به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,580
بازدید دیروز: 23,128
بازدید هفته: 115,692
بازدید ماه: 254,864
بازدید کل: 25,241,740
افراد آنلاین: 86
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۷ دی ۱٤۰۳
Thursday , 16 January 2025
الخميس ، ۱۶ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
تأکید پزشکیان بر حفظ ثبات اقتصادی و صیانت از معیشت مردم ۱۴۰۳/۰۹/۰۷
در جلسه هیئت دولت صورت گرفت
تأکید پزشکیان بر حفظ ثبات اقتصادی و صیانت از معیشت مردم
  ۱۴۰۳/۰۹/۰۷

رئیس‌جمهور با تأکید بر حفظ ثبات اقتصادی و صیانت از معیشت مردم، توصیه‌ها و دستورات لازم در این زمینه را به وزرای مربوطه ابلاغ کرد.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور حفظ ثبات اقتصادی و صیانت از معیشت مردم را مورد تأکید قرار داد و گفت: ما به هیچ وجه نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود و در این راستا توصیه‌ها و دستورات لازم را به وزرای مربوطه اعلام کرده‌ایم.
در جلسه هیئت دولت همچنین استاندار جدید کرمانشاه معرفی شد. بر این اساس و با رای اکثریت اعضای کابینه آقای منوچهر حبیبی به عنوان استاندار جدید کرمانشاه منصوب شد.
وی در این جلسه ضمن توصیه استاندار جدید به توجه ویژه نسبت به محرومین و اقشار آسیب‌پذیر، مسئله توسعه استان کرمانشاه و جبران عقب‌ماندگی‌ها در این زمینه در راستای سند چشم‌انداز را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: تلاش کنید اهداف دولت در رفع مشکلات و ایجاد رضایتمندی مردم را با جدیت پیگیری و محقق کنید چرا که ما در این مناصب هستیم تا به مردم خدمت کنیم.
زنده کردن باور خدمت به جامعه در مردم مهم‌ترین وظیفه امروز ما برای حل مشکلات کشور است
رئیس‌جمهور همچنین پس از صدور فرمان بهره‌برداری از 20 هزار طرح محرومیت‌زدایی سازمان بسیج سازندگی با رمز یا فاطمه‌الزهرا، این موضوع را اقدامی مبارک و ارزشمند قلمداد کرد و با اشاره به اینکه دولت برای حل مشکلات کشور راهی جز تکیه به نگاه بسیجی ندارد، گفت: ما برای حل مشکلات کشور در دولت، هیچ راهی جز اینکه با نگاه بسیجی وارد میدان شویم، نداریم. مصمم هستیم تا تمام کمبودهای فضاهای آموزشی کشور را در یک سال آینده حل کنیم و اگر چه دولت پول و اعتبارات کافی ندارد، اما مصمم است با اراده و همراهی مردم، این مشکلات را به سرانجام برساند.
پزشکیان با بیان اینکه در سایر حوزه‌های کشور نیز دچار نارسایی‌هایی برای خدمت‌رسانی به مردم هستیم، تصریح کرد: عین همین مسئله را در رابطه با مدارس و امکانات ورزشی در مناطق محروم داریم. همچنین در حوزه بهداشت و درمان نیز مشکلات متعددی داریم، اما مصمم هستیم تا ظرف یک سال آینده حداقل در بخش امکانات به یک جایگاه مطلوب دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه امروز حاکمیت نگاه بسیجی بر ذهن و فکر و عمل مدیران دولت یک ضرورت است، اظهار داشت: اگر تفکر واقعی بسیج را در خودمان، مدیران و مردم ایجاد کنیم و با همین رویکرد در میدان عمل حضور داشته باشیم، قطعاً خواهیم توانست با هزینه کمتر و سرعت، دقت و کیفیت بالاتر مشکلات را حل کنیم. امروز در کشور با ناترازی‌های زیادی در حوزه‌های مختلف رو‌به‌رو هستیم و من اطمینان و باور دارم که تنها با آن روحیه و باور بسیجی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. کافی ا‌ست که دست به دست هم بدهیم و این نگاه را در میان مدیران و در دستگاه‌های اجرائی توسعه دهیم.