خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....
۱۴۰۳/۰۵/۲۲
اعتماد به نفس اسرائیل با طوفان الاقصی و حمله موشکی ایران ضربه خورد
نشریه آمریکایی میگوید اعتماد به نفس اسرائیل پس از عملیات طوفانالاقصای حماس در ماه اکتبر و عملیات غیرقابل پیشبینی ایران در ماه آوریل و حمله موشکی به اسرائیل ضربه خورده و اسرائیل به همین دلیل مرتکب برخی ترورها شده است. فارن افرز در یادداشتی نوشت: دامنه جنگ میان اسرائیل و حماس در غزه که ده ماه از زمان آغاز آن میگذرد، مدتهاست که از محدوده جغرافیایی محلی خود خارج شده و موجب افزایش تنشهای نظامی خطرناکی در منطقه خاورمیانه شده است. این تنشها در درگیریهای مرگبار در مرز بین اسرائیل و لبنان، حملات حوثیها در دریای سرخ و علیه تلآویو، حملات نیروهای شبهنظامی وابسته به ایران علیه نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه و حتی رویارویی مستقیم بین ایران و اسرائیل نمود یافته است. اما اخیرا در یک بازه زمانی ۲۴ ساعته، اسرائیل مسئولیت ترور فواد شکر، یکی از فرماندهان ارشد حزبالله لبنان در بیروت را برعهده گرفت و بدون پذیرش رسمی مسئولیت، اقدام به ترور اسماعیل هنیه، رئیس شاخه سیاسی حماس در جریان سفرش به تهران کرد.
این دو اقدام موجب شده تا بسیاری از ناظران نگرانی خود را از وقوع یک جنگ منطقهای ابراز نمایند. سؤال اینجاست که چرا اسرائیل اکنون در حال افزایش تنش آن هم به این شکل پرریسک و خطرناک است؟ مطمئناً حملات اخیر به خودی خود بیسابقه تلقی نمیشوند. اسرائیل سابقهای طولانی در ترور رهبران فلسطینی در کارنامه دارد و صدها نیروی رزمی حزبالله را در لبنان و سوریه هدف قرار داده است.
دورهای قبلی افزایش تنش در طی ده ماه گذشته منجر به وقوع یک جنگ تمامعیار نشده است. اما هرگز تضمینی برای کاهش تنش و مهار اقدامات تنشزا وجود ندارد. محاسبات عقلانی هر دولتی برای خویشتنداری میتواند به یکباره تحتالشعاع تحولات میدانی قرار گرفته و منجر به اشتباهات محاسباتی و یا حتی تصمیمات استراتژیک آگاهانه برای تحریک یک جنگ گسترده شود.
برای درک محاسبات فعلی اسرائیل، باید نحوه تغییر روحیات حاکم آن پس از حادثه ۷ اکتبر را درک کرد. قبل از حمله حماس، اعتماد به نفس اسرائیل به اوج خود رسیده بود. تلآویو معتقد بود که دولتهای عربی حتی اگر اختلافات خود با فلسطینیان را نیز حل نکرده باشند، باز هم ناگزیر از پذیرش اسرائیل خواهند بود و اینکه بدون متحمل شدن تبعات جدی یا به خطر افتادن حمایتی که از ایالات متحده دریافت میکند میتواند ایران و متحدانش را هدف قرار دهد. اما یکباره آن اعتماد به نفس بالا تبدیل به احساس عمیق آسیبپذیری شد. حمله حماس موجب از هم پاشیدن اکثر مفروضهای بنیادین اسرائیل شده است: اینکه برتری نظامی و تکنولوژیک آنها میتواند موجب بازدارندگی در برابر دشمنانشان شود و اینکه آنها میتوانند بدون حرکت به سمت صلح با فلسطینیان، پشت دیوارها به شکلی امن به حیات خود ادامه دهند.
آنگونه که یکی از مقامهای ارشد امنیت ملی اسرائیل صراحتاً گفت، اکنون بسیاری در دستگاه امنیتی اسرائیل متوجه شدهاند که «اسرائیل آنقدرها هم قدرتمند نیست.» به علاوه، تاثیری که حمله ماهآوریل ایران به اسرائیل داشته، در خارج از اسرائیل دستکم گرفته شده است. اسرائیل در حمله به ساختمان سفارت ایران در دمشق مرتکب اشتباه محاسباتی واضحی شد. تلآویو انتظار چنین پاسخ بیسابقه، گسترده و مستقیمی را که طی آن صدها موشک و پهپاد مستقیماً از خاک ایران به سمت اسرائیل شلیک شد نداشت. اگرچه اسرائیلیها دفاع پیچیده و هماهنگ شکلگرفته به رهبری آمریکا را که موجب دفع حمله ایران شد را تحسین کردند، اما این شکل از دفع حمله به تصویر آنها بهعنوان یک دولت متکی به خود لطمه زد.
