به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 17,057
بازدید دیروز: 26,943
بازدید هفته: 105,042
بازدید ماه: 244,214
بازدید کل: 25,231,091
افراد آنلاین: 82
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۶ دی ۱٤۰۳
Wednesday , 15 January 2025
الأربعاء ، ۱۵ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۳/۰۷/۳۰

خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....

۱۴۰۳/۰۷/۳۰

 

یدیعوت آحارونوت: فناوری نمی‌تواند اسرائیل را از شکست نجات دهد
 
نویسنده صهیونیست معتقد است که فناوری پیشرفته برای رهایی اسرائیل از شکست و بن‌بستی که در آن افتاده، کفایت نمی‌کند.
آوی شیلون در روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: یکی از درس‌هایی که جامعه اسرائیل پس از حمله ۷ اکتبر آموختند، این است که شکست ارتش اسرائیل ناشی از اتکای بیش از حد آن به فناوری بوده است و برای جلوگیری از تکرار این حوادث، باید نیروی زمینی آن تقویت شود. این روند، نیازمند افزایش تعداد تیم‌های نظامی و امنیتی، طولانی شدن مدت خدمت سربازی و توقف تکیه مطلق بر فناوری‌های با دقت بالا است. لزوم تقویت ارتش و درس گرفتن از شکست اطلاعاتی ۷ اکتبر را نمی‌توان نادیده گرفت اما موضوعاتی که برخی از فرماندهان اسبق ارتش اسرائیل درباره آن صحبت می‌کنند مانند نادیده گرفتن تسلیحات زمینی و تکیه مطلق بر فناوری، حاوی نکات منفی است که باید به طور دقیق بررسی شود.
اگر حوادث بمب‌گذاری (پیجری) اخیر در لبنان توسط اسرائیل صورت گرفته باشد، برتری بزرگ اسرائیل در زمینه فناوری را نشان داده است. این عملیات‌ها ادامه موفقیت‌آمیز حمله هفته‌های گذشته حزب‌الله بود. از سوی دیگر، ارتش اسرائیل از زمان شروع جنگ، بهترین نیروهای زمینی خود را به نوار غزه اعزام کرد، اما آنها در دستیابی به دو هدف ناکام ماندند: ۱- انهدام کامل حماس ۲- شناسایی محل استقرار افراد ربوده شده و محل حضور یحیی السنوار؛ برای رسیدن به این اهداف، به فناوری‌های پیشرفته نیاز داریم.
باید به این نکته توجه داشت که اسرائیل سرزمین کوچکی است و با دشمنان مختلفی مواجه است. در این شرایط هیچ راهی بهتر از اتکا به برتری فناوری وجود ندارد. یکی از مشکلات فعلی اسرائیل، مقابله با تهدیدات پهپادی است که تل‌آویو اکنون با آن دست و پنجه نرم می‌کند. از همین روی، تیم‌های جدیدی برای مطالعه، تحقیقات و ساخت ابزارهای جدید برای دفع حملات پهپادی تشکیل شده است. آنچه مهم‌تر از ایجاد تیم‌های نظامی جدید است، تمرکز بر توسعه فناوری و از بین بردن تهدیدات پهپادی است.
فناوری مهم است زیرا این چیزی است که ما را از نظر کشورهای عربی میانه‌رو که اتحاد و ایجاد رابطه با اسرائیل را ترجیح می‌دهند، جذاب می‌کند. تکیه بر فناوری، یکی از ایده‌های اصلی دکترین امنیتی دیوید بن‌گوریون بود. از این رو، مدت کوتاهی پس از تشکیل ارتش اسرائیل، درخواست توسعه تسلیحات نوین کرد و شیمون پرز را برای توسعه صنایع امنیتی به خدمت گرفت.
انفجار تجهیزات ارتباطی ضربه‌ای به حزب‌الله است اما این حوادث، نصرالله را متوقف نخواهد کرد. بنابراین، دکترین امنیتی بن‌گوریون شامل جنگ‌های کوتاه، انسجام مردمی و اقدامات سیاسی با هدف ایجاد اتحادهای منطقه‌ای بود تا جنگ با توافقات سیاسی خاتمه یابد. بر این اساس، آنچه اسرائیل بیش از هر چیز دیگری به آن نیاز دارد، استراتژی رهایی از بن‌بست کنونی است. هدف باید پایان دادن به جنگ در غزه باشد که دیگر فایده‌ای ندارد. توقف نبرد در غزه در ازای بازگشت همه‌ اسرا، منجر به آتش‌بس خودکار با حزب‌الله خواهد شد. پس از آن، سال‌های آینده باید به آماده‌سازی (به ویژه در زمینه فناوری) برای جنگ واقعی با حزب‌الله اختصاص یابد؛ جنگی که باید به طور ناگهانی آغاز شود. در شرایط کنونی این جنگ فایده‌ای ندارد. اسرائیل باید یک روند سیاسی، عربستان سعودی را متقاعد کند که در کنار تل‌آویو بایستد. اسرائیل باید به یک توافق صلح دست یابد که قدرت کشورهای میانه‌رو در مقابله با ایران را تقویت کند؛ این هدف بزرگ تل‌آویو است و فناوری با همه دستاوردهایش، تنها ابزار در راه رسیدن به این هدف است.
 
