به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 237
بازدید دیروز: 4,725
بازدید هفته: 14,359
بازدید ماه: 234,942
بازدید کل: 26,595,215
افراد آنلاین: 11
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۳۱ تیر ۱٤۰٤
Tuesday , 22 July 2025
الثلاثاء ، ۲۷ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
تکذیب روایت‌های جعلی از نحوه شهادت سرداران شادمانی و حاجی‌زاده ۱۴۰۴/۰۴/۲۹

تکذیب روایت‌های جعلی

از نحوه شهادت سرداران شادمانی و حاجی‌زاده

۱۴۰۴/۰۴/۲۹

‫آخرین خبر | فارس: روایت‌های منتشر شده از نحوهٔ شهادت سردار شادمانی و سردار  حاجی‌زاده جعلی است‬‎

با توجه به انتشار روایت‌های جعلی از نحوه شهادت سردار شادمانی و سردار حاجی‌زاده، یک مقام آگاه امنیتی گفت: انتشار یا بازنشر هرگونه خبر جعلی درباره نحوه ترور فرماندهان به منزله همراهی با شبکه عملیات روانی دشمن تلقی می‌شود و می‌تواند پیگرد قانونی در پی داشته باشد.
یک مقام آگاه امنیتی در گفت‌وگو با فارس با رد صحت اطلاعات و تحلیل‌های غیررسمی منتشرشده در فضای مجازی درباره ترور فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای کشور، تأکید کرد: تمام تحقیقات حفاظتی و اطلاعاتی در این حوزه در سطح «سری» طبقه‌بندی می‌شوند و هیچ‌گونه اطلاعاتی اجازه انتشار عمومی ندارد.
این مقام امنیتی ضمن هشدار جدی به کاربران فضای مجازی درباره بازنشر اطلاعات مخدوش، گفت: بسیاری از این محتواها همچون ادعاها درباره نحوه شهادت شهید شادمانی از سوی شبکه عملیات روانی دشمن تولید شده‌اند و هدف آن‌ها ایجاد یأس و ناامیدی در افکار عمومی است.
وی همچنین طرح دشمن را خدشه‌دار کردن انسجام ملی پس از جنگ تحمیلی
۱۲ روزه عنوان کرد و افزود: عوامل بیگانه با تجمیع اطلاعات و داده‌های رسانه‌ای چند سال گذشته، سعی در برساخت روایت‌های جعلی، گمراه‌کننده و حتی در برخی موارد کاریکاتوری از نحوه ترور فرماندهان و نخبگان کشور دارند تا شکست‌های خود را در قالب سناریوهای تخیلی پنهان کنند.
این مقام امنیتی با اشاره به شکست راهبردی رژیم صهیونیستی از مقاومت ملت ایران در نبرد اخیر، هشدار داد انتشار یا بازنشر هرگونه خبر جعلی درباره نحوه ترور فرماندهان به منزله همراهی با شبکه عملیات روانی دشمن تلقی می‌شود و می‌تواند پیگرد قانونی در پی داشته باشد.
در همین راستا، انتشار شایعه‌ای از سوی فردی به نام امیری‌فر مبنی بر نحوه ترور شهید حاجی‌زاده و وجود عامل نفوذی نیز مورد تکذیب قرار گرفته و این مقام آگاه تأکید کرد که چنین ادعاهایی فاقد صحت بوده و در مسیر همان عملیات روانی دشمن قرار دارند.
این هشدارها در شرایطی مطرح می‌شود که فضای رسانه‌ای کشور با موجی از تحلیل‌ها و اخبار غیرمعتبر مواجه شده و نهادهای امنیتی خواستار برخورد هوشیارانه و مسئولانه کاربران و رسانه‌ها با این جریان شده‌اند.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰٤/۳۰، ۰۶:۱۵:۰۳       بازدیدها: 79