10 سناریوی محتمل درباره نحوه مجازات اسرائیل از سوی ایران
در حالی که مقامات آمریکایی و صهیونیستی هر روز از قریبالوقوع بودن عملیات انتقامی ایران و متحدانش علیه اسرائیل سخن میگویند، رسانههای غربی، عبری و عربی گمانههای گوناگونی را درباره این عملیات انتقام و خونخواهی مطرح کردهاند.
وبسایت صدای آمریکا به بررسی دستکم ١۰ گزارش منتشرشده در رسانههای مختلف پرداخت و نوشت: غالب کارشناسان بر این باور هستند که کشتهشدن فواد شکر و اسماعیل هنیه بیپاسخ نخواهد ماند و اختلافنظر آنها درباره شرکتکنندگان، نحوه، گستره، و اهداف مورد حمله و همچنین عکسالعمل اسرائیل به آن است. حمله به اماکن دیپلماتیک اسرائیل و مراکز آنها در سراسر جهان، حمله به «مراکز مخفی» اسرائیل در کشورهای همسایه ایران، حمله مستقیم از خاک ایران به اسرائیل، حمله مستقیم گروههای نیابتی بهویژه حزبالله به اسرائیل، و حمله هماهنگشده ایران و گروههای نیابتیاش به اسرائیل از جمله عمدهترین سناریوهای مطرحشده هستند.
پایگاه اینترنتی المانیتور در اینباره در گزارشی نوشت: از جمله گزینههای احتمالی مدنظر جمهوری اسلامی برای پاسخ به اسرائیل، حمله به مراکز دیپلماتیک اسرائیل است. یک سناریوی دیگر، حمله به «مراکز مخفی» اسرائیل در کشورهای همسایه و بهویژه کردستان عراق و آذربایجان است.
روزنامه انگلیسی تلگراف در گزارشی مدعی شد: مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری جدید ایران، از حمله با اخطار قبلی به «مراکز مخفی» اسرائیل در کشورهای همسایه بهویژه آذربایجان و کردستان عراق حمایت میکند.
صدای آمریکا میافزاید: یکی دیگر از اصلیترین سناریوها، حمله مستقیم به اسرائیل همانند حملهای است که در نیمهشب ۲۵ فروردین است که طی آن بیش از ۳۰۰ فروند موشک و پهپاد به سوی اسرائیل شلیک شد. نشریه پولیتیکو به نقل از یک کارشناس مسائل نظامی نوشت: ایران ممکن است با استفاده از موشکهای بالستیک میانبُرد و موشکهای کروز از خاک ایران به اسرائیل حمله کند.
گمانهزنیهای زیادی درباره اهداف احتمالی مورد حمله ایران و یا گروههای نیابتیاش وجود دارد. روزنامه گاردین به نقل از برخی «مقامات» گزارش داد: حمله احتمالاً به تعویق نخواهد افتاد و ایران به جای حمله به غیرنظامیان، مسئولان حمله مرگبار به اسماعیل هنیه بهویژه موساد و سازمانهای وابسته به آن را هدف قرار خواهد داد.
شبکه خبری الجزیره هم در گزارشی به نقل از کارشناسان، حمله احتمالی ایران به اسرائیل را «قریبالوقوع» و «حسابشده» دانست.
اما یک سناریوی دیگر، مبتنی بر اقدام مستقل و بدون هماهنگی گروههای نیابتی ایران بهویژه حزبالله علیه اسرائیل است. شبکه خبری سیانان به نقل از «دو منبع آگاه از مسائل اطلاعاتی» گزارش داد که ممکن است حزبالله مستقل از ایران، به اسرائیل حمله کند.
یک مقام نظامی آمریکایی به سیانان گفت: با توجه به قرابت جغرافیایی لبنان و اسرائیل، ممکن است حزبالله برخلاف جمهوری اسلامی بدون اخطار اولیه به اسرائیل حمله کند. در حال حاضر مشخص نیست که آیا جمهوری اسلامی و حزبالله حمله احتمالی به اسرائیل را به صورت هماهنگ انجام خواهند داد یا خیر.
