به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 332
بازدید دیروز: 4,017
بازدید هفته: 332
بازدید ماه: 139,504
بازدید کل: 25,126,414
افراد آنلاین: 17
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۲ دی ۱٤۰۳
Saturday , 11 January 2025
السبت ، ۱۱ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
5133 - در دیدار رئیس ‌مجلس مالزی : قالیباف: فضای یکجانبه‌گرایی در دنیا رو به افول است۱۴۰۳/۰۵/۰۸
در دیدار رئیس ‌مجلس مالزی :
قالیباف: فضای یکجانبه‌گرایی در دنیا رو به افول است
۱۴۰۳/۰۵/۰۸

جوهری بن عبدول، رئیس‌مجلس مالزی که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری وارد تهران شد، با ورود به بهارستان با دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس‌مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.
قالیباف در ابتدای این دیدار، ضمن خوشامدگویی به رئیس‌مجلس مالزی با بیان اینکه ایرانیان در روزهای سخت دوستان خود را می‌شناسند، گفت: حادثه تلخی پیش آمد و ما رئیس‌جمهور خود را از دست دادیم که پیام‌های محبت‌آمیز شما و سایر مسئولان مالزی باعث تسلی و دلگرمی ما شد.
وی اظهار داشت: امیدوارم مجلس و دولت جدید بتوانند روابط خود را با کشور دوست و مسلمان، مالزی ادامه دهند از این رو آمادگی داریم ارتباطات خود را به صورت عمیق‌تر و وسیع‌تر پیش ببریم.
رئیس‌مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مالزی و ایران دو کشور دوست، هم فرهنگ و نزدیک به هم هستند، عنوان کرد: در اجلاسی که در سیدنی به عنوان شهردار تهران حضور داشتم به این نکته اشاره کردم که قرن 21، قرن آسیا است. امروز هرچه می‌گذرد بیشتر به این واقعیت پی می‌بریم که آسیا بیش از پیش جایگاه خود در دنیا را پیدا می‌کند و فضای هژمونی و یکجانبه‌گرایی در دنیا رو به افول است که در کل دنیا و همچنین غرب و شرق آسیا مشهود است.
قالیباف اضافه کرد: اینجاست که مجلس و دولت ایران مصمم می‌شوند با کشورهای جنوب شرق آسیا به ویژه مالزی به‌عنوان کشور دوست و همکار ارتباط بیشتری برقرار کرده و مسیر توسعه را طی کند که این روابط میان دولت‌ها، پارلمان‌ها و مجامع بین‌المللی تعریف می‌شود.
رئیس قوه مقننه در ادامه با تأکید بر تقویت همکاری‌ها در حوزه APA، IPU و PUIC که می‌توان با ظرفیت آن موضوعاتی در حوزه جهان اسلام به ویژه مسائلی که در حوزه فلسطین وجود دارد را برطرف کرد، ابراز داشت: آمادگی داریم در توسعه مسائل اقتصادی به ویژه در حوزه حمل‌ونقل روابط خود را با مالزی توسعه دهیم چرا که میان دو کشور فاصله زیادی از لحاظ بعد مسافت وجود دارد و لازم است دولت دو کشور این مسئله را حل کنند.
رئیس‌مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: برای حل بعد مسافت در جریان تقویت روابط اقتصادی باید تدبیری اندیشیده شود که از طریق خطوط هوائی بتوانیم ارتباط خود را توسعه دهیم که در حوزه‌های تجاری و گردشگری بیشتر اهمیت پیدا می‌کند. از سوی دیگر باید به دنبال تقویت روابط در حوزه علمی، دانشگاهی و انتقال تکنولوژی باشیم.
  رئیس ‌مجلس مالزی: گسترش روابط مالزی و ایران با توجه به تحولات جهانی و منطقه‌ای ضروری است
جوهری بن عبدول نیز در این دیدار، از ملاقات مجدد با دکتر قالیباف ابراز خرسندی کرد و گفت: نخستین باری که سخنرانی شما را در اجلاس الجزایر شنیدم گفتم این بهترین سخنرانی بود که یکی از مقامات کشورهای مسلمان می‌توانست داشته باشد و همان‌جا بود که با هم ملاقات کردیم و تحت تأثیر شما و ایده‌های درخشان شما قرار گرفتم.
وی در ادامه ضمن تسلیت مجدد به دلیل وقوع حادثه تلخ سقوط هلی‌کوپتر رئیس‌جمهور ایران، گفت: این حادثه یک شوک و فقدان نه تنها برای شما بلکه برای تمام جوامع مسلمان دنیا بود.
رئیس‌مجلس مالزی با بیان اینکه من با دستور نخست‌وزیر کشورمان مأمور به حضور در این مراسم شدم، عنوان کرد: اطمینان دارم با در نظر گرفتن تحولات جهان، اتفاقات خاورمیانه و همچنین شرق آسیا، روابط بیش از پیش گسترده خواهد شد.
بن عبدول با بیان اینکه به دنبال توسعه همکاری‌ها میان کشورهای آسیایی و «آ سه آن» است، اظهار داشت: ما بی‌صبرانه به دنبال گسترش روابط خود با ایران به ویژه در حوزه اقتصادی و انرژی هستیم.
این مقام بلندپایه کشور مالزی با بیان اینکه ظرفیت‌های زیادی برای توسعه روابط وجود دارد که این موضوع را با پارلمان کشور خود در میان خواهم گذاشت، عنوان کرد: ایران همواره به‌عنوان یک الگو، جایگاه خاصی در نگاه ما داشته و نمونه بارز پیشرفت است و همان‌طور که گفتید قرن 21 متعلق به آسیا است و باید در این برهه، انرژی و دانش خود را صرف ظرفیت‌های یکدیگر کنیم تا در نهایت بتوانیم در حوزه تجاری و اقتصادی توسعه روابط را رقم بزنیم. وی در ادامه با اشاره به ظرفیتی 680 میلیون نفری کشورهای عضو «آ سه آن» گفت: این کشورها یک ظرفیت هستند و می‌توانند از توانمندی‌ها و بازار ایران بهره ببرند که باعث ایجاد ثبات در منطقه و جنوب شرق آسیا خواهد شد.
رئیس‌مجلس مالزی با اشاره به امکان ایجاد کمیته مشترک برای شناسایی امکانات دانشگاهی، گفت: ما می‌توانیم از این طریق، ارتباطات خود را توسعه دهیم