به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 68
بازدید دیروز: 3,512
بازدید هفته: 37,289
بازدید ماه: 192,470
بازدید کل: 25,602,615
افراد آنلاین: 8
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۳۰ اسفند ۱٤۰۳
Thursday , 20 March 2025
الخميس ، ۲۰ رمضان ۱٤٤۶
اسفند 1403
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
2928272625
آخرین اخبار
حجت‌الاسلام و المسلمین سلیمانی اردهالی: اظهارات آیت‌الله جوادی آملی باطل‌کننده نحله‌های انحرافی است ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
حجت‌الاسلام و المسلمین سلیمانی اردهالی:
اظهارات آیت‌الله جوادی آملی باطل‌کننده نحله‌های انحرافی است
۱۴۰۳/۱۲/۲۶

‫برخی با شعار استقلال، به دنبال جدایی حوزه از نظام هستند | خبرگزاری تقریب  (TNA)‬‎

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که امروز عده‌ای درصددند که راه درست امام خمینی(ره) را کنار گذارند، اظهارات حضرت آیت‌الله جوادی آملی را باطل‌کننده نحله‌های انحرافی دانست که می‌خواهند این‌گونه برای مردم جامعه القا کنند که انقلاب اسلامی ایران با اسلام فاصله دارد.
حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی سلیمانی اردهالی، رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با رسا، با اشاره به شخصیت بزرگ حضرت آیت‌الله جوادی آملی در عرصه‌های علمی و معنوی اظهار داشت: حضرت آیت‌الله جوادی آملی دارای شخصیتی متکلم، حکیم، فیلسوف و فقیه عالی مقام است که شناخت شخصیت ایشان را باید در بیان بزرگان حوزه‌های علمیه، مراجع عظام تقلید و اساتید و شاگردان او دنبال کرد.
وی افزود: امروز حوزه‌های علمیه و جهان اسلام، آوازه حضرت آیت‌الله جوادی آملی را از جهات علمی فردی معقول و منقول می‌شناسند که در ابعاد مختلف علوم اسلامی همچون فقه، اصول، کلام و عرفان، اشراف دارند و به حق، باید گفت که حضرت آیت‌الله جوادی آملی در این زمینه‌ها استاد بوده و سرآمد جهان معاصر هستند.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یکی از جهات شخصیتی حضرت آیت‌الله جوادی آملی را حمایت و همراهی وی از نظام اسلامی و امام خمینی(ره) عنوان و ابراز داشت: این عالم بزرگوار همیشه در حمایت از نظام اسلامی و امام راحل، همراه و همیار بوده و دائما کوشیدند تا از عمق جان به نظام اسلامی معتقد و در این مسیر همراه بمانند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمانی اردهالی گفت: حضرت آیت‌الله جوادی آملی، امام خمینی(ره) را امام دانسته و وجود و حضور امام راحل میان ملت و امت را حضور امامت می‌دانند و معتقدند که این ضایعه بزرگی است که امام باشد؛ اما امامت حاضر نباشد و در این راستا به کلامی از صاحب جواهر استناد کرده‌اند که در زمان امام صادق(ع) امام حاضر بود؛ اما امامت غائب بود که البته این مسئله بلیه‌ای فراگیر در دوران برخی از امامان معصوم(ع) بود.
وی بیان داشت: به عنوان مثال امام علی(ع) از جمله امامان معصوم بود که هر چند امام بود؛ اما امامت او نبود و مردم در این زمان، بلایا، مصیبت و گرفتاری‌های مختلفی را برای آن حضرت پیش آوردند که این به خاطر آن بود که هرچند امیرالمؤمنین(ع) امام در میان مردم حاضر بود؛ اما مردم، امامت او را نشناختند و جاهلیت، مانع از آن شد که امامت امام علی(ع) از سوی مردم شناخته و پذیرفته شود.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز داشت: اعتقاد حضرت آیت‌الله جوادی آملی بر این است که امام راحل، نقش و جایگاه امامت را داشته و وارث امامت شده و جای امام معصوم(ع) نشسته بود. تعبیر امروزی ایشان نیز عبارت اخرای بیانات امام خمینی(ره) است که فرمود «ولایت فقیه استمرار حاکمیت و ولایت انبیاء، رسول گرامی اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است» و این نظام مبتنی بر همین دکترین بنا شده است.
