به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,237
بازدید دیروز: 4,017
بازدید هفته: 1,237
بازدید ماه: 140,409
بازدید کل: 25,127,319
افراد آنلاین: 32
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۲ دی ۱٤۰۳
Saturday , 11 January 2025
السبت ، ۱۱ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
4809 - تنور انتخابات داغ شد این 6 نامزد با هم رقابت می‌کنند ۱۴۰۳/۰۳/۲۰

توسط وزارت کشور؛
اسامی داوطلبان احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد 
۱۴۰۳/۰۳/۱۹

اسامی داوطلبان احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد

وزارت کشور در اطلاعیه‌ای اسامی داوطلبان احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت کشور بر اساس فرآیند قانونی انتخابات ریاست جمهوری پس از دریافت اسامی نمایندگان احراز صلاحیت شده اسامی آنها را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، اطلاعیه وزارت کشور در خصوص داوطلبان چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری احراز صلاحیت شده به شرح زیر است:

۱- مسعود پزشکیان ۲- مصطفی پورمحمدی ۳- سعید جلیلی ۴- علیرضا زاکانی ۵- امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ۶- محمد باقر قالیباف



 

 
تنور انتخابات داغ شد این 6 نامزد با هم رقابت می‌کنند
  ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
 
چشم بینای نظام در انتخابات دیروز بر صلاحیت و کفایت 6 نفر از داوطلبان ریاست جمهوری مهر تأیید زد. اسامی تأیید صلاحیت‌شدگان ظهر دیروز از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور ارسال شد. بر همین اساس، وزارت کشور نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را به شرح ذیل اعلام کرد:

ـ مسعود پزشکیان
ـ مصطفی پورمحمدی
ـ سعید جلیلی
ـ علیرضا زاکانی
ـ امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی
ـ محمدباقر قالیباف