 
کدام گره‌گشایی در نیویورک؟! تیم برجام، بانی این گره است
 
«تیم برجام در نیویورک بسیار ضعیف عمل کرد. رویکرد ضعیف آنان نوعی بیدادگری در حق تاریخ ملت ایران است».
روزنامه جوان در یادداشتی نوشت: ضعف عملکرد این تیم در هیاهوی سهو بیان یا سبق‌اللسان رئیس‌جمهور پنهان ماند، اما در حقیقت همان کسانی که سال‌هاست پشت دیوار غرب و برساخته‌ای به نام «برجام» منتظر ایستاده‌اند و حالا هم می‌گویند «چند روز بیشتر در نیویورک می‌مانیم» تا القا کنند که خبری هست، باید مسئولیت این ضعف آشکار را برعهده بگیرند.
از رئیس‌جمهور می‌توان با غمض‌عین عبور کرد- و ظاهراً باید در سال‌های آینده خود را برای این وضع آماده کنیم- زیرا ایشان به‌وضوح فاقد مهارت‌های خاص سخنرانی سیاسی است. با یک فرض خوشبینانه و مثبت که ایشان «فرض‌محال» را درنظر گرفته که «اسرائیل سلاحش را زمین نمی‌گذارد»، از این سخنان می‌گذریم، چون آشفتگی عجیب این سه جمله رئیس‌جمهور قابل‌وصف نیست: «ما آماده‌ایم تمام سلاح‌های‌مان را بذاریم کنار، به‌شرطی که اسرائیل هم بذاره کنار! یک سازمان بین‌المللی بیاد در منطقه امنیت را تأمین کنه! اصلاً اون هم لازم نیست!...»، با این‌حال همچنان بخش اصلی این رویکرد ضعیف بر گردن «تیم برجام» است. آمریکا در دوره گذار انتخاباتی است و متمرکز بر نابودی غزه و حالا جنوب لبنان. چنان‌که برخی می‌گویند بمباران‌ها در این سطح کار خود آمریکاست. پس مذاکره با چنین آمریکایی که در حال قتل‌عام مسلمین است، دشوارتر است. اما این صورت واقعی مسئله نیست. متأسفانه صورت اصلی مسئله را کسانی که پشت تفکر «گره‌گشایی در نیویورک» هستند، معمولاً پنهان می‌کنند. صورت حقیقی مسئله آن است که آمریکا نمی‌خواهد با ما «مذاکره منتهی به نتیجه و گفت‌وگوی سودمند دوطرفه» کند. از مذاکره طولانی و بی‌ثمر سود می‌برد. از پشت در منتظر گذاشتن تیم برجام حظی وافر دارد. برای همین است که یک دهه و اگر از آغاز بحث هسته‌ای حساب کنیم دو دهه چنین کرده است.
 این‌چنین صورتی با چند روز بیشتر ماندن در نیویورک تغییر نمی‌کند، چنان‌که در دو دهه گذشته تغییر نکرده است. البته تیم برجام می‌تواند تلاشش را بکند، اما سوابقی را که خود ساخته است باید پیش‌رو نگه دارد. اوباما برجام را امضا کرد، اما اجرا نکرد تا آنجا که عراقچی که اکنون می‌خواهد چند روز بیشتر در آمریکا بماند، در آن زمان اقرار کرد که آمریکا برجام را اجرا نمی‌کند. بایدن هم چهار سال وقت داشت که به برجامی که ترامپ پاره کرد بازگردد و بازنگشت. حالا بعد از سال‌ها انتظار، چهار روز هم اضافه بر آن! این استدلال که آمریکا هرگز دنبال مذاکره برد- برد با ما نیست، تاکنون شواهد بسیار پیدا کرده است. هرچند برای عاقلان چنین استدلالی حصر عقلی دارد. برای همین معتقدم که اگر کسانی بخواهند چنین صورت مشخصی را که در دو دهه گذشته هر روز با شواهد بیشتر تقویت شده است، متغیر و متحول نشان دهند، بزرگ‌ترین بیدادگری را در حق مردم کرده‌اند.  ممکن است کسی بگوید ثم‌ماذا؟! بر فرض که صورت را همین درنظر بگیریم که شما می‌گویید، چنان‌که دولت قبل تلاش کرد نشان دهد به مذاکره با آمریکا بدبین است، اما اقتصاد و بسیاری از مسائل ما سامان نگرفت. راه‌حل شما چیست؟ پاسخ به این پرسش را تاریخ به ما داده است، اما می‌توان درسی تازه هم به آن اضافه کرد. وقتی مدرس می‌دید مجلس در برابر اولتیماتوم روس‌ها ترسیده است، شجاعت را به آنان بازگرداند و گفت «آقایان! اگر بناست ما از بین برویم چرا با دست خودمان از بین برویم؟!» و مجلس هم ایستاد و نتیجه گرفت. اما آنچه بیشتر از این‌ها ما از تاریخ آموخته‌ایم آن است که هیچ ملتی در تاریخ از استقامت بر حق خود بی‌نتیجه نمانده است. مغالطه‌کاران در تاریخ همواره راه‌ها را محدود به راه‌حل آسان خود نشان داده‌اند و از راه سخت‌گریزان بوده‌اند. برای احقاق حق، هیچ راه آسانی نداریم. هیچ ملتی با آسان‌گیری و دنبال تنبلی و راه‌حل ساده و سهو رفتن نتیجه نگرفته است. آنچه بین ما و آمریکاست، با لبخند‌ها و چهار تا کلمه دیپلماتیک حل‌شدنی نیست. برخلاف آنچه بر قفای ما می‌بندند این آمریکاست که «یک ایدئولوژی سخت و تغییرناپذیر» دارد. هیچ منطق یا اخلاقیات یا انسانیاتی این ایدئولوژی آمریکایی را تغییر نمی‌دهد. چه چهار روز بیشتر در نیویورک بمانید چه چهل سال!
 