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه همراهی مردم در کنار دولت زمان جنگ تحمیلی که دچار کسری اعتبار بود، توانست از تمامیت ارضی کشور حفاظت و صیانت کند، تصریح کرد: در زمان جنگ تحمیلی، دولت پول و اعتباری نداشت، اما مردم را همراه خود داشت. تمام کشورهای دنیا از شمال و جنوب تا شرق و غرب به عراق کمک کردند، ولی نتوانستند یک وجب از خاک ما را تصاحب کنند. این مردم بودند که جلوی آنان ایستادند. ما اگر بتوانیم مجدداً مردم را وارد صحنه کنیم و این باور را در آنان زنده کنیم که هیچ هدفی جز خدمت به آنان نداریم، باز هم خواهند آمد و می‌توانیم بر مشکلات فائق بیائیم.
پزشکیان با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری برای رسیدن به جایگاهی درخور ایران و ایرانیان در سند چشم‌انداز توسعه گفت: ما بر اساس چشم‌اندازی که مقام معظم رهبری مشخص کردند، باید تبدیل به یک کشور توسعه یافته در اقتصاد، علم و نوآوری شویم. باید این نگاه و باور را در خود به وجود بیاوریم و این باور در رفتارهای ما بروز و ظهور داشته باشد؛ نباید تنها به شعار دادن اکتفا کرد. بهترین شدن ما در منطقه جز با همکاری و همدلی مردم امکان‌پذیر نخواهد بود.
دیدار پزشکیان با جمعی از اساتید سیاست خارجی و روابط بین‌الملل
علاوه ‌بر اینها، پزشکیان جمعی از اساتید سیاست خارجی و روابط بین‌الملل دیدار و پس از شنیدن نظرات، پیشنهادات و راهکارهای صاحب‌نظران حوزه سیاست خارجی، با تشریح ایده دولت چهاردهم برای تعامل با دنیا و نظام بین‌الملل، ایجاد وفاق و همبستگی در داخل کشور را نخستین گام دولت در جهت اجرای طرح‌های سیاست خارجی در نظام بین‌الملل عنوان کرد.
رئیس‌جمهور با استقبال از برگزاری جلسات منظم کارشناسی با حضور صاحب‌نظران و اساتید در همه حوزه‌ها، ایجاد باور و درک عمیق از مسائل پیچیده کشور را وظیفه اصلی اساتید دانشگاه دانست و گفت: صحبت‌ها و موضع‌گیری‌های کارشناسان و اساتید دانشگاه متکی بر یک باور علمی است و این باور علمی می‌تواند میانجی آبرومند و دقیقی برای فهم مسائل پیچیده و کلان و ایجاد باور و درک اجتماعی در مردم شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تحریم‌های ظالمانه آمریکا حتی بر رفتار کشورهای دوست و همسایه ما تاثیر می‌گذارد و باعث عقب‌نشینی برخی کشورها از تعهدات گذشته خود می‌شود، اظهار داشت: ما از اینکه بتوانیم تعهدات گذشته خود را با کشورهای مختلف دنبال و اجرا کنیم استقبال خواهیم کرد؛ اما تحریم‌های آمریکا در رفتار سایر کشورها که با ما تعهدات اجرائی و عمرانی دارند، غیرقابل کتمان است.
در ابتدای این دیدار مهدی سنایی مشاور سیاسی رئیس‌جمهور ضمن خوش‌آمد به اساتید دانشگاهی، این فرصت را برای دولت مغتنم شمرد و گفت: بهره‌گیری از نظرات اساتید سیاست خارجی و روابط بین‌الملل را برای پیشبرد اهداف نظام در زمینه سیاست خارجی ضروری می‌دانیم؛ تضارب آراء باعث ایجاد راه‌حل‌های مناسب و گره‌گشا در حوزه سیاست خارجی خواهد شد.
سنایی همچنین از تداوم برگزاری جلسات مشابه با اساتید سایر حوزه‌ها خبر داد.
در ادامه این جلسه، 17 نفر از اساتید دانشگاه در حوزه سیاست خارجی و روابط بین‌الملل به بیان دیدگاه‌، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند.
لزوم بازگشت کشور به روند اصلی جهانی، نگاه واقع‌بینانه دولت به بریکس و سازمان همکاری‌های شانگهای، جلوگیری از تحلیل و تخلیه سرمایه‌ها و ذخایر راهبردی کشور نظیر نیروی انسانی توسعه یافته، تدوین گفتمان و سند راهبردی سیاست خارجی، تشکیل ساز و کارهایی برای هماهنگی در عرصه سیاست خارجی از سوی دولت، ارتباط مستمر دولت با دانشگاهیان، لزوم توجه کل‌نگر دولت به مسائل سیاست خارجی، توجه به ظرفیت ژئواکونومی ایران، توسعه راهبرد وفاق دولت چهاردهم به عرصه سیاست خارجی در تعامل با سایر نهادهای تصمیم‌ساز در کشور، دفاع روشن دولت از مواضع خود در حوزه سیاست خارجی، اتصال ایران به زنجیره ارزش جهانی و بهره‌گیری از پتانسیل کشورهای همسایه و حوزه خلیج‌فارس از مهم‌ترین نکات یاد شده در این جلسه بود.