وی گفت: حضرت آیت‌الله جوادی آملی اعتقاد بسیار دقیق و عمیقی نسبت به ولایق فقیه دارند و معتقدند که امام امت در جایگاه وارثیت از امام غایب(ع) است که در عصر کنونی، حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(مدظله العالی) وارث امامت بوده و جایگاه امام را دارا هستند. این، نکته‌ای بسیار ژرف، عمیق و سخن بلندی است که نشأت گرفته از غور حضرت آیت‌الله جوادی آملی در قرآن کریم است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمانی اردهالی با اشاره به رونمایی از 80 جلد تفسیر تسنیم حضرت آیت‌الله جوادی آملی در ششم اسفندماه 1403 اظهار داشت: حضرت آیت‌الله جوادی آملی تعداد 80 جلد تفسیر تسنیم نوشته و دهه‌های متمادی را با قرآن کریم مأنوس بوده است و ایشان سرتاسر قرآن را در طول این سال‌ها مورد بررسی قرار داده و معنا و مفهوم آیات قرآن را با نگاه عرفانی، اخلاقی، فقهی و اصولی به خوبی شناخته است.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: حضرت آیت‌الله جوادی آملی به این مسئله رسیده‌اند که در قرآن چیزی جز محوریت حاکمیت الهی نیست و این جهان بر محور توحید، رسالت و امامت بوده و در صورتی که هر کدام از این‌ها نباشند، جهالت و برگشت به قبل از اسلام محقق خواهد بود.
وی با بیان این که امروز عده‌ای بر این هستند که راه درست امام خمینی(ره) را کنار گذارند، عنوان کرد: اظهارات حضرت آیت‌الله جوادی آملی باطل‌کننده نحله‌های انحرافی است که می‌خواهند با کنار زدن راه امام راحل، نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسئله نشان داده و این‌گونه برای مردم جامعه القا کنند که انقلاب اسلامی ایران با اسلام فاصله دارد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمانی اردهالی بیان داشت: حضرت آیت‌الله جوادی آملی بیان و استدلال کرده که هیچ فاصله‌ای میان انقلاب اسلامی ایران با اسلام رسول گرامی اسلام(ص) نبوده و نمی‌تواند باشد؛ چراکه اگر فاصله باشد، اعتقاد به فاسد خود، جهالت است؛ درحالی که امروز کسانی هستند که درصدد فاصله اندازی میان انقلاب اسلامی ایران با نظام اسلامی هستند.
وی خاطرنشان کرد: امروز تلاش برای ایجاد فاصله میان انقلاب اسلامی و اسلام، طرح دشمنان بوده و آنان دریافتند که با دکترین ولایت فقیه مورد نظر ما، نظام ایران، نظام بسیار قدرتمندی خواهد شد که دیگر، استکبار و دشمنان انقلاب اسلامی نخواهند توانست بر حاکمیت الهی و قرآنی، استیلا و برتری داشته باشند.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: امروز متاسفانه برخی از افراد این را بر نمی‌تابند که حضرت آیت‌الله جوادی آملی این چنین سخنانی را بر خلاف خواسته‌های آنان بیان کرده و مطرح نمایند؛ چنان‌که در تاریخ اسلام نیز افرادی همچون عبدالله ابن زبیر و عبدالله ابن عمر بودند که برای رسیدن خود به امیال دنیوی، اسلام علوی را برنتابیده و اسلامی مطابق با میل و امیال خود به مردم جامعه معرفی کردند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمانی اردهالی اظهار داشت: بیانات حضرت آیت‌الله جوادی آملی در این زمان، بیاناتی رسا، شیوا و استدلالی برای معرفی حق، امامت و معرفی جانشینی بود که شاید کسانی این را نپسندند؛ چراکه این افراد از این ناراحت هستند که با بیانات حضرت آیت‌الله جوادی آملی، شخصیت آنان برملا شده و مردم می‌دانند که دینِ این‌گونه افراد، دین عبدالله ابن عمری است؛ نه دین سلمان و ابوذر و عماری.
وی با بیان این که باید حضرت آیت‌الله جوادی آملی، الگوی طلاب و فضلای حوزه در دفاع از اسلام و قرآن و دین باشد، بیان داشت: طلاب و فضلای حوزه باید بکوشند تا منطق استدلالی زیبا را که برآمده از قرآن کریم در زمینه ولایت فقیه است، روز به روز بیشتر از گذشته برای جامعه تبیین و تشریح کنند.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: باید همه بدانند که وجود ولی فقیه می‌تواند جلوی همه انحراف‌ها را بگیرد. اگر ما بگذاریم تا تاریکی و غبار جاهلیت و افکار انحرافی جدا شده از اسلام در جامعه اسلامی حاکم شود، بسیار مهلک خواهد بود.


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۱۲/۲۷، ۰۹:٤۳:٤۲       بازدیدها: 25