به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,741
بازدید دیروز: 3,381
بازدید هفته: 24,662
بازدید ماه: 137,896
بازدید کل: 25,124,807
افراد آنلاین: 14
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۲۱ دی ۱٤۰۳
Friday , 10 January 2025
الجمعة ، ۱۰ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
5229 - علی باقری در تماس با وزیر امورخارجه ژاپن: سکوت در برابر وحشیگری صهیونیست‌ها این موجود شرور را گستاخ‌تر می‌کند۱۴۰۳/۰۵/۲۶
باقری در تماس با وزیر امورخارجه ژاپن: 
 سکوت در برابر وحشیگری صهیونیست‌ها
این موجود شرور را گستاخ‌تر می‌کند
  ۱۴۰۳/۰۵/۲۶

‫ایلنا - حمایت‌های غرب عامل اصلی جنایت جنگی رژیم صهیونیستی است - صاحب‌خبر‬‎

سرپرست وزارت امورخارجه گفت: تجربه نشان داده سکوت در برابر وحشیگری نظامی و امنیتی صهیونیست‌ها، این موجود شرور را گستاخ‌تر می‌کند.
علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و یوکو کامیکاوا وزیر امور خارجه ژاپن روز پنجشنبه ۲۵ مرداد در تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و مسائل مهم منطقه‌ای به‌ویژه جنایت و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه گفت‌وگو و رایزنی کردند.
باقری در این گفت‌وگو با اشاره به رفت و آمد مستمر هیئت‌های دیپلماتیک میان تهران و توکیو، به ویژه حضور فرستاده ویژه نخست‌وزیر ژاپن در آیین ادای سوگند رئیس‌جمهور کشورمان، آن را نشانه‌ای از روابط دیرپا و ریشه‌دار میان دو کشور دانست.
باقری کنی هدف قراردادن اهداف غیرنظامی شامل بمباران و تخریب مدارس، مساجد، بیمارستان‌ها و دیگر زیرساخت‌ها و تاسیسات شهری و کشتار بی‌رحمانه غیرنظامیان در غزه طی بیش از ۱۰ماه گذشته را مصداق آشکار جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی دانست و گفت: عامل اصلی این وضعیت غیرقابل تحمل، کمک‌های آمریکا و برخی دیگر کشورهای غربی به باند جنایتکار حاکم در تل‌آویو از یک‌سو و سکوت و انفعال برخی دیگر از کشورهای غربی در برابر جنایت آشکار این رژیم نژادپرست از سوی دیگر است.
سرپرست دستگاه دیپلماسی با انتقاد از رویکرد حمایت‌گرایانه غربی‌ها در نشست اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد که مانع از انجام وظیفه این شورا در برخورد مؤثر و بازدارنده با ناقض امنیت و ثبات بین‌المللی یعنی رژیم صهیونیستی شدند، تصریح کرد: تجربه نشان داده سکوت در برابر وحشیگری نظامی و امنیتی صهیونیست‌ها، این موجود شرور را گستاخ‌تر می‌کند.
یوکو کامیکاوا وزیر امور خارجه ژاپن نیز در این گفت‌وگو با ابراز نگرانی نسبت به افزایش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا، آرام سازی اوضاع و کاستن از سطح تنش‌ها را در راستای منافع همه طرف‌ها دانست.
باقری و کامیکاوا همچنین بر اهمیت تداوم گفت‌وگوهای سیاسی و دیپلماتیک میان دو کشور برای پیشبرد همکاری‌های دوجانبه و ارتقای صلح و ثبات و امنیت منطقه‌ای تاکید کردند.
باقری:‌ اشتراکات فرهنگی و تمدنی پشتوانه مهم پیشبرد روابط ایران و هند است
علی باقری پنجشنبه شب ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ در مراسم هفتاد وهفتمین سالگرد استقلال هند افزود: با خرسندی، صمیمانه‌ترین تبریکات خود را به مناسبت هفتاد و هشتمین سالروز انقلاب کشور دوست هند را به دولت، ملت و همچنین به جناب آقای سفیر و دیپلمات‌های سفارت و خانواده‌های آنان تبریک می‌گویم.
وی ادامه داد: بی‌تردید مفهوم استقلال با ارزش‌ترین واژه در قاموس هر کشوری است و در این بین استقلال برای مردم عزیز هند که آن را با سال‌ها مشقت و مبارزه تحت رهبری شخصیت‌های الهام‌بخشی چون گاندی، نهرو، ابوالکلام آزاد به دست آورده‌اند، از اهمیت و بار معنایی گسترده‌تری برخوردار است.
باقری تصریح کرد: استقلال واژه پرمفهومی است که در تمام ملت‌ها ارزش والایی دارد و نژاد و رنگ و دین و جغرافیا نمی‌شناسد و همه ملت‌ها به داشتن آن افتخار و مباهات می‌کنند و برای داشتن آن حاضر به بالاترین فداکاری‌ها و جان نثاری و گذشت از جان خود هستند. باید شاهد مردم و ملت خوب هند که برای رهایی سرزمین خود از قید سلطه اشغالگران مبارزه می‌کنند باشیم و از مبارزات استقلال‌طلبانه آنها حمایت کنیم.
سرپرست وزارت امور خارجه ادامه داد: اگر امروز تمام مردم آزادیخواه دنیا به مبارزات استقلال‌طلبانه مردم فلسطین احترام می‌گذارند و نسل‌کشی جنایت علیه بشریت جنایت جنگی و کودک‌کشی رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کنند، ریشه در همین وجه مشترک انسان دوستی و آزادی‌خواهانه انسان‌ها دارند که از استقلال و آزادی همه ملت‌ها در سراسر دنیا حمایت می‌کنند.