بر اساس یک سناریوی دیگر، جمهوری اسلامی و گروههای نیابتیاش به طور هماهنگ به اسرائیل حمله میکنند. العربیه در گزارشی نوشت: لزوم هماهنگی میان گروههای نیابتی ایران موجب تاخیر در حمله به اسرائیل شده است.
روزنامه تایمز اسرائیل هم به نقل از یک کارشناس نوشت: محتملترین سناریو، حمله مستقیم موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل همزمان با حملات حزبالله خواهد بود. عمده حملات از خاک ایران و لبنان انجام خواهد شد. برخلاف حمله فروردین که در آن یک پایگاه هوائی در جنوب اسرائیل و یک پایگاه نظامی در بلندیهای جولان را هدف قرار دادند، اینبار احتمالاً به اهداف بیشتری حمله شود.
یک کارشناس اسرائیلی به المانیتور گفت: ایران و نیابتیهایش در اقدامی هماهنگ به اسرائیل حمله خواهند کرد و در مقایسه با حمله اواخر فروردینماه، گستره جغرافیایی بیشتری را هدف قرار خواهند داد.
براساس برخی تحلیلهای دیگر، پاسخ جمهوری اسلامی و حزبالله شدید خواهد بود. بر اساس یک سناریو، حزبالله به پایگاههای نظامی اسرئیل یا زیرساختهای حساس مانند پالایشگاههای حیفا و یا بندر حیفا حمله خواهد کرد و در تلاش خواهد بود با عبور از مرز مشترک، کیبوتصهای شمال اسرائیل را تصرف کند. طبق این سناریو، همزمان سلولهای خفته حماس در اسرائیل و کرانه باختری حمله خواهند کرد و تلفات میان اسرائیلیها بالا خواهد بود.
پولیتیکو با مطرح کردن این سناریو نوشت که به منظور به حداقل رساندن زمان موجود برای واکنش اسرائیل و متحدانش و همچنین درگیر کردن بخشی از توان دفاعی آنها، نیروهای نیابتی ایران در لبنان، سوریه، و عراق رگباری از موشک به سمت اسرائیل شلیک میکنند. هدف جمهوری اسلامی از چنین سناریویی وارد کردن هزینههای واقعی به اسرائیل است
آکسیوس هم در گزارشی یادآور شد: پیش از سخنان تهدیدآمیز سیدحسن نصرالله، سردبیر روزنامه الاخبار نزدیک به حزبالله، در صفحه نخست این روزنامه نوشت که احتمالاً تلآویو هدف حمله قرار خواهد گرفت و شماری کشته خواهند شد. مرکز عمده سازمانی که تصمیم درباره کشتن فؤاد شکر را گرفت و در آن شرکت کرد، هدف چنین حملهای قرار خواهد گرفت. آکسیوس افزود: احتمالاً منظور این روزنامه نزدیک به حزبالله، مرکز فرماندهی ارتش اسرائیل یا موساد و یا پایگاههای دیگر سازمانهای اطلاعاتی در شمال تلآویو است.
فارنافرز پیشبینی کرد
10 ماهی میشود که مسئله «اسرائیل» از «طرح آبراهام و آشتی اعراب و اسرائیل» تبدیل شده است به «اسرائیل کِی فرو میپاشد؟» این بار «فارن افرز» به این مسئله پرداخته است.
حدود 10 ماه است که «آیا اسرائیل فرو میپاشد یا خیر؟» دیگر مسئله اصلی این رژیم نیست چرا که تقریبا «همه» به این نتیجه قطعی رسیدهاند این رژیم رفتنی است و آنچه باقی مانده، صرفا زمان این فروپاشی است. کسانی هم که به این نتیجه رسیدهاند، لزوما ژورنالیستهای هیجانزدهای که آرزوهایشان را در قالب خبر چاپ کنند نیستند؛ غالبا مجلات و نشریات تخصصی هستند که کارشان، تحلیلهای علمی و بعضا پژوهشی است. یکی از این مجلات، دو ماهنامه جامع علمی و تخصصی «فارن افرز» است که در آمریکا منتشر میشود. این دو ماهنامه که در حوزه علوم سیاسی و روابط بینالملل فعال است این بار با اشاره به جنگ غزه و شرایط داخلی سرزمینهای اشغالی به این نتیجه رسیده است که «آینده سیاهی در انتظار اسرائیل است.»