 
علت ناترازی برق، کوتاهی دولت روحانی در توسعه ظرفیت نیروگاهی
 
ریشه ناترازی برق در کشور به ضعف ساخت نیروگاه در دهه 90 و در هشت سال دولت روحانی بازمی‌گردد.
روزنامه وطن امروز در گزارشی نوشت: ناترازی برق از سال ۹۳ شروع شد‌ که دولت وقت از بخش‌خصوصی برای ساخت نیروگاه حمایت نکرد. تولید برق کشور در دولت سیزدهم به تناسب مصرف افزایش یافته است، به طوری که نیروگاه‌های نصب ‌شده در شروع دولت سیزدهم از 
۸۵ هزار مگاوات به بیش از ۹۳ هزار مگاوات رسیدند، یعنی ۸۰۰۰ مگاوات نیروگاه نصب و در کنار آن ۲۰۰۰ مگاوات به ظرفیت تولیدی نیروگاه‌های موجود با اجرای طرح‌های دانش‌بنیان و ارتقای توان افزوده شده است، همچنین  بیش از ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه در دست ساخت است. این در حالی است که در دولت روحانی ظرفیت شبکه نیروگاهی در مدت 8 سال از 69 هزار مگاوات به ۸۵ هزار مگاوات رسیده بود در حالی که باید در مدت 8 سال حداقل 30 هزار مگاوات نیروگاه می‌ساخت.
مصرف برق در کشور از ۶2- ۶1 هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسیده است. در این بازه زمانی مجموعه مشترکان در صنعت برق از ۳۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به ۴۰ میلیون و ۷۰۰ هزار اشتراک رسیده است و بالغ بر ۳ میلیون اشتراک صنعتی و کشاورزی، تجاری، عمومی و خانگی به مشترکان افزوده شده است.
در حال حاضر حدود ۸۵۰۰ مگاوات نیروگاه در دست ساخت است که متوسط پیشرفت۵۰ درصدی داشته‌اند اما مسئله اینجاست که در مقطع کنونی بیش از 17 هزار مگاوات کسری در کشور وجود دارد. 
طبق برنامه ششم توسعه باید ساخت ۲۵ هزار مگاوات برق آغاز می‌شد اما هیچ سرمایه‌گذاری ساخت نیروگاه را آغاز نکرد. طبق برنامه هفتم توسعه باید ۳۱ هزار مگاوات نیروگاه ساخته شود که از این میزان باید ۱۱ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر بهره‌برداری می‌شد. همچنین ۵۰ درصد این نیروگاه باید توسط صنایع ساخته شود. با توجه به اینکه از ۳۱ هزار مگاوات ۱۱ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر است و با توجه به راندمان پایین نیروگاه‌های تجدیدپذیر عملاً مجموع نیروگاه هدف‌گذاری‌شده ۲۲ هزار مگاوات است  در حالی که تا پایان برنامه هفتم باید حداقل ۳۵ هزار مگاوات نیروگاه ساخته شود. اگر این میزان نیروگاه ساخته شود میزان ناترازی برق ۱۷ هزار مگاوات باقی خواهد ماند، مگر اینکه حداقل ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه سالانه ساخته شود، چراکه سالانه میزان مصرف برق نیز بالا می‌رود. برای ساخت ۳۵ هزار مگاوات نیروگاه باید اعتباری ۲۰ هزار میلیارد تومانی در طول اجرای برنامه هفتم در نظر گرفته شود
برنامه ششم توسعه دولت را مکلف کرده بود طی سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ ظرفیت شبکه برق کشور را ۲۵ هزار مگاوات افزایش دهد اما ظرفیت شبکه برق کشور از ۷۶ هزار و ۴۲۸ مگاوات در سال ۱۳۹۵ با افزایش ۸ هزار و ۹۰۶ مگاواتی به ۸۵ هزار و ۳۳۴ مگاوات رسیده است. این عقب‌ماندگی بسیار قابل توجه و چشمگیر از تکالیف برنامه موضوعی است که قطعاً در خاموشی‌های اخیر نقش دارد اما مورد دیگر، سهم نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک است که در این خصوص نیز برخلاف تکالیف برنامه ششم، سهم این بخش در حال حاضر 1.1 درصد است و فاصله چشمگیر با رقم 5.5 درصد دارد.
مقایسه مجموع ظرفیت نصب‌شده شبکه نیروگاهی کشور در دولت‌های مختلف نشان می‌دهد طی سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۹ دولت احمدی‌نژاد- طی دوره ۸ ساله خود- با توسعه ۶۸ درصدی ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور رتبه اول را در بین دولت‌های مختلف دارد. پس از آن، دولت خاتمی با توسعه 60.4 درصدی ظرفیت نیروگاهی کشور در رتبه دوم و دولت مرحوم‌ هاشمی ‌رفسنجانی نیز با توسعه 55.2 درصدی ظرفیت نیروگاهی ایران، رتبه سوم را دارد اما طی دوره ۸ ساله دولت گذشته ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور تنها 21.4 درصد توسعه پیدا کرد.

