به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,314
بازدید دیروز: 3,381
بازدید هفته: 25,235
بازدید ماه: 138,469
بازدید کل: 25,125,380
افراد آنلاین: 14
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۲۱ دی ۱٤۰۳
Friday , 10 January 2025
الجمعة ، ۱۰ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
5211 - عراقچی: تابع قانون اقدام راهبردی هستم این قانون دست ما را پرتر و قوی‌تر کرده است ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
عراقچی:
 تابع قانون اقدام راهبردی هستم
این قانون دست ما را پرتر و قوی‌تر کرده است
  ۱۴۰۳/۰۵/۲۲

‫عراقچی: جهان بینی ام به دیپلماسی همان جهان‌بینی است که در سپاه بودم‬‎

ابراهیم رضایی در توضیح جلسه صبح دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: دیروز(دوشنبه) اولین جلسه کمیسیون برای بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی با حضور عباس عراقچی وزیر پیشنهادی خارجه برگزار شد؛ آقای عراقچی به تشریح برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود پرداخت و خلاصه‌ای از سوابق و زندگی‌نامه‌اش را ارائه کرد و همچنین به سؤالات نمایندگان پاسخ داد.
وی اضافه کرد: آقای عراقچی در کمیسیون گفت که خود را سرباز امام و رهبری می‌داند و سعی کرده در این مسیر پابرجا بماند. او اشاره‌ای به سوابق خود در سپاه پاسداران و حضور در بخش‌های مختلف وزارت امور خارجه داشت و توضیح داد که نزدیک به ۴۰ سال در عرصه سیاست خارجی فعالیت داشته است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بیان کرد:‌ آقای عراقچی در این جلسه تاکید داشت که وارد گروه‌بندی‌ها نشده و نمی‌شود و با همه وزرای خارجه از دوره‌های قبل کار کرده و همچنین اشاره‌ای داشت که مشاور شهید امیر‌عبداللهیان بود و این شهید قصد استفاده از آقای عراقچی را داشت. همچنین در دولت آقای رئیسی به عنوان مشاور وزیر فعالیت داشت.
به گزارش ایسنا، رضایی با بیان این‌که «عراقچی برنامه‌های خود را ماحصل ۴۰ سال فعالیت در عرصه سیاست خارجی عنوان کرد»، افزود: عنوان برنامه‌های عراقچی «سیاست خارجی فراگیر، فعال و اثرگذار» بیان شد؛ وزیر پیشنهادی خارجی به اصول راهنمای سیاست خارجی اشاره کرد که برگرفته از قانون اساسی، تدابیر امام و رهبری انقلاب مبنی عزت، حکمت و مصلحت، سیاست‌های کلان در حوزه روابط خارجی و بین‌الملل، اسناد بالادستی، سند و چشم‌انداز، برنامه هفتم، مصوبات مجلس شورای اسلامی، بیانیه گام دوم انقلاب و دیدگاه رئیس‌جمهور و دولت است.
رضایی ادامه داد: آقای عراقچی در این جلسه تاکید داشت که مصوبات مجلس شورای اسلامی لازم‌الاجرا است و استثنایی برای آن قائل نیستند و وزارت خارجه تابع سیاست‌ها و دستورالعمل‌های مسئولان عالی کشور است و وزارت خارجه مجری سیاست‌های ابلاغی به شمار می‌آید.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آقای عراقچی سه ماموریت اصلی سیاست خارجی را «تامین منافع ملی و حفظ و افزایش ثروت ملی، تحکیم امنیت ملی و ارتقاء قدرت کشور و حفظ عزت و تقویت حیثیت ملی و منزلت کشور» عنوان کرد و بیان داشت که تولید و افزایش ثروت و قدرت و منزلت ماموریت اصلی وزارت امور خارجه است.
رضایی ادامه داد: در بحث تامین منافع ملی یکی از برنامه‌های خود را دیپلماسی اقتصادی است بدان معنا که سیاست خارجی بر مدار پیشرفت اقتصادی کشور باشد لذا تاکید داشت که باید سیاست خارجی در خدمت پیشرفت، اقتصاد و توسعه کشور باشد لذا دیپلماسی اقتصادی از جمله محورهای برنامه‌های آقای عراقچی است.