در گزارش «فارن افرز» میخوانیم: در زمان تاسیس «اسرائیل» در سال ۱۹۴۸ این رژیم ادعا میکرد که قرار است به اصل برابری حقوق سیاسی و اجتماعی و همچنین منشور سازمان ملل احترام بگذارد و وفادار باشد اما نه تنها هیچ یک از این توقعات را برآورده نکرد بلکه اکنون در جریان جنگ غزه و جنایاتهایی که مرتکب شده، آینده تاریکی در انتظار آن است... طی دههها، این تناقضات نامبرده شده در اسرائیل بارها و بارها آشکار شده و مشکلات سیاسی متعددی را برای جامعه اسرائیلی ایجاد کرده و تاکنون هیچ یک از آنها حلوفصل نشده است اما اکنون جنگ غزه و بحران قضائی مسیر را برای اسرائیل دشوار ساخته و آن را در یک نقطه شکست قرار میدهد.
به گزارش ایسنا «فارن افرز» در ادامه با اشاره به وضعیت نابسامان تلآویو میافزاید: «اسرائیل بهطور فزایندهای در مسیر غیرلیبرال، خشونتآمیز و مخربی قرار میگیرد. اگر تغییری در این مسیر رخ ندهد، آینده اسرائیل وارد دوره تاریکتری خواهد شد؛ دورهای که ارزشهای غیرلیبرال، سیستم سیاسی و جامعه آن را تعریف میکند. اسرائیل در مسیری قرار دارد که بهطور فزایندهای در رفتار خود نه تنها با فلسطینیان، بلکه در قبال اسرائیلیها نیز خودکامه و مستبد میشود. اسرائیل میتواند دوستان خود را به سرعت از دست بدهد و مطرود شود. همچنین با انزوای خود در جهان، آشفتگیهایی در داخل برایش ایجاد خواهد شد و آن را در معرض تباهی و فروپاشی قرار میدهد.»
پایان اسرائیل نزدیکتر از چیزی است که فکر میکنیم
در بخش دیگری از گزارش این مجله آمریکایی میخوانیم: «اعتراضات علیه اصلاحات قضائی، نگرانیهایی را در مورد مسئله دموکراسی در داخل اسرائیل برانگیخت اما درخصوص مسئولیت و رفتار اسرائیل در قبال فلسطینیها که تحت اشغال آنها زندگی میکنند، سؤالی را مطرح نکرد. اسرائیل بر خلاف قوانین بینالمللی، فلسطینیانی را که تحت حاکمیت خود در کرانه باختری و بیتالمقدس زندگی میکنند، تحت حکومت نظامی قرار میدهد. دولتهای پیدرپی اسرائیل همچنین بر گسترش شهرکهای یهودی در کرانه باختری نظارت کردهاند و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی را در آینده به خطر میاندازند. جنگ در غزه، جایی که نیروهای اسرائیلی حدود ۴۰ هزار نفر را قربانی کردهاند، نشان میدهد که اسرائیل نمیتواند یا مایل نیست به اصولی که پیشتر وعده داده، پایبند بماند.» «یشایاهو لیبوویتز» دانشمند و فیلسوف صهیونیست معتقد است: «پایان صهیونیسم نزدیکتر از آن چیزی است که بسیاری از اسرائیلیها نسبت به آن اذعان میکنند.»
«فارن افرز» در پایان با اشاره به تاثیرات و پیامدهای جنگ غزه بر رژیم صهیونیستی مینویسد: «جنگ در غزه، اختلافات سیاسی در اسرائیل را بهخصوص میان گروههای راست و چپ عمیقتر کرده است. جنگ در غزه همچنین اختلافات را میان یهودیان مذهبی و سکولار تشدید کرده و حتی اقتصاد اسرائیل را در وضعیت بیثباتی قرار داده است. در نهایت جنگ در غزه، اسرائیل را با یک شکست مواجه ساخته است... وضعیت اسرائیل بسیار وخیم است و ممکن است با بحران و آشفتگی داخلی از بین برود و متلاشی شود... جنگ علیه غزه، اوج عجز و ناتوانی که اسرائیل از آن رنج میبرد، را نشان داد.»
یحیی سنوار، شطرنج باز سیاسی قهار
همزمان کارشناسان و مقامات رژیم صهیونیستی نیز میگویند «یحیی السنوار»، رهبر جدید حماس بازی شطرنج را به خوبی علیه «اسرائیل» پیش میبرد. به گزارش فارس، «رامی ایگرا» رئیس سابق واحد اسرا و مفقودان سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به (موساد) اذعان کرد «یحیی السنوار» -که به تازگی جانشین شهید اسماعیل هنیه شده است- نه تنها ضعیف نشده است، بلکه برخلاف همه برآوردها، قویتر هم شده است. «بن درور یمینی» تحلیلگر روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نیز همین مفهوم را با ادبیاتی متفاوت تکرار کرد و گفت السنوار هر آنچه را از جنگ خواسته، محقق کرده است و بازی شطرنج را به خوبی علیه اسرائیل پیش میبرد. تلآویو باید توافق با حماس را بپذیرد.