 

جروزالم‌پست خبر داد 
دست‌های پنهان ایران در اسرائیل با 600 مأموریت موفقیت‌آمیز

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در گزارشی مدعی دستگیری هفت اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران شد.
این روزنامه عنوان می‌کند: هفت اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران و ارائه اطلاعات در مورد پایگاه‌های ارتش دستگیر شدند. در ادامه عنوان شده است دادستان‌ها ادعا می‌کنند که این هفت نفر حدود 600 ماموریت را برای ایران انجام داده‌اند، از جمله جمع‌آوری اطلاعات در سایت‌های حساس نظامی و زیرساختی و شناسایی اهداف انسانی بالقوه برای ایران. جروزالم پست خاطرنشان کرد: سایت‌های مهمی که در جاسوسی ادعایی آنها دخیل بودند عبارتند از پایگاه هوائی رامات دیوید، پایگاه هوائی نواتیم، گلیلوت و پایگاه تیپ گولانی که در آن چهار سرباز هفته گذشته در حمله پهپادی حزب‌الله کشته شدند. این روزنامه می‌افزاید: دادستان گفت که از مظنونان «نقشه‌های مکان‌های استراتژیک از جمله پایگاه تیپ گولانی کشف شده است. جروزالم تصریح می‌کند: هفت مظنون یهودی اسرائیلی آذری الاصل از حیفا و حومه خلیج حیفا هستند (یکی از آنها سرباز فراری از ارتش است) و حدود 35 روز است که در بازداشت به سر می‌برند. به گفته پلیس، دو نفر زیر سن قانونی هستند.
این روزنامه صهیونیستی در ادامه اظهار می‌دارد: بر اساس ارزیابی‌های اسرائیل، یک آژانس امنیتی ارشد اسرائیل(ISA) روز دوشنبه گفت که اقدامات مظنونان «به (رژیم) آسیب امنیتی وارد کرده است». پلیس اسرائیل گفت که «شدت و دامنه» این حادثه «از جدی‌ترین مواردی است که اسرائیل شناخته است.»
تلاش‌های مستمر ایران
جروزالم پست همچنین عنوان می‌دارد: در ادامه این بیانیه آمده است: «این تحقیقات تلاش‌های مستمر اطلاعاتی ایران برای جذب و بهره‌برداری از شهروندان اسرائیلی برای جاسوسی و تروریسم در داخل اسرائیل را نشان می‌دهد».
در ادامه این گزارش آمده است: پلیس اسرائیل گفت: «شبکه [جاسوسان] مأموریت‌های شناسایی گسترده‌ای را بر روی پایگاه‌های ارتش اسرائیل در سراسر کشور انجام داد که بر تأسیسات نیروی هوائی و دریایی، بنادر، مکان‌های سامانه گنبد آهنین و زیرساخت‌های انرژی مانند نیروگاه حادره متمرکز بود».
جی پست خاطرنشان کرد: «اعضای شبکه آگاه بودند که اطلاعاتی که ارائه کرده‌اند امنیت ملی را به خطر می‌اندازد و به طور بالقوه می‌تواند به حملات موشکی دشمن کمک کند».
در ادامه آمده است: به گفته مقامات پلیس، انگیزه مظنونان صرفاً منفعت مالی بوده و بسته به ریسک عملیات مبالغ مختلفی را دریافت می‌کردند. این گروه ظاهراً توسط دو مامور اطلاعاتی ایران به نام‌های «آلخان» و «اورخان» هدایت می‌شد. طبق گزارش‌ها، تماس اولیه بین طرفین حدود دو سال پیش صورت گرفت. گفته می‌شود که به مظنونان صدها هزار 
مثقال پرداخت شده است که پرداخت‌ها از طریق واسطه‌های روسی که به اسرائیل سفر کرده‌اند، انجام شده است. پلیس همچنین ده‌ها سند را در جریان تحقیقات کشف و ضبط کرد.
جروزالم پست تصریح کرد: دستگیری این هفت نفر بخشی از یک عملیات ضد جاسوسی هماهنگ توسط شین بت، واحد لهاو 433 پلیس اسرائیل و اداره امنیت اطلاعات در اداره اطلاعات نظامی بود.
در پایان این گزارش آمده است: دادستان کل اسرائیل تاکید کرد«این پرونده به مجموعه پرونده‌های مشابهی می‌پیوندد که در هفته‌های گذشته فاش شده که برخی از آنها منجر به دستگیری و کیفرخواست شده و برخی دیگر در آینده نزدیک به این پرونده منجر شده است.»
 