وی اولویت بخشی به دیپلماسی اقتصادی را به عنوان اولویت اصلی وزیر پیشنهادی بیان کرد و افزود: طبق توضیحات آقای عراقچی وزارت امور خارجه باید سدشکن و راهگشا در امور اقتصادی باشد لذا ایشان معتقد به دیپلماسی اقتصادی درون‌زا و برون‌گرا و متکی به دانش فناوری هستند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی محور بعدی برنامه وزیر پیشنهادی خارجه را حسن همسایگی و اولویت دادن به همسایگان بیان کرد و افزود: آقای عراقچی گفت که دولت شهید رئیسی در این زمینه با قدرت فعالیت می‌کرد و ما این راه را ادامه می‌دهیم همچنین از ظرفیت سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای و گسترش میدان دیپلماسی و استفاده از ظرفیت‌های آفریقا، آمریکای لاتین و شرق آسیا بهره‌ می‌گیریم. اولویت دادن به چین و روسیه هم به عنوان اولویت‌های کاری بیان شد.
وی درباره دیدگاه عراقچی درباره اروپا اظهار کرد: توضیحات وزیر پیشنهادی این بود که در بحث اروپا قائل به تعامل عزتمندانه و فرصت محور از موضع برابر و بر مبنای اقدام متقابل است. درباره ایالات متحده هم بیان داشت که مدیریت تخاصم و اتخاذ سیاست‌های خصمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی برنامه‌اش است و تاکید داشت که نمی‌توان با آمریکا رفع تخاصم کرد اما باید مدیریت کرد و از ظرفیت‌های سیاست خارجی در خنثی‌سازی تحریم و بی‌اثر کردن تحریم‌ها و کوشش برای رفع شرافتمندانه تحریم‌ها به ویژه تحریم‌های یکجانبه در دستور کار است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: درباره تحکیم امنیت ملی و ارتقاء قدرت نیز آقای عراقچی توضیح داد که هیچ افتراقی بین میدان و دیپلماسی قائل نیست و این دو یگانه هستند و باید با هم به دستاورد برسند و دستاوردهای میدان در دیپلماسی تبدیل به ثروت و قدرت و امنیت می‌شود و دیپلماسی بدون میدان هیچ توانی ندارد. مذاکره باید مبتنی بر قدرت باشد و در نظم نوین جهانی اگر جایگاه‌مان را تعیین نکنیم، دیگران تعیین می‌کنند.
سیاست خارجی بدون وفاق ملی و همدلی پیش نخواهد رفت
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در بحث ماموریت سوم یعنی حفظ عزت و تقویت منزلت، بر پیشبرد دیپلماسی پارلمانی و بهره‌گیری از همه عناصر تاکید داشتند. درباره الزامات هم گفتند که مهم‌ترین الزامات وفاق ملی است چون سیاست خارجی بدون وفاق ملی و همدلی پیش نخواهد رفت. آقای عراقچی تاکید داشت که باید روحیه جهادی بیش از گذشته به وزارت امور خارجه تزریق شود.
رضایی اظهار کرد: آقای عراقچی در پاسخ به سؤالات اعضای کمیسیون بیان کرد که نگرشم به دیپلماسی متکی بر قدرت و تولید‌کننده قدرت است و جهان‌بینی‌ام همان جهان‌بینی است که در سپاه بودم و تغییری نکرده چون بدون داشتن مؤلفه‌های قدرت نمی‌توان با کسی صحبت کرد.
