1120 - خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۳/۰۶/۱۹
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
فریدمن: جامعه آمریکا لنگرگاههایش را از دست داده است
تحلیلگر ارشد آمریکایی هشدار داد: جامعه آمریکا در حال حاضر در یک «طوفان بیپایان» از خشم اخلاقی و اطلاعات نادرست قرار دارد و لنگرگاههایش را از دست داده است.
توماس فریدمن مشاور ارشد دموکراتها در دولت اوباما، ضمن تحلیلی در نیویورک تایمز خواستار احیای ارزشهای مشترک و نهادهای قابل اعتماد برای ایجاد جامعهای سالم و باثبات شد. به گزارش فرارو او در مقالهای با عنوان «چگونه ما به عنوان یک جامعه، لنگرگاههایمان را از دست دادهایم»، استدلال میکند که آمریکا در حال حاضر با فقدان هنجارهای اجتماعی و نهادهای قابل اعتماد مواجه است.
فریدمن با اشاره به پروندههای قضایی علیه دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، بیان میکند که بیاعتنایی او به رسواییهای اخلاقی، نشانهای از این است که دیگر رسوایی باعث شرمندگی یا کنارهگیری افراد از قدرت نمیشود.
به عقیده فریدمن، جامعه سالم به لنگرگاههایی مانند احساس شرم، مسئولیتپذیری، گفتمان مدنی و احترام متقابل نیاز دارد. این لنگرگاهها از افراطگرایی سیاسی جلوگیری کرده و به برقراری اعتماد در جامعه کمک میکنند. فريدمن در ادامه به تضعیف نهادهای مهم اجتماعی مانند دانشگاهها، رسانههای محلی و نهاد مذهب اشاره میکند. او معتقد است که نفوذ شبکههای اجتماعی و رسانههای جناحی، باعث ایجاد شکاف و قطبی شدن جامعه آمریکا شده است.
او پیامدهای فقدان لنگرگاههای اجتماعی را «افزایش افراطگرایی سیاسی، کاهش اعتماد به نهادهای اجتماعی، تضعیف گفتمان مدنی و آسیبپذیری بیشتر در برابر اطلاعات غلط و تبلیغات» دانست و راهکارها را هم «احیای حس مسئولیتپذیری در میان رهبران و شهروندان، تقویت نهادهای اجتماعی مانند دانشگاهها و رسانههای محلی و ترویج گفتمان مدنی و احترام متقابل» عنوان کرد. فریدمن هشدار داد که جامعه آمریکا در حال حاضر در یک «طوفان بیپایان» از خشم اخلاقی و اطلاعات نادرست قرار دارد.
فرار به جلو گماشته منافقین؛ پرسه «جاوید رحمان» در زمین تروریستها
گزارشگر ادعایی پیشین سازمان ملل در امور حقوق بشر در ایران در پاسخ به انتقادها و اعتراضها درباره حضور در نشست منافقین، توجیههایی را در قالب نامه توضیحی منتشر کرده که خود منافقین مسئولیت توزیع گسترده آن را برعهده داشتند.
خبرگزاری میزان نوشت: «جاوید رحمان»، بهتازگی با انتشار نامهای توضیحی درصدد برآمد حضور بحثبرانگیز خود در نشست گروهک تروریستی منافقین را توجیه کند؛ اقدامی که موجی از انتقادها، سرزنشها و اعتراضها علیه او و تردیدها در اصالت مأموریت بهاصطلاح گزارشگری ویژه سازمان ملل را درپی داشته است.
چرایی اقدام جاوید رحمان برای انتشار نامهای توضیحی در چهار صفحه با دو صفحه پیوست فراخوان نشست گروهک تروریستی منافقین نیازمند در نظر داشتن مقدمه و توضیحاتی است.
جاوید رحمان، در ژوئن ۲۰۱۸ (خرداد ۱۳۹۷) ازسوی رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل بهعنوان ادعایی گزارشگر ویژه سازمان ملل در موضوع حقوق بشر ایران انتخاب شد و تا اول آگوست ۲۰۲۴ (۱۱ مرداد ۱۴۰۳)، زمانی که «مای ساتو»، جدیدترین بهاصطلاح گزارشگر ویژه مأموریت خود را آغاز کرد، در این سمت به تهیه، تدوین و انتشار گزارشهای خلاف واقع مشغول بود؛ گزارشهایی که رحمان با استفاده از بستر ساخته و پرداخته رسانههای معاند ایران اقدام به توضیح آنها کرد.
یکی از اصلیترین مشخصههای دوران کاری جاوید رحمان، ارتباط غیرقابل انکار او با گروهک تروریستی منافقین و تلاش برای تأمین منویات آنها بود؛ رابطه غیرقابل انکاری که با حضور رحمان در نشست ۲۴ آگوست (۲ شهریور) منافقین اندک امکان تردید در اینباره را نیز از بین برد.