 
هاآرتص مدعی دسترسی هکرهای مرتبط با ایران به اطلاعات مهم سران تل‌آویو شد
رسانه‌ اسرائیلی مدعی دسترسی هکرهای وابسته به «سرویس اطلاعاتی ایران» به ایمیل‌های مهم دست‌کم چهار مقام کنونی و پیشین رژیم صهیونیستی شده‌ است.
به گزارش ایسنا، طبق گزارش روزنامه ‌هاآرتص چاپ فلسطین اشغالی، هکرها در حال انتشار اطلاعات سران رژیم صهیونیستی، از جمله فهرست مخاطبین یک مقام ارشد این رژیم هستند.
به ادعای این نشریه، هکرها به سرویس اطلاعاتی ایران وابسته هستند.
هاآرتص به نقل از یک منبع امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شد: «این حملات سایبری، بخشی از جنگ سایبری بین اسرائیل و ایران است. اکنون، جنگ روانی، تحقیر و ایجاد هرج و مرج بسیار رواج یافته‌تر از گذشته است.»
هاآرتص همچنین گزارش کرد که اطلاعات حساس مقامات مذکور در سایت «اختصاصی» هکرها منتشر و لینک اطلاعات مقامات در کانالی در پیام‌رسان تلگرام قرار گرفته است.
  چه کسانی هدف قرار گرفته‌اند؟
طبق ادعای این نشریه، هکرها مقامات رژیم صهیونیستی را تهدید به انتشار اطلاعات «یائیر گولان» رئیس حزب کارگر رژیم صهیونیستی و «کمال پنحاسی» سخنگوی فارسی‌زبان رژیم صهیونیستی کرده‌اند.
این نشریه صهیونیستی در ادامه مطلب خود مجددا با استناد به کارشناسان صهیونیستی مدعی وابستگی این گروه از هکرها به شبکه «جنگ سایبری» ایران شد و اعلام کرد: «هدف اصلی این گروه، تأثیرگذاری روی انتخابات و کارزارهای مختلف است.»
هاآرتص به ‌نقل از یک مقام امنیتی در اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی نوشت: «این گروه، یک سامانه برای تشدید حملات سایبری بسیار موفقیت‌آمیز خود برای تأثیرگذاری روی اقتصاد اسرائیل توسط جنگ روانی و ایجاد هراس است.»
  حملات شدید پس از طوفان الاقصی
به اذعان این نشریه صهیونیستی، پس از عملیات طوفان‌ الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی آماج حملات سایبری بی‌سابقه قرار گرفته و اطلاعات گسترده‌ای از جمله اطلاعات پایگاه تحقیقات هسته‌ای رژیم صهیونیستی در نقب به‌طور برخط فاش شده‌اند.
هاآرتص مجدد با طرح ادعای وابستگی این هکرها به ایران، درباره نحوه عملکرد آنها گزارش کرد: «هکرها پس از کسب اطلاعات گسترده، داده‌ها را به تحلیلگران منتقل و در صورت تشخیص بااهمیت بودن داده‌های هک شده، به عملیات مخفیانه خود ادامه می‌دهند. قربانیان از این عملیات آگاه نخواهند شد.»
در ادامه، این نشریه صهیونیستی با اشاره به ادعای کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور پیرامون هک شدن اطلاعات او توسط «هکرهای وابسته به ایران»، مدعی ارتباط حملات سایبری صورت گرفته علیه مقامات رژیم صهیونیستی و ادعای ترامپ شد.
این ادعا درحالی است که ایران همواره اظهارات ترامپ و کارزار انتخاباتی او مبنی بر «خواست ایران برای تأثیرگذاری روی انتخابات آمریکا» را رد کرده و تاکنون سندی برای تأیید این ادعا منتشر نشده است.
  شکست در اقدام علیه هکرها
هاآرتص همچنین گزارش کرد که رژیم صهیونیستی در حال اتخاذ اقدامات قانونی برای حذف اطلاعات هک شده است، اما رژیم اشغالگر در «حذف اطلاعات موفق نبوده و پس از پاک شدن کانال‌های تلگرامی وابسته به هکرها، کانالی دیگر ایجاد می‌شود.»
تاکنون هویت هکرها فاش نشده است، اما پیش‌تر گزارش شد که هکرهای ناشناس با استفاده از ایمیل‌های فیشینگ که وانمود می‌کنند از سوی شرکت امنیت سایبری ESET‌ است، تلاش کردند سازمان‌های رژیم صهیونیستی را با بدافزار نابودکننده فایل‌ها و داده‌ها آلوده کنند.
این ایمیل‌های مخرب که ظاهرا از سوی شرکت ESET ارسال شده‌اند، مدعی هستند دستگاه متعلق به دریافت‌کننده ایمیل، از سوی یک عامل تهدید تحت حمایتی دولتی، هدف قرار گرفته و در داخل ایمیل، یک فایل فشرده برای دانلود قرار دارد که ظاهرا در سرورهای ESET میزبانی شده است و به کمک درباره احیا از حمله کمک می‌کند.
به نظر می‌رسد هکرها، فایل‌های مخرب را در سرورهای ESET قرار داده‌اند که نشان می‌دهد آنها موفق شده‌اند دفاع‌های این شرکت را بشکنند.
شرکت امنیت سایبری ESET که در اسلواکی مستقر است، اعلام کرد از این واقعه سایبری که هفته گذشته بر شرکت همکارش در اسرائیل تاثیر گذاشت، مطلع شده است.
این ایمیل‌ها ظاهرا در هشتم اکتبر، یک روز پس از سالروز عملیات طوفان الاقصی ارسال شده بودند.
هنوز عامل این عملیات سایبری مشخص نیست اما تاکتیک‌های آن، مشابه گروه هکری حامی فلسطینیان به نام «حنظله» است.
بر اساس گزارش ریکورد مدیا، این گروه در ژوئیه مسئولیت حمله‌ای را برعهده گرفت که در آن، خود را شرکت امنیت سایبری «کراود استرایک» جا زده بود و تلاش کرده بود بدافزار نابودکننده فایل‌ها و داده‌ها را در شبکه‌های اسرائیلی نصب کند. آنها همچنین گفته‌اند حملاتی به رادارهای گنبد آهنین انجام داده‌اند.
 
