به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 25,573
بازدید دیروز: 26,992
بازدید هفته: 60,662
بازدید ماه: 199,834
بازدید کل: 25,186,724
افراد آنلاین: 128
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲٤ دی ۱٤۰۳
Monday , 13 January 2025
الاثنين ، ۱۳ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
اندیشمندان پاکستانی در میزگرد راهبرد هسته‌ای ایران مطرح کردند : تحریم‌ها تاثیری بر برنامه‌های اتمی ایران نداشت اسرائیل تهدیدی برای منطقه است ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
اندیشمندان پاکستانی در میزگرد راهبرد هسته‌ای ایران مطرح کردند :
تحریم‌ها تاثیری بر برنامه‌های اتمی ایران نداشت
اسرائیل تهدیدی برای منطقه است
۱۴۰۳/۰۶/۲۰

‫تحریم‌ها تاثیری بر برنامه‌های اتمی ایران نداشت/ اسرائیل تهدیدی برای منطقه  است - ایرنا‬‎

جمعی از اندیشمندان سیاسی و کارشناسان هسته‌ای پاکستان با اذعان به ناکارآمدی تحریم‌های غرب علیه‌ برنامه‌های اتمی جمهوری اسلامی ایران رویکرد تهران برای مدیریت تنش‌ها در منطقه را معتدل و هوشمندانه دانسته و تاکید کردند: ماجراجویی‌های اسرائیل تهدید جدی برای امنیت منطقه است لذا جامعه جهانی باید به نگرانی‌های ایران بپردازد.
میزگرد بررسی آخرین تحولات مرتبط با تحولات خاورمیانه، مسائل ایران، دیپلماسی هسته‌ای و رژیم صهیونیستی به اهتمام اندیشکده مطالعات منطقه‌ای IRS در اسلام‌آباد برگزار شد.
شماری از چهره‌های برجسته دیپلماتیک پاکستان، اندیشمندان سیاسی و کارشناسان ارشد راهبردی در این برنامه پیرامون تهدیدات هسته‌ای در منطقه، رقابت تسلیحاتی قدرت‌های جهانی و تأثیرات آن بر مناقشات خاورمیانه، ماجراجویی‌های رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران و تأثیرات خروج یکجانبه آمریکا از برجام صحبت کردند.
علی سرور نقوی، سفیر و نماینده پیشین پاکستان در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار داشت که ایران پیمان ان پی تی را امضا کرده و همواره مواضع منطقی را برای پیشبرد برنامه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود مطابق با تمهیدات آژانس داشته است.
وی افزود: پس از تحولات سال ۲۰۰۳ و ارجاع پرونده اتمی ایران به شورای امنیت سازمان ملل، گروه ۱+۵ مذاکره با تهران را کلید زد هرچند این ایران بود که از قدرت مذاکره خوبی برای گرفتن امتیاز از طرف‌های غربی برخوردار بود.
به گزارش ایرنا، مدیر اجرائی مرکز مطالعات بین‌المللی راهبردی CISSتاکید کرد: ایرانیان همواره یک موضع صریح و منطقی درباره برنامه‌های هسته‌ای خود داشته‌اند که پاکستان نیز از آن با قدرت حمایت می‌کند در عین حال هرگونه تغییر موضع هسته‌ای ایران تنها محدود به این کشور نخواهد بود بلکه سایر کشورهای منطقه نیز بر تعادل قدرت و رقابت اتمی تاثیرگذار خواهند بود.
دکتر ظفر نواز جسپال، کارشناس برجسته امور هسته‌ای و رئیس دانشکده علوم اجتماعی و راهبردی دانشگاه قائد اعظم در اسلام‌آباد نیز گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران معتدل است و در جریان مذاکرات هسته‌ای بسیار هوشمندانه عمل می‌کند. 
وی با توجه به تحولات خاورمیانه درپی تشدید جنگ غزه، افزایش تنش‌های نظامی بین ایران و اسرائیل و دست داشتن صهیونیست‌ها در ترور دانشمندان هسته‌ای ایران اظهار داشت: تحریک ایران نتایج معکوسی برای جبهه غرب به‌دنبال خواهد داشت و با توجه به مواضع اخیر مقامات ایرانی چنین تصور می‌شود که تهران حتی از توانمندی لازم برای تغییر ماهیت برنامه‌های اتمی خود برخوردار است.
این استاد دانشگاه گفت: تهدید جنگ هسته‌ای ناشی از ماجراجویی‌های اسرائیل بسیار خطرناک است به‌ویژه اظهارات تحریک‌آمیز اخیر مقامات اسرائیلی نیز نگران‌کننده است لذا هرگونه فشار و تحریک ایران این‌ کشور را مجبور به تغییر راهبرد هسته‌ای خود در آینده خواهد کرد. 
سید محمد علی، کارشناس مسائل امنیتی از دیگر سخنرانان این میزگرد بود که با تشریح اهداف برجام و اهمیت فتوای حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای رهبر عالی ایران در خصوص مخالفت با بمب اتم گفت: تحریم‌ها تاثیری بر توقف ایران و یا جلوگیری از پیشرفت برنامه‌های هسته‌ای آن نداشت و عملا این اقدام غرب ناکارآمد بود.
وی اظهار داشت: تحریم‌ها در حقیقت راهکارهای مختلفی را جلوی ایران قرار داد و ما امروز شاهد پیشرفت چشمگیر در فعالیت‌های اتمی تهران هستیم. محمد علی افزود: تحرکات اسرائیل برای به چالش کشیدن ایران بر هیچ کس پوشیده نیست اما از طرفی دیگر نفوذ منطقه‌ای تهران نیز تل‌آویو را با چالش جدی رو‌به‌رو ساخته است.
این کارشناس پاکستانی گفت: جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به فناوری هسته‌ای قیمت گزافی را پرداخته است، از جمله ترور دانشمندان هسته‌ای این کشور در عین حال تهران به مذاکره با غرب ادامه داد اما یک نکته بسیار مهم این است که رهبر عالی ایران سال‌های اخیر به صراحت اعلام کرد که سرنوشت ملت و کشور ایران هرگز به مذاکرات هسته‌ای و یا هرگونه نتایج آن بستگی نخواهد داشت.
در پایان این میزگرد، جوهر سلیم رئیس اندیشکده مطالعات منطقه‌ای اسلام‌آباد نیز با اذعان به تبعات منفی خروج یکجانبه آمریکا از برجام و ماجراجویی‌های اسرائیل در منطقه از قبیل حمله به اماکن دیپلماتیک ایران در دمشق و ترور اسماعیل هنیه در تهران، گفت: هرچند تا امروز هیچ هدف نظامی در برنامه‌های اتمی ایران مشاهده نشده است اما رویکردهای تهاجمی علیه جمهوری اسلامی و تشدید اقدامات تنبیهی علیه منافع این کشور ثابت کرد که ایران قادر به تغییر موضع اتمی در راستای بازدارندگی قوی خواهد بود.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۶/۲۱، ۰۶:٤۹:۰۰       بازدیدها: 77