خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....
۱۴۰۳/۰۱/۱۸

بولتون:
پاسخ ایران به حمله اسرائیل «بسیار مهم» خواهد بود
بولتون روز گذشته در مصاحبه تلویزیونی با شبکه نیوز نِیشن (NewsNation)، در پاسخ به این سؤال که اگر ایران به شکل مستقیم به اسرائیل حمله کند، ایالات متحده چه واکنشی نشان خواهد داد، گفت: «به نظر من اگر حمله مستقیمی از سوی ایران به (رژیم) اسرائیل صورت گرفت، ایالات متحده به طور قطع برای کمک به حفاظت از (رژیم) اسرائیل وارد عمل خواهد شد». وی همچنین ادعا کرد که حمله نیابتی توسط سوریه یا حزبالله لبنان به شمال اسرائیل یکی دیگر از احتمالات در این رابطه خواهد بود.
به گزارش ایرنا، شبکه نیوز نیشن در وبسایت خبری خود نوشت: پاسخ اینکه ایران در پی حمله (رژیم) اسرائیل به محوطه سفارت این کشور در سوریه چه خواهد کرد همان چیزی است که (رژیم) اسرائیل، ایالات متحده و بسیاری از کشورهای جهان منتظرند تا بدانند.
سیانان، سیبیاس و یواسای تودی:
پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی حتمی است
شبکه خبری سیانان روز جمعه ۱۷ فروردین به نقل از یک مقام ارشد در دولت آمریکا عنوان داشت: آمریکا حالت آمادهباش قرار دارد و برای یک حمله تلافیجویانه «قابل توجه» ایران در هفته آینده آماده میشود.
سیانان همچنین عنوان داشت: مقامات ارشد آمریکایی در حال حاضر معتقدند که حمله ایران «حتمی» است و مقامات اسرائیلی نیز بر این باورند.
طبق این گزارش، آمریکا و اسرائیل سخت در تلاش هستند تا قبل از وقوع این حمله در موقعیت بهتر قرار گیرند، چرا که پیشبینی میشود که حمله انتقامجویانه ایران از طرق مختلف رخ خواهد داد و احتمالا منافع و نیروهای آمریکا و اسرائیل در منطقه هدف قرار خواهد گرفت.
در کنار این رویترز، پولیتیکو، سیبیاس و یو.اس تودی و نیز در گزارشهای جداگانه از انتظار ایالات متحده برای احتمال حمله ایران به اهداف صهیونیستی یا آمریکایی در خاورمیانه منتشر کردند.
روزنامه «یو.اس تودی» هم به نقل از دو مقام آمریکایی جمعه نوشت: ایالات متحده برای حمله احتمالی به اسرائیل یا تأسیسات آمریکایی در خاورمیانه به تلافی حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق، در حالت آمادهباش قرار دارد.
در همین زمینه، مقامات آمریکایی به «سیبیاس نیوز» هم گفتهاند، مقامات اسرائیل و ایالات متحده به نتیجه رسیدهاند که ایران در حال برنامهریزی برای حمله تلافیجویانه به اسرائیل است. طبق این گزارش، اطلاعاتی که آمریکا دریافت کرده نشان میدهد که ایران در حال آمادهسازی شمار زیادی از پهپادهای شاهد و موشکهای کروز برای حمله تلافیجویانه به اسرائیل است.
مقامات آمریکایی به «سیبیاس نیوز» گفتهاند، زمان و هدف حمله احتمالی ایران به منافع اسرائیل هنوز مشخص نیست، اما یک پاسخ متقابل متناسب با حمله به کنسولگری ایران در دمشق میتواند حمله به یک مرکز دیپلماتیک اسرائیل در منطقه باشد.
این مقامات اضافه کردند به لحاظ زمانی این حمله احتمال دارد که از اکنون تا پایان ماه رمضان در هفته آینده روی دهد.
نفرین ۸۰ سالگی و قماری که نتانیاهو با اسرائیل کرد
دو قمار بزرگ نتانیاهو در حمله بیسرانجام به غزه و ترور فرماندهان نظامی در بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق، مصائب بزرگی را متوجه رژیم صهیونیستی کرده است.
