به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,368
بازدید دیروز: 10,693
بازدید هفته: 5,368
بازدید ماه: 139,997
بازدید کل: 25,750,558
افراد آنلاین: 21
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۱۶ فروردین ۱٤۰٤
Saturday , 5 April 2025
السبت ، ۷ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
سال افتخار ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ ۰۳/۱۲/۲۸
(48 بازدید)


1248 - خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....    
   ۱۴۰۳/۱۱/۱۲

بسته‌شدن پرونده سناتور ضدایرانی با زندان،‌گریه و التماس

‫محکومیت منندز به ۱۱ سال حبس؛ پایان حیات سیاسی سناتور پیشین ضدایرانی‬‎

حیات سیاسی «باب منندز» سناتور ضدایرانی و حامی منافقین با‌ گریه و التماس وی به قاضی و در نهایت محکومیت به 11 سال زندان به دلیل دریافت رشوه به پایان رسید.
پرونده فساد «باب منندز» روز چهارشنبه به وقت محلی رسماً بسته شد و این سناتور 71 ساله به دلیل دریافت رشوه به تحمل ۱۱ سال حبس (زندان) محکوم شد. این حکم پس از محکومیت او در سال ۲۰۲۴ به دلیل دریافت رشوه، از جمله شمش طلا، در ازای ارائه امتیازات به مصر و تاجران نیوجرسی صادر شد. به گزارش رسانه‌های آمریکایی، این سناتور پیشین دموکرات به‌عنوان نخستین سناتور تاریخ آمریکا به جرم فعالیت به عنوان نماینده یک دولت خارجی محکوم شد. او در ماه اوت(مرداد) به‌طور رسمی از مقام خود در سنا کناره‌گیری کرده بود.
منندز از مخالفین سرسخت جمهوری اسلامی و حامی پروپاقرص گرووهک تروریستی منافقین از چهره‌های قدرتمند و سرشناس دموکرات بود و بیش از ۱۸ سال به عنوان نماینده ایالت نیوجرسی در سنا فعالیت کرد. منندز در ماه ژوئیه ۲۰۲۴ (تیر 1403)در ۱۶ اتهام کیفری از جمله دریافت رشوه شامل شمش‌های طلا در ازای ارائه امتیازات به دولت مصر و برخی بازرگانان نیوجرسی در دادگاه فدرال منهتن مجرم شناخته شده بود.
به گزارش ایرنا به نقل از نیویورک پست سناتور سابق نیوجرسی، روز چهارشنبه در حالی که از قاضی دادگاه  نیویورک درخواست تخفیف مجازات می‌کرد،‌گریه می‌کرد. منندز پیش از آنکه بغض کند، خطاب به قاضی گفت: شما در مقابل خود، مردی پشیمان دارید. او در حالی‌که با دستمالی چشمهایش را پاک می‌کرد، گفت: «تمام عمرم را وقف خدمت به دیگران کرده‌ام. من مردی کامل نیستم، اما باور دارم که در نیم ‌قرن خدمتم، کارهای خوب بیشتری نسبت به کارهای بد انجام داده‌ام.»
«سیدنی استاین» قاضی فدرال منهتن، سپس حکم خود را صادر کرد و برای این سناتور دموکرات محکومیت ۱۱ سال زندان صادر کرد. قاضی خطاب به منندز گفت: «متاسفانه باید بگویم، در طول  مسیر، شما تبدیل به یک سیاستمدار فاسد شدید». بر اساس این گزارش منندز، که پیشتر رئیس کمیته روابط خارجی سنا و مسئول تصویب کمک‌های نظامی آمریکا به کشورهای دیگر بود، در ازای خدماتی که برای مصر و قطر انجام داده بود، رشوه‌هایی شامل پول نقد، شمش‌های طلا، ماشین لوکس، چک‌هایی برای شغل بدون حضور و پرداخت‌ها به یک شرکت مشاوره ساختگی دریافت کرده بود.مامورانی که به خانه منندز در انگلوود کلیفس در ژوئن ۲۰۲۲ (خرداد 1401)یورش بردند، ۱۳ شمش طلا به ارزش ۱۵۰ هزار دلار در داخل یک گاوصندوق در اتاق خواب پیدا کردند. تقریباً ۵۰۰ هزار دلار پول نقد در سراسر خانه پخش شده بود از جمله دسته‌هایی از اسکناس‌ها به ارزش ۱۴ هزار و ۵۰۰ دلار که در داخل یک جفت چکمه کاری تیمبرلند و همچنین پاکت‌های پول نقد که در جیب‌های کت سنای رسمی او گذاشته شده بود، پیدا شد.
بر اساس گزارش‌ها، گروهک تروریستی منافقین از حامیان مالی تیم حقوقی وی بودند و ۱۵درصد از کسانی که به صندوق دفاع از منندز کمک مالی کرده‌اند با گروهک منافقین ارتباط داشتند. رابطه منندز و گروهک منافقین به یک دهه قبل بازمی‌گردد؛ مدتی پس از آنکه نام این گروه از فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا حذف شد. منندز پس از حمله دولت عراق به اعضای آن، از این گروه تروریستی دفاع کرد. منندز یکی از افرادی است که در تجمعات منافقین به طور مرتب حضور داشته و پاداش‌های خوبی نیز از این گروهک گرفته است. وی بارها حمایت خود را از منافقین اعلام کرده است.

