به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,271
بازدید دیروز: 4,017
بازدید هفته: 6,271
بازدید ماه: 145,443
بازدید کل: 25,132,353
افراد آنلاین: 14
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۲ دی ۱٤۰۳
Saturday , 11 January 2025
السبت ، ۱۱ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
4470 - مخبر خواستار بسیج همه‌جانبه دستگاه‌های اجرائی برای کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان شد ۱۴۰۲/۱۲/۱۲

مخبر خواستار بسیج همه‌جانبه دستگاه‌های اجرائی

برای کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان شد  

  ۱۴۰۲/۱۲/۱۲

همشهری آنلاین - دستورات مهم معاون اول رئیسی به وزیر کشور و استاندار سیستان  و بلوچستان + جزئیات - صاحب‌خبر
محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور عصر شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ در این ارتباط‌های تلفنی با اشاره به گزارش‌های واصله و حضور مسئولان ارشد دولت در آن استان، ارزیابی دقیق مناطق سیل‌زده و امکانات لازم برای امدادرسانی و اسکان اضطراری حادثه‌دیدگان را ضروری دانست و از مسئولان اجرائی استان خواست نیازهای ضروری جهت پشتیبانی و رفع کمبودهای احتمالی را هرچه زودتر گزارش کنند.
به گزارش ایرنا، وی با توجه به پیش‌بینی‌های جدید برای بارش در روزهای آینده، آمادگی همه دستگاه‌های اجرائی و امدادی و استان‌های معین را خواستار شد و بر ضرورت تخلیه روستاهای در معرض خطر و پیشگیری از هرگونه تلفات جانی تأکید کرد.
مخبر با اشاره به ضرورت بهره‌گیری بیشتر از امداد هوائی با توجه به گستردگی منطقه، اتصال سریع خطوط برق‌رسانی، ترمیم راه‌های مواصلاتی و تامین ماشین‌آلات موردنیاز، از صدور دستورات لازم به وزرا و مسئولان مربوطه برای پشتیبانی بیشتر خبر داد.
معاون اول رئیس‌جمهور همچنین ارزیابی سریع خسارات احتمالی را پس از بازگشت به حالت عادی ضروری دانست تا هیئت دولت در جهت جبران خسارات وارده به زیرساخت‌ها و اموال مردم اعتبارات لازم را تصویب کند.
همچنین در این تماس‌های تلفنی، وزیر کشور و استاندار سیستان و بلوچستان گزارشی از آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده ارائه کردند.
بارندگی‌های شدید و طغیان رودخانه‌ها در چند روز اخیر راه ارتباطی چندین مسیر اصلی، فرعی و روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان را بسته است که بازگشایی مسیرها از ابتدای شروع سیلاب در این مناطق آغاز شده است.

وزیر کشور برای بررسی میدانی وارد مناطق سیل‌زده شد
دستور ویژه رئیس‌جمهور برای تسریع در
امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان 
۱۴۰۲/۱۲/۱۲

