خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....
۱۴۰۳/۰۶/۰۷
مزدور سازمان CIA نگران آسیب راهپیمایی اربعین به اسلام شد!
شبکه صهیونیستی اینترنشنال به قلم یک عنصر ضد دین مدعی شد «راهپیمایی اربعین، مغازه دو نبش حکومت شیعی در مقابل حج است»!
مجید محمدی از اعضای فراری حلقه کیان که بعدها به خدمت رسانههایی مانند رادیو فردا درآمد، در وبسایت شبکه اینترنشنال نوشت: «نماز، روزه و حج به عنوان انجام فرائض، پدیدههایی مذهبیاند (اسلام عبادت و جماعت)؛ نماز جمعه، مذهبی-سیاسی است اما راهپیمایی و مراسم اربعین برای جمهوری اسلامی در عراق صرفا سیاسی است.
نقش بیبدیل دولت در شکل دادن، ساخت مقابر و تاسیسات لازم، تامین هزینهها و جابهجایی حدود دو میلیون نفر شرکتکننده سالانه و تامین مایحتاج چندین میلیون نفر در عراق، دولتی و لذا سیاسی بودن این مراسم را غیرقابل انکار میسازد. سؤال اینجاست که این مراسم چرا شکل گرفته، چرا همه دستگاههای دولتی و عمومی، حتی شهرداریها در ایران برای چند هفته همه تمرکز خود را بر آن میگذارند و همچنین حکومت در چارچوب این مراسم چه پروژههایی را دنبال میکند.
جمهوری اسلامی برای سه دهه تلاش کرد مراسم حج در عربستان سعودی را سیاسی کرده و در اختیار خود بگیرد، اما موفق نشد. این شکست در کنار هدیهای که جرج دبلیو بوش، رئیسجمهور پیشین آمریکا، به جمهوری اسلامی در براندازی صدام حسین داد، مقامهای نظام را به سمت شکل دادن به یک حج شیعی در عراق سوق داد.
منشاء این امر محوریت داستان کربلا در آیینهای شیعی است. دولت شیعی ایران در پی آن رفت که مغازهای در برابر حج برای شیعیان تاسیس کند تا آنها قدرت اجتماعی و بسیج خود را به جهاننمایش دهند. اغراقهای مبنی بر شرکت ۲۵ میلیون نفر در این مراسم نیز ناشی از همین اراده معطوف به قدرت بود.
البته پس از سالهای اول مراسم، مقامهای جمهوری اسلامی دیگر آن ارقام قلابی را تکرار نمیکنند و به رقمهای باورپذیرتر رو آوردهاند. ستاد مرکزی اربعین تعداد زائران عازمشده به کشور عراق را تا ۲۶ مرداد یک میلیون و ۵۷۲ هزار و تعداد زائران برگشتی از پنجم ماه صفر را حدود ۴۰۷ هزار نفر اعلام کرد. البته خبرگزاری ایسنا در خبری دیگر این رقم را در همان روز ۱.۸ میلیون نفر ذکر کرد. برنامه جمهوری اسلامی از روز نخست نابودی سنتها و آیینهای محلی و ملی و جایگزینی آنها با سنتهای موجود مذهبی و در صورت لزوم، سنتسازی بوده است.».
تحلیل باسمهای شبکه صهیونیستی در حالی است که اولا همین امسال طبق اعلام مقامات رسمی عراق، دست کم 22 میلیون زائر در راهپیمایی اربعین شرکت کردهاند. ثانیا عمده هزینههای پذیرایی از زائران، توسط خود مردم عراق و ایران و زائرن مشتاق انجام میشود که از بیش از 80 کشور به این سفر عظیم معنوی میشتابند. ثالثا به تعبیر حضرت امام(ره) آقای کارتر هم جزء اسلام شناسها است! نویسنده لاابالی و ضد دین شبکه وابسته به موساد نگران مناسک اسلامی شده و زیارت اربعین را مقابل سفر حج قرار داده است. اما دروغگو کم حافظه است. نویسنده متن همان کسی است که از اسلامستیزی در فتنه 1388 حمایت میکرد. او اواخر مهر ماه 1388 در وبسایت رادیو فردا درباره تظاهر فتنهگران به ااسلامگرایی و یا حسین میرحسین گفتن و... نوشت: «اعضای جنبش سبز اهل ریاضت نیستند. میخواهند با شورت کوتاه و تاپ بیرون بیایند. میخواهند سینه بزنند و اگر هوس کردند، لیوان شرابی بنوشند... آنها در ملأ عام روزهخواری میکنند و نصرمن الله و فتح قریب سر میدهند. در نماز جمعه با کفش و به صورتی مختلط پشت سر هاشمی نماز میخوانند و جای صلوات، سوت و کف میزنند»!