 

رئیس سابق شاباک: کاش ما هم فرمانده‌ای مثل محمد ضیف داشتیم

‫رئیس سابق شاباک آینده اسرائیل را "بد یا بسیار بد" پیش‌بینی کرد‬‎

«کارمی گیلون»، رئیس پیشین سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ساعاتی پس از تایید رسمی خبر شهادت «محمد ضیف»، فرمانده پر‌آوازه حماس و طراح عملیات تاریخی «طوفان‌الاقصی» گفت: «برای محمد ضیف احترام زیادی قائلم. کاش ما هم همچون او را داشتیم.» 
بالاخره چند روز پس از اعلام آتش‌بس در غزه و آغاز تبادل اُسرا، دیروز خبر شهادت «محمد ضیف»، فرمانده برجسته حماس و طراح اصلی عملیات تاریخی «طوفان‌الاقصی» رسما از سوی جنبش حماس تایید شد. صهیونیست‌ها ماه‌ها پیش اعلام کرده بودند، احتمالا در جریان یکی از عملیات‌های ترور خود توانسته‌اند، این فرمانده بزرگ مقاومت را به شهادت برسانند. جنبش حماس اما با در پیش گرفتن سیاست «سکوت» این خبر را نه تایید و نه تکذیب کرده بود. اما با‌ گذشت نزدیک به 6 ماه از این رویدادها، دیروز بالاخره شهادت محمد ضیف، رسما تایید شد. بررسی شخصیت منحصر به فرد «ضیف» نیاز به گزارش مستقل و مفصل دیگری می‌طلبد. این‌جا صرفا به اعتراف‌های یکی از دشمنان درجه یک این فرمانده بزرگ شهید یعنی رئیس پیشین شاباک اشاره کرده و می‌گذریم. «کارمی گیلون» گفت: «مجبورم بگویم... باید مواظب حرف‌هایم باشم، اما برای او (محمد الضیف) احترام بسیار زیادی قائلم... حتی- اگر بخواهید- او را به نوعی تحسین می‌کنم. شما مرده‌اید برای آنکه او را بکشید، همان‌طور که او برای کشتن شما مرده است، اما او یک حریف شایسته است...️ ما در این‌جا در مورد سطحی صحبت می‌کنیم که ‌ای کاش ما نیز همچون او را در اختیار داشتیم. مطمئنم شما هم[مثل من] می‌خواستید او فرماندهی در ستاد کل ارتش باشد.»
اظهارات همسر شهید
همسر شهید محمد ضیف هم پس از تایید رسمی خبر شهادت او گفت: «فلسطین به دست یاران محمد ضیف آزاد می‌شود.» طبق گزارش خبرگزاری شهاب، همسر شهید «محمد ضیف» این را هم گفت که «به خدا قسم، خبر شهادت ابوخالد ضیف را با افتخار و مباهات هر‌چه‌تمام دریافت کردیم، چون او نماد مقاومت فلسطین بود. او یک پدر، دوستدار [مردم] و فردی کاملا فروتن بود... تنها امید و هدفش این بود که مردم فلسطین برای تحقق آرمان عادلانه‌شان یعنی آزادی فلسطین متحد شوند و امت اسلامی نیز برای فلسطین، بیت‌‌المقدس را آزاد کنند... او به دلایل امنیتی بیشتر عمرش را در تونل‌های غزه سپری کرد و اعضای خانواده‌اش به جز منطقه‌های رفح و بیت حانون در جنوب غزه جایی نبوده که به دلیل شرایط امنیتی به آنجا جابه‌جا نشده باشند... شرایط زندگی ام‌‌خالد همانند بسیاری از خانواده‌های فلسطینی در نوار غزه است. روی هیزم و زغال [آشپزی می‌کنند.] و وسایل در این‌جا بسیار ساده هستند.»
فرماندهان شهید جایگزین می‌شوند
ابو عبیده، سخنگوی عزالدین قسام نیز در واکنش به تایید خبر شهادت محمد ضیف گفت هزاران فرمانده جایگزین هر فرمانده خواهند شد. به گزارش فارس و به گفته او «شهادت فرماندهان بزرگ خللی در عزم ما ایجاد نخواهد کرد؛ پس از شهادت فرماندهان، مجاهدان ما مصمم‌تر از همیشه شده‌اند و انگیزه مبارزه بیشتر شده است...هزاران فرمانده جایگزین هر فرمانده خواهند شد؛ سیستم فرماندهی گردان‌های قسام حتی برای یک ساعت هم با خلائی مواجه نبوده است...فرماندهان یا در اتاق‌های عملیات فرماندهی، یا در درگیری مستقیم با نیروهای دشمن در میدان نبرد، یا در حین بازدید از صفوف مجاهدان به شهادت رسیدند... فرماندهان شهید ما به آرزوی خود که شهادت در راه خدا بود، رسیدند؛ پایانی مبارک برای زندگی پُر از جهادشان....»
اعتراف مورخ صهیونیست
مورخ صهیونیست یعنی «میخائیل بن آری» نیز با ناراحتی تاکید کرد که حماس نابود‌شدنی نیست. به گزارش کانال تلگرامی مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، او گفت: «کسانی که خواستار نابودی جنبش حماس هستند، چیزی از این جنبش نمی‌فهمند، زیرا حماس تنها یک گروه نظامی نیست، بلکه بخشی از جامعه است. غزه همان حماس است و من می‌خواهم شما را به یاد گفته‌های احمد یاسین، بنیان‌گذار جنبش حماس بیاندازم که گفت: حماس مانند درختی است؛ هر چه شاخه‌های بالایی آن را قطع کنید، بیشتر رشد می‌کند.» گفتنی است، تبادل اُسرا همچنان ادامه دارد و ده‌ها فرمانده و عضو دیگر حماس نیز با سه اسیر دیگر صهیونیست تبادل شد.