نامه 70 افسر صهیونیست: شکست حماس دروغ است
شبکه 14 رژیم صهیونیستی -که مورد علاقه نتانیاهو است- اما، متن نامه 70 افسر میدانی رژیم صهیونیستی خطاب به مافوقشان را منتشر کرده است که خروجی آن، تایید گزارش «فارن افرز» است. در بخشی از این نامه میخوانیم: «صحبتهای مکرر مسئولان دربارۀ نزدیک بودن پیروزی، ما را شگفت زده میکند. دشمن [اشاره به گروههای مقاومت] توانمندیهای راکتی و پهپادی و زیرساختهای عظیم تونلی و تروریستهای زندۀ فراوانی در اختیار دارد. ما که از میدان آمدهایم خوب میدانیم هنوز فاصله زیادی با پیروزی وجود دارد.»
بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی
صهیونیستها تصور میکنند، با کشتار وحشیانه و تخریب گسترده زیرساختهای غزه و کرانه باختری میتوانند جلوی فروپاشی خود را بگیرند. دقیقا با تکیه بر همین «توهم شیطانی» است که چندی پیش مدرسه «تابعین» را که محل پنهان شدن آوارگان فلسطینی بود، با سه بمب پیشرفته و اهدایی آمریکا هدف قرار داده و بیش از 100 غیرنظامی را تکه تکه کردند. این جنایت هولناک بازتاب زیادی در دنیا داشت و از سوی تمام دنیا-حتی برخی متحدین رژیم صهیونیستی- محکوم شد. حالا «مجمع جهانی بیداری اسلامی» با صدور بیانیهای این جنایت را قویا محکوم کرده است. در بخشی از این بیانیه آمده: «رژیم جنایتکار صهیونیستی این بار با جنایتی هولناک و وحشیانه و حملات جنونآمیز علیه غیرنظامیان فلسطینی و قتلعام وحشیانه زنان و کودکان و سالخوردگان بهویژه حمله شنیع این رژیم به آوارگان فلسطینی ساکن در مدرسه تابعین، بار دیگر ثابت کرد که این رژیم جعلی به هیچ یک از قوانین و حقوق بینالملل و اصول اخلاقی و انسانی پایبند نیست و روی قاتلان و جنایتکاران بزرگ تاریخ را سفید کرد. جنایت مدرسه تابعین که با پشتیبانی و همراهی آمریکا انجام شد، نقض همه قوانین و مقررات بشردوستانه و حقوق انسانی است و این جنایات وحشیانه نتیجه ارسال سرسامآور تسلیحات و بمبهای آمریکایی و اروپایی به تلآویو و همچنین بیعملی دولتها و سازمانهای مسئول بینالمللی از جمله شورای امنیت سازمان ملل متحد در برابر جنایت و نسلکشی در نوار غزه است که ماهیت و فلسفه وجودی سازمانهای مذکور را در قبال تأمین امنیت ساکنان اراضی اشغالی و جلوگیری از جنایات جنگی صهیونیستها در فلسطین اشغالی زیر سؤال برده است... در چنین وضعیت دشوار و دردناکی که هر روز شاهد کشتار مردم فلسطین در نوار غزه هستیم، مسئولیتهای دولتهای مسلمان مضاعف و سنگین است که ضمن حفظ اتحاد و یکپارچگی و عمل به موازین اخلاقی، اسلامی و انسانی، با سازوکارهای مؤثر و کارآمد از جمله تحریم اقتصادی و قطع هرگونه مناسبات پنهان و آشکار سیاسی، امنیتی و ... مانع کشتار زنان و کودکان فلسطینی شوند. در پایان تأکید میشود، رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، شکست خورده و به هیچ یک از اهداف خود چه سیاسی و چه میدانی دست نخواهد یافت و شکست راهبردی رژیم در غزه قطعی است. مردم فلسطین و مقاومت اسلامی فلسطین و حماس پیروز میدان میباشند و ارتکاب جنایات وحشیانه هم نخواهد توانست ذرهای در اراده پولادین و عزم راسخ مردم فلسطین در مقابل صهیونیستها خللی وارد کند. مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن محکوم کردن این جنایت وحشیانه و دردناک از تمامی ملتها، دولتها، احزاب، گروههای سیاسی، تشکلهای مدنی، رهبران، نخبگان، شخصیتها و شبکههای اجتماعی جهان اسلام خصوصاً سازمان کنفرانس اسلامی و آزادی خواهان، عدالتجویان جهان میخواهد با حمایت و پشتیبانی همهجانبه از ملت مظلوم فلسطین رژیم کودککش اسرائیلی را در اهداف خویش ناکام گذارند.»
