به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 25,538
بازدید دیروز: 26,992
بازدید هفته: 60,628
بازدید ماه: 199,800
بازدید کل: 25,186,688
افراد آنلاین: 125
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲٤ دی ۱٤۰۳
Monday , 13 January 2025
الاثنين ، ۱۳ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۳/۰۶/۲۳

خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....

 ۱۴۰۳/۰۶/۲۳ 

 

از تسلیح رژیم کودک‌کش اسرائیل تا نگرانی درباره موشک‌های ایران!
‫مشرق نیوز - عکس/ از افتخارات رژیم کودک کُش...‬‎
طی چند هفته گذشته، برخی رسانه‌ها و محافل سیاسی آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان مدعی ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه شدند.
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، در نشست خبری با دیوید لمی، همتای انگلیسی، گزار‌ش‌ها در ‌این‌باره ‌که ایران به روسیه موشک بالستیک داده را نگران‌کننده خواند و دیوید لمی هم فرستاده ‌شدن موشک‌ها به روسیه را تشدید قابل توجه بحران و نگران‌کننده توصیف کرد. همچنین وزارت خارجه انگلیس و فرانسه کارداران ایران در لندن و پاریس را بر اساس همین ادعا احضار کردند.
این در حالی است که عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان قاطعانه، ادعای مذکور را رد کرد. او اعلام کرد: «یک‌ بار دیگر آمریکا و اروپا بر اساس اطلاعات غلط و منطق معیوب عمل کردند ایران به روسیه موشک‌های بالستیک ارسال نکرده است. تمام. معتادین تحریم باید از خود بپرسند: چگونه ایران قادر است تسلیحات پیچیده بسازد و به ادعای شما بفروشد؟ تحریم‌ها راه‌حل نیستند بلکه بخشی از مشکل هستند.»
اما در دروغ‌پردازی اخیر، آنچه واقعیت دارد وقاحت چند لایه طرف غربی است. آمریکایی‌ها اولا برخلاف تعهدشان با روسیه، سازمان نظامی ناتو و پایگاه‌های خود را تا عمق اوکراین در همسایگی روسیه گسترش دادند و چند هزار کیلومتر دورتر از مرزهای خود، امنیت روسیه را تهدید کردند. آنها در واقع اوکراین را قربانی مطامع تجاوزطلبانه خود کردند.
از سوی دیگر، همین آمریکا به ظاهر نگران از جنگ اوکراین، (در کنار انگلیس و فرانسه) تامین‌کنندگان چند ده هزار تن بمب و موشکی هستند که رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیست ظرف یازده ماه گذشته بر سر مردم بی‌دفاع غزه ریخته، بیش از 50 هزار نفر از آنها را به شهادت رسانده و خانه و کاشانه دو میلیون نفر را نابود کرده و به آوارگی کشانده است.
