قالیباف: با افزایش قیمت نمیتوانیم موضوع سوخت را حل کنیم ۱۴۰۳/۰۹/۱۸
قالیباف:
با افزایش قیمت نمیتوانیم موضوع سوخت را حل کنیم
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
محمد باقر قالیباف، رئیسمجلس شورای اسلامی به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه تهران حضور یافت و در جمع خبرنگاران گفت: فکر میکنم یکی از زیباترین جلسات ما جلساتی است که با دانشجویان داریم، دانشجویان جوان با روحیه و پرنشاط هستند و از همه مهمتر تضارب آرا و افکاری است که دارند، در مجلس هم تضارب آرا داریم اما اینجا در دانشگاه جذابتر است.
وی ادامه داد: دانشجویان در بیان مطالب خود صریح هستند و صراحتشان انصافاً کم نظیر است و جلسه خوبی داشتیم.
رئیسمجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه قول داده است هر سال نشست خبری با خبرنگاران داشته باشد، گفت: به دانشجویان نیز قول دادم که در هر سفر استانی که رفتم حتماً در دانشگاه با آنها جلسه خواهم گذاشت. در تهران نیز هر ترم تحصیلی یک بار به دانشگاه خواهم آمد.
قالیباف در رابطه با صراحت دانشجویان، بیان کرد: دانشجویان همیشه این صراحت را دارند، این ما هستیم که کمی که سنمان بالا میرود اهل مسامحهکاری و محافظهکاری میشویم.
وی همچنین در رابطه با درخواست دانشجویان دانشگاه آزاد نسبت به افزایش سه برابری قیمت شهریهها، گفت: این موضوع را پیگیری میکنیم.
رئیسمجلس شورای اسلامی در رابطه با تصمیم مجلس پیرامون حاملهای انرژی و احتمال افزایش قیمت بنزین، عنوان کرد: ما در برنامه هفتم و در بودجه ۱۴۰۳ که هم اکنون در مجلس در حال بررسی آن هستیم برای افزایش قیمت هیچ مصوبهای نداشتیم. البته