باقری افزود: تجاوز ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران که مهمان رسمی جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در آئین ادای سوگند رئیس‌جمهور جدید ایران بود، به‌طور قطع یک جنایت نابخشودنی است که علاوه‌بر نقض حاکمیت ملی، امنیت ملی و تمامیت سرزمینی جمهوری اسلامی ایران، ناقض ثبات و امنیت منطقه است که باید توسط همه دولت‌های جهان به شدت محکوم شود و تدابیر بازدارنده در قبال این رژیم جنایتکار و کودک‌کش اتخاذ گردد و در عین حال حق ذاتی و مشروع ایران در انجام اقدام متقابل محفوظ بوده و ایران در استفاده از این حق تردیدی ندارد.
وی گفت: بسیار خوشحالیم که دولت هند دوراندیشی استقلال و خودمختاری راهبردی را به عنوان راهبرد ملی خود انتخاب نموده است. جمهوری اسلامی ایران از یک هند قدرتمند در عرصه جهانی که به نفی یکجانبه‌گرایی و تقویت چندجانبه‌گرایی در جهان کمک می‌کند حمایت می‌نماید و اعتقاد راسخ دارد که رشد و توسعه اقتصادی هند و تقویت جایگاه این کشور در جهان، موجب تقویت صلح و توسعه در منطقه نیز خواهد شد.
سرپرست وزارت امور خارجه ادامه داد: مهمانان گرامی اشتراکات فرهنگی و تمدنی همواره پشتوانه‌ای مهم و اعتمادساز برای پیشبرد روابط همه‌جانبه ایران و هند است. این اشتراکات و فرهنگ غنی دو ملت ناشی از اهتمام و تلاش‌های بی‌دریغ چندین نسل از نخبگان و بزرگان ایران و هند بوده و بر همین اساس دولتمردان کنونی برای حفظ و تقویت این اشتراکات مسئولیتی تاریخی برعهده‌ دارند.
باقری افزود:‌ بر همین مبنا جمهوری اسلامی ایران بر جایگاه مهم هند در سیاست خارجی خود تاکید داشته و بر آمادگی خود برای گام برداشتن در مسیر تقویت روابط بر اساس احترام و منافع متقابل تاکید دارد. در این راستا حمایت‌های مقامات عالی دو کشور از توسعه روابط میان ایران و هند بر کسی پوشیده نیست و یکی از مصادیق آن انعقاد قرارداد بندر چابهار است که در اردیبهشت ماه سال جاری به امضا رسید.
وی گفت:‌ سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران یک دکترین ایجابی و فراگیر است که تامین‌کننده منافع همه کشورهای منطقه است. اعتماد متقابل سیاسی، درهم تنیدگی همکاری‌های اقتصادی تلاش مشترک برای ثبات و امنیت منطقه‌ای، و عزم همگانی برای جلوگیری بیگانگان در امور منطقه ارکان سیاست همسایگی هستند که پایداری ثبات در منطقه و تداوم توسعه در کشورهای منطقه را تضمین می‌کند.
مراسم هفتاد وهفتمین سالگرد استقلال هند به میزبانی «رودرا گاوراو شرست» سفیر هند در جمهوری اسلامی ایران در هتل اسپیناس پلاس تهران برگزار شد.
گفت وگوی تلفنی وزیرخارجه قطر با باقری کنی درباره تحولات منطقه
وزارت خارجه قطر اعلام کرد که شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست‌وزیر و وزیر خارجه این کشور تلفنی با باقری کنی سرپرست وزارت خارجه ایران گفت وگو کرده است.
بر اساس این گزارش، دو طرف درباره روابط بین دو کشور و راه‌های تقویت و توسعه آن با یکدیگر گفت وگو کرده‌اند.
وزارت خارجه قطر افزوده است: 
آل ثانی و باقری‌کنی در این تماس آخرین تحولات نوار غزه و سرزمین‌های اشغالی فلسطین و تلاش‌های میانجیگری مشترک برای پایان دادن به جنگ در منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
این گزارش می‌افزاید که دو طرف در این رایزنی تلفنی ضمن تاکید بر لزوم مقابله با تنش‌های جاری در خاورمیانه بر ضرورت برقراری آرامش و کاهش تنش‌ها در منطقه تصریح کردند.
باقری: روابط رو به رشد ایران و هند نقش مهمی در صلح ثبات و توسعه منطقه دارد
علی باقری کنی روز پنجشنبه در پیامی که در فضای مجازی به مناسبت سالروز استقلال هند از بریتانیا (۱۵ اوت) به اشتراک گذاشت، نوشت: تبریک و آرزوهای خوب برای سوبرامانیام جایشانکار و همچنین دولت و مردم هند در روز استقلال دارم. وی افزود: من مطمئن هستم که روابط رو به رشد ایران و هند نقش مهمی در صلح، ثبات و توسعه منطقه مشترک ما دارد.
باقری سالروز استقلال پاکستان را تبریک گفت
علی باقری کنی سرپرست وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی که به زبان اردو در حساب خود در فضای مجازی به اشتراک گذاشت، 
فرا رسیدن سالروز استقلال پاکستان از هند بریتانیا در ۱۴ اگوست را تبریک گفت.
وی در این پیام عنوان داشت: صمیمانه‌ترین تبریک‌های خود را به مناسبت ۱۴ آگوست، روز استقلال جمهوری اسلامی پاکستان، به محمد اسحاق‌دار معاون محترم نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه و همچنین همه مردم این کشور ابراز می‌دارم.
 