سرعت رحمان برای آشکارا فرو افتادن در آغوش منافقین به حدی زیادی بود که میتوان از حضور او در رویداد منافقین فقط سه هفته پس از پایان مأموریت ادعایی در سازمان ملل، بهعنوان حضور در مراسم تودیعی یاد کرد که کارفرمایانش برای او گرفته بودند.
حضور رحمان در این رویداد که به زعم منافقین آغاز آشکار شدن یک رابطه دیرین و ریشهدار در بن و پی شورای حقوق بشر سازمان ملل بود، آنطور که مطلوب او و حامیانش بود، پیش نرفت؛ سیل انتقادها و سرزنشها از جهات مختلف به سمت رحمان روانه شد.
انتقادها و اعتراضها به حضور رحمان در رویداد منافقین طیف گستردهای از افراد، نهادها، گروهها را در قالب موضوعهای متنوعی بهویژه در شبکههای اجتماعی دربر میگرفت.
گروهی از اعضای جداشده از گروهک تروریستی منافقین در نامهای سرگشاده خطاب به جاوید رحمان، به او درباره سوءاستفاده ابزاری گروهک در زمینه حقوق بشر هشدار داده و درباره استفاده سیاسی سرکردگان این گروهک از رحمان هشدار دادند.
آنها با تأکید بر اینکه گروهک تروریستی یک سازمان جنایتکار با ساختار مافیایی است که سابقه طولانی در نادیده گرفتن ابتدائیترین اصول حقوق بشری دارد، اعلام کردند که اقدام رحمان با هیچ ادعایی قابل توجیه نیست. جداشدگان از گروهک تروریستی منافقین همچنین فهرستی از جنایتهای این گروهک را در نامه خود ارائه و برای شهادت درباره جنایتهای منافقین اعلام آمادگی کردند.
بخشی از انتقادها به حضور رحمان در رویداد منافقین به موضوع دریافت پول بازمیگشت؛ منتقدان اعلام کردند که دلیل حضور جاوید رحمان در رویداد منافقین، نتیجه پولی است که دریافت کرده تا اعتبار باقیمانده خود را خرج مشروعیت بخشیدن ادعایی به منافقین کند.حتی برخی از اشخاص و گروهها نیز با انتشار بیانیههایی ضمن محکوم کردن حضور جاوید رحمان در نشست منافقین، از رحمان انتقاد کردند که بابت استفاده از کلمات مهمل و موهوم برای سرکرده فرقه منافقین، از قربانیان این گروهک تروریستی عذرخواهی کند.
این انتقاد و اعتراض تا جایی پیش رفت که رسانه لندنی بیبیسی گزارشی را با عنوان «حضور جنجالبرانگیز گزارشگر ویژه سابق سازمان ملل در امور حقوق بشر در نشست مجاهدین» تهیه کرد.
با وجود همه تلاشهای بیبیسی برای رفع اتهام از رحمان و بهزعم خود رفع جنجالهای متعاقب حضور او در نشست منافقین، پذیرش ادعای رحمان بهعنوان کسی که در ساختار سازمان ملل حضور داشته و دستکم حداقل آشنایی با کشورها دارد، بسیار دشوار است.
هیچیک از گزارشها و رپورتاژهای تهیه و منتشرشده در حمایت از رحمان و رفع اتهام از او نتوانستند بر انتقادها و اعتراضها و گمانهزنیها درباره دلایل حضور در نشست منافقین غلبه کنند، چراکه دلایل قانعکنندهای را ارائه نمیکردند.
در نهایت جاوید رحمان برای جلوگیری از مرگ حرفهای خودساخته خود اقدام به انتشار نامهای توضیحی کرد؛ نامهای سراسر از اتهامزنی به منتقدان و معترضان و البته تهدید به انجام اقدام قانونی!
این بهاصطلاح گزارشگر پیشین سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران برای اثبات ادعاهای خود فراخوان نشست منافقین را نیز ضمیمه نامه کرد؛ اما این پیوست پرسش دیگری را مطرح کرد: جاوید رحمان چرا به نامهها، درخواستها و گزارشهای سازمانهای حقوق بشری ایرانی و قربانیان ایرانی تروریسم هیچگاه توجه نکرده و آنها را در هیچ یک از گزارشهای خود پیوست نکرد؟ آقای بهاصطلاح گزارشگر چرا به موضوعهای کاملاً مرتبط یا موضوع گزارش خود که از سوی نهادها و سازوکارهای ایرانی در جریان گفتوگوی تعاملی در حاشیه پنجاهوپنجمین نشست شورای حقوق بشر مطرح شد، توجهی نکرد؟
همانطور که انتظار میرفت وظیفه توزیع و انتشار گسترده بهاصطلاح نامه توضیحی را گروهک تروریستی منافقین و ترولهای سایبری آن برعهده داشتند.