اسرائیل از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون بیش از هر کشور دیگری از کمک نظامی ایالات متحده بهره‌مند بوده و بسیاری از تسلیحات مورد استفاده اسرائیل برای نسل‌کشی و جنایت جنگی در غزه، آمریکایی هستند. به گزارش اندیشکده شورای روابط خارجی و بر اساس داده‌های «آژانس توسعه بین‌المللی» آمریکا، رژیم صهیونیستی در فاصله سال‌های ۱۹۴۶ تا ۲۰۲۳، بالغ بر ۲۹۷ میلیارد دلار حمایت مالی و نظامی از ایالات متحده آمریکا دریافت کرده است.
بنابر برخی گزارش‌ها، اسرائیل از 7 اکتبر 11 میلیارد دلار تسلیحات نظامی از آمریکا دریافت کرده است. آمریکا همچنین ماه گذشته با فروش ۲۰ میلیارد دلار تسلیحات نظامی به اسرائیل موافقت کرد. آمریکا همچنین ۲۶ میلیارد دلار برای حمایت از اسرائيل در نظر گرفته است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، دولت آمریکا از ابتدای جنگ در غزه ۲۷ هزار فروند انواع بمب و موشک در اختیار ارتش اسرائیل قرار داده است. 
شبکه دولتی بی‌بی‌سی هم هفته گذشته در گزارشی نوشت: «ایالات متحده بزرگ‌ترین تامین‌کننده تسلیحات برای اسرائیل است. براساس گزارش مؤسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI)‌، ایالات متحده 69 درصد از واردات تسلیحات متعارف عمده اسرائیل را بین سال‌های 2019 تا 2023 به خود اختصاص داده است. SIPRI گفت که ایالات متحده به سرعت هزاران بمب هدایت شونده و موشک را در پایان سال 2023 به اسرائیل تحویل داد. در دسامبر گذشته، دولت بایدن پس از استفاده از اختیارات اضطراری برای نادیده گرفتن بررسی کنگره، دو فروش فوری به اسرائیل را علنی کرد. یکی از فروش‌ها برای 14000 گلوله مهمات‌ تانک به ارزش 106 میلیون دلار بود، در حالی که دیگری برای قطعات 147 میلیون دلاری برای ساخت گلوله‌های توپخانه 155 میلی‌متری بود دولت بایدن از زمان آغاز جنگ تاکنون بیش از 100 فروند نظامی دیگر به اسرائیل انجام داده است که بیشتر آنها کمتر از مقدار دلار بوده که مستلزم اطلاع رسمی کنگره است. گفته می‌شود که آن‌ها شامل هزاران مهمات هدایت‌شونده دقیق، بمب‌های با قطر کوچک، سنگرشکن و سلاح‌های سبک بودند. دولت بایدن به کنگره اطلاع داد که با فروش 20 میلیارد دلاری تسلیحات به اسرائیل موافقت کرده است.»
فارغ از دروغ‌پردازی اخیر محافل غربی درباره صادرات موشک بالستیک ایران به روسیه، نکته قابل تامل و عبرت‌آموز برای آمریکا و متحدان اروپایی‌اش این است که آنها در طول چند دهه اخیر، صادرات سلاح به ایران را تحریم کرده بودند، اما طی سال‌های اخیر درباره صادرات تسلیحات پیشرفته ایران به دیگر کشورها و تغییر معادلات مهم سیاسی و نظامی در جهان اظهار نگرانی می‌کنند.
این نکته هم گفتنی است که آمریکا و برخی دولت‌های غربی، متهمان اول و آخر جنگ‌افروزی و جنایت و نسل‌کشی در منطقه غرب آسیا (از افغانستان تا عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن) هستند و با این همه، دست پیش را درباره صلح و امنیت و ثبات و پرهیز از جنگ و تنش می‌گیرند!!
 