 
پاکستان:  ایران از حق مشروع برای دفاع از خود برخوردار است

‫پاکستان: ایران از حق مشروع برای دفاع از خود برخوردار است‬‎

ممتاز زهرا در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد تداوم جنایات رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان را محکوم کرد و خواستار واکنش جدی جامعه جهانی برای توقف جنگ غزه شد.
وی درباره تنش‌های خاورمیانه در پی ترور شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس توسط رژیم صهیونیستی گفت: ما خواستار استقرار صلح پایدار در منطقه هستیم، با این حال باید به جنایات ضدبشری اسرائیل علیه مردم غزه رسیدگی شود.
ممتاز زهرا تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران حق مشروع برای دفاع از خود را دارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در ادامه اظهارات خود درباره تشدید تنش‌ها میان روسیه و اوکراین در منطقه کورسک هم گفت: اسلام‌آباد نگران افزایش خصومت‌ها میان طرفین درگیر است و بر حل مسالمت‌آمیز اوضاع تاکید می‌کند.
ممتاز زهرا در بخش دیگری از سخنان خود یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و هتاکی صدها شهرک‌نشین افراطی به سرکردگی مقامات اشغالگر اسرائیل را به شدت محکوم و اضافه کرد: هتک‌حرمت یکی از مقدس‌ترین اماکن اسلامی و ممانعت از حقوق نمازگزاران، احساسات مسلمانان در سراسر جهان را به شدت جریحه‌دار کرده است. این اقدام نقض کنوانسیون‌های ژنو و بی‌توجهی آشکار به قطعنامه‌های متعدد شورای امنیت سازمان ملل در مورد شهر تاریخی قدس است. 
وی همچنین در واکنش به موضع‌گیری برخی از کشورهای غربی درباره تحولات داخلی پاکستان هشدار داد: اسلام‌آباد از این کشورها می‌خواهد که دست از مداخله در امور داخلی پاکستان بردارند.
براساس این گزارش، اقدام کوردلانه و ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی در ترور رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) موجی از محکومیت‌ها را در سطح جهان به همراه داشت. نخست‌وزیر پاکستان، وزارت امور خارجه و برخی دیگر از مقامات این کشور، این اقدام تل‌آویو را به شدت محکوم کردند و آن را زمینه‌ساز شدت گرفتن تنش در منطقه خاورمیانه دانستند.
پاکستان در سوگ شهادت رئیس فقید دفتر سیاسی جنبش حماس یک روز عزای عمومی اعلام کرد و وزیر امور خارجه پاکستان نیز با حضور در نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی ضمن همبستگی با جمهوری اسلامی ایران و فلسطین از مواضع تهران حمایت کرد.