گزارش بی‌بی‌سی از ضربات مهلک حزب‌الله به رژیم صهیونیستی

 خبرنگارِ جنگ‌های منطقه در شبکه بی‌بی‌سی در گزارشی به «ضربات مهلک حزب‌الله» به رژیم آپارتاید اسرائیل پرداخت و گفت: «تعداد زخمی‌ها و کشته‌های اسرائیلی در جنگ با حزب‌الله رو به افزایش است.»
میزان خسارتی که حزب‌الله به رژیم آپارتاید اسرائیل وارد کرده است، آن‌قدر زیاد هست که نتوان آن را به صورت کامل سانسور کرد. گرچه پشتکار صهیونیست‌ها در سانسور این خسارت‌ها و تلفات بسیار بالاست! حتی خبرنگار ارشد شبکه انگلیسی بی‌بی‌سی که خبرهای جنگ‌ غزه و لبنان را پوشش می‌دهد نیز به این خسارت‌ها و تلفات اعتراف کرده است. او در گزارش خود به ضربات مهلک حزب‌الله به رژیم آپارتاید اسرائیل اشاره می‌کند که «تعداد زخمی‌ها و کشته‌های اسرائیلی در جنگ با حزب‌الله رو به افزایش است.» او در گزارش خود می‌آورد: «ارتش اسرائیل روزها پیش‌رَوی می‌کند و شب‌ها عقب‌نشینی؛ در مقابل ما هیچ عقب‌نشینی از سوی حزب‌الله نمی‌بینیم. بعد از یک‌سال هنوز اسرائیل نتوانسته بر حماس که به مراتب از حزب‌الله ضعیفتر است پیروز شود.» باید توجه داشت که این گزارش توسط یکی از شبکه‌های دولتی کشوری ساخته شده است که از حامیان سرسخت رژیم آپارتاید اسرائیل است!
حزب‌الله و مرحله جدید نبرد
برای این که از گزارش بی‌بی سی و تلفات و خسارات سنگین رژیم صهیونیستی تعجب نکنید، به خبر بعدی توجه کنید. اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد در حال ورود به مرحله جدید رویارویی و تشدید تنش با رژیم صهیونیستی است و کارشناسان پیش‌بینی‌ می‌کنند در این مرحله حزب‌الله از سلاح‌های جدید رونمایی کند و اهداف راهبردی به بانک اهداف آن اضافه شود. تارنمای «النشره» در گزارشی در این باره نوشت: «در بحبوحه انتظارات سیاسی مبنی بر طولانی شدن جنگ اسرائیل علیه لبنان که وارد دومین ماه خود شده است، حزب‌الله مرحله جدیدی از تشدید تنش نظامی را آغاز کرده است و اتاق عملیات آن ورود به «مرحله جدید و تصاعدی در مقابله با دشمن اسرائیلی» را اعلام کرد.
عملیات سنگین حزب‌الله
مقاومت اسلامی لبنان اما دیروز بار دیگر موفق شد پهپاد دیگر خود را بر فراز آسمان شمال اراضی اشغالی و بندر اشغالی حیفا به پرواز درآورد. در پی نفوذ پهپاد مقاومت اسلامی لبنان به حیفا، آژیر هشدار در این شهر به صدا درآمد. حزب‌الله همچنین یک فروند دیگر از پهپادهای خود را بر فراز آسمان راس الناقوره در الجلیل غربی نفوذ داد و با موفقیت عملیات خود را به سرانجام رساند. 
این جنبش روز دوشنبه نیز ده‌ها موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرد که به آتش‌سوزی‌های شدیدی در مناطق الجلیل منجر شد. رسانه‌های صهیونیستی گزارش کرده‌اند طی فقط چند ساعت ۲۵ موشک از جنوب لبنان به سمت الکرمئیل در شمال فلسطین اشغالی شلیک شد. روزنامه «معاریو» نیز به نقل از شهردار کرمئیل نوشت: «از ابتدای جنگ ۱۷ نفر از ساکنان شهر را از دست داده‌ایم و بیش از ۱۰۰ زخمی داشته‌ایم... ما بهای اقتصادی سنگینی را می‌پردازیم، زیرا شهر و مشاغل از بین رفته‌اند.» رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم در این باره گزارش داد که آتش‌سوزی در نتیجه اصابت موشک در مناطقی در نزدیک شهر سخنین در الجلیل رخ داده است. همزمان با انتشار خبر پرتاب یک فروند موشک بالستیک از لبنان به اراضی اشغالی، منابع عبری از شنیده شدن صدای انفجارهای متوالی در الجلیل و حیفا خبر دادند.
