سردار رادان : کاهش ۲۵ درصدی سرقت و افزایش ۱۴ درصدی کشف با استفاده از پابندهای الکترونیکی ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
سردار رادان :
کاهش ۲۵ درصدی سرقت و افزایش ۱۴ درصدی
کشف با استفاده از پابندهای الکترونیکی
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار احمدرضا رادان که به مناسبت هفته فراجا در برنامه صف اول حاضر شد؛ گفت: ما به مردم قول دادهایم که آسایش خود را فدای آرامش مردم کنیم و تامین امنیت یکی از مباحث ایجاد آرامش برای مردم است. برای امنیت مردم باید دغدغههای آنان را باخبر میشدیم، به همین دلیل نظرسنجیهای مختلفی انجام شد تا دغدغههای مردم در مسائل امنیت عمومی فراهم شود.
رادان با بیان اینکه سرقت، معتادان متجاهر و ترافیک جزو سه اولویت اول مردم بود؛ افزود: به همین دلیل برنامهای برای امنیت عمومی مردم آماده کردهایم و اکنون به سمتی رفتهایم که کارنامه قابلقبولی را در این زمینه به مردم ارائه بدهیم.
وی با اشاره به طرح استفاده از پابند الکترونیک برای مجرمان سابقهدار، بیان داشت: موضوع سارقان به ویژه افرادی که شغل آنها سرقت شده است، نیاز به کنترل ویژه داشت چون دیدهشده فردی ۱۰ بار سرقت کرده، اما باز بعد از آزادی اقدام به سرقت کرده است! به همین دلیل در ابتدا در سه استان به صورت آزمایشی از پابندهای الکترونیک استفاده کردیم و مشاهده کردیم که آمار سرقتی که نسبت به سال گذشته ۱۹درصد افزایش داشته است؛ در پایان ۱۴۰۲ نهتنها آن ۱۹درصد را به صفر رساندیم بلکه ۶درصد هم کاهش داشته است.
فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه اکنون میتوانیم بگوییم ۲۵درصد سرقت کاهش سرقت و کشف وقوع سرقت ۱۴درصد افزایش داشته است، گفت: بازدارندگی پابندها بسیار مثبت بود و نتیجه آن را هم در ماموریت اربعین دیدیم. البته مالخرها هم در این طرح مورد توجه قرار گرفتند و عملیات زیادی در ارتباط با مالخران انجام شد.
رادان ادامه داد: در نظر داریم تا سال آینده ۴۰هزار پابند الکترونیک را برای مجرمان سابقهدار استفاده کنیم، اما نباید از تکلیف شهروندی غافل شد و مسئولیت مردم در این زمینه را هم فراموش کرد.
خودروی سمند دیگر برای عملیات پلیس فایده ندارد
وی با اشاره به شهدای فراجا تصریح کرد: خودروی سمند دیگر برای عملیات پلیس فایده ندارد و باید خودروهای ضدگلوله پلیس افزایش پیدا کند تا در کنار عملکرد مثبت مأموران در مقابل تروریستها، به آنها کمک کند که شاهد شهادت مأموران پلیس نباشیم.
رئیس پلیس کشور با بیان اینکه در زمان حضور آمریکاییها در افغانستان کشت مواد مخدر زیادتر شد، گفت: بالغ بر ۲۱۸ تن کشفیات موادمخدر از ابتدای سال تاکنون کشف شده است و مردم باید بدانند که مأموران پلیس برای کشف این مواد مخدر جان خود را کف دستشان قرار دادهاند.
رادان با اشاره به تصادفات به ویژه تصادفات فوتی، افزود: این موضوع یک موضوع تلخ اجتماعی است و همه باید بدانند که اکنون سالیانه ۲۰هزار کشته ناشی از تصادفات رانندگی را تجربه میکنیم. این تعداد تلفات حوادث رانندگی ناشی از آن است که رانندگان به قانون و مقررات بیتوجه هستند چون سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ بیشترین علت تصادفات به ویژه تصادفات فوتی است.
وی با اشاره به چرایی افزایش جرائم رانندگی گفت: جرائم افزایش یافت و تا حدودی مناسب بود، ما درخواست داشتیم برای سرعت و سبقت غیرمجاز حداقل مبلغ دو میلیون تومان جریمه تعیین شود، اما رقم کمتری در طرح افزایش جرائم رانندگی ثبت شد.