بر اساس قانون انتخابات ریاست جمهوری تبلیغات انتخابات به صورت رسمی از روز یکشنبه و پس از اعلام رسمی نامزدهای احراز صلاحیت شده آغاز و تا ۲۴ ساعت مانده به انتخابات ریاست جمهوری ادامه خواهد داشت.
آن‌طور که از عملکرد شورای نگهبان نمایان است، این شورا طبق وظیفه قانونی خود عمل کرده و افرادی را که شاخص‌های قانونی را دارند، تأیید کرده است. این تأیید صلاحیت بدان معنا است که این افراد از حداقل کفایت و صلاحیت مورد نیاز برخوردار هستند، رد صلاحیت‌ها هم از همه جریان‌های سیاسی بوده است و نیز از اعضای دولت سیزدهم. 
انتخابات نیز روز جمعه 8 تیرماه برگزار می‌شود. تنور انتخابات داغ شده است و حضور حماسی ملت عزیز و سرافراز ما در میدان انتخاب، گامی بلند در جهت حراست از استقلال، عزت، امنیت و پیشرفت کشور است.
آخرین اخبار انتخابات را در ادامه گزارش مرور می‌کنیم.
 طحان نظیف: همان‌طور که اعلام کرده بودیم از بخشی از مهلت دوم پنج روزه استفاده کردیم
دکتر ‌هادی طحان‌نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبر ۱۴ سیما اظهار داشت: مهلت رسیدگی ۵ روزه اولیه شورای نگهبان روز شنبه به اتمام رسید و همان‌طور که اعلام کرده بودیم از بخشی از مهلت دوم پنج روزه استفاده کردیم.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، وی افزود: همچنین این قول را به مردم داده بودیم به محض اینکه بررسی‌ها به پایان برسد و به جمع‌بندی برسیم، بدون هیچ فاصله‌ای نتایج را خدمت مردم عزیز اعلام کنیم.
طحان‌نظیف عنوان کرد: بعد از اعلام نتایج مهلت تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز خواهد شد.
سخنگوی شورای نگهبان ابراز امیدواری کرد با انجام تبلیغات، آشنایی که مردم پیدا می‌کنند و تمهیداتی که اندیشیده شده است، شاهد برگزاری انتخابات پرشور و رقابتی در تراز ملت شریف ایران باشیم.
دادستان کل کشور: نامزدهای انتخابات بدانند انتشار هر نوع مطلبی که حاوی توهین یا هتک حرمت اشخاص باشد، جرم است
حجت‌الاسلام‌ موحدی آزاد، دادستان کل کشور نیز در گفت وگوی تلویزیونی گفت: نسبت به فضای مجازی حساسیم و آن را رصد می‌کنیم که در فضای مجازی امنیت روانی جامعه به‌هم نخورد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: نامزدهای انتخابات و طرفدارانشان بدانند که انتشار هر نوع مطلبی که حاوی توهین یا هتک حرمت اشخاص باشد، جرم است و قابل تعقیب است.
حجت‌الاسلام‌ موحدی آزاد گفت: نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی جرم است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران: دادسراهای تخصصی با جرائم احتمالی انتخابات ریاست جمهوری برخورد می‌کنند
همچنین، ابوالفضل نیکوکار، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره عملکرد ستاد پیشگیری از جرائم انتخابات ریاست جمهوری گفت: به منظور توجیه و ارشاد و انذار تشکل‌ها، احزاب، گروه‌ها، ستادهای انتخاباتی، اشخاص حقیقی و حقوقی با هدف بازدارندگی و پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی از پنجم خرداد ماه سال جاری طی دستور رئیس کل دادگستری استان تهران، ستادهای پیشگیری از جرائم انتخاباتی ریاست جمهوری در شهرستان‌های استان تهران تشکیل و فعال است. وی ادامه داد: از جمله وظایف این ستاد پایش و رصد مداوم و مستمر اقدامات و فعالیت‌های انتخاباتی و هماهنگی بین دستگاه‌ها و نهادهای عضو ستاد و تبیین و تعیین برنامه‌های پیشگیرانه و تعامل مداوم با هیئت‌های اجرائی و نظارت بر انتخابات و ارشاد و راهبری ستادهای شهرستان‌ها است.
این مقام قضائی اظهار کرد: مطابق ماده ۳۸ قانون انتخابات ریاست جمهوری به کلیه واحدهای قضائی ابلاغ شده است که در هیئت‌های اجرائی انتخابات حضور فعال داشته و همچنین به استناد ماده ۳۴ قانون انتخابات ریاست جمهوری شعب رسیدگی‌کننده به جرائم انتخاباتی در واحدهای قضائی استان مشخص و آماده رسیدگی می‌باشند.
نیکوکار گفت: دادسراهای تخصصی تهران با همکاری پلیس فتا ضمن رصد فضای مجازی با جرائم احتمالی انتخابات ریاست جمهوری برخورد می‌کنند.
برنامه‌ریزی مرکز ملی فضای مجازی برای استفاده درست کاندیداهای انتخابات از این فضا
حسین دلیریان، سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی نیز پس از اعلام اسامی نامزدهای انتخابات ۱۴۰۳، در صفحه شخصی خود نوشت: فضای مجازی بستر بسیار خوبی برای ارائه دیدگاه‌ها و برنامه‌ها برای کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری است و پیشنهاد می‌کنم هر ۶ کاندیدای محترم از این فضا جهت ارائه برنامه‌ها استفاده کنند. وی افزود: مرکز ملی فضای مجازی هم برای کمک به استفاده درست کاندیداها از فضای مجازی برنامه‌ریزی بسیار خوبی انجام داده است.
دلیریان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، هیچ فرد، ستاد یا هواداری حق ندارد با استفاده از فضای مجازی محتوای دروغ، خلاف‌واقع و تهمت‌آمیزی منتشر کند.
جبلی: در این دوره پنج مناظره انتخاباتی چهار ساعته خواهیم داشت
پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما دیروز در نشست خبری با موضوع تبلیغات نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی، ابراز داشت: تلاش داشتیم صحنه‌های قدرشناسی مردم از خدمتگزاران را در قاب تصویر منعکس کنیم و به نظر می‌رسد با تلاش همکاران در سازمان تا حد زیادی موفق بودیم.
