به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,726
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 11,823
بازدید ماه: 150,995
بازدید کل: 25,137,905
افراد آنلاین: 78
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
4209 - وزیر صمت: کاهش ۶۲ درصدی قیمت خودروهای تولید داخل از ابتدای سال جاری ۱۴۰۲/۱۰/۱۲
وزیر صمت:
 کاهش ۶۲ درصدی قیمت خودروهای تولید داخل از ابتدای سال جاری 
  ۱۴۰۲/۱۰/۱۲

پایگاه اطلاع رسانی عصر خودرو - وزیر صمت: با کاهش قیمت‌ خودرو مواجهیم

بهارستان روز گذشته میزبان یک جلسه علنی و یک جلسه غیرعلنی بود‌. جلسه غیرعلنی مجلس صبح سه‌شنبه با موضوع بررسی سیاست‌های کلان ارزی بانک مرکزی برگزار شد، رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد نیز در آن حضور داشتند. پس از آن جلسه علنی مجلس آغاز شد که از مهم‌ترین دستورجلسات آن سؤال تعدادی از نمایندگان از وزیر صنعت، معدن و تجارت بود.
در جلسه غیرعلنی مجلس چه گذشت؟
به گزارش فارس، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست غیرعلنی مجلس با رئیس کل بانک مرکزی درباره مباحث ارزی، گفت: ما سال گذشته موضوع جهش ارزی را پیش‌رو داشتیم و یکی از موضوعات اصلی که امروز در جلسه غیرعلنی با رئیس کل بانک مرکزی مورد بررسی قرار گرفت و توسط کمیسیون اقتصادی مجلس نیز دنبال شد، این بود که سیاست‌گذاری‌های بانک مرکزی نباید به نحوی باشد که بی‌ثباتی در اقتصاد کشور ایجاد شود.
وی با بیان اینکه رئیس کل بانک مرکزی در این جلسه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده ارائه کرد، ادامه داد: رئیس بانک مرکزی در گزارش خود درباره فعالیت‌های پیرامون مدیریت ذخایر ارزی، دیپلماسی فعال، آزادسازی ارزی در برخی کشورها مطالبی را عنوان کرد.
طغیانی با اشاره به دغدغه نمایندگان در خصوص حفظ ثبات ارزی گفت: این حفظ ثبات باید به نحوی انجام شود که 7 نرخی بودن ارز تجمیع شده تا نهایتا به نظام ارزی شناور مدیریت شده عمل شود و نرخ‌های متعدد ارزی به همدیگر نزدیک شود.
وی افزود: نمایندگان تاکید داشتند که باید پایه پولی کشور کاهش پیدا کند و به نوعی موضوع تورم در سال معطوف به مهار تورم، کاهنده باشد. همچنین نمایندگان تاکید داشتند که این رویکرد نباید با رکود واحدهای تولیدی همراه شود چرا که ما از سوی دیگر رشد تولید را بر اساس شعار سال باید مدنظر قرار دهیم.
طغیانی  تاکید کرد: یکی دیگر از دغدغه‌ها در زمینه رویکرد دولت در سیاست‌گذاری پولی، بحث مربوط به جایگزینی  مجموعه‌های دولت به جای واحدهای تولیدی در دریافت تسهیلات بانک‌ها بود که این موضوع به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کرده است و بدین معناست که مجموعه دولت تلاش می‌کند منابع خودش را از بانک‌ها تامین کند و این مسئله به نوعی مانع دسترسی واحدهای تولیدی به تسهیلات شده است، از این‌رو رئیس کل بانک مرکزی در این بخش قول دادند که این مسئله مدیریت خواهد شد تا دسترسی واحدهای تولیدی به تسهیلات توسعه پیدا کرده و مانع از رکود آنها شود.
پرسش و پاسخ با وزیر صمت پیرامون واردات خودروهای کارکرده
در جلسه علنی روز گذشته بهارستان یکی از نمایندگان سؤالی را خطاب به وزیر صمت مطرح کرد که مربوط به چرایی عدم اجرای قانون واردات خودروهای کارکرده بود. علی‌آبادی در پاسخ به این سؤال اظهار داشت: آمار واردات خودرو به سرعت در حال تغییر و رو به رشد است. تعداد خودروی ثبت سفارش شده ۹۳ هزار و ۳۴۳ عدد است و تعداد خودروهای وارد شده به کشور تاکنون ۹ هزار و ۱۷۶ عدد، تعداد خودروهای در حال حمل ۱۰ هزار و ۱۷۶ عدد و تعداد خودروهای عرضه شده به افراد ثبت‌نامی ۸ هزار و ۲۲۰ عدد و تعداد خودروهای پلاک شده حدود ۴ هزار عدد است. کل افراد ثبت‌نام شده و حائز شرایط ۳۳ هزار و ۵۳۸ نفر، افراد منصرف شده ۳ هزار و ۵۰۵ نفر و افراد مانده در صف ۳۰ هزار ۴۳۳ نفر و افراد تعیین تکلیف شده ۷ هزار و ۱۲۱ نفر هستند.
وزیر صمت با بیان اینکه فرآیند واردات خودروی نو از برندهای سوزوکی، تویوتا، کیا، هوندا و سایر برندها اعم از چینی و غیره نظم گرفته و روال پیدا کرده است، گفت: امیدوارم ملت شریف با صبوری مراقب باشند و فریب دلالان را نخورند. درباره واردات خودرو تاکنون ۲۳ شرکت مطابق ضوابط مجوز گرفتند و ما برای صدور مجوز بیشتر هیچ منعی نداریم و معتقدم که باید به سمتی برویم که افراد خودشان بتوانند برای خودشان خودرو وارد کنند.
به گزارش مهر، علی آبادی در ادامه از کاهش قیمت خودرو خبر داد و گفت: به طور متوسط قیمت بازار خودروی تولید داخل از ابتدای سال جاری حدود ۲۶ درصد و قیمت خودروهای مونتاژی حدود ۴۳ درصد کاهش داشته است که پیش‌بینی می‌شود با افزایش تولید داخل و عرضه منظم و همچنین تداوم و تقویت جریان واردات خودرو، عملاً بازار به سمت رقابتی شدن پیش برود و با افزایش تولید و عرضه در ماه‌های پایانی سال شاهد نزدیک شدن قیمت‌های بازار به قیمت‌های کارخانه باشیم.