بازدید میدانی وزیر کشور از مناطق سیل‌زده کهگیلویه و بویراحمد - خبرآنلاین

به گزارش ایرنا، بارش شدید باران در سیستان و بلوچستان و وقوع سیل در برخی مناطق این استان شد و درپی این حادثه نیروهای امداد و نجات از 
9 اسفندماه مشغول امدادرسانی به مردم سیل‌زده این مناطق هستند.
درپی این حادثه، سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان که در سفر به الجزایر به منظور شرکت در هفتمین نشست سران کشورهای صادر‌کننده گاز به سر می‌برد، طی دستوری وزیر کشور را مامور کرد با سفر به استان سیستان و بلوچستان، ضمن سرکشی به مناطق سیل‌زده و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های امدادرسان، برای تسریع در رفع نیازمندی‌های مردم منطقه و جبران آسیب‌های وارده به زیرساخت‌های مواصلاتی دستورات لازم را صادر کند.
احمد وحیدی، وزیر کشور نیز با هدف بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب استان و بررسی خسارات وارده، روز شنبه از طریق فرودگاه کنارک وارد سیستان و بلوچستان شد.
همچنین، محمدحسن نامی، رئیس مدیریت بحران کشور به همراه منصور بیجار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان به منظور بازدید از مناطق سیل‌زده و ارزیابی میزان خسارات وارده در مناطق جنوبی استان حضور پیدا کرد.
محمد کرمی، استاندار سیستان و بلوچستان نیز با حضور در مناطق جنوب استان، ضمن نظارت مستقیم از روند خدمات‌رسانی به مردم، گفت: تلاش خواهیم کرد تا مشکلات مردم را با بسیج تمامی دستگاه‌ها پیگیری و برطرف کنیم.
علاوه‌بر این، سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران نیز همراه با استاندار سیستان و بلوچستان از مناطق سیل‌زده جنوب استان بازدید کرده و آخرین وضعیت سیلاب و خدمات‌رسانی به سیل‌زدگان را در این مناطق را مورد بررسی قرار داد.
در همین زمینه رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد که ۱۶ شهرستان استان سیستان و بلوچستان از نهم اسفندماه درگیر سیل و آب‌گرفتگی ناشی از بارش‌ها شده‌اند و شهرستان‌های نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، چابهار، کنارک، خاش، سیب و سوران، فنوج، ایرانشهر، میرجاوه، دلگان، سراوان، زاهدان، نیمروز، سرباز و مهرستان درگیر سیل شد و خسارت دیدند.
محمدحسن نامی با بیان اینکه استاندار و فرمانداران این شهرستان‌ها به عنوان رئیس ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران اضطراری نسبت به تشکیل جلسه با حضور دستگاه‌های اجرائی اقدام کردند و از همان ساعت اولیه اقدامات لازم برای امدارسانی در دستورکار قرار گرفت، از استقرار گروه‌های راهداری شمال و جنوب استان، پلیس راه و انتظامی در نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای و تلاش برای برقراری ارتباط مسیرهای مسدودشده خبر داد.
تداوم امدادرسانی در مناطق سیل‌زده
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان عصر شنبه با اشاره ادامه روند امدادرسانی در آب‌گرفتگی جنوب استان گفت: بر اثر بارش‌های شدید باران در جنوب استان و آسیب‌دیدن برخی شهرستان‌ها، 516 نیروی عملیاتی در قالب 91 تیم به مناطق حادثه‌دیده نیکشهر، کنارک و چابهار اعزام شدند و ضمن ارزیابی روستای‌های تحت تاثیر، خانه‌ها را از آب تخلیه و اقدام به توزیع اقلام امدادی کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، سیدمحمدمهدی سجادی، افزود: تا صبح روز شنبه 12 اسفندماه، نجاتگران هلال‌احمر برای هزار و 400 نفر اسکان اضطراری انجام داده‌اند و هزار و ۶۳۴ تخته پتو،۸۵۴ تخته موکت، ۷۶۷ بسته غذایی ۷۲ساعته، میان خانواده‌های تحت تاثیر توزیع شده است.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به گرفتاری یک نفر ماهیگیر در یک قایق در سیلاب‌های منطقه یارمحمد بازار بخش پلان شهرستان چابهار، یک تیم امداد و نجات به رهاسازی این ماهیگیر اقدام کردند.
لازم به ذکر است، برای کمک‌رسانی بهتر و بموقع تیم تخصصی واکنش سریع امداد و نجات استان و دو تیم از نجاتگران جمعیت هلال‌احمر شهرستان ‌هامون به روستاهای شارک و دنسر از توابع تلنگ شهرستان قصرقند اعزام شده است.
 پرواز ۲ بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان
از سوی دیگر دبیرکل جمعیت هلال‌احمر عصر روز شنبه، درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان گفت: بعد از وقوع سیل در جنوب سیستان و بلوچستان تیم‌های امدادی هلال‌احمر با تمام توان در جهت ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان حضور پیدا کردند. بیش از 150 تیم عملیاتی با پشتیانی پنج استان همجوار در منطقه حضور دارند و مشغول امدادرسانی به متأثرین از سیل و آبگرفتگی در این استان هستند.
یعقوب سلیمانی با اشاره به اینکه تا روز جمعه به علت نامساعد بودن شرایط جوی، امکان پرواز بالگرد‌های هلال‌احمر وجود نداشت، ادامه داد: از صبح شنبه و بعد از مهیاشدن امکان انجام عملیات امدادرسانی هوائی دو بالگرد هلال‌احمر در حال ارائه خدمات به مردم گرفتارشده در مناطق صعب‌العبور هستند.
وی افزود: 7هزار بسته غذایی آماده توزیع بین سیل‌زدگان است و تاکنون 10هزار تخته پتو نیز بین متأثرین از این حوادث جوی توزیع شده است. علاوه‌بر این، 75 دستگاه خودروی عملیاتی در منطقه مشغول امدادرسانی هستند و تیم‌های امدادی هلال‌احمر تا پایدار شدن شرایط در کنار مردم این استان خواهند بود.
 برپایی اردوگاه اسکان اضطراری در چابهار
همچنین، رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به انجام عملیات امداد و نجات در سوانح جوی (کولاک برف و آب‎گرفتگی) از تاریخ پنجم تا ساعت 6 صبح شنبه 12 اسفندماه، گفت: در این بازه زمانی، 26 استان، شامل 154 منطقه (61 محور کوهستانی، 4 شهر و 89 روستا) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند. در این مدت‌زمان امدادگران به 22هزار و 289 نفر امدادرسانی و برای 8928 نفر اسکان اضطراری فراهم کردند. 105 نفر نیز به مناطق امن و 12 نفر مصدوم و یا بیمار نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.
بابک محمودی با اشاره به این که 542 تیم امدادی در عملیات جوی شرکت کردند، افزود: در این مدت دوهزار و 161 امدادگر اقدام به رهاسازی هزار و 511 دستگاه خودرو از برف و تخلیه آب، گل و لای از 68 واحد مسکونی کردند. 240 دستگاه چادر، 6هزار و 200 تخته پتو، 698 تخته موکت، 8هزار و 216 کیلوگرم نایلون، 103 ست بهداشتی، دوهزار و 601 بسته غذایی، 2هزار و 20 قوطی کنسروجات، 3هزار و 318 بطری آب معدنی، 7هزار و 891 قرص نان، 67 کیلوگرم خرما و 151 شعله والور در بین افراد متأثر توزیع شد. گفتنی است، بر اثر سیل و آب‎گرفتگی یک اردوگاه اسکان نیز در شهر چابهار، برپا شده است.