 

هتاک به قرآن در خانه‌اش به هلاکت رسید

‫اقتصاد آنلاین - عامل هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد کشته شد - صاحب‌خبر‬‎

رسانه‌های سوئدی، روز پنجشنبه، خبر دادند «سلوان مومیکا»ی ۳۸ ساله، فرد اهانت‌کننده به قرآن کریم، که چندین مرتبه کتاب آسمانی مسلمانان را به آتش کشیده بود، به ضرب گلوله کشته شده است. طبق گزارش «اکسپرسن»، این فرد در آپارتمان خود در شهر «سودرتلیه» و هنگام حضور در یک پخش زنده در شبکه اجتماعی تیک‌تاک به هلاکت رسیده است و چند نفر در این ارتباط بازداشت شده‌اند. آن‌طور که «ایسنا» نوشته است، «اکسپرسن» گزارش داده است که «سلوان نجم»، یکی از همدستان سلوان مومیکا، می‌گوید نیروهای امنیتی به او اعلام کرده‌اند که این فرد به ضرب گلوله کشته شده است. گفته شده عملیات گسترده پلیس در چهارشنبه شب در این منطقه در جریان بوده است و تصاویر حضور پررنگ نیروهای امنیتی را نشان می‌دهد. مومیکا، مهاجر عراقی‌‌الاصل ساکن استکهلم، بارها با حمایت پلیس سوئد اقدام به قرآن‌سوزی کرد که موجی از اعتراضات را در سراسر جهان برانگیخت. «اولف کریسترسون»، نخست‌وزیر سوئد، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «من می‌توانم به شما اطمینان دهم که سرویس‌های امنیتی عمیقاً درگیر این پرونده هستند، بدیهی است که خطر ارتباط یک قدرت خارجی با این قتل وجود دارد.» گفتنی است، همزمان با هتاکی‌های این فرد نامتعادل بسیاری از کشورها به نشانه اعتراض، دیپلمات‌های سوئدی را احضار و مراتب اعتراض خود را به آن‌ها اعلام کردند.
به هر حال، هلاکت این فرد باز هم این بحث را پیش می‌کشد که شاید هیچ اصلِ حقوق بشری چون اصل «آزادی بیان» مفهومی سیال نداشته باشد. گاهی کوچک‌ترین انتقادات به رژیم آپارتاید اسرائیل مصداق یهودی‌ستیزی و نژادپرستی قرار می‌گیرد از ذیل عنوان آزادی بیان خارج و محکوم می‌شود و گاهی نیز نفرت‌پراکنیِ خشونت‌آمیز نسبت به مقدساتِ پیروان یک دین (به ویژه اسلام) مصداق آزادی بیان قرار می‌گیرد! این سودا زده گفته بود که «می‌خواهم اهمیت آزادی بیان را برجسته کنم.» سلوان مومیکا در حالی هتک حرمت به کتاب مقدس مسلمانان را با این اظهارنظر توجیه کرده است که آزادی بیان یکی از دغدغه‌های مهم بشر است و به همین دلیل در همه جای جهان فعالیت‌های زیادی برای تحقق این امر مهم صورت می‌گیرد. اما چه می‌شود کرد که «هتک حرمت» مقدسات ربطی به احقاقِ حقِ آزادی بیان ندارد!