به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,651
بازدید دیروز: 23,128
بازدید هفته: 114,763
بازدید ماه: 253,935
بازدید کل: 25,240,811
افراد آنلاین: 100
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۷ دی ۱٤۰۳
Thursday , 16 January 2025
الخميس ، ۱۶ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
تأکید عراقچی بر حمایت همه‌جانبه ایران از مردم، دولت و مقاومت لبنان ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
تأکید عراقچی بر حمایت همه‌جانبه ایران
از مردم، دولت و مقاومت لبنان 
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
‫تاکید عراقچی بر حمایت همه‌جانبه ایران از مردم، دولت و مقاومت لبنان‬‎
رئیس دستگاه دیپلماسی در تماس تلفنی با نماینده ویژه وزیر امور خارجه در منطقه غرب آسیا بر حمایت همه‌جانبه ایران از مردم، دولت و مقاومت لبنان تاکید کرد.
محمدرضا رئوف شیبانی، نماینده ویژه وزیر امور خارجه در منطقه غرب آسیا در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی گزارشی از آخرین تحولات مربوط به تلاش‌ها برای توقف تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان و برقراری آتش‌بس را به وی ارائه کرد. شیبانی که از روزهای نخستین شروع تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان و پس از جراحت سفیر ایران در بیروت، از سوی وزیر امور خارجه مکلف به حضور در لبنان و تلاش جهت توقف حملات از طریق رایزنی‌های نزدیک دیپلماتیک با دولت لبنان و دیگر جهات ذی‌ربط شده است، اقدامات و مشورت‌های انجام شده خود با مقامات لبنانی و برخی از سفرای خارجی مقیم بیروت را به اطلاع وزیر امور خارجه کشورمان رساند.
به گزارش ایرنا، عراقچی با اشاره به استمرار پایداری جبهه مقاومت به‌ویژه مقاومت مردم لبنان در هفته‌های اخیر در مواجهه با حملات ارتش رژیم اشغالگر و تقدیر از رشادت‌های مجاهدین در جنوب لبنان، مراتب حمایت و ایستادگی همه‌جانبه کشورمان در کنار مردم، دولت و مقاومت شرافتمندانه لبنان را مورد تاکید قرار داد.
حضور عراقچی در دهمین اجلاس مجمع جهانی ائتلاف تمدن‌های ملل متحد
عراقچی روز سه‌شنبه در دهمین اجلاس مجمع جهانی ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در لیسبون پایتخت پرتغال شرکت کرد. 
عراقچی صبح دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ برای شرکت در دهمین اجلاس عالی‌رتبه ائتلاف تمدن‌ها که به دعوت مشترک سازمان ملل متحد و وزیر امور خارجه پرتغال صورت گرفت، به لیسبون سفر کرد. این اجلاس از ۵ تا ۷ آذرماه سال ۱۴۰۳ همزمان با بیستمین سالگرد تأسیس ائتلاف تمدن‌ها و با موضوع «اتحاد برای صلح: احیای اعتماد، بازآفرینی آینده، بازتاب دو دهه گفت‌و‌گو به خاطر بشریت» در حال برگزاری است.
عراقچی خواستار مسئولیت‌پذیری همه کشورها برای توقف جنایت رژیم صهیونیستی شد
سیدعباس عراقچی در حاشیه دهمین اجلاس مجمع ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد در پرتغال‌، روز سه‌شنبه ۶ آذر با‌ تانیا فاجون وزیر امور خارجه اسلوونی دیدار و در مورد موضوعات مرتبط با روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله روابط ایران و اروپا گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در استمرار و تقویت تعامل با دیگر کشورها، بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به اصول و موازین شناخته‌‌شده بین‌المللی و تلاش مشترک برای مواجهه با چالش‌های بین‌المللی تاکید و تصریح کرد که تحریم و فشار نه‌تنها مغایر با حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد است، بلکه ناکارآمدی آن نیز اثبات شده است. 
عراقچی وضعیت منطقه غرب آسیا را به دلیل ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و تجاوز آن به لبنان و دیگر کشورهای منطقه، بسیار خطرناک توصیف کرد و خواستار مسئولیت‌پذیری همه کشورها به‌خصوص حامیان رژیم صهیونیستی برای توقف جنایت و جنگ‌افروزی اسرائیل و ممانعت از گسترش دامنه تهدید علیه صلح و امنیت بین‌المللی شد.
وزیر امور خارجه اسلوونی نیز با اشاره به جایگاه مهم ایران در منطقه غرب آسیا و نقش آن در حراست از صلح و ثبات منطقه‌ای، بر اهمیت گسترش تلاش‌های بین‌المللی جهت جلوگیری از توسعه ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه تأکید کرد.
 