برخی از خودروهای ایرانی ارابه مرگ هستند
فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه برخی از خودروهای ایرانی ارابه مرگ هستند، اظهار داشت: باید بدانیم که ۵۰ الی ۶۰درصد علت تصادفات فوتی مربوط به خودروهای ناایمن است چون در تصادفات نتوانسته است جان سرنشین را حفظ کند؛ موضوع ایمنی خودرو در کاهش جانباختگان تصادف نقش اصلی دارد.
رادان ادامه داد: به خودروسازان پیشنهاد میدهم خودشان و خانوادههایشان از پایینترین مدل خودرویی که تولید کرده به مدت زیادی استفاده کنند تا مشخص شود ضریب اعتماد و ایمنی خودروهای داخلی چقدر است!
وی بیان داشت: اگر ضدگلوله بودن خودروهای ایرانی به درستی انجام شود، اولین نهادی که از خودروهای ضدگلوله ایرانی استفاده میکند فرماندهی انتظامی است؛ اما ما خوروی سمند را به این دلیل برای ماموریت رد میکنیم که مناسب «کمین» نیست نه اینکه صرفا بگوییم ایمن نیست.
«پلاک سوم» برای جلوگیری از جریمه اشتباهی خودرو
رئیس پلیس کشور با بیان اینکه به دنبال فناوریهای نوین از جمله «پلاک سوم» هستیم، گفت: با پلاک سوم میشود مسئله ارسال اشتباه پیامکهای جریمه رانندگی را رفع کرد، چون دیگر پلاک سوم قابل دستکاری نیست. به جرأت میگویم اگر پلاک سوم خودروها نصب شود جرائم اشتباهی صفر میشود.
رادان با اشاره به ماموریتهای پلیس فتا گفت: ما در حوزه فضای مجازی با مجرمانی مواجه هستیم که از هوش بالایی برخوردارند، اما متخصصان پلیس فتا متخصصان ویژهای هستند که در این فضا خبره هستند. در حوزه فیشینگ ماموران پلیس فتا با پیشنهاد و ارائه رمز دوم پویا در زمانی که کرونا بود و همهچیز آنلاین شده بود این جرم یعنی جرم فیشینگ ۳۳درصد کاهش پیدا کرد؛ این کاهش در حالی بود که در دنیا آمار جرائم فیشینگی رو به افزایش بود.
اتباع غیرمجاز به هیچ عنوان امکان حضور در ایران را ندارند
وی در ارتباط با طرح ساماندهی مهاجران اظهار داشت: کشور تاب و توان این را ندارد که یک تعداد به خودشان اجازه دهند به صورت غیرقانونی وارد شوند و اشتغال پیدا کنند. در تمام دنیا موضوع مهاجرت و اتباع قانون دارد؛ اتباع غیرمجاز به هیچ عنوان امکان حضور در ایران را ندارند.
رئیس پلیس کشور با اشاره به اینکه تا پایان سال دو میلیون اتباع غیرمجاز از ایران طرد میشوند؛ افزود: تاکنون بیش از ۵۰۰هزار اتباع غیرمجاز دستگیر و طرد شدهاند و برخی دیگر هم به صورت خودمعرف به سراغ پلیس آمدهاند که در مجموع بیش از ۷۵۰هزار اتباع غیرمجاز شناسایی و به کشورهایشان بازگشت داده شدهاند.
سردار رادان ادامه داد: استرداد مجرمان نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است و دیپلماسی پلیسی نسبت به قبل افزایش پیدا کرده است؛ اما به مردم توصیه میکنم در معاملات دقت کنند و فریب کلاهبرداران را نخورند.
همکاری نکردن کانادا برای بازگرداندن خاوری
وی با اشاره به وضعیت متهم خاوری گفت: پلیس ایران به کانادا اعلام کرده که حتی اگر نمیتوانید این متهم را دستگیر کنید، مأموران پلیس ایران بیایند و این متهم را دستگیر کنند.اما آنها، چون منافع سیاسی دارند حاضر به تحویل این متهم نیستند.
تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۷/۱۶، ۰۶:۱۶:۱۷ بازدیدها: 59