سایر رویدادها
فارس: وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت که ایران در تلاش برای ایجاد جبههای جدید در کرانه باختری است و گروههای مقاومت سعی دارند از طریق مرزهای شرقی فلسطین اشغالی به کرانه باختری سلاح وارد کنند... باید در مرز اردن نیز دیوار بکشیم.(!)
العالم: «به دستور فرمانده نیروی هوائی اسرائیل تمامی خلبانان اسرائیلی از ترس حمله ایران ممنوعالخروج شدهاند...» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که «بر پایه ارزیابیهای اطلاعاتی سفر کلیه اعضای نیروهای مسلح اسرائیل به خارج از کشور ممنوع شد.»
شبکه عبری کان: ارتش (اسرائیل) از بیم پاسخ ایران، از تمامی نیروهایش در گرجستان و جمهوری آذربایجان خواست که فورا به اسرائیل بازگردند. باکو مدعی شده هیچ نظامی خارجی در خاکش حضور ندارند.
مهر: کوبی ماروم، ژنرال صهیونیست، ضمن اشاره به انتقام سختی که قرار است ایران و حزبالله از این رژیم بابت ترور «اسماعیل هنیه» و «فواد شُکر» بگیرند گفت: «ما در دوره انتظار اعصاب خرد کن هستیم.»
خطوط هوائی «سوئیس ایرلاینز» تعلیق پروازهای رفت و برگشت این شرکت بینالمللی را به مقصد تلآویو دوباره تمدید کرد. الجزیره هم اعلام کرد شرکت هواپیمایی رایان ایر (ایرلند) هم پروازها به اراضی اشغالی را تا دو هفته آینده لغو کرد.
رسانه فلسطينى «الان»: خبرنگاران العربیه دیگر حق ندارند اخبار غزه را پوشش دهند؛ زیرا این شبکه درخصوص حمله به غزه روایتهای دروغین رژیم صهیونیستی که آخرین مورد آن روایت سراسر کذب این رژیم درباره جنایت مدرسه التابعین بوده را نقل میکند.
بیانیه سران انگلیس، فرانسه و آلمان: جنگ در غزه فورا باید متوقف شود... ایران هم خویشتنداری کند!... هیچ تاخیر بیشتری در مذاکرات آتشبس در غزه توجیهپذیر نیست.
آکسیوس:ارزیابی اطلاعاتی اسرائیل این است که ایران آماده حمله مستقیم است
پایگاه خبری آکسیوس به نقل از دو منبع آگاه مدعی شد که ارزیابی به روز اطلاعات رژیم صهیونیستی این است که ایران آماده حمله مستقیم علیه اسرائیل است.
آکسیوس در ادامه به نقل از همین منابع خود نوشته، ارزیابیهای به روز شده اطلاعاتی تلآویو، حاکی از این است که ایران احتمالاً ظرف چند روز آینده حمله خود را آغاز خواهد کرد.
این پایگاه خبری همچنین گفته که سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل معتقدند که این حملات قبل از مذاکراتِ آتش بسِ برنامهریزی شده برای روز پنجشنبه صورت بگیرد.
این گزارش اضافه کرده، یوآو گالانت وزیر جنگ اسرائیل به لوید آستین وزیر دفاع آمریکا نیز اطلاع داده که تدارکات ایران نشان میدهد این کشور در حال آماده شدن برای یک حمله بزرگ است.
روزنامه عبریزبان «یدیعوت آحارونوت» اخیرا در گزارشی اعتراف کرده که صهیونیستها منتظر حملات ایران و حزبالله هستند، و «این دوره انتظار برای اسرائیل ویرانکننده و ناامیدکننده است».
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی: ارتش اسرائیل از سربازان خود خواست جمهوری آذربایجان را ترک کنند
الجزیره در این زمینه به نقل از سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اظهار داشت: ارتش اسرائیل از ترس عملیات انتقامی ایران، از سربازان خود در گرجستان و آذربایجان خواست که این کشورها را ترک کنند.
تشدید هراس واشنگتن از حمله احتمالی تهران به تلآویو
به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا پس از دیدار با یوآف گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، دستور اعزام نام هواپیمابر آبراهام لینکلن را به منطقه صادر کرده است.