 
غریب‌آبادی خواهان جلوگیری از سیاسی‌سازی سازمان منع تسلیحات شیمیایی شد
معاون حقوقی و بین‌المللی وزیر امور خارجه در کنفرانس سالانه کشورهای عضو کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی، خواهان جلوگیری از سیاسی‌سازی این سازمان شد.  
کاظم غریب‌آبادی روز دوشنبه در بیست و نهمین نشست کنفرانس سالانه کشورهای عضو کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی (CWC) که در لاهه در حال برگزاری است، به تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران درخصوص سلاح‌های شیمیایی، جنایات و تخلفات رژیم صهیونیستی و حمایت‌های غرب از جنایات گذشته و حال این رژیم علیه مردم منطقه پرداخت.
غریب‌آبادی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران بزرگ‌ترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در دوران معاصر است، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و لبنان را به شدت محکوم کرد.
وی اظهار داشت: این رژیم، با حمایت بی‌قید و شرط برخی کشورهای غربی به‌ ویژه آمریکا، به جنایات خود همچنان ادامه داده و از مصونیت برخوردار است.
غریب‌آبادی خواستار اقدام فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد برای اعمال تحریم‌های مؤثر علیه رژیم صهیونیستی مطابق فصل هفتم منشور سازمان ملل شد و تأکید کرد که همه دولت‌ها باید از هرگونه همکاری اقتصادی، نظامی و تسلیحاتی با این رژیم خودداری کنند.
وی همچنین استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات شیمیایی و سایر مواد خطرناک، از جمله فسفر سفید و اورانیوم ضعیف‌شده، علیه مردم بی‌دفاع فلسطین و لبنان را محکوم کرد و از مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPCW) خواست تحقیقات جامع در این زمینه انجام داده و تدابیر لازم را برای حفاظت از قربانیان اتخاذ کند.
غریب‌آبادی همچنین از کشورهای عضو درخواست کرد که از هرگونه تلاش برای خاتمه دادن به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و لبنان دریغ نورزند.
معاون وزیر امور خارجه خاطر نشان کرد: یونیفل، حملات رژیم صهیونیستی به صلح‌بانان این نهاد بین‌المللی و مصدویت آنها به واسطه حملات شیمیایی توسط رژیم اسرائیل را مورد تایید قرار داده است.
وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و لبنان، بار دیگر تهدیدات زرادخانه سلاح‌های شیمیایی رژیم اسرائیل را برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی خاطرنشان و بر ضرورت تحقق جهان شمولی کنوانسیون و فشار جامعه بین‌المللی به رژیم صهیونیستی جهت الحاق به آن و قرار دادن کلیه تاسیسات شیمیایی خود تحت نظارت سازمان منع سلاح‌های شیمیایی تصریح کرد.
غریب‌آبادی همچنین اتهامات بی‌اساس، غیرمستند و تکراری آمریکا با استفاده از منابع باز و گروه‌های هکری را با انگیزه‌های سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.
وی ضمن رد کامل این اتهامات اعلام داشت: ایران همواره به تعهدات خود در چارچوب کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی پایبند بوده و همه تأسیسات دارویی مرتبط خود را تحت نظارت و بازرسی این سازمان قرار داده است.
غریب آبادی ادامه داد: اتهامات ساختگی آمریکا علیه بزرگ‌ترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در دوران معاصر، در حالی تکرار می‌شود که این کشور بزرگ‌ترین دارنده ذخایر سلاح‌های شیمیایی پس از سال‌ها تاخیر و تمدید مکرر مهلت انهدام ذخایر خود، به ناقض اصلی کنوانسیون مبدل شده است.
معاون وزیر امور خارجه تاکید کرد: آمریکا تاریخچه‌ای از عدم پایبندی به کنوانسیون را داشته و در سال ۲۰۰۳ پس از تهاجم به عراق به بهانه انهدام سلاح‌های کشتارجمعی، آمریکا و شرکایش با شش سال تاخیر اقدام به انتقال و انهدام سلاح‌های شیمیایی کشف شده در عراق بدون اطلاع سازمان منع سلاح‌های شیمیایی کرد.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران همانند ایام، طی سؤالاتی، نقض مکرر کنوانسیون توسط آمریکا و شرکایش را به این کشور و سایر اعضای این سازمان رسانده است. آمریکا هیچ وقت جواب قانع‌کننده‌ای به سؤالات اصولی جمهوری اسلامی ایران نداده است. همچنین جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸، آمریکا را به نقض کنوانسیون در زمینه‌های کمک به تسلیحات محرمانه سلاح‌های شیمیایی رژیم صهیونیستی و همچنین سایر سلاح‌های ممنوعه بر اساس کنوانسیون مورد سؤال قرار داد که هیچ وقت جواب قانع‌کننده‌ای داده نشده است.
غریب آبادی همچنین از اینکه آمریکا برای انحراف افکار عمومی از استفاده گسترده رژیم صهیونیستی از فسفر سفید ساخت آمریکا و سایر تسلیحات ممنوعه علیه مردم بی‌گناه غزه و لبنان و استفاده مکرر گروه‌های تروریستی مورد حمایت آمریکا از جمله داعش در سوریه و عراق، دیگر کشورهای را متهم می‌کند، ابراز تاسف کرد.
معاون وزیر امور خارجه در بخش دیگری از سخنان خود، به حمایت کشورهای غربی از رژیم صدام در جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.
وی اظهار داشت: آلمان و آمریکا به عنوان تأمین‌کنندگان اصلی مواد شیمیایی به رژیم بعث عراق، در جنایات شیمیایی علیه مردم ایران شریک جرم هستند. این کشورها باید به خاطر اقدامات غیرقانونی خود در سطح بین‌المللی پاسخگو باشند و نسبت به جبران خسارت قربانیان شیمیایی ایران اقدام کنند.
غریب‌آبادی ضمن تأکید بر اینکه قربانیان سلاح‌های شیمیایی در ایران هنوز از تحریم‌های غیرقانونی کشورهای غربی در زمینه تامین دارو و تجهیزات پزشکی رنج می‌برند، خواستار تلاش‌های سازمان منع تسلیحات شیمیایی برای حمایت از این قربانیان شد.
وی همچنین خواستار جلوگیری از سیاسی‌سازی سازمان منع تسلیحات شیمیایی و تقویت همکاری‌های بین‌المللی در زمینه فناوری‌های نوین برای پیشبرد اهداف صلح‌آمیز کنوانسیون شد.
به گزارش ایرنا، غریب‌آبادی از پیشرفت‌های صورت‌گرفته در همکاری میان سوریه و دبیرخانه فنی سازمان نیز استقبال و بر اهمیت ادامه گفت‌وگوها تأکید کرد.
 