 عضو باند نیویورکی‌ها نیستم
وی اضافه کرد: این سؤال از آقای عراقچی پرسید که شما آیا جزو باند «نیویورکی‌ها» هستید که در پاسخ گفت که جز باند «نیویورک» نیستم البته قضاوتی هم درباره آن نمی‌کنم؛ درباره قانون اقدام راهبردی و اجرای آن هم وزیر پیشنهادی گفت که قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها لازم‌الاجراست و باید از آن تبعیت کنیم. اگر مذاکرات شرافتمندانه شکل گیرد، در چارچوب این قانون خواهد بود. من مذاکرات احیاء برجام را با وجود این قانون در سال ۱۴۰۰ شروع کردم و با آن جلو بردم. قانون اقدام راهبردی دست ما را پرتر و قوی‌تر کرده است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آقای عراقچی بر لزوم مشورت با مجلس شورای اسلامی تاکید کردند و گفتند شرایط فرق کرده و سرنوشت مذاکرات معلوم نیست درباره ساختار وزارت خارجه هم این توضیح را داد که ساختار را به سمت اصلاح می‌بریم چون تجربه ساختار فعلی خیلی موفق نبوده است، لذا تاکید داشتند که دانشکده وزارت خارجه برای تربیت دیپلمات احیاء شود و این‌که وزارت خارجه ایدئولوژیک است.
 زارع در تشریح نشست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: برنامه‌های «وزیر پیشنهادی اقتصاد» برای مقابله با تورم بررسی شد
رحیم زارع در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به جلسه (دوشنبه ۲۲ مرداد ماه) کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی برای بررسی برنامه و سوابق گزینه‌های پیشنهادی دولت چهاردهم، گفت: صبح دیروز وزیر پیشنهادی اقتصاد در جلسه این کمیسیون حضور یافت و برنامه‌های خود را ارائه کرد.
وی توضیح داد: اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خطاب به عبدالناصر همتی، وزیر پیشنهادی اقتصاد، مشکلات اقتصادی کشور را تشریح کردند و از وی خواستند برنامه‌های خود را برای برون رفت از معضلات اقتصادی کشور ارائه کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همتی برنامه‌های خود را برای رفع مشکلاتی مانند تورم و نقدینگی شدید، اصلاح وضعیت بانک‌ها و حل مشکل ناترازی بانکی ارائه داد.
برنامه‌های وزیر پیشنهادی نیرو برای رفع ناترازی برق
ابراهیم رضایی در توضیح جلسه عصر دوشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جلسه عصر دیروز با حضور علی‌آبادی وزیر پیشنهادی نیرو برگزار شد؛ آقای علی آبادی ضمن تشریح برنامه‌های خود به بیان سوابق کاری‌اش پرداخت و به سؤالات نمایندگان پاسخ داد.
وی اضافه کرد: وزیر پیشنهادی نیرو بیان کرد که مسئله اصلی در حوزه وزارت نیرو، ناترازی در آب و برق است و این‌که باید برنامه‌های مصوب و کامل و قانون اجرائی شود؛ در بحث ناترازی برق نیز اعلام کرد که ۱۸ هزار مگاوات در کشور ناترازی برق داریم و در عین حال برنامه‌اش را برای رفع این ناترازی را اقداماتی در دو بخش تولید و مصرف تشریح کرد.
 رضایی ادامه داد: آقای علی‌آبادی در تشریح برنامه‌های خود گفت که نیروگاه‌های فرسوده باید بازسازی و نیروگاه‌های نیمه‌تمام تکمیل شود. همچنین نیروگاه‌های تجدیدپذیر توسعه یافته و در اولویت باشند.
به گفته وی،‌ تبادلات با همسایگان، ذخیره‌سازی و اصلاح مصرف از دیگر تاکیدات وزیر پیشنهادی بود لذا توسعه و تکمیل نیروگاه‌ها و اجرای تکالیف قانونی در این زمینه و اصلاح الگوی مصرف را از جمله برنامه‌های خود برای رفع ناترازی برق بیان کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به برنامه‌های علی‌آبادی برای رفع ناترازی آب گفت: برای رفع ناترازی آب باید به سمت احداث طرح‌های سازه‌ای، تولید آب، توسعه آب شیرین‌کن‌ها، مهار آب‌های مرزی، تصفیه آب و مدیریت مصرف رفت.