وی افزود: به شهادت مرکز نظرسنجی بعد از تشییع شهدای خدمت مشارکت‌ها در انتخابات بالاتر رفته است. نظرسنجی‌هایی که قبل و بعد از شهادت رئیس‌جمهور انجام شد، با افزایش ۱۲ درصدی مشارکت و کاهش حدود ۲۰ درصدی عدم مشارکت قطعی مواجه بودیم. بخشی از این آمار می‌تواند با انعکاس مناسب این رویداد بزرگ یعنی تشییع شهدای خدمت مرتبط باشد. تبیین ابعاد شخصیت و اقدامات و روحیه خدمتگزارانه به مردم در تمایل به شرکت در انتخابات و تعیین رئیس‌جمهور آینده هم تاثیر داشت. در این دوره پنج برنامه مناظره در نظر گرفتیم که سه و نیم تا چهار ساعت خواهد بود. از ظرفیت کارشناسان برای طراحی سؤالات کمک گرفتیم و زمانی هم برای جمع‌بندی در نظر گرفته شد.
جبلی یادآور شد: مناظره‌ها از بعد از مغرب شروع می‌شود و همان‌طور که گفته شد پیش‌بینی اولیه سه و نیم ساعت است و البته اینها متناسب با تعداد نامزدها خواهد بود که ما هم منتظر اعلام اسامی توسط شورای نگهبان هستیم. بعد از آن مراسم قرعه‌کشی برگزار می‌شود. محورهای مناظره و آنچه را که در مناظره‌ها مطرح می‌شود از قبل اعلام کرده‌ایم. همچنین مناظره‌ها از شبکه یک سیما پخش می‌شود.
رئیس سازمان صداوسیما درباره مجری مناظره‌ها گفت: مجری مناظره در حال بررسی است. اسامی مطرح شده گمانه‌زنی است و طی روزهای آینده مجری اصلی اعلام خواهد شد. همچنین سه میزگرد طراحی شده که نامزدها می‌توانند با حضور حداکثر ۲ نفر از مشاوران خود در آن حضور پیدا کنند. این میزگردها در حوزه حکمرانی و سیاست خارجی و اقتصاد برگزار می‌شود. گفت‌وگوی ویژه خبری در برنامه‌های ما خواهد بود البته شیوه اجرا هنوز قطعی نشده است. هر نامزد در یک برنامه «بدون تعارف» هم شرکت می‌کند.
از تخریب و لجن‌پراکنی انتخاباتی جلوگیری می‌کنیم
جبلی درباره دیگر برنامه‌های انتخاباتی توضیح داد: یک برنامه رو به دوربین داریم که نامزدها به معرفی خود می‌پردازند و البته نامزدها می‌توانند ۳۱ برنامه رو به دوربین برای ۳۱ استان داشته باشند که آنها را ضبط می‌کنند و در اختیار سازمان قرار می‌دهند. برنامه‌های دیگری هم در رادیو و تلویزیون پیش‌بینی شده است که به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود. برای جلوگیری از تخریب و لجن‌پراکنی انتخاباتی هم که نه مردم و نه نامزدها می‌پذیرند، از طرف رسانه ملی برخورد قاطع می‌شود. در مقابله با تخریب‌ها بسیار جدی خواهیم بود. با عوامل تخریب‌ها برخورد خواهیم کرد و آن‌ها را افشا می‌کنیم. رهبر معظم انقلاب هم در فرمایشاتشان به این مسئله اشاره کردند و ما حتما برخورد می‌کنیم.
رئیس رسانه ملی یادآور شد: در فضای مجازی سامانه تلوبیون با مخاطب چند ده میلیونی در اختیار نامزدهاست و هر نامزد می‌تواند یک کانال و یک استودیوی اختصاصی داشته باشد که با اینترنت رایگان برنامه‌های تبلیغاتی انتخاباتی تلوبیون در دسترس مردم قرار می‌گیرد. ساترا به عنوان نهاد قانونی تنظیم‌گر به سکوها و پایگاه‌های اینترنتی که می‌خواهند در این زمینه فعالیت کنند، کمک می‌کند. مجوز پخش زنده به داوطلبان و سکوها با رعایت قوانین و مقرراتی که ساترا در اختیارشان می‌گذارد، داده خواهد شد. همه ستادها امکان استفاده از نظرسنجی‌های سازمان را دارند که با اعلام اسامی نامزدها این نظرسنجی‌ها صورت می‌گیرد و برای ستادها ارسال می‌شود.
وی با اشاره به نزدیکی یکی از نامزدها به قائم‌مقام سازمان صداوسیما و تدابیر لازم برای دوری از تخلف بیان داشت: مصادیق تخلف انتخاباتی درباره مجریان برگزاری انتخابات که صداوسیما هم یکی از آنهاست، کاملا مشخص شده است. هر آنچه رسانه ملی انجام دهد در مقابل چشم همگان است. ما هیچ رانتی نخواهیم داشت. همان‌طور که گفته شد نتایج نظرسنجی‌ها را هم به ستادها اعلام می‌کنیم و تلاش داریم هیچ حب و بغضی ایجاد نشود.
جبلی متذکر شد: در این مدت زمان فشرده تبلیغات نامزدها که دو هفته است، از سه مناظره دوره‌های قبل به پنج مناظره رسیده‌ایم و میزگرد هم برگزار می‌کنیم. همچنین روزهایی را هم آزاد گذاشته‌ایم تا نامزدها بتوانند به تبلیغات میدانی بپردازند. با این حال این زمان فشرده چالشی هم برای ما و هم نامزدها خواهد بود.
رئیس سازمان صداوسیما در پاسخ به سؤالی درباره پروتکل‌های مناظره‌ها اظهار داشت: تمام آنچه ما انجام می‌دهیم براساس قانون انتخابات است. تکلیف نظارت بر برنامه‌های زنده مشخص است. ما نباید دخالت شخصی انجام دهیم که فکر کنیم سخنی، مصداق بداخلاقی است یا خیر. هر بگومگو را نمی‌توان مصداق بداخلاقی و بی‌قانونی گذاشت. مرجع تشخیص این بداخلاقی‌ها کمیسیون نظارت بر تبلیغات وزارت کشور است. شکل برگزاری مناظره‌ها گروهی است و چارچوب‌های مختلفی در نظر گرفته شده تا جلوی این بداخلاقی‌ها گرفته شود.
وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه در دوره قبل، مناظره‌ها در کنایه‌هایی با مسابقه «از کی بپرسم» مقایسه شده بود و اینکه در این دوره چه تمهیداتی برای دوری از این اتفاق در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: از آسیب‌های دوره‌های قبل همین بود که به درستی اشاره شد. عرصه مناظره عرصه سنگینی است و نامزدها نفر دوم کشور خواهند بود بنابراین از اینکه برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که با مسابقه یا فکاهی مقایسه شود باید جلوگیری شود. ما هم توجه داریم محورها و سؤالات مناظره‌ها سنگینی و وزانت خود را داشته باشند.
جبلی گفت: برخورد قاطع رسانه ملی با لجن‌پراکنی بدون ملاحظه خواهد بود و مصادیق لجن‌پراکنی، توهین و... را افشا خواهیم کرد. حتی به ستادها اجازه می‌دهیم پاسخ تخریب‌ها را ارائه کنند.