 
درخواست نامتعارف تروئیکای اروپا در شورای حکام
تروئیکای اروپا در بیانیه‌ای که یک نسخه آن در تارنمای وزارت خارجه انگلیس منتشر شد، اعلام کرد: ما از مدیرکل آژانس می‌خواهیم که به طور مستمر شورای حکام را در جریان وضعیت برنامه هسته‌ای ایران قرار دهد. همچنین خواهشمندیم که این گزارش به اطلاع عموم برسد.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هر سه ماه یک‌بار، یعنی در آستانه برگزاری جلسات فصلی شورای حکام، آخرین وضعیت فعالیت‌های هسته‌ای ایران را در قالب دو گزارش تحت عناوین «موافقت‌نامه پادمانی NPT جمهوری اسلامی ایران» و «نظارت و راستی‌آزمایی در جمهوری اسلامی ایران در پرتو قطعنامه ۲۲۳۱ (۲۰۱۵) شورای امنیت سازمان ملل متحد» به اعضای شورا ارسال می‌کند.
به گزارش ایرنا، به رغم ماهیت محرمانه این اسناد، هر دوره فرازهایی از آن به رسانه‌های غربی درز و زمینه جوسازی علیه ایران را در آستانه نشست شورای حکام فراهم می‌کند. جمهوری اسلامی ایران بارها به این مسئله اعتراض کرده و خواستار توجه جدی آژانس، به مسئولیت اساسی خود در حفاظت از اطلاعات محرمانه شده است.
رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دو سال پیش در نشست اندیشکده چتم‌هاوس لندن گفت که درز گزارش‌های آژانس مایه تاسف است اما سازمان تحت امر او، ابزاری برای کنترل و جلوگیری از تکرار این مسئله ندارد.
وی در پاسخ به ایرنا، «کنترل جریان اطلاعات» توسط آژانس را امری «چالش‌برانگیز» و «غیرممکن» توصیف اما تصریح کرد: ما نگران هستیم، این گزارش‌ها را برای اعضای شورا تنظیم می‌کنیم، آنچه بعد از آن رخ می‌دهد می‌تواند تاسف‌انگیز باشد.
به هر روی جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که اطلاعات مندرج در گزارش‌های آژانس محرمانه است و انتشار آن منحصراً در اختیار جمهوری اسلامی ایران، به عنوان دارنده و مالک این اطلاعات می‌باشد.
اولیانوف: غرب از اقدامات عجولانه پرهیز کند
خبر دیگر اینکه، میخائیل اولیانوف طی سخنانی در نشست فصلی شورای حکام در وین ابراز امیدواری کرد که روند مذاکرات میان آژانس و دولت جدید ایران سریع‌تر ازسرگرفته شود.
 او گفت: ما (روسیه) از کشورهای غربی می‌خواهیم که در این زمینه خویشتنداری کنند، هیچ حرکت ناگهانی و عجولانه انجام ندهند و به مدیرکل آژانس و طرف ایرانی اجازه دهند که بدون فشار خارجی یک روندی را ایجاد کنند.
سفیر روسیه ادامه داد: همه کشورهای عضو شورای حکام باید به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مسئولان ایران این فرصت را بدهند تا یک گفت‌وگوی سازنده و معنادار، بدون مداخله‌های مضر داشته باشند. از نظر ما این بهترین کار برای نشان دادن اعتماد به مدیرکل آژانس و تلاش‌های وی خواهد بود.
اولیانوف همچنین در بخشی از صحبت‌های خود به مدیرکل آژانس توصیه کرد که به «شخم‌زدن» در تاریخ فعالیت‌های هسته‌ای ایران پایان دهد. او گفت: ما با یک موضوع سی ساله سروکار داریم و آژانس باید رویه معیوب کاوش در تاریخ برنامه هسته‌ای ایران و احیای داستان‌های قدیمی را متوقف کند. این روند نتیجه معکوس دارد.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ماه پیش طی نامه‌ای، پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت و برای سفر به ایران و گفت‌وگو درباره ازسرگیری مذاکرات پیرامون حل‌وفصل مسائل پادمانی اعلام آمادگی کرد.
وی هفته پیش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی بیان داشت که از طرف رئیس‌جمهوری ایران نامه‌ای را درباره تداوم مذاکرات پیرامون آنچه «رسیدن به ضمانت‌های معتبر درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران» نامید، دریافت کرده است. مدیرکل آژانس امیدوار است که سفر وی به تهران، پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انجام شود.
ادعای آمریکا: سطح همکاری ایران و آژانس اتمی کمتر از انتظارات شورای حکام است
لورا هول‌گیت طی سخنانی که یک نسخه آن در تارنمای نمایندگی ایالات متحده آمریکا نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین منتشر شد ادعا کرد: «فعالیت‌های هسته‌ای ایران عمیقاً نگران‌کننده است. همان‌طور که گزارش مدیرکل آژانس به وضوح نشان می‌دهد، ایران به جای پرداختن به نگرانی‌های جامعه بین‌المللی، به حرکت بیشتر در مسیر اشتباه ادامه می‌دهد. این کشور به گسترش برنامه هسته‌ای خود، نصب آبشارهای سانتریفیوژ پیشرفته اضافی و تولید اورانیوم بسیار غنی شده که هیچ هدف صلح‌آمیز معتبری برای آن ندارد، ادامه می‌دهد.»
وی سطح همکاری ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را «نگران‌کننده و بسیار کمتر از انتظارات مطرح شده از سوی مدیرکل آژانس و شورای حکام» توصیف کرد و مدعی شد: ما بار دیگر از ایران می‌خواهیم که به جای تضعیف توانایی آژانس در ارائه تضمین‌های لازم درباره صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود، گام‌هایی را برای ایجاد اعتماد بین‌المللی بردارد.


 

 


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۶/۲٤، ۰۷:۱٤:۲٤       بازدیدها: 67