رضایی با اشاره به سؤالات و دیدگاه‌های اعضای کمیسیون گفت: وزیر پیشنهادی نیرو در پاسخ به مطالب نمایندگان، ضمن تقدیر از اقدامات وزرای قبلی نیرو بیان داشت که عمده مشکلات ما در حوزه آب و برق به اقتصاد بر می‌گردد و حل این مشکلات اراده و تصمیم ملی می‌خواهد.
وی اضافه کرد: در این جلسه انتقاداتی به مسئولیت فعلی علی آبادی در حوزه خودرو و وزارت صمت مطرح شد که در پاسخ توضیح داده شد که در موضوع خودرو افتخارآمیزترین اقدامات و کارهای زیربنایی انجام شده و صنعت خودرو نجات پیدا خواهد کرد. برای تولید ماشین‌های جدید با کمک صنایع دانش بنیان، سرمایه‌گذاری شده و باید صنعت واقعی خودرو شکل بگیرد. البته طبق گفته علی آبادی بزرگ‌ترین مشکل ما عدم توازن و تطابق بین قیمت تمام شده و قیمت فروش خودرو است.
رضایی خاطرنشان کرد: همچنین نمایندگان با انتقاد از قطعی برق صنایع، تاکید کردند که باید این مشکل حل شده و برق صنایع قطع نشود؛ فعال‌سازی دیپلماسی آب، احیای حقوق آبی کشور، توجه به تغییرات اقلیمی، اهمیت مدیریت مصرف و فرهنگ سازی، رفع مشکلات آب شرب و کشاورزی و تامین آب پایدار نقاط مختلف کشور، اصلاح مصرف آب، توجه به اهمیت آب و ممانعت از خروج آب از کشور، جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز، برخورد با مشترکان پرمصرف، رسیدگی به واحدهای تولیدی و توسعه آب شیرین کن‌ها از جمله مواردی بود که اعضای کمیسیون مطرح کردند.
  نظر مثبت کمیسیون شوراها درباره وزیر پیشنهادی اطلاعات
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی اطلاعات و خارجه در جلسه صبح دیروز؛ دوشنبه این کمیسیون گفت که نظر کمیسیون شوراها نسبت به خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات مثبت است.
ولی‌الله بیاتی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ با اشاره به جلسه صبح دوشنبه کمیسیون شوراها گفت: این جلسه به منظور بررسی برنامه‌های سیداسماعیل خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات برگزار شد؛‌ آقای خطیب وزیر اطلاعات دولت سیزدهم بود که عملکرد خوبی در این دوران داشته است.
وی افزود: براساس برنامه‌های ارائه شده، سوابق، کارنامه و عملکرد وزیر پیشنهادی اطلاعات نظر اعضای کمیسیون شوراها درباره آقای خطیب مثبت است البته قرار شده که ایشان مجددا در یک جلسه دیگر کمیسیون حضور پیدا کرده و به توضیحاتی درباره برنامه‌های خود ارائه کند.
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور همچنین با اشاره به حضور عباس عراقچی وزیر پیشنهادی امور خارجه در این کمیسیون گفت: برنامه‌های ارائه شده توسط وزیر پیشنهادی خارجه قابل قبول است منتها ابهاماتی در سوابق کاری آقای عراقچی به ویژه در زمان مذاکرات برجام وجود دارد که قرار شد ایشان در جلسه دیگری حضور پیدا کنند.
 ضرورت تکمیل شبکه ملی ارتباطات و چگونگی پاسخگو کردن سکوهای خارجی
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور وزیر پیشنهادی ارتباطات در جلسه دیروز این کمیسیون گفت: درخصوص چگونگی پاسخگو کردن سکوهای خارجی در موضوع مسئولیت‌های آنان در فضای مجازی موضوعات جدی رد و بدل شد و البته اختلاف نظرهایی بین اعضا و وزیر پیشنهادی وجود داشت. مهم‌ترین خواسته کمیسیون فرهنگی اجرا و تعهد به برنامه هفتم بود که طرفین بر اجرای آن تاکید جدی داشتند.
احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با ایسنا در توضیح جلسه صبح دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با ستار‌هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت: دیروز جلسه استماع، گفت‌وگو و نقد برنامه‌های وزیر پیشنهادی ارتباطات در کمیسیون فرهنگی مجلس برگزار شد. از جمله مهم‌ترین موضوعاتی که در کمیسیون مطرح شد، ضرورت تکمیل شبکه ملی ارتباطات بود که به عنوان یکی از مهم‌ترین خواسته‌های کمیسیون فرهنگی مطرح شد. همچنین تلاش برای اجرائی سازی برنامه هفتم توسعه، توسعه صنعت فضائی کشور و توجه به حفظ حقوق کاربران فضای مجازی در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.
وی ادامه داد:‌ آسیب‌هایی که در بحث فروش فیلترشکن‌ها در جامعه با آن رو به رو هستیم نیز در این جلسه مطرح شد و وزیر پیشنهادی به ارائه راهکارهای نوینی در مدیریت هوشمند داده‌ها بر اساس هوش مصنوعی پرداخت. تاکید وزیر پیشنهادی بر تلاش برای حفاظت از حقوق کاربران در موضوع محتواها و جلوگیری از رهاشدگی در فضای مجازی بود که به تاکید اعضای کمیسیون فرهنگی نیز بیان شد.
راستینه تاکید کرد: درخصوص چگونگی پاسخگو کردن سکوهای خارجی در موضوع مسئولیت‌های آنان در فضای مجازی موضوعات جدی رد و بدل شد و البته اختلاف نظرهایی بین اعضا و وزیر پیشنهادی وجود داشت. مهم‌ترین خواسته کمیسیون فرهنگی اجرا و تعهد به برنامه هفتم بود که طرفین بر اجرای آن تاکید جدی داشتند.
حضور  وزرای پیشنهادی دفاع و دادگستری درکمیسیون امنیت ملی 
 ابراهیم رضایی در توضیح جلسه دوشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۳) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که با حضور امیرحسین رحیمی وزیر پیشنهادی دادگستری برگزار شد، به خبرنگاران گفت: در این نشست وزیر پیشنهادی دادگستری ابتدا زندگی‌نامه و سوابقش را شرح داد و در ادامه به تبیین برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود در صورت تصدی این وزارتخانه پرداخت و سپس به سؤالات اعضای کمیسیون پاسخ داد.
وی افزود: رحیمی به سوابق ۳۸ ساله خود در حوزه قضائی، تقنینی و قوه قضائیه اشاره کرد و توسعه تعامل قوه قضائیه با دولت را اولویت فعالیت خود در دولت چهاردهم برشمرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس اظهار کرد: تعامل قوه قضائیه با قوه مقننه، توسعه مجامع استانی نمایندگان و تعامل بیشتر با مسئولان قوه قضائیه از دیگر اهداف وزیر پیشنهادی دادگستری بود.
رضایی با اشاره به مطالبات برخی از اعضای کمیسیون از وزیر پیشنهادی دادگستری، بیان کرد: تقویت جایگاه قوه قضائیه، ضرورت رسیدگی به عدالت در پرداخت به کارکنان اداری و قضائی، نظارت بر رفتار قضات در قوه قضائیه، ساماندهی امور برای تکریم بیشتر ارباب رجوع از جمله مطالبات اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از وزیر آینده دادگستری بود. وی تاکید کرد: همچنین امیر« عزیز نصیرزاده» با حضور در نشست دیروز کمیسیون، برنامه‌های خود را که مبتنی بر اسناد بالادستی نظام در حوزه دفاعی و امنیتی است، تشریح کرد و به سؤالات نمایندگان پاسخ داد و به ماموریت‌های وزارت دفاع اشاره کرد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی افزود: امیرنصیرزاده درباره معیشت کارکنان نیروهای مسلح نیز به این موضوع تاکید کرد که خدمات رفاهی، معیشتی و تامین اجتماعی به نیروهای مسلح در کنار سایر ماموریت‌های بازدارندگی در عرصه دفاعی دنبال خواهد شد و عملکرد پیش دستانه با نگاه به آینده نگری در وزارت دفاع در اولویت قرار دارد.