رزومه و سوابق ۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری
در ادامه، نگاهی به سوابق تأیید صلاحیت شدگان انتخابات ریاست جمهوری خواهیم داشت.


  مسعود پزشکیان
به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان متولد ۷ مهر ۱۳۳۳ شهرستان مهاباد استان آذربایجان غربی است.
پزشکیان در دولتِ دوم محمد خاتمی وزیر بهداشت بود و در دوره‌های هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت مستمر به عنوان نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی حضور داشته است.
او همچنین در مجلس دهم، نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی بود.


مصطفی پورمحمدی
مصطفی پورمحمدی متولد ۳ دی ۱۳۳۸ است.
او فعالیت خود را از سال ۱۳۵۸ به‌عنوان دادستان انقلاب اسلامی آغاز و تا سال ۱۳۶۵ به‌عنوان دادستان خوزستان، هرمزگان، کرمانشاه و خراسان فعالیت کرد.
وی از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸ قائم‌مقام وزیر اطلاعات بود.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در فاصله سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ وزیر کشور دولت نهم بود و از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲ ریاست سازمان بازرسی کل کشور را برعهده گرفت.
پورمحمدی سال ۱۳۹۲ و با روی کار آمدن دولت یازدهم به مدت چهار سال وزیر دادگستری شد. وی هم‌اکنون به عنوان دبیرکل جامعه روحانیت مبارز فعالیت می‌کند و رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز هست.