 
بقایی در واکنش به خبر تعیین سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان:
تغییر و تحول مسئولیت‌ها در وزارت امور خارجه امری متعارف و عادی است
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تغییر و تحول در مسئولیت‌ها در این وزارتخانه و نمایندگی‌های دیپلماتیک و کنسولی ایران در خارج از کشور، امری متعارف و عادی است.
اسماعیل بقایی در واکنش به خبر انتصاب علیرضا بیگدلی به سرپرستی سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان درباره تغییر سرپرست این سفارتخانه، اظهار داشت: تغییر و تحول در مسئولیت‌ها در وزارت امور خارجه و نمایندگی‌های دیپلماتیک و کنسولی کشورمان در خارج از کشور، امری متعارف و عادی است که در دوره‌های زمانی مشخص صورت می‌گیرد.
بقایی با تقدیر از تلاش‌ها و زحمات ارزشمند حسن کاظمی قمی در چند سال اخیر، برای علیرضا بیگدلی معاون سابق کنسولی و امور مجلس وزارت امور خارجه که عهده‌دار سرپرستی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل شده است، آرزوی موفقیت کرد.
سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل پایتخت کشور افغانستان در چند سال اخیر، توسط «سرپرست» اداره می‌شود.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه روز یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ طی حکمی علیرضا بیگدلی را به عنوان سرپرست جدید سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل منصوب کرد.
بیگدلی، پیش از این عهده‌دار مقام معاونت کنسولی و مجلس وزارت امور خارجه، سفیر ایران در کشورهای آذربایجان، ترکیه، قبرس و کاردار سفارت کشورمان در قزاقستان بوده است.
به گزارش ایرنا، وی دارای مدرک تحصیلی لیسانس روابط سیاسی، کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای و دکترای روابط بین‌الملل است.


 

 


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۹/۰۷، ۰۶:۰۸:۳٤       بازدیدها: 63