اسپوتنیک به نقل از پنتاگون نوشت که آستین همچنین دستور اعزام زیردریایی هستهای «یواساس جورجیا» را به خاورمیانه صادر کرده و خواستار تسریع اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به منطقه شده است.
در پی ترور و شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران در ۳۱ جولای(۱۰ مرداد) به دست رژیم صهیونیستی، هراس واشنگتن و اسرائیل از حمله تلافیجویانه تهران و محور مقاومت به تلآویو، به شدت افزایش یافته و متعاقبا به تشدید تحرکات آمریکا در منطقه منجر شده است.
علاوهبر تاکید مسئولان و شخصیتهای سیاسی ایران از جمله رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم واکنش قاطع نسبت به عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان نیز در سخنان اخیر خود گفت که «ایران ترور هنیه را خدشه به امنیت و حاکمیت ملی خود میداند و اسرائیلیها بسیار گریه و زاری خواهند کرد چون نمیدانند از چه خطوط قرمزی عبور کردند.»
ژنرال صهیونیست: ما در دوره انتظار اعصاب خردکن هستیم
به گزارش مهر به نقل از المیادین، کوبی ماروم ژنرال احتیاط رژیم صهیونیستی و کارشناس امور امنیتی این رژیم به انتظار کشنده صهیونیستها اذعان کرد. وی گفت: ما در دوره انتظار اعصاب خردکن هستیم.
این کارشناس صهیونیست بیان کرد: این بخشی از راهبرد فرسایشی است که ایران علیه اسرائیل به پیش میبرد. از سوی دیگر رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت نیز اعلام کرد: ما در دوره نتانیاهو محتاج حمایت شدهایم و روز گذشته وزیر گالانت از آستین وزیر دفاع آمریکا درخواست کمک کرد.
رسانههای عبری: اسرائیل در برزخ پاسخ ایران و حزبالله است
روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی نوشت، فشارهایی که علیه اسرائیل در رابطه با جلوگیری از تبدیل شدن تنش فعلی به یک جنگ منطقهای آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وجود دارد، تلآویو را در شرایط منفی روحی و نیز اقتصادی قرار داده است. به نوشته این رسانه عبری زبان امروز اسرائیل در شرایط ویرانگری قرار گرفته است.
رون بن یشای نویسنده این گزارش ادعا کرد، اسرائیل برای خروج از این بحران بارها قصد داشت (در یک فرار به جلو) اقدام به انجام تهاجم پیشدستانه علیه حزبالله کند اما واشنگتن از بیم شعلهور شدن جنگی منطقهای، تلآویو را از این اقدام بازداشت.
بن یشای همچنین با حسرت به روزهایی میپردازد که اسرائیل میتوانست به شکل مستقلی در تمامی جبهات هر یک به تنهائی تعامل داشته باشد، در حالی که در حال حاضر مجبور است با یک محور مبارزاتی با چند جبهه یکپارچه مقابله کند، امری که هر نوع اقدام حساب نشدهای را به یک جنگ منطقهای گسترده تبدیل میکند، جنگی که دولت بایدن به شکل قاطعی با آن مخالف است. در این گزارش تاکید شده است که روابط اسرائیل و آمریکا روابط همپوشانی بوده و ایالات متحده کمکهای مالی و نظامی فراگیری را به اسرائیل میدهد و در مقابل از اسرائیل برای مقابله با خطرات منطقهای و نیز برنامههای ایران استفاده کرده و از آن برای تامین امنیت منطقه (به شکل مطلوب واشنگتن) سود میبرد.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است، علت اصلی مخالفت دولت بایدن با تقابلی که منجر به جنگ منطقهای شود، آن است که در صورت وقوع جنگ شانس حزب دموکرات آمریکا در انتخابات کاهش خواهد یافت زیرا اگر در این جنگ یک نظامی یا یک غیر نظامی آمریکایی هم در پایگاههای آمریکا در عراق یا سوریه کشته شود، تاثیر منفی شدیدی بر محبوبیت هریس خواهد داشت زیرا دونالد ترامپ نامزد ریاست جمهوری، جمهوریخواهان این فرآیند را نتیجه شکست دولت بایدن تفسیر خواهد کرد و در عین حال دولت آمریکا مجبور میشود نیروهای بیشتری را به منطقه اعزام کند.