همین مهره سازمان سیا و عضو شبکه کیان، 4آبان 88 پس از مشاهده افول فتنه سبز، در رادیو فردا اعتراف کرد: «اسلامگرایی جدیترین مانع و مخاطره برانگیزترین مشکل در برابر جنبش سبز است. ریشههای فرهنگی و اجتماعی که به تأسیس و تداوم جمهوری اسلامی منجر شدند هنوز در جامعه ایران زندهاند. آنچه خطر جدی در برابر جنبش سبز است، نام جمهوری اسلامی نیست بلکه اسلامگرایی است که در ایران قوی است. در ضرورت جدی گرفتن اسلامگرایی و اهمیت آن همین بس که بیش از سه دهه، حکومت را سر پا نگه داشته است. این ایدئولوژی از نفس نیفتاده و بر زمین زدن و ضربه فنی کردن آن کاری است بس دشوار. نقطه حساس و بنیادین جمهوری اسلامی نه مقام ولی فقیه یا شخص ]آیتالله[ خامنهای، بلکه اسلامگرایی است».
جالب این که نامبرده، 12 دي ماه 1389 درپي اعدام یک جاسوس رژيم صهيونيستي، از اصل «شغل جاسوسی» دفاع کرد و در وبسایت رادیو فردا نوشته بود «جاسوسي در دنياي امروز يك شغل است، نه يك عمل غيراخلاقي(!) در بازار اطلاعات، همه درپي عرضه و كسب اطلاعاتند»!! این باور برخی گردانندگان فتنه سبز بود.
رسانههای صهیونیستی: ایران تهدیدی چندبعدی برای اسرائیل است
رسانههای عبری درباره تقویت نقش ایران در منطقه و عرصه بینالمللی ابراز نگرانی و اعلام کردند که ایران تهدیدی چندبعدی برای اسرائیل است.
روزنامه عبری جروزالم پست، در این زمینه اعلام کرد که با روی کار آمدن «عباس عراقچی» به عنوان وزیر خارجه جدید ایران این کشور در سطح دیپلماتیک نیز تهدیدی جدی علیه اسرائیل در منطقه بهوجود میآورد و ایران یک تهدید چندبعدی برای اسرائیل است.
این رسانه صهیونیستی افزود: عباس عراقچی به عنوان وزیر خارجه جدید ایران، بهسرعت برای تقویت نقش این کشور در منطقه اقدام کرد؛ آن هم در زمانی که ایران همچنان با قدرت نظامی خود، اسرائیل را تهدید میکند.
رسانه مذکور عبری افزود که این اقدام عراقچی بیانگر حمله و تهدید چندجانبه ایران در سطوح مختلف علیه اسرائیل است و عراقچی تجربیات فراوانی دارد و فضای دیپلماتیک برای او جدید نیست.
جروزالم پست افزود: همزمان با آن مسعود پزشکیان، به عنوان رئیسجمهور ایران به همراه سایر نمایندگان این کشور برای تقویت روابط با کشورهای بزرگ تلاش میکنند و در حال رایزنی و تبادل نظر درباره منطقه و وضعیت غزه و محکوم کردن اسرائیل، با کشورهای مختلف هستند.
رسانههای عبری همچنین درباره روابط دیپلماتیک باز ایران با کشورهای منطقه و نیز کشورهای جهان بهشدت ابراز نگرانی میکنند.
طی روزهای گذشته وزرای خارجه کشورهای مختلف منطقه و جهان در تماسهای تلفنی با سید عباس عراقچی، انتخاب او به منصب وزیر خارجه ایران را تبریک و بر تقویت روابط دوجانبه در سطوح مختلف تاکید کردند.
در همین راستا روز دوشنبه شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخستوزیر و وزیر خارجه قطر به منظور دیدار با مقامات جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرد و با آقای عراقچی و دکتر پزشکیان دیدار و گفتوگو کرد.