سعید جلیلی
سعید جلیلی متولد ۱۳۴۴ در مشهد است.
جلیلی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با کشورهای غربی بود. در سال ۱۳۹۲ در یازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری نامزد شد و بیش از ۴ میلیون رای کسب کرد. جلیلی از همان سال عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی است.
وی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ به عنوان کاندیدا ثبت‌نام کرد و دو روز پیش از برگزاری انتخابات به نفع آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی از شرکت در انتخابات انصراف داد.


 علیرضا زاکانی
علیرضا زاکانی متولد ۱۲ اسفند ۱۳۴۴ است.
زاکانی در سال ۱۳۶۸ در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شد و در تابستان سال ۱۳۷۶ مدرک دکترای عمومی خود را گرفت و پس از آن در سال ۱۳۸۰ دوره تخصصی پزشکی هسته‌ای را آغاز و در سال ۱۳۸۳ به پایان رساند.
وی سابقه عضویت هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز پزشکی هسته‌ای مجتمع بیمارستانی امام خمینی(س) و بیمارستان شریعتی را نیز دارد. او همچنین عضو هیئت‌مدیره انجمن علمی پزشکی هسته‌ای ایران نیز بوده است.
زاکانی در مجالس هفتم، هشتم و نهم نماینده تهران بوده و در دوره یازدهم نیز به عنوان نماینده قم به مجلس راه یافت.
ریاست مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران، عضویت در شورای عالی جمعیت هلال احمر از دیگر مسئولیت‌های زاکانی به شمار می‌رود.
او از سال ۱۴۰۰ عهده‌دار سمت شهرداری تهران شد و در سال ۱۴۰۲ نیز به سمت دستیار رئیس‌جمهور منصوب شد.


 سید امیرحسین قاضی‌زاده‌ هاشمی
سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی متولد ۲۵ فروردین ۱۳۵۰ در فریمان است.
وی از سال ۱۴۰۰ سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را در دولت سیزدهم برعهده ‌دارد.
قاضی زاده‌هاشمی که سابقه ۴ دوره نمایندگی مجلس را در کارنامه دارد، قبل از حضور در بنیاد شهید و انتصاب به عنوان معاون رئیس‌جمهور، نایب‌رئیس‌مجلس یازدهم بود.
نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری همچنین در دوره‌های هشتم، نهم و دهم نیز به عنوان نماینده مشهد و کلات در مجلس حضور داشت و در دوره‌های نهم و دهم دبیر و عضو هیئت‌رئیسه مجلس بوده است.


  محمدباقر قالیباف
محمدباقر قالیباف متولد شهریورماه ۱۳۴۰ در طرقبه مشهد است.
وی در سال ۱۳۷۳ به عنوان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) انتخاب شد و سه سال پس از آن در سال ۷۶ با حکم رهبر معظم انقلاب، به سمت فرماندهی نیروی هوائی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۷۹ به عنوان فرمانده نیروی انتظامی منصوب شد.
قالیباف پس از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری، در شهریور ماه سال ۸۴ با رأی شورای اسلامی شهر تهران به عنوان شهردار پایتخت انتخاب و سه دوره متوالی به مدت ۱۲ سال در این سمت باقی ماند.
وی به عنوان نماینده مردم تهران به مجلس یازدهم راه یافت و به عنوان ششمین رئیس‌مجلس شورای اسلامی این مسئولیت را برعهده گرفت.
محمدباقر قالیباف در مجلس دوازدهم نیز به عنوان نماینده مردم تهران به مجلس راه یافت و با ۱۹۸ رای نمایندگان به عنوان رئیس‌مجلس در اجلاسیه اول مجلس دوازدهم انتخاب شد.
وی در دوره‌های نهم، یازدهم و دوازدهم نیز نامزد انتخابات ریاست جمهوری بود، البته در انتخابات ۹۶ تا پایان در صحنه انتخابات باقی نماند و به نفع آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی از رقابت کناره‌گیری کرد.