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم در گزارشی که در این شبکه پخش و بخشهایی از آن در پایگاه اطلاعرسانی آن هم منتشر شد آورده است: هر چند ساعت یک بار، گزارش جدیدی از تهران و بیروت به نقل از منابع آگاه منتشر میشود و مجددا ناقوس خطر در اسرائیل به صدا در میآید. ایران و حزبالله جنگ روانی بزرگی را از طریق ارسال این اطلاعات با ما انجام میدهند.
از سوی دیگر، روشی که اسرائیل قرار است به این تهاجم پاسخ بدهد نیز هنوز مشخص نیست، چون وقتی که ارتش اسرائیل از بخش سیاسی میخواهد تا اهداف مشخصی را اعلام کند، بیانگر این سردرگمی است.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است، جنگ فرسایشی در شمال همچنان ادامه دارد، این جنگ در سایه آمادهسازی طولانی مدت ایران و حزبالله برای پاسخ به اسرائیل در واکنش به ترور اسماعیل هنیه در تهران و فؤاد شکر در بیروت صورت میگیرد.
این دومین هفته پیاپی است که اسرائیل در آمادهباش قرار داشته و هیچکس هم نمیداند که نوع این پاسخ و زمانبندی آن چگونه است.
براساس گزارشهای خارجی، آمریکا و فرانسه و چند کشور دیگر در حال رایزنی و فشار بر ایران و حزبالله هستند تا از پاسخ به اسرائیل اجتناب کنند، یا حداقل آن را به بعد از 15 اوت زمان برگزاری نشست مذاکرات آزادی گروگانها و اعلام آتشبس در نوار غزه، موکول کنند.
اما هنوز هم هیچکس نمیداند که حزبالله و ایرانیها چه تصمیمی در رابطه با پاسخ خود دارند.
براساس گزارشهای موجود، ارزیابیها از عزم حزبالله برای پاسخ حکایت دارد و ظاهرا این حزبالله است که ابتدا پاسخ خود را انجام و حملات انتقامجویانهای را به اجرا خواهد گذاشت بعد از آن هم ایرانیها وارد عمل خواهند شد.
در ادامه این گزارش آمده است: برخی از سناریوها حکایت از آن دارند که پاسخ حزبالله با آنچه تاکنون انجام داده متفاوت خواهد بود اما همچنان این پاسخ محدود میباشد، تا وارد جنگ فراگیر با اسرائیل نشود.
اما تازه ماجرا برای تلآویو آغاز میشود و با این معضل مواجه خواهد شد که چگونه در چارچوب این معادله بازی کرده و ضمن تعامل با این رخداد جنگ فرسایشی را هم ادامه بدهد.
به اعتراف تهیه کنندگان این گزارش، مشکل بزرگی که ارتش اسرائیل با آن مواجه است آن است که طی 10 ماه گذشته از جنگ، کابینه نتانیاهو حتی یک جلسه هم برای بررسی جدی مسئله شمال برگزار نکرده و هیچ تصمیمی در رابطه با جبهه شمال نگرفته است.
از اینرو مشخص نیست که اهداف اسرائیل چیست و در چه نقطهای قرار است جنگ در شمال به پایان برسد.
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارش خود همچنین اعتراف کرد: به طور کلی عملیات ترور اخیر به ما ثابت کرد که این اقدامات هر قدر هم که موفقیتآمیز انجام شوند، نمیتوانند شرایط جنگ را به سوی پیروزی سوق بدهند و تا زمانی هیچ چارچوبی برای اهداف خود مشخص نکرده باشد این شرایط ادامه پیدا میکند.
همچنین حزبالله اخیرا تعدادی از هواپیماهای بدون سرنشین را به سوی (فلسطین اشغالی) شلیک کرده است که به گفته ارتش، فقط تعدادی از آنها رهگیری شدهاند اما برخی دیگری از آنها به اهداف خود اصابت کرده و تلفاتی به جای گذاشتهاند.
تحلیلگر امور نظامی و راهبردی: جمهوری اسلامی مزیت سهولت دسترسی به نیروهای نیابتی را دارد
«حسین آرین» تحلیلگر امور نظامی و راهبردی عنوان داشت: آنچه باید در نظر گرفت موازنه قوای نیروهای مؤثر است یعنی نیروهایی که به سهولت به آنها دسترسی داشته باشید و میتوانید از اینها برای بهدست آوردن مزیتهای سیاسی و نظامی در یک جنگ واقعی استفاده کنید؛ این مزیت را چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید جمهوری اسلامی در قالب گروههای نیابتی در اختیار دارد.
تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۵/۲۳، ۰۶:۵۰:۳۵ بازدیدها: 79