به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,035
بازدید دیروز: 5,442
بازدید هفته: 35,390
بازدید ماه: 112,115
بازدید کل: 25,099,032
افراد آنلاین: 10
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱٤ دی ۱٤۰۳
Friday , 3 January 2025
الجمعة ، ۳ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
پزشکیان در دیدار وزیر خارجه عمان: نگاه و رویکرد عملی ایران گسترش صلح و امنیت در منطقه و میان همه کشورهای اسلامی است ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
پزشکیان در دیدار وزیر خارجه عمان:
 نگاه و رویکرد عملی ایران گسترش صلح و امنیت
در منطقه و میان همه کشورهای اسلامی است
   ۱۴۰۳/۱۰/۱۰

رئیس‌جمهور نگاه و رویکرد عملی جمهوری اسلامی ایران را گسترش صلح و امنیت در منطقه و میان همه کشورهای اسلامی توصیف کرد و خواستار تعامل جدی‌تر ایران و عمان در این راستا شد.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در دیدار «سید بن حمد بن حمود البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان، روابط دو کشور را دیرین، صمیمی و دوستانه توصیف کرد که در عرصه‌های متنوع و در سطوح مختلف گسترده شده است و اظهار داشت: تداوم و گسترش بیش از پیش این روابط سازنده برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است.
رئیس‌جمهور با اشاره به توافق دو کشور برای برگزاری نشست آتی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی در آینده نزدیک افزود: اقدامات و پیگیری‌های خوبی در جریان است تا مقدمات تسریع در اجرای توافقات گذشته و حصول تفاهمات جدید میان دو کشور فراهم شود.
پزشکیان با اشاره به اینکه سیاست خارجی دولت چهاردهم بر گسترش روابط و تحکیم همکاری‌ها با همه کشورهای اسلامی، همسایه و دوست استوار است و در این بین عمان جایگاهی ممتاز دارد، تصریح کرد: اینکه کشورهای منطقه و ملت‌های مسلمان با یکدیگر اختلاف داشته باشند و جنایتکاری مثل رژیم صهیونیستی از این وضعیت برای ضربه زدن به آنان سوءاستفاده کند، به هیچ وجه قابل قبول و مطلوب نیست.
وی نگاه و رویکرد عملی جمهوری اسلامی ایران را گسترش صلح و امنیت در منطقه و میان همه کشورهای اسلامی توصیف کرد و خواستار تعامل جدی‌تر ایران و عمان در این راستا شد.
«سید بن حمد بن حمود البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم سلطان این کشور به رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس‌جمهور و ملت ایران گفت: دو کشور روابطی ریشه‌دار و تاریخی دارند که بر پایه اعتماد و حسن نیت شکل گرفته و گسترش و قوام یافته است. سلطان عمان علاقه و تاکید زیادی بر گسترش این روابط دارد.
«سید بن حمد بن حمود البوسعیدی» روابط فیمابین را نمونه و الگویی از گسترش همکاری‌ها بر مبنای دوستی و اعتماد متقابل دانست و خاطرنشان کرد: گسترش روابط با ایران بر پایه احترام و اعتماد موجود متقابل یک قاعده تغییرناپذیر برای عمان بوده است. ما همواره پیگیر و حامی رویکردهای حکیمانه جنابعالی در عرصه داخلی و به خصوص سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بوده و هستیم و بنده به سهم خود در وزارت امور خارجه عمان پیگیر عملی کردن رویکردهای مشترک دو کشور هستم.
 تاکید رئیس‌جمهور بر جمع‌آوری، هوشمندسازی و اتصال داده‌های اقتصادی
پزشکیان همچنین در جلسه نحوه اجرای ماده 169 قانون مالیات‌های مستقیم به منظور اتصال و یکسان‌سازی اطلاعات اقتصادی، بر ضرورت اتصال سامانه‌های اطلاعاتی نهادهای مختلف تأکید کرد.
وی در این جلسه با بیان اینکه باور دارم می‌توان با بسیج نیروها طی یک بازه زمانی کمتر از شش ماه اطلاعات مالی و اقتصادی همه افراد را به صورت خود اظهاری جمع‌آوری کرد، اظهار داشت: مرحله بعد از جمع‌آوری اطلاعات، اتصال داده‌ها به هم است. اگر اطلاعات مربوط به کدپستی افراد، کد زمین، کد ملی و اطلاعات مربوط به ماده 169 قانون مالیات‌های مستقیم به هم متصل شوند، بسیاری از مشکلات کشور حل می‌شود و می‌توان به راحتی جلوی فسادها و فرارهای مالیاتی، زمین خواری‌ها و کوه خواری‌ها را گرفت، چرا که هر قطعه زمین مشخصات روشنی دارد و می‌توان به راحتی تشخیص داد، زمین متعلق به چه کسی و دارای چه کاربری است و امکان ساخت و سازهای غیرمجاز نیز وجود نخواهد داشت.
رئیس‌جمهور از افرادی یاد کرد که تجربه موفقی در یکی از کشورهای خارجی در عملیاتی کردن سامانه جمع‌آوری و تحلیل داده‌های مربوط به فعالیت‌های اقتصادی افراد داشته و اعلام آمادگی کرده‌اند که در مدت کوتاهی ایده‌های موفق خود را در ایران نیز اجرا کنند و خاطرنشان کرد: باید چنین افرادی را شناسایی و از دانش و توان آنها برای پیشبرد کارها استفاده کنیم.