وزیر خارجه قطر در تهران تاکید کرد که دوحه شریک مهمی برای ایران است.
علاوهبر آن وزرای خارجه کشورهای مختلف عربی از جمله «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان، «عبدالله بو حبیب» وزیر خارجه دولت پیشبرد امور لبنان، «فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه و سایر وزرای خارجه کشورهای عربی و همچنین بسیاری از کشورهای جهان، در تماسی تلفنی با سید عباس عراقچی، انتصاب او به عنوان رئیس دستگاه دیپلماسی ایران را تبریک گفتند.
به گزارش تسنیم، روزنامه صهیونیستی جروزالم پست درباره روابط ایران با کشورهای منطقه و تقویت این روابط، ابراز نگرانی و اعلام کرد که هدف ایران ایجاد یک حلقه آتش در اطراف اسرائیل و انزوای دیپلماتیک آن است. دیدارهای دیپلماتیکی که این هفته ایران داشت، بخشی از این دستور کار گسترده است.
هیل: نتانیاهو، واشنگتن را به مسیری خطرناک در قبال ایران میکشاند
رسانه آمریکایی در یادداشت خود نوشت: در طول ۲۰ سال گذشته، برنامه هستهای ایران محرک اصلی سیاست اسرائیل در منطقه و تلاشهای بنیامین نتانیاهو (نخستوزیر رژیم صهیونیستی) برای نفوذ بر دولتهای آمریکا بوده است. اما دولت بایدن (رئیسجمهور آمریکا) در حالی که امیدوار است حمله پیشگیرانه محدودی که اسرائیل به اهداف حزبالله لبنان در اوایل صبح یکشنبه انجام داد، منجر به جنگ منطقهای نشود، نباید به نتانیاهو اجازه دهد تا تصمیمات سیاست خارجی ایالات متحده در رابطه با ایران را تحت تاثیر قرار دهد.
انجام این کار خطر درگیر شدن آمریکا در یک جنگ با پیامدهای غیرقابل پیشبینی را تا حدی به همراه دارد که ایالات متحده را به یک جنگ بیثباتکننده منطقهای بکشاند که میتواند به یک درگیری ویرانگر جهانی تبدیل شود.
نشریه هیل وابسته به کنگره آمریکا در ادامه با تاکید بر اینکه «نتانیاهو سالهاست که نسبت به ایران رویکردی جنگطلبانه دارد» افزود: دولت راست افراطی او که مورد حمایت گروههای مذهبی تندرو است، اسرائیل را به سمت بدترین بحرانهای خود سوق داده است: تهدید دموکراسی از طریق «اصلاحات قضائی» که در اوایل سال گذشته آغاز و تهدید امنیتی شدیدی که با حمله هفت اکتبر حماس و جنگهای متعاقب آن در چند جبهه آشکار شد.
این رسانه آمریکایی خروج یکجانبه آمریکا از توافق هستهای با ایران را که در دولت دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ اتفاق افتاد، نتیجه مخالفت نتانیاهو با توافق و پیروی برخی مقامات آمریکایی از این مخالفت دانست و تاکید کرد این شرایط در نهایت به تسریع گسترش برنامه هستهای ایران منجر شد.
و اکنون، نتانیاهو با همه مقاصد و اهدافی که دارد، به طرح کلی «روز بعد» رئیسجمهور بایدن برای جنگ غزه که ترکیبی از توافق آزادی اسرا، توقف جنگ در نوار غزه و عادیسازی روابط با سعودیها به عنوان مرکز آن است، اعتراض دارد. هاآرتص به نقل از یک منبع دخیل در مذاکرات آتشبس گزارش داد که «شرایط حتی بدتر از آن است. نتانیاهو یک بار دیگر در مذاکرات برای آزادی اسرا خرابکاری میکند و بار دیگر بر آنچه بسیاری از اسرائیلیها برای مدت طولانی به آن مشکوک بودند، تاکید میکند».
سیاست بیملاحظه نتانیاهو که هدف آن جلب رضایت شرکای ائتلاف راست افراطیاش به جای دنبال کردن یک ائتلاف امنیتی منطقهای است، نه تنها در تضاد با سیاست و منافع ایالات متحده است، بلکه مخالف با توصیه جدی و متفقالقول نهادهای امنیتی و دفاعی اسرائیل و همچون یک حاکم خودکامه عمل میکند.
