به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 11,180
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 19,277
بازدید ماه: 158,449
بازدید کل: 25,145,354
افراد آنلاین: 213
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
4092 - در دومین جلسه کارگروه تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور مطرح شد: ۱۴۰۲/۰۹/۰۷
در دومین جلسه کارگروه تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور مطرح شد:
ساخت واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر
پس از ۵ سال وقفه و با سه هزار نیروی کار
  ۱۴۰۲/۰۹/۰۷

فردا - مخبر: توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای حرکتی در راستای رسیدن به ایران قوی  است - صاحب‌خبردولت به دنبال نیروگاه ۲۰ هزار مگاواتی برق هسته ای

محمد مخبر در این جلسه احداث نیروگاه‌های اتمی را گامی مهم و ضروری در جهت تامین برق پایدار کشور دانست و گفت: توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای حرکتی در راستای رسیدن به ایران قوی است و همه دستگاه‌ها باید پشتیبانی‌های لازم را برای تحقق این برنامه انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد: احداث ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه برق اتمی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، از مؤلفه‌های اقتدار کشور و مصداق بارز اثرگذاری توسعه صنعت هسته‌ای در ارتقا خدمت رسانی به مردم و تامین برق مورد نیاز کشور است.
معاون اول رئیس‌جمهور افزود: علاوه‌بر این احداث نیروگاه برق اتمی از جهت تامین سلامت، امنیت غذایی، امنیت دارویی، ارتقاء علمی در کشور دارای نقش و اهمیت فراوان است و به لحاظ اقتصادی نیز اثرات مثبت و سازنده‌ای برای کشور دارد چرا که طبق گزارش‌های ارائه شده هر نیروگاه هزار مگاواتی اتمی می‌تواند حدود یک میلیارد یورو در سال صرفه‌جویی اقتصادی در مصرف سوخت‌های فسیلی داشته باشد. 
مخبر بر لزوم تدوین طرحی جامع جهت احداث
۲۰ هزار مگاوات نیروگاه اتمی مبتنی بر آمایش سرزمین تاکید کرد و افزود: لازم است وزارتخانه‌های نیرو و سازمان انرژی اتمی جلساتی مشترک برگزار و طرحی جامع برای احداث ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه اتمی تدوین کنند به نحوی که تمامی جوانب و ابعاد مختلف آن بر حسب نیازها و اولویت‌های کشور مشخص باشد و از اجرا و تحقق این هدف‌گذاری در میان مدت اطمینان خاطر پیدا کرده و بتوانیم دانش فنی لازم را برای ساخت نیروگاه‌های آینده در داخل کسب کنیم.
وی ادامه داد: به طور کلی توسعه انرژی‌های تجدید پذیر و احداث نیروگاه‌های اتمی اقدامی ضروری،‌ پرفایده و سودمند برای کشور است و در اولویت‌های دولت سیزدهم قرار دارد چرا که با آزادسازی سوخت‌های فسیلی می‌تواند ضمن بازگشت سرمایه‌گذاری درآمدهای ثانویه بسیاری نیز برای کشور به همراه داشته باشد.
در این جلسه که وزرای نیرو و ‌امور اقتصادی و دارایی نیز حضور داشتند،‌ رئیس سازمان انرژی اتمی گزارشی از روند پیشرفت مصوبات جلسه گذشته و وضعیت آغاز به کار ساخت واحدهای دو و سه نیروگاه اتمی بوشهر در مهرماه سال جاری پس از ۵ سال رکود مطلق ارائه و تاکید کرد هم اکنون سه هزار نیرو به‌صورت شبانه‌روزی در حال کار بر روی پروژه هستند.
گفتنی است پس از بحث و تبادل نظر درخصوص مسائل مطروحه، ‌تصمیماتی در راستای تامین اعتبارات مورد نیاز، رفع موانع پیش روی و تسریع در ساخت واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر و همچنین برنامه‌ریزی برای گسترش ظرفیت خطوط انتقال برق تا زمان افتتاح واحدهای مذکور اتخاذ شد.
پروژه واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر در حال پیشرفت است
الکسی لیخاچف روز سه‌شنبه در نهمین نشست بین‌المللی پریماکوف در مسکو، به موضوع پیشرفت بلوک‌های جدید نیروگاه هسته‌ای بوشهر اشاره داشت ولی توضیحات بیشتری در این باره ارائه نکرد.
پیش از این، معاون امور بین‌الملل شرکت دولتی روس اتم ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سخنانی در کنفرانس بین‌المللی «همکاری‌های روسیه – ایران در جهان در حال تغییر» گفته بود: با وجود مشکلات ناشی از تحریم‌های بین‌المللی، به قرارداد ساخت واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر پایبند هستیم و اطمینان داریم که این واحد را احداث خواهیم کرد.
نیکولای اسپاسکی افزود: واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر با ظرفیت تولید یک هزار مگاوات برق بر اساس طراحی روسیه و نسل +۳ (به علاوه سه)، پاسخگوی مطالبات بین‌المللی پس از حادثه فوکوشیما است.
در نهمین نشست پریماکوف که دوشنبه ششم آذرماه ۱۴۰۲ با موضوع «افق‌های پسا جهانی‌سازی» در مسکو آغاز به کار کرد، ۸۰ مهمان خارجی از ۳۱ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران شرکت کرده‌اند و شکل‌گیری جهان چندقطبی را مورد بحث قرار می‌دهند.
قرائت پیام ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه، آغازگر این نشست ۲ روزه بود.
به گزارش ایرنا، نشست بین‌المللی پریماکوف هر ساله با حضور کارشناسان و صاحب‌نظران برجسته در حوزه اقتصاد جهانی و روابط بین‌الملل در مسکو برگزار می‌شود. این نشست به یاد یوگنی پریماکوف دیپلمات مشهور، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پیشین روسیه نام‌گذاری شده است. نهمین دوره این نشست، سه شنبه هفتم آذرماه به کار خود پایان می‌دهد.