رحمان در مثلاً نامه توضیحی خود نه فقط حاضر به پذیرش اشتباههای خود نشده بلکه ضمن متهم کردن دیگران به ترجمه نادرست، گفته است که مسئولیت تفسیرها از اظهاراتش را به عهده نمیگیرد.
با وجود این، رحمان توضیحی درباره «دعوت سخاوتمندانه» سرکرده گروهک منافقین، عبارتی که در ابتدای سخنرانی خود در نشست استفاده کرد، نداد.
جاوید رحمان در مثلاً نامه توضیحی خود حتی پا را فراتر گذاشته و منتقدان و معترضان را تهدید به اقدام قانونی کرده است.
همه اینها نشان میدهد که رحمان به خوبی میداند که این توجیهها کارساز نیستند و او اگر فردی مستقل و بیطرف و متعهد به اصول و معیارهای حقوق بشر بود، میبایست نظرات خود را در یک مصاحبه مطبوعاتی یا در جلسهای عمومی بیان کند.
خواندن بهاصطلاح نامه توضیحی رحمان تصویری از دستوپا زدن فردی گرفتار در باتلاقی بهشدت عمیق را نشان میدهد؛ او تصور میکرد با سرعت دادن به حرکت در مسیر اسلاف خود میتواند به عوایدی برسد، اما آنچه نصیبش شد چاه بیآبرویی و به صدا درآمدن طبل رسوایی بود.
اتفاق افتاده زنگ هشداری برای شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز است؛ سازوکاری که باید دقت و تعهد بیشتری برای انجام مأموریت خود داشته باشد؛ رسوایی و بیاعتباری در اطراف همه مأموریتهای ظاهراً حقوق بشری، اما سیاسی شورای حقوق بشر پرسه میزند.
ادعای نیکی هیلی درباره تلاش ایران برای اثرگذاری بر انتخابات آمریکا و ترور مقامات این کشور
«نیکی هیلی» کاندیدای پیشین حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا و نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل در دولت ترامپ، مدعی شد که تهدید مداخله در انتخابات آمریکا از سوی «دشمنان خارجی» و تهدیدی از سوی ایران علیه شخص او وجود داشته است.
در حالی که وزارت امور خارجه ایران طی چند روز گذشته در واکنش به ادعای تلاش ایران برای اثرگذاری بر انتخابات آمریکا، این ادعاهای تکراری را «بیاساس، مغرضانه و دارای مصارف سیاسی داخلی در آمریکا» دانسته و چنین اتهاماتی را «مردود» اعلام کرده بود، هیلی با حضور در برنامه «فیس د نیشین» شبکه سیبیاس ادعاهایی را درباره «تهدیداتی از سوی ایران» علیه او و کارزار انتخاباتیاش به عنوان بخشی از یک عملیات نفوذ خارجی مطرح کرد.
به گزارش ایسنا، او مدعی شد: به توطئههای اجیر کردن قاتل در خاک آمریکا از سوی ایران نگاهی بیندازید که اسم من هم در آن ذکر شده بود. به کارزار اطلاعات غلط روسیه نگاهی بیندازید که از امسال آغاز نشده است. این موضوع چندین سال است که از سوی روسیه، چین، ایران و تا اندازهای هم کره شمالی ادامه دارد.
این سیاستمدار جمهوریخواه در ادامه مدعی شد: وقتی کارزار انتخاباتیام فعال بود، افبیآی یک جلسه جداگانه با من داشت تا از مداخله ایران، تلاش آن برای اثرگذاری بر انتخابات از طریق کارزار ما مطلعم کند.
او افزود: این اتفاقات مدت زیادی است که در جریان است و آمریکاییها باید بیدار شوند. فقط روسیه را نبینید. فقط چین را نبینید. فقط ایران را نبینید. بزرگترین درس عبرتی که باید بگیریم از شبکههای اجتماعی است، شرط میبندم که درصد زیادی از آن فعالیتهای خارجی است.
هیلی حامی روابط نزدیک آمریکا با رژیم صهیونیستی است و موضع خصمانهای علیه ایران و گروههای مقاومت منطقه دارد.
گوگل: ایران عملیات گستردهای را علیه جاسوسان اسرائیل آغاز کرده است
سرویسهای اطلاعاتی ایران، عملیات گسترده ضد جاسوسی را برای شناسایی افرادی که با دولتهای متخاصم به ویژه اسرائیل همکاری میکنند، آغاز کردهاند.