 زاکانی: استفاده از امکانات شهرداری برای نامزدهای انتخابات ممنوع است
در پی اعلام اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جمع مدیران ارشد شهرداری تهران تأکید کرد: استفاده از امکانات شهرداری و بیت‌المال برای تبلیغ هر نامزدی و به‌طریق اولی برای بنده خط قرمز ما است و جهت‌گیری مصرف ظرفیت شهرداری به نفع هر نامزدی و بدتر از همه خودم به هیچ وجه نباید اتفاق بیفتد. انتظار این است که از این مسئله صیانت شود و از اینکه ظرفیت‌هایی که خلق می‌شود برای افراد و نامزدها چه بنده و چه فرد دیگری استفاده شود پرهیز شود؛ البته برای خودم سخت‌تر می‌گیرم.
به گزارش مهر، وی با بیان اینکه تشویق برای حضور مردم پای صندوق‌های رأی باید به طور کامل انجام شود، ادامه داد: به هیچ عنوان نباید مسیر خدمت‌رسانی به شهروندان و امور شهرداری در جریان رقابت‌های انتخاباتی آسیب بخورد و تحت تأثیر قرار بگیرد. بهترین خدمت را باید در اعیاد پیش رو داشته باشیم و برای برگزاری باشکوه اعیاد قربان و غدیر و همچنین مراسم چهلمین روز شهادت شهید جمهور از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.
زاکانی: تا آخر می‌مانم و رقابت می‌کنم
زاکانی همچنین در صفحه شخصی خود نوشت: در انتخابات گذشته افتخار حمایت از «مظهر شعارهای انقلاب» را داشتم و تمام حملات ناجوانمردانه را به جان خریدم. اما در انتخابات ۱۴۰۳ برای تداوم راه شهید رئیسی و تکمیل خدمات، تا آخر می‌مانم و رقابت می‌کنم. به لطف خدا، یاری شهدا و با اتکا به «سوابق، کارنامه و برنامه‌‌ای جامع»، به کسب آرای مردم عزیزمان امیدوارم. راه جمهور؛ ایران عزیز؛ دولت خدمت.


 حجت‌الاسلام پورمحمدی از نام دولت احتمالی خود رونمایی کرد
به گزارش فارس، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در فضای مجازی، نوشت: شرایط کشور مجالی برای آزمون و خطا نمی‌گذارد؛ از سعدی علیه‌الرحمه بیاموزیم که فرمود «بکارهای گران مرد کار ديده فرست.»
حجت‌الاسلام پورمحمدی همچنین در مطلبی که منتشر کرده، با هشتگ دولت قرار از نام دولت احتمالی خود نیز رونمایی کرده است.


قاضی‌زاده: انقلاب ساز‌ و کارها را با وارونه‌سازی هرم قدرت انجام می‌دهیم
امیر حسین قاضی زاده‌هاشمی، داوطلب انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: انقلاب ساز و کارها را با وارونه‌سازی هرم قدرت انجام می‌دهیم.
وی در پاسخ به این سؤال که منظور شما از نیاز کشور به انقلاب در ساز و کارها چیست: اصول دیوان سالاری مستقر در کشور بیش از ۱۰۰ سال است که تغییری نداشته است.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری افزود: نظامات و بروکراسی اداری حاکم بر کشور بسیار تمرکز‌گرا است، وقتی می‌گوییم انقلاب در ساز‌و‌کارها منظور وارونه کردن هرم قدرت است.
قاضی زاده‌هاشمی تاکید کرد: دهیاران و بخشداران و فرمانداران باید بیشترین اختیار و پاسخگویی را داشته باشند.


 نیکزاد رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف شد
به گزارش فارس، علی نیکزاد به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی محمد باقر قالیباف نامزد انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخاب شد.
 پزشکیان با عارف دیدار کرد
مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بعد از اعلام رسمی نامزدهای تأیید صلاحیت شده توسط وزارت کشور با حضور در بنیاد امید ایرانیان با محمدرضا عارف و اعضای هیئت مدیره این بنیاد دیدار کرد.
محمدرضا عارف در این دیدار ضمن برشمردن ویژگی‌های اخلاقی و مدیریتی مسعود پزشکیان و با اشاره به حساسیت ویژه انتخابات پیش رو حضور پزشکیان را در عرصه انتخابات فرصت ارزشمند برای مردم و نظام برشمرد و حمایت خود و بنیاد امید ایرانیان را از او اعلام کرد.
پزشکیان نیز در این دیدار از نقش مؤثر محمدرضا عارف در همگرایی و وحدت بین نیروهای تحول‌خواه قدردانی کرد.