 کنعانی:
رژیم صهیونیستی تحت حمایت آمریکا مشغول جنایت علیه بشریت است
 
‫وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران- مشاهده پروفایل‬‎
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی که در حساب شخصی خود در فضای مجازی به اشتراک گذاشت، گفت: رژیم صهیونیستی ظرف ۱۰ ماه، ۴۰ هزار انسان و شهروند بی‌گناه فلسطینی از جمله حدود ۱۵ هزار کودک را در نوار غزه کشته و بیش از ۱۰۰ هزار نفر را مجروح کرده و هزاران نفر نیز زیر آوارها مدفون و مفقود هستند، آن وقت مقامات آمریکائی وقیحانه فلسطینی‌ها و گروه‌های مقاومت آن را «تروریست» می‌خوانند و دولت آمریکا می‌گوید به دفاع از اسرائیل در مقابل «تروریست‌ها» متعهد است!
کنعانی: آزادگان پیام‌آوران پیروزی ملت بر دشمنان خیال‌پرداز و سلطه‌جو هستند
کنعانی در صفحه خود در فضای مجازی ‏بیست و ششم مرداد، سالروز بازگشت ‎آزادگان غیور و فرزندان رشید ملت را به خاک وطن و آغوش ملت قدرشناس ‎ایران عزیز گرامی داشت. به گزارش ایرنا، وی نوشت: آزادگان سرافراز، سمبل‌های مقاومت، ایستادگی و پایمردی ملت بزرگ، مؤمن و رشید ایران در مقابل هر گونه تجاوز، زیاده‌خواهی و شرارت دشمنان این مرز و بومِ تاریخ ساز، تمدن‌آفرین و پرحماسه هستند. کنعانی افزود: آزادگان عزیز ما در ایام اسارت پیامبران ایمان، عزت و صلابت ملت ایران و بهنگام رهایی، پیام آوران پیروزی این ملت رشید بر دشمنان متوهّم، خیال‌پرداز و سلطه‌جو بودند. سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: ایستادگی عزتمندانه و باصلابت آزادگان غیور را ارج می‌نهیم و مجاهدت‌های آنان برای کشور و ملت ایران و اسلام عزیز را بزرگ می‌شماریم و به روح بلند آزادگانِ شهید و سفر کرده درود و سلام می‌فرستیم.
 
سفیر ایران در مقر سازمان ملل در ژنو: 
 اسرائیل شایسته ریا‌ست بر هیچ یک از نهادهای سازمان ملل متحد نیست

‫سفیر ایران در ژنو: اسرائیل شایسته ریاست بر هیچ یک از نهادهای سازمان ملل  نیست | پایگاه خبری جماران‬‎

علی بحرینی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مقر سازمان ملل متحد در ژنو در بیانیه‌ مفصلی در نشست کنفرانس خلع سلاح ملل متحد گفت، ریاست بر یک نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، مستلزم تعهد به قواعد و اصول اولیه حقوق بین‌الملل و ترتیبات جمعی بین‌المللی موجود است.
به گزارش مهر، بحرینی افزود، پاره کردن منشور سازمان ملل توسط سفیر رژیم اسرائیل در مقابل دیدگان جهان در سازمان ملل متحد، نشانگر عدم پایبندی و اعتقاد این رژیم به اصول اولیه و بنیادین سازمان ملل متحد و حقوق بین‌الملل است. عدم عضویت اسرائیل در هیچ‌یک از معاهدات بین‌المللی ناظر بر ممنوعیت تولید و کاربرد تسلیحات کشتارجمعی و ادامه تولید، توسعه و کاربرد و تهدید به کاربرد این قبیل تسلیحات به خوبی ثابت می‌کند که رژیم اسرائیل فاقد حداقل صلاحیت و معیارهای لازم برای رهبری نهادهای بین‌المللی از جمله کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل متحد است.
 سفیر کشورمان با اشاره به ترور بُزدلانه شهید اسماعیل هنیه به عنوان نمونه بارز نقض اصول حقوق بین‌الملل از جمله منشور سازمان ملل متحد و نقض حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران افزود، جامعه جهانی از حمله رژیم به «مدرسه تابعین» و قتل‌عام بیش از ۱۰۰ نفر آواره که در این مدرسه پناه گرفته بودند، در حیرت و بُهت است. سفیر کشورمان تاکید کرد که رژیم اسرائیل عامل اصلی بی‌ثباتی و بزرگ‌ترین دشمن امنیت بین‌المللی است.
سفیر ایران در نشست کنفرانس خلع سلاح اضافه کرد، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور متعهد به چندجانبه‌گرایی، در همبستگی با مردم مظلوم فلسطین و در راستای سیاست اصولی خود مبنی بر عدم اعتقاد به مشروعیت رژیم اسرائیل، ریاست این رژیم بر کلیه‌های نهادهای بین‌المللی از جمله کنفرانس خلع سلاح را تحریم کرده و ریاست رژیم اسرائیل را بر هیچ مجمعی از جمله کنفرانس خلع سلاح به رسمیت نمی‌شناسد و بر همین اساس طی دوره ریاست اسرائیل بر این کنفرانس در هیچیک از نشست‌های آن شرکت نخواهد کرد.
رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌الملل وزارت امور خارجه: 