رضایی خاطرنشان کرد: وزیر پیشنهادی دفاع به این موضوع اشاره کرد که به دنبال منابع پایدار برای تحقق نیازهای وزارت دفاع است. همچنین تقویت توان دفاعی کشور در جنگ نامتقارن محور دیگر برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع و نیروهای مسلح بود که توسط امیرنصیرزاده شرح داده شد.
 وزیر پیشنهادی صمت به رفع ناترازی عرضه و تقاضا بازار خودرو تأکید کرد
زهرا سعیدی در گفت‌و‌گو با ایرنا درباره نشست دوشنبه (۲۲ مردادماه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست محمد اتابک وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در محل کمیسیون حاضر شده و برنامه‌ها و دیدگاه‌ها خود را در مسائل مختلف این وزارتخانه تشریح کرد.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: وزیر پیشنهادی صمت معتقد بود در حوزه خودرو ناترازی عرضه و تقاضا وجود دارد که باید برطرف شود.
زهرا سعیدی تصریح کرد: آقای اتابک درخصوص واردات خودرو معتقد است برای تنظیم‌گری بازار باید از ظرفیت واردات استفاده کرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر پیشنهادی صمت تاکید داشت که آزادکردن قیمت خودرو در این شرایط التهاب‌زا است و این کار باید به‌تدریج انجام شود.
وی یادآورشد: همچنین دیروز آقایان عباس علی آبادی وزیر پیشنهادی نیرو و رضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دو مهمان دیگر این کمیسیون بودند که در حضور اعضاء برنامه‌های خود را تشریح کرده و به برخی از سؤالات پاسخ دادند.
سعیدی خاطرنشان کرد: کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره وزیر پیشنهادی صمت هنوز به جمع‌بندی لازم نرسیده و یک جلسه دیگر قرار است آقای اتابک در این کمیسیون حاضر شوند.
وزیر پیشنهادی ارتباطات در جلسه کمیسیون فرهنگی مجلس: تکمیل شبکه ملی اطلاعات جزو اولویت‌های کاری من است
احمد راستینه روز دوشنبه در گفت‌و‌گو با ایرنا با اشاره به نشست دیروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفـت: در جلسه دیروز وزرای پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری و ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در کمیسیون به ارائه برنامه‌های خود پرداختند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: در این جلسه وزیر پیشنهادی ارتباطات، ضرورت توجه به تکمیل شبکه ملی اطلاعات و توسعه صنعت فضائی کشور و حرکت به سمت مدیریت هوشمند محتوا و حفظ حقوق کاربران فضای مجازی را جزو اولویت‌های برنامه‌های خود معرفی کرد.
وی افزود: همچنین در این جلسه وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری ضرورت توجه به اجرائی شدن سند ملی مهندسی فرهنگی و سند ملی اسلامی شدن دانشگاه‌ها و توجه جدی به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، نخبگان و تقویت رابطه صنعت با دانشگاه و حرکت به سمت توسعه هوشمند پارک‌های علم و فناوری با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تجاری سازی محصولات آنها را جزو اولویت‌های برنامه‌های خود عنوان کرد.
حجت‌الاسلام حسنعلی اخلاقی امیری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایرنا ضمن اشاره به جلسه دیروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در این جلسه وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد که به دلیل اینکه در آخرین لحظات موضوع وزارت من قطعی شده هنوز برنامه‌هایم را به طور مدون و مکتوب آماده نشده و در کلیت امر باید بگویم برنامه‌های من همان برنامه‌های فرهنگی قبلی من است.
وی افزود: بنا شد تا برنامه‌های وزیر پیشنهادی ارشاد در ادامه کار به صورت مکتوب به کمیسیون ارائه شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: در جلسه دیروز فضای کمیسیون درباره وزرای پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی و علوم مثبت بود. در مورد وزیر پیشنهادی ارتباطات نمایندگان سؤالات و ابهاماتی را داشتند.