 علی عبدالعلی‌زاده رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان شد
پزشکیان، علی عبدالعلی‌زاده را به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی خود منصوب کرد.
به گزارش ایرنا، علی عبدالعلی‌زاده وزیر مسکن دولت اصلاحات و استاندار اسبق آذربایجان شرقی است که سابقه نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دوره‌های دوم و سوم از حوزه انتخابیه ارومیه را نیز در کارنامه خود دارد.


 محصولی: جبهه پایداری پس از جلسه با نامزدها گزینه خود را معرفی می‌کند
صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری در گفت‌و‌گو با فارس درباره برنامه جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: شورای مرکزی جبهه پایداری در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری جلسات مختلفی را داشته است و در آن جلسات نسبت به بررسی نامزدها به لحاظ شاخص‌های مختلف که حدود 50 شاخص را شامل می‌شود، اقدام شده و برای تکمیل بررسی‌ها در حال تنظیم جلسه با نامزدهای دارای نصاب اولیه شاخص‌ها می‌باشد.
محصولی گفت: مطمئنا با کارنامه‌ای که شهیدِ جمهور حضرت آیت‌الله رئیسی رضوان الله تعالی علیه به لحاظ کمی و کیفی و تلاش و کارآمدی و اخلاص و کار جهادی به جای گذاشت نامزد اصلح کار سنگین در پیش خواهد داشت و باید آمادگی خدمت به مردم در تراز بالای به جای مانده از مرحوم رئیسی را داشته باشد.
دبیرکل جبهه پایداری بیان داشت: از مهم‌ترین شاخصه‌ها همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند پایبندی به مبانی انقلاب بودن، فعال و پر کار بودن و آگاه بودن است و همچنین توجه به عدالت محوری در تمامی ابعاد و زمینه‌های کاری و مردمی بودن که بسیار مهم است.
وی ادامه داد: فساد‌ستیزی، کارآمدی و توانایی حل مشکلات اقتصادی و التزام عملی به ولی‌فقیه در فکر، گفتار و عمل جزو شاخصه‌های مهم نامزد اصلح ریاست جمهوری است.
دبیرکل جبهه پایداری اظهار داشت: انتظار می‌رود که رئیس‌جمهور آینده نقاط قوت دولت شهید رئیسی را که در راس آن مردمی بودن، اخلاص، و تلاش جهادی است، مورد توجه قرار داده و موجب ارتقا و پیشرفت کشور در سطح جهانی شود.
محصولی تأکید کرد: با توجه به اظهار رضایت مردم در عملکرد شهید جمهور که آن را با حضور میلیونی خود در مراسم تشییع پیکر شهدای خدمت نشان دادند، امید است که اکثریت مردم با حضور خود در پای صندوق رای به انتخابات رئیس‌جمهوری که بتواند حفره‌های اقتصادی و فرهنگی را پر کند کمک کند و به قول رهبر معظم حماسه حضور در انتخابات مکمل حماسه بدرقه شهدای خدمت است.


 برخی با عناوین مختلف به دنبال ایجاد بدبینی و اختلاف هستند
وی تصریح کرد: اینکه همه عزیزان فعال در عرصه رسانه و فضای مجازی را دعوت می‌کنم به اخلاق اسلامی و عدم تخریب نامزدها. بعضا شاهدیم که برخی با عناوین مختلف با روایت‌های کذب حتی در بین نیروهای انقلابی به دنبال ایجاد بدبینی و اختلاف هستند. هر کسی در بین نیروهای انقلاب موجب تفرقه و دودستگی‌های جعلی شود یا جاهل است یا خائن.
دبیرکل جبهه پایداری خاطرنشان کرد: بنابراین عزیزان نیروهای انقلابی باید نگاه کنند که آیا توصیه‌های مقام معظم رهبری در مورد رعایت اخلاق و عدم تهمت و تخریب در فعل و کلام فعالان و سخنرانان رعایت می‌شود یا نه. و اگر رعایت نشود حتما به وی تذکر دهد تا اصلاح شود. امیدوارم آن فعالان تفرقه‌انداز و بی‌بصیرت هم مطابق اسمشان توبه کنند.