پزشکیان به تجربه موفق اتحادیه اروپا در برداشتن مرزها اشاره کرد و گفت: یکی از زمینه‌ها و اقداماتی که باعث شد آنها توانستند مرزهایشان را بردارند، همین است که هر کالایی که در این کشورها وجود دارد یا تولید می‌شود، کد یکتای تولید دارد و نمی‌توان آن را از جایی به جای دیگر قاچاق کرد. ما اگر از این تجربه‌ها استفاده کنیم دیگر در گمرک هم مشکلی نخواهیم داشت.
در این جلسه، علاوه‌بر رئیس دفتر رئیس‌جمهور، وزرای امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی و رئیس کل بانک مرکزی حضور داشتند.
 عزم دولت چهاردهم برای اصلاح سیستم آموزشی کشور جدی است
علاوه‌بر اینها، رئیس‌جمهور با حضور سرزده در قرارگاه بسط عدالت آموزشی دبیرستان ماندگار البرز، از نزدیک در جریان فعالیت‌های آموزشی و عام‌المنفعه این مرکز قرار گرفت و با تأکید بر ضرورت گسترش عدالت آموزشی در تمام نقاط کشور گفت: آموزش دانش‌آموزان باید در تمام مدارس ساختارمند، کاربردی و گروه محور باشد.
پزشکیان در این بازدید 90 دقیقه‌ای که با همراهی وزیر آموزش و پرورش انجام می‌شد، بر نظارت و ارزیابی سه گزاره دانش، اجرا و باور در مدارس و فضاهای آموزشی کشور تأکید کرد و افزود: باید ساختار آموزشی کشور مورد بازنگری قرار بگیرد تا بتوانیم به ساختار صحیح و مفید مبتنی بر آموزش کاربردی دانش‌آموزان دست پیدا کنیم.
وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان باید در پروسه تعلیم و تربیت، توانمندی حل مسئله را به شکل جدی فرا بگیرند و بیاموزند که مشکلات را چگونه حل کنند، از همین رو، جریان آموزشی باید از معلم‌محوری به سمت آموزش ساختارمند و کارگروهی هدایت شود؛ بر این اساس ضرورت دارد که ارائه و آموزش دروس با به کارگیری فناوری‌های نوین ساختارمند شود.
رئیس‌جمهور اظهار داشت: دولت چهاردهم برای اصلاح سیستم آموزشی کشور عزم جدی دارد؛ یکی از اقداماتی که بر مبنای این اصلاحات صورت خواهد گرفت این است که در هر کلاس صفحه نمایش‌هایی قرار خواهد گرفت تا معلمان بتوانند محتوای آموزشی ارائه شده در کلاس را به شکل عینی و عملی نیز برای دانش‌آموزان به نمایش بگذارند.
رئیس‌جمهور با تأکید بر این اصل که باید تمام ظرفیت‌های آموزشی را در مسیر توسعه عدالت آموزشی به خدمت بگیریم، تأکید کرد: عمیقا معتقدم اگر نظام تعلیم و تربیت کشور اصلاح و عدالت آموزشی برقرار نشود، مملکت درست نخواهد شد.
پزشکیان اضافه کرد: ایستادن صرف معلم پای تخته و درس دادن به دانش‌آموزان، روشی است که امروز دیگر جوابگو نیست و باید با به کارگیری روش‌هایی که دانش‌آموزان را در فرآیند فراگیری دخیل می‌کند، علاوه‌بر آموزش دانش، مهارت‌های کارگروهی، احساس مسئولیت، روش‌های حل مسئله، تهیه و ارائه گزارش، غلبه بر موانع و مشکلات، سازمان دادن ظرفیت‌های گروه برای حل مسئله و رقابت در فراگیری و ارائه آموزش‌ها را نیز به دانش‌آموزان یاد داد.
وی در این گفت‌وگوی برخط گفت: با استفاده از ظرفیت و توانمندی‌هایی که در دانشگاه‌ها، مدارس دولتی و مراکز خیریه وجود دارد به دنبال افزایش کیفیت آموزش و روش‌های آن هستیم؛ چنانچه شما به شکل شایسته خود را برای آینده کشور آماده کنید، می‌توانیم منطبق بر چشم اندازی که مقام معظم رهبری ابلاغ کرده‌اند کشورمان را به الگویی الهام‌بخش در منطقه تبدیل کنیم.
ضرورت برنامه آموزشی مصرف بهینه انرژی در تمام دستگاه‌های اجرائی و فرهنگ‌سازی عمومی
خبر دیگر اینکه، جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان برگزار شد.
در این جلسه ابتدا اعضای کابینه به ارائه گزارشی از اقدامات و روند اجرائی و پیشرفت پروژه‌ها در حوزه تحت مدیریت خود پرداختند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز گزارشی از وضعیت نیروی انسانی و همچنین میزان بهره‌وری در دستگاه‌های اجرائی کشور ارائه کرد.
در ادامه این جلسه رئیس‌جمهور با یادآوری ضرورت تلاش همگانی برای مدیریت مصرف انرژی، بر ضرورت برنامه آموزشی مصرف بهینه در تمام دستگاه‌ها و همچنین فرهنگ‌سازی و آموزش صرفه‌جویی عمومی در مصرف انرژی در جامعه تاکید کرد.
رئیس‌جمهور همچنین لزوم اتخاذ سیاست‌های تشویقی برای مشترکین کم مصرف و وضع جریمه برای پرمصرف‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: در نهضت کاهش مصرف انرژی ادارات و دستگاه‌های دولتی در اولویت هستند و در این راستا وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرائی باید برنامه خود برای مدیریت و کاهش مصرف انرژی در بخش‌های مربوطه را ارائه نمایند.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۱۰/۱۱، ۰۶:۳۱:٤٤       بازدیدها: 43