مقاومت اسلامی لبنان همچنین بامداد روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای از هدف قرار دادن مواضع و تجمعات دشمن در تعدادی از مقرها و شهرک‌های صهیونیست‌نشین خبر داد و افزود یگان‌های پدافند هوائی آن یک فروند پهپاد «هرمس ۹۰۰ » را سرنگون کردند... همچنین مجاهدین مقاومت اسلامی شامگاه یکشنبه در حمایت از مردم ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آن‌ها و در دفاع از لبنان و مردمش، تجمع نیروهای دشمن اسرائیلی را در «خله ورده» با موجی از موشک‌ هدف قرار دادند. این جنبش قدرتمند بمباران اهداف مختلف اراضی اشغالی از جمله شهرک کریات شمونا و میدان توپخانه در «اودم» را هم در برنامه دیروز خود داشت. حزب‌الله لبنان همچنین محل حضور نیروهای ارتش رژیم اسرائیل در مقر المالکیه، الحاره شرق شهرک مرکبا و در کوه کحیل در شهر مارون الرأس را هدف قرار داد. حزب‌الله لبنان در ۲ بیانیه جداگانه اعلام کرد که تحرکات نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی در کوه کحیل در شهر مارون الرأس را با موشک هدف قرار داده و «بیت هلل» را نیز موشک‌باران کرده است. به طور خلاصه باید گفت که حزب‌الله از بامداد دیروز تا زمان تنظیم خبر حدود 20 عملیات علیه مواضع رژیم صهیونیستی انجام داده است.
فرودگاه بن گوریون تعطیل شد
عصر دیروز نیز رسانه‌های صهیونیستی از شلیک موشک‌های بالستیک دوربُرد حزب‌الله به فلسطین اشغالی و به صدا درآمدن آژیرهای خطر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین خبر دادند.برخی رسانه‌ها نیز از توقف پروازها در فرودگاه بن گورین بنا به دلایل امنیتی خبر دادند و افزودند که دستوراتی در خصوص تغییر مسیر پروازها به مقصد تل‌آویو تا اطلاع ثانوی صادر شده است.
جنون صهیونیستی
در طرف مقابل، رژیم صهیونیستی که این روزها از ورود مقاومت لبنان به معادله «حیفا در برابر ضاحیه» عاصی و از شکست‌دادن حزب‌الله در میدان جنگ ناامید شده، برای ضربه‌زدن به پشتوانه مردمی حزب‌الله تقلا می‌کند. پس از حملات خشونت‌بار یکشنبه شب به مناطق مختلف لبنان به‌ویژه ضاحیه جنوبی بیروت، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، «یسرائیل کاتز»، صبح دیروز با انتشار تصویری از ضاحیه جنوبی و تأکید بر ادامه حملات علیه «گروه نیابتی ایران در لبنان» نوشت: «بیروت در شعله‌های آتش. در حمله گسترده یکشنبه شب اسرائیل، زیرساخت‌های مالی حزب‌الله در بیروت و سراسر لبنان هدف قرار گرفت.» مؤسسه مالی و اعتباری «قرض الحسن» – که در حوزه بانکداری اسلامی، اعطای وام‌های حمایتی و قرض‌الحسنه به اقشار ضعیف طبق مجوز رسمی وزارت کشور لبنان فعالیت دارد – هدف حملات اسرائیل بود. پس از حمله جنون‌آمیز رژیم صهیونی به شعب مختلف این مؤسسه مالی در بیروت، بعلبک، رایاک، صور، شهابیه، هرمل و...