 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند خبر دیگر اینکه، مسعود پزشکیان با حضور از پیش اعلام‌ نشده 
در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در دیدار با وزیر و مدیران این وزارتخانه، بر تحول در نظام سلامت کشور تأکید کرد و گفت:‌ برنامه این است که در دولت چهاردهم نظام سلامت متحول شود.
وی با اشاره به اینکه وقتی منابع به درستی مدیریت شود، شبکه بهداشت و استفاده‌کنندگان از نظام سلامت رفتارشان را در انطباق با نظام مدیریتی سلامت اصلاح خواهند کرد، اظهار داشت: اختیار توزیع منابع در نظام سلامت در دست دولت است و می‌توان با هدایت صحیح منابع به سوی مناطق محروم، کمبود پزشک در این مناطق را جبران کرد.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از تجربه سایر کشورها در اجرای نظام ارجاع و ایجاد عدالت در توزیع امکانات و منابع شبکه سلامت گفت: در کشورهایی مانند آمریکا به پزشکان اجازه نمی‌دهند که بدون دلیل موجه و منطقی برای بیمار اقدامات تشخیصی و پاراکلینیکی تجویز کنند، ضمن اینکه شبکه‌های بیمه سلامت از پزشکانی که بدون توجه به نقشه پراکنش مطب‌ها و مراکز درمانی، مطب دایر کنند، پشتیبانی بیمه‌ای نمی‌کنند و همین باعث شده است که پزشکان به شکل درست و منطقی در تمام نقاط کشورشان پراکنده شده و در چارچوب شبکه نظام سلامت به ارائه خدمات بپردازند؛ ما هم باید شیوه‌هایی این‌چنینی را به کار بگیریم.
در این جلسه وزیر و مدیران وزارت بهداشت توضیحاتی درباره برنامه‌های این وزارتخانه در راستای اجرای نظام ارجاع و سلامت ارائه و پیشنهادهایی برای بهبود روند اجرای آن ارائه کردند.
دیدار صمیمی پزشکیان با داوری اردکانی
همچنین پزشکیان در این دیدار ضمن تجلیل از این استاد فلسفه و جامعه‌شناسی گفت: جنابعالی از مفاخر و ذخایر علمی کشور هستید و اقدامات شما در جامعه ایران همواره ماندگار خواهد بود.
رئیس‌جمهور با اشاره به نگاه ویژه دولت چهاردهم به اصلاح و ارتقای نظام آموزشی تصریح کرد: برای ارتقای کیفی نظام آموزشی برنامه‌هایی داریم که امیدوارم بتوانیم آنها را عملی کنیم.
داوری اردکانی نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت نظام آموزشی گفت: من در سفری که به ژاپن داشتم از یکی از اساتید آنجا راز پیشرفت سریع و پایدارشان را پرسیدم که در پاسخ گفت ما در ژاپن از 200 سال قبل تاکنون به نظام آموزشی توجه ویژه‌ای داشته‌ایم.
در این دیدار صمیمی داوری اردکانی به ذکر خاطراتی از فعالیت‌های پزشکیان در دوره ریاستش بر دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اقدامات آن زمان دکتر در هیئت امنای رشیدالدین فضل‌الله پرداخت و گفت: من آن زمان اولین بار بود که پزشکیان را از نزدیک دیدم و با هم در هیئت امنای رشیدالدین فضل‌الله کارهایی انجام دادیم. رشیدالدین فضل‌الله در عصر خودش یک شهر دانشگاهی ساخته بود که یک نوآوری عظیم در جهان بود، اما متاسفانه امروز به اندازه‌ای که باید شناخته شده نیست.
در این دیدار، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر و نیز برخی اعضای خانواده پزشکیان او را همراهی می‌کردند.

 


 

 


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۹/۰۸، ۰۶:۱۱:٤۵       بازدیدها: 62