غافلگیری در طوفانالاقصی، دادن تلفات سنگین، بیحیثیت شدن و فروریختن انگارههای امنیتی اسرائیل، بحرانی بزرگ برای نتانیاهو پدید آورد؛ اما او کوشید سوار بر موج بحران شود و عُمر سیاسی در حال زوال خود را طولانیتر نماید.
نتانیاهو پیش از جنگ، مورد اعتراض گسترده در داخل بود، چرا که میخواست دیکتاتوری قضائی برپا کند و پرونده مفاسد خود را شخصاً مختومه کند. تندرویهای برخی احزاب ائتلافی در کابینه هم، مزید بر علت در تعمیق شکافها و مخالفتها با او بود. جنگ در غزه، طبق ادعاهای اولیه دولت نتانیاهو، قرار بود ظرف چند هفته یا حداکثر یکی دو ماه به سرانجام برسد، اما به شدت فرسایشی شده و بیش از شش ماه به طول انجامیده است، بدون این که دستاورد درخوری برای اسرائیل داشته باشد. این در حالی است که اسرائیل هرگز وارد جنگی با این دوره طولانی نشده و اصلاً استطاعت آن را ندارد. و اگر حمایت آمریکا- که خود گرفتار بحرانهای دیگری است- نبود، قطعاً ارتش و اقتصاد اسرائیل همان دو ماه اول زمین خورده بود.
ارتش اسرائیل، نتوانست حماس را شکست بدهد و در خوشبینانهترین ارزیابی محافل صهیونیستی، 90درصد توانمندیهای حماس حفظ شده است. در مقابل، پس از ۷ اکتبر، دستکم ۵۰۰،۰۰۰ شهرکنشین از فلسطین اشغالی رفتهاند. 56میلیارد دلار هزینه و خسارت جنگ، کسری بودجه 18میلیارد دلاری، بیکاری صدها هزار کارگر صهیونیست، کاهش 20 درصدی درآمدها، کاهش 15درصدی سرمایهگذاری، خروج صدها شرکت دانشبنیان و دهها هزاران متخصص، تنها گوشهای از خسارتهای جنگ فرسایشی است که نتانیاهو برای اسرائیل به یادگار گذاشت. اقتصاد اسرائیل بههم ریخته است. ارزش شکّل (واحد پول رژیم صهیونیستی) در حال کاهش است. صنعت گردشگری دچار بحران شده و اکثر خطوط هوائی بزرگ دیگر به اسرائیل پرواز نمیکنند. در این شرایط، هرچه جنگ طولانیتر شده، حجم اعتراضات و تردیدها درباره آینده جنگ افزایش یافته است.
نتانیاهو شش ماه قبل، وعده پیروزی سریع داد، تا حمله به غزه و به خطر انداختن جان اسرای صهیونیست را توجیه کند. اما نه توانست غزه را تصرف کند، نه اسیران را آزاد کرد، و نه توانسته سرپوشی بر شکست اطلاعاتی در عملیات طوفانالاقصی بگذارد.
او پس از شکست در قمار اول (حمله دیوانهوار و نسلکشی در غزه) و در حالی که درماندهتر از قبل شده، قمار دیگری را مرتکب شد. مانند قماربازی که بهخاطر شدت باختهای قبلی، تن به قمار بزرگتر میدهد و آخرین شانس خود را امتحان میکند. البته نتانیاهو نه از جیب خود، بلکه از تتمه سرمایه امنیتی و سیاسی اسرائیل هزینه کرد.
این قمار، حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق بود تا شاید، اذهان صهیونیستها و افکار عمومی در دنیا را از شکست بزرگ در غزه (و جنایات ارتکابی) منحرف کرده باشد، و در جنگی که نه راه پیش دارد و نه راه پس، برای خود دستاورد بتراشد! اما ترور، چنان که تحلیلگران متعددی در اسرائیل و آمریکا گفتند، گرهی از کار دولت نتانیاهو نخواهد گشود، بلکه وضعیت را برای اسرائیل سختتر میکند.