 

گسترش همکاری با کشورهای آسیایی

در سیاست خارجی ایران جایگاه ویژه‌ای دارد

‫مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی- مشاهده پروفایل‬‎

در پی سفر هیئت اندونزیایی مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی به اندونزی محمدحسن شیخ‌الاسلامی رئیس این مرکز، در نشست مطبوعاتی با رسانه‌های اندونزیایی در محل اقامتگاه سفیر ایران شرکت کرد و ضمن تشریح مواضع و سیاست‌های کشورمان در امور دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی، به سؤالات خبرنگاران اندونزیایی در خصوص مسائل مختلف پاسخ داد.
به گزارش ایرنا، شیخ‌الاسلامی در این نشست رسانه‌ای که با حضور بیش از ۵۰ خبرنگار اندونزیایی از ۳۵ رسانه‌ این کشور برگزار شد، در ابتدای سخنان خود گسترش شناخت دو کشور از یکدیگر را راهبردی مهم در پیشبرد مناسبات ایران و اندونزی در تمامی زمینه‌ها دانسته و تداوم گفت‌وگو و تبادل هیئت میان نهادهای تحقیقاتی و مطالعاتی دو کشور را حائز اهمیت دانست.
وی با نام بردن از جمهوری اندونزی به عنوان کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران، بر عزم راسخ مقامات کشورمان برای توسعه همکاری‌ها با کشور اندونزی تاکید کرد و گفت: گسترش همکاری‌ها با کشورهای آسیایی به‌ویژه کشورهای همسایه و ملت‌های مسلمان مانند اندونزی، در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه‌ای دارد.
رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌الملل وزارت امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از مواضع جمهوری اندونزی در دفاع از حقوق ملت فلسطین و همچنین همکاری میان این کشور و ایران در مجامع بین‌المللی جهت احقاق حقوق مردم مظلوم فلسطین، حمایت همه‌جانبه تمامی کشورها و ملت‌های آزادیخواه از فلسطین در برهه حساس امروز را برای فلسطینیان بسیار مهم ارزیابی کرد.
در بخش پایانی این نشست مطبوعاتی نیز خبرنگاران اندونزیایی حول محور روابط اقتصادی دوجانبه ایران و اندونزی، فرآیند اجرای قرارداد تجارت ترجیحی میان دو کشور، روند بهره‌برداری از توافقات و اسناد به امضا رسیده میان رؤسای جمهور دو کشور در می‌۲۰۲۳، آینده مسیر استقلال‌خواهی ملت فلسطین، پاسخ جمهوری اسلامی ایران به ترور بزدلانه شهید اسماعیل هنیه و دیگر موضوعات منطقه و جهان اسلام، سؤالات متعددی را طرح کردند که پاسخ‌های مقتضی به این سؤالات توسط رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی ارائه شد.
شایان ذکر است این نشست مطبوعاتی انعکاس رسانه‌ای وسیعی در شبکه‌های خبری، خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و شبکه‌های اجتماعی اندونزیایی داشت و رسانه‌ها با تیترهای گوناگون در حمایت از گسترش روابط دوجانبه ایران و اندونزی و تاکید بر حمایت از فلسطین و استقلال این کشور، به پوشش این نشست پرداختند.