، این مؤسسه خطاب به مردم لبنان تأکید کرد که از همان آغاز جنگ تدابیری را برای حفاظت از سپرده‌های لبنانی‌ها انجام داده است و حمله اسرائیل، نشان‌دهنده ورشکستگی این رژیم اشغالگر در برابر توانایی‌های رزمی حزب‌الله است. پیش از این، ارتش رژیم صهیونیستی تهدید کرده بود که بیروت را در ساعات آینده شدیداً بمباران خواهد کرد. گفتنی است، شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان از سال گذشته تاکنون به ۲۴۶۴ نفر رسید. این در حالی است که روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت اعلام کرد: «هزینه روزانه جنگ از  نیم میلیارد شِکِل معادل ۱۳۵ میلیون دلار فراتر رفته است.»
حمله مجدد به یونیفل
نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی (در حمله‌ای دیگر به یونیفل) اقدام به تخریب یک برج دیده‌بانی و دیوار یکی از پایگاه‌های این نیروها کرده است. وزارت خارجه لبنان نیز به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی علیه نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) واکنش نشان داد و این تجاوزات را محکوم کرد. وزارت خارجه لبنان، روز دوشنبه، خواستار موضع‌ قاطع بین‌المللی در حمایت از نیروهای یونیفل و الزام اسرائیل به توقف تجاوزاتش شد.
سایر رویدادها 
* مقاومت اسلامی در عراق پس از ۲ عملیات جداگانه در اراضی اشغالی بار دیگر صبح دیروز از هدف قرار دادن نقطه‌ای در جولان اشغالی در انتقام خون شهید «یحیی السنوار» خبر داد. رسانه‌های جنگ مقاومت عراق صحنه‌هایی از پرتاب پهپادها به سمت اهداف اسرائیلی را منتشر کردند.
* وزیر کشاورزی لبنان، ضمن ابراز نگرانی از احتمال محاصره کشورش توسط رژیم صهیونیستی، تأکید کرد دولت برای هرگونه اقدام تل‌آویو برنامه دارد.
* نخست‌وزیر موقت لبنان تأکید کرد این کشور به قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت پایبند است. نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان اعلام کرد که تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به آتش‌بس قریب‌الوقوع در لبنان به صورت فعال در جریان است.
* تلاش‌های سمیر جعجع از شخصیت‌های سیاسیِ غربگرای لبنانی در مخالفت با مقاومت لبنان و جانبداری از اهداف جنگ رژیم صهیونیستی در لبنان، تمجید یک رسانه صهیونیست را برانگیخت! روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت به تمجید از سمیر جعجع رئیس حزب نیروهای لبنانی پرداخت و نوشت که وی ممکن است به چالش جدی حزب‌الله لبنان تبدیل شود!
* وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن اعلام کرد که آمریکا درز اطلاعات در مورد حمله به حدیده را آغاز کرده است. اقدامات دولت آمریکا در درز اطلاعات درخصوص حمله به حدیده، با هدف حمایت از رژیم اسرائیل است و اینکه رهبری صنعا مجبور به توقف پشتیبانی از غزه شود.

 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۷/۳۰، ۰۶:۱۸:۰۱       بازدیدها: 26