نشریۀ چلنجز با استناد به گزارش شرکت آمریکایی «گوگل» (Mandiant) در مقالهای نوشت سرویسهای اطلاعاتی ایران عملیات گسترده ضدجاسوسی را برای شناسایی افرادی آغاز کردهاند که با دولتهای «دشمن» همکاری میکنند.
روش سرویسهای اطلاعاتی برای رسیدن به این هدف ایجاد سایتهای جعلی اینترنتی جهت سرقت اطلاعات و بهرهبرداری از آنها در مرحلۀ بعدی است. سرویسهای امنیتی ایران میکوشند از این طریق بیشترین اطلاعات را دربارۀ افراد مذکور جمعآوری کنند. در این بین اشخاصی که بیش از همه آماج قرار میگیرند کسانی هستند که خواستار همکاری با اسرائیل هستند. به نوشتۀ Challenges، ایران قادر است این دسته از افراد را پس از شناسایی سرکوب کند.
بر اساس ادعای «گوگل»، سرویسهای اطلاعاتی ایران از طریق برخی حسابهای شبکههای اجتماعی نشانیهای ۳٥ سایت جعلی منسوب به اسرائیل را برای بهاصطلاح جلب و استخدام افراد یا در حقیقت شناسایی آنها منتشر کردهاند. افرادی که به این سایتها رجوع میکنند باید مشخصات خصوصی خود را از قبیل نام، تاریخ تولد، محل سکونت، تجربۀ حرفهای و دانشگاهی... ارائه کنند.
به ادعای «گوگل»، ایران این عملیات را در سال ٢٠۱٧ آغاز کرد و تا مارس ٢٠٢٤ نیز ادامه داد. در گذشته ایران عملیات مشابهی را به زبان عربی انجام داده بود. صفحات اینترنتی که سرویسهای اطلاعاتی ایران منتشر میکنند بیشتر خود را تحت عنوان شرکتهای منابع انسانی نسبتاً جاافتاده معرفی میکنند. این شرکتها همچنین حوزۀ فعالیت خود را عرصههای اطلاعات بینالمللی و امنیتی، مشاوره و تحقیق در زمینۀ سایبری معرفی میکنند.
اذعان نتانیاهو به قدرت ایران و محور مقاومت
نخستوزیر رژیم صهیونیستی اذعان کرد که این رژیم توسط محور مقاومت به رهبری ایران محاصره شده و در آستانه جنگ داخلی قرار دارد.
«بنیامین نتانیاهو» در یک نشست محلی، رژیم اشغالگر را در محاصره محور مقاومت اعلام کرد و گفت: ما در محاصره یک ایدئولوژی با محوریت ایران هستیم.
وی با اشاره به تشدید تنشها بین سران رژیم اشغالگر و افزایش فشارها بر کابینه حاکم برای تسلیم شدن در مقابل مقاومت و پذیرش آتشبس، افزود: حماس دنبال ایجاد نزاع داخلی در اسرائیل است و ما نباید اجازه دهیم بین ما فاصله بیندازد.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی «سما»، نخستوزیر رژیم اشغالگر که بعد از ۱۱ ماه، نتوانسته وعده خود برای نابودی حماس و آزادی اسرای صهیونیست را عملیاتی کند، این وعدهها را تکرار و اضافه کرد: ما میخواهیم غزه دیگر تهدیدی علیه اسرائیل نباشد و اسرائیلیها بتوانند با خیال راحت به خانههایشان برگردند.
به گزارش ایرنا، عملیات طوفان الاقصی در تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳(۱۵ مهر ۱۴۰۲) را میتوان اولین تجربه عملیاتی راهبرد «وحدت میادین» در دکترین محور مقاومت ارزیابی کرد.
بلافاصله بعد از عملیات طوفان الاقصی و اعلام جنگ رژیم اشغالگر علیه غزه، مبارزان فلسطینی در کرانه باختری و سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ با مقاومت فلسطین در غزه اعلام همبستگی کردند.
همزمان، حزبالله لبنان، انصارالله یمن، مبارزان عراقی و سوری و دیگر مجاهدان در محور مقاومت نیز ضمن اعلام همبستگی با مقاومت فلسطین، بر اعمال فشار نظامی بر رژیم صهیونیستی تا پایان اشغال غزه و توقف جنگ تاکید کردند.
پیشتر و در جنگهای گذشته رژیم صهیونیستی با محور مقاومت، فقط یک بخش از این جبهه درگیر جنگ شد، اما کارشناسان نظامی این رژیم اذعان کردهاند که جنگ فرسایشی در جبهههای مختلف، توان نظامی اسرائیل را علیرغم حمایت آمریکا، تضعیف
کرده است.