیونیست درصدد بستن بیمارستان العوده در شمال نوار غزه هستند.
برای درک بهتر جنایات صهیونیست‌ها می‌توان گفت که افغانستان ۱۸۰۰ برابر از غزه بزرگ‌تر است. طی دو سال، تعداد بمب‌هایی که آمریکا در افغانستان ریخته از ۶ هزار فراتر رفته است! یعنی در بدترین حالت آمریکا روزی ۲۰ بمب روی افغانستان ریخت، ولی اسرائیل فقط طی ۶ روز ۶۰۰۰ بمب به وزن ۴۰۰۰ تن روی سر مردم غزه ریخته است.
مورخ نظامی اسرائیل: بدون شلوار دستگیر شدیم!
«یوآو گیلبر»، مورخ نظامی صهیونیستی با اشاره به شکست ارتش رژیم صهیونیستی در عملیات اخیر نیروهای فلسطینی گفته است: «در جریان جنگ اکتبر 1973، ما را با شلوار دستگیر کردند، این‌بار بدون شلوار دستگیر شدیم!» این کارشناس نظامی تاکید کرده است که رئیس و همه اعضای ستاد کل ارتش باید فوراً برکنار شوند و ارتش جدیدی باید ساخته شود.
«آوی روزنفلد»، فرمانده لشکر غزه در ارتش رژیم اسرائیل نیز درباره حمله غافلگیرانه مقاومت غزه به شهرک‌های اسرائیل‌نشین مجاور غزه در هفته گذشته گفت: «صبح شنبه با یک حمله وحشیانه بسیار غافلگیرکننده از خواب بیدار شدیم که هیچ اطلاعی از آن نداشتیم.» در عین حال، شبکه کان اسرائیل در گزارشی مدعی شد که یک سلاح ناشناخته ایرانی باعث غافلگیری دستگاه‌های اطلاعاتی و ارتش اسرائیل در نبرد اخیر شده است.
6/4 میلیارد یورو هزینه روی دست تل‌آویو
روزنامه فرانسوی تریبیون نیز در گزارشی به ابعاد و هزینه‌های اقتصادی جنگ علیه تل‌آویو پرداخته و نوشته است: «براساس پیش‌بینی‌های بانک‌ هاپوعلیم، جنگ فعلی در نهایت 6/4 میلیارد یورو برای اسرائیل هزینه خواهد داشت. این برآورد، فراخوان گسترده ۳۰۰ هزار سرباز ذخیره را که باید شغل خود را ترک کنند، در نظر می‌گیرد.»
در ادامه این گزارش گفته شده است: «در حال حاضر می‌توان فرض کرد که هزینه‌های جنگ فعلی حداقل 1/5 درصد تولید ناخالص داخلی خواهد بود. تجربه نشان می‌دهد که تأثیر جنگ بر تولید ناخالص داخلی باید در درجه اول بر مصرف خصوصی و گردشگری احساس شود. اما بسیج بسیار بالای نیروهای ذخیره و تخمین اینکه جنگ کنونی هفته‌ها طول خواهد کشید، باید آسیب بیشتری به اقتصاد اسرائیل وارد کند.»
به گفته این رسانه فرانسوی، نزدیک به یک‌چهارم صنعت اسرائیل در اطراف شهرهای عسقلان و بئرالسبع متمرکز شده است، مناطقی که بیشترین آسیب را در حملات موشکی دارند. کارگران فناوری پیشرفته نیز بسیج شده‌اند و موج روانی ناشی از حمله حماس می‌تواند اعتماد سرمایه‌گذاران را تضعیف کند.
هلاکت ۹ اسیر اسرائیلی در بمباران صهیونیست‌ها
روز شنبه همچنین گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس اعلام کرد، ۹ اسیر دیگر که ۴ نفرشان غیرصهیونیست هستند، طی ۲۴ ساعت گذشته به‌دلیل بمباران رژیم صهیونیستی کشته شدند.
این در حالی است که یک خبرنگار صهیونیست گزارش داده است که صدها تن از بستگان خانواده گروگان‌هایی که توسط حماس دستگیر شده و در غزه نگهداری می‌شوند، در نزدیکی مقر وزارت جنگ و ارتش اسرائیل در مرکز تل‌آویو تظاهرات کردند. آنها از کابینه نتانیاهو خواستند تا برای تضمین آزادی عزیزان‌شان اقدام کند. نتانیاهو تاکنون به ندرت در مورد گروگان‌ها صحبت کرده است.
فرار نظامیان اسرائیلی هنگام شنیدن آژیر خطر
ویدئویی هم منتشر شده که عمق وحشت نظامیان صهیونیست را در برابر مقاومت نشان می‌دهد، نظامیانی که با تانک‌های پیشرفته خود هنگام شنیدن صدای آژیر خطر بلافاصله روی زمین و یا پشت تانک‌ها پناه می‌گیرند.
نشریه بلومبرگ نیز در گزارشی گفته است که ایالات متحده نگران است که اسرائیل برای عواقب یک تهاجم گسترده آماده نیست. براساس این گزارش، کاخ سفید می‌ترسد که اسرائیل برنامه‌ای برای اتفاقاتی که بعد از حمله به غزه رخ می‌دهد ندارد و آنها مجبور خواهند شد به فراتر از هدف فوری ریشه‌کن کردن حماس فکر کنند.
براساس گزارش رویترز‌، دست‌کم 40 هزار نیرو از یگان‌های ویژه حماس در غزه منتظر ارتش اسرائیل هستند.