این واقعیت، در ماجرای ترور سردار سلیمانی و خسارتهای بزرگی که بعداً متوجه آمریکا شد، به اثبات رسیده و مهمترین سند، طوفانالاقصایی است که بدون حضور فیزیکی شهید سلیمانی، بر سر رژیم صهیونیستی آوار شده است. تشدید و تصاعد تنش در منطقه، از گرفتاریهای آمریکا در منطقه نکاست، بلکه گرفتارترش کرد. این قاعده درباره عملکرد دو دهه اخیر اسرائیل هم صدق میکند. هر اقدام تنشزای جدید اسرائیل، به گواه روند سپریشده، و در برآیند تحولات، دست ایران و متحدانش را در جبهه مقاومت گشودهتر ساخته است.
میتوان بررسی کرد که حزبالله لبنان، انصارالله یمن، و مقاومت عراق، قبل از حمله وحشیانه اسرائیل به غزه، چقدر دور از مصاف با صهیونیستها بودند (اسرائیل حاشیه امنیت داشت)، و چگونه پس از شروع جنایات اسرائیل در غزه، برای جنگیدن و زدن ضربات کاری، به میدان رویارویی مستقیم آمدهاند؟ به اینها اضافه کنید، گشوده شدن دست ایران برای مجازات صهیونیستها پس از حماقت نتانیاهو در عملیات تروریستی دمشق را که به کابوسی کشنده برای محافل صهیونیستی تبدیل شده است.
نتانیاهو احتمالاً همان چهره شومی است که نفرین ۸۰ سالگی (نرسیدن دولت یهودی به ۸۰ سالگی) را به واقعیت تبدیل میکند.
گزارش دیلی بیست از تهدید ایران و افکار عمومی به هم ریخته اسرائیل
وبسایت آمریکایی «دیلی بیست» درباره وحشت ایجاد شده در میان اسرائیلیها پس از تهدید ایران به گرفتن انتقام خون نظامیان ترور شده در سوریه نوشت: ارتش اسرائیل دفاع هوائی را تقویت کرده و مرخصی سربازان را در یگانهای رزمی لغو میکند در حالی که برخی غیرنظامیان بنابر گزارشها در حال انبار کردن کالاها و جمعآوری پول نقد هستند. این اقدامات پس از هشدار رهبری ایران مبنی بر این که اسرائیل برای ترور «محمدرضا زاهدی» فرمانده ایرانی و چند تن دیگر سیلی خواهد خورد، افزایش یافته است. ارتش اسرائیل اعلام کرد که مرخصی سربازان نیروهای دفاعی اسرائیل در واحدهای رزمی را لغو میکند. اسرائیل همچنین به عنوان یک اقدام احتیاطی تخلیه سفارتخانهها و خروج سفیران خود را از نمایندگیهای خارجی این کشور در سراسر جهان آغاز کرده است. اما این صرفا دولت اسرائیل نیست که اقدامات اضطراری را انجام میدهد. به گزارش شبکه خبری «آی ۲۴» بانک مرکزی اسرائیل توصیه کرده که نهادهای مالی خود را برای برداشتهای بزرگ اسکناس از خودپردازها توسط اسرائیلیها آماده کنند، زیرا عموم مردم اسرائیل برای اقدام تلافیجویانه ایران آماده میشوند. بسیاری از اسرائیلیها به فروشگاهها رفته و در حال خرید اقلام ضروری به خصوص مواد غذایی هستند و خود را برای بدترین سناریوها آماده کردهاند. برخی از مقامهای اسرائیلی مجبور شدهاند از غیرنظامیان بخواهند آرامش خود را حفظ کنند و به ساکنان گفتهاند که نیازی به برداشت پول نقد یا تهیه ژنراتورهای پشتیبان نیست.
اسرائیل همچنین به منظور مختل کردن حملات احتمالی علیه تلآویو، اقدامات مرتبط با ایجاد پارازیت در سیستم موقعیت یاب جهانی یا جیپیاس خود را گسترش داده است. این موضوع باعث ایجاد اختلالات گسترده در چیپیاس در سراسر اسرائیل شده است.