به گفته هیل، بدیهی است که منافع سیاسی و شخصی نتانیاهو نباید در شکل دادن به اولویتهای سیاست خارجی آمریکا بر منافع ایالات متحده برتری یابد، در حالیکه باید اینگونه تلقی شود که اسرائیل متحد قویتر یا مهمتر از آمریکا ندارد.
همزمان با تهدید جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ به ترور و شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، ایالات متحده بار دیگر اعلام کرده که به دفاع از اسرائیل متعهد است و ناوهای هواپیمابر، زیردریاییها و جتهای جنگنده را به منطقه اعزام میکند. دولت بایدن همچنین بیانیه مشترک سران انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا را هدایت کرد که از ایران خواسته بودند از تهدید خود برای حمله به اسرائیل دست بکشد.
اکنون بایدن در حال تماس تلفنی با نتانیاهو برای دستیابی به آتشبس در غزه و آزادی اسرا است و در عین حال تلاش میکند ایران و حزبالله را از انجام حمله به اسرائیل بازدارد.
این نشریه تاکید کرد: نتانیاهو نباید اجازه تضعیف این تلاشها را بیابد. همچنین نباید به او اجازه داد که از رویکردی هرچند ظریف در قبال ایران که پتانسیل تنشزدایی با تهران و گروههای مورد حمایتش، ازجمله حزبالله، حماس و انصارالله را دارد، جلوگیری کند.
هیل در ادامه گزارش خود، منافع واقعی نیروهای میانهرو را در تشکیل یک ائتلاف منطقهای قبل از هرگونه تشدید تنش با ایران دانست، چراکه به گفته این رسانه، مردم کشورهای عرب مسلمان، حتی در کشورهای سنی دیدگاه مثبتی نسبت به حمایت ایران از فلسطینیها دارند.
به زعم نشریه هیل، اتحاد امنیتی- سیاسی کشورهای عربی میانهرو با حمایت ضمنی از اسرائیل، نتایج مثبت دیگری از جمله آتشبس در غزه، آزادی اسرای اسرائیلی و آغاز روند سیاسی تدریجی بین اسرائیل و فلسطینیها را به همراه خواهد داشت.
در مقابل، تشدید تنش نظامی با ایران، که در آن آمریکا و اروپا درگیر هستند، در میان اعراب بهعنوان یک جنگ صلیبی برای نجات اسرائیل تلقی میشود و منافع منطقهای آمریکا را به خطر میاندازد.
رسانه آمریکایی افزود: رویدادهای خاورمیانه، روابط اسرائیل- آمریکا و دخالت نتانیاهو در سیاست آمریکا را باید از دریچه موضوع هستهای ایران و محور مقاومت نگریست. مواجهه با موضوع اسرا و پایان دادن به جنگ در غزه بدون شکل دادن به ترتیباتی متشکل از یک اتحاد میانهرو سنی- غربی که شامل اسرائیل هم میشود، به پیروزی حماس و تقویت محور مقاومت به رهبری ایران منجر خواهد شد.
دولت بایدن پس از هفت اکتبر بهعلاوه متوجه شد که روندی که منجر به حل و فصل سیاسی با فلسطینیها شود، شرط لازم برای ایجاد چنین اتحادی و همچنین یک خاورمیانه جدید است.
در عین حال، اسرائیل حق دارد از حمله ایران از طریق نیروهای مورد حمایت خود، در حالی که نفوذ خود را از یمن تا لبنان تقویت میکند، هراس داشته باشد.
به گزارش ایسنا، هیل در بخش پایانی این گزارش تحلیلی تاکید کرد: ایالات متحده باید بهگونهای با این مسائل مقابله کند که در عین حال ثبات منطقه را افزایش دهد. در واقع، واشنگتن نباید تسلیم فشار نتانیاهو شود که به دنبال خرابکاری در مسیر خاورمیانه محکم و قویتر است که نشات گرفته از منافع شخصی او و شرکای ائتلاف راست افراطیاش است.
تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۶/۰۸، ۰۶:٤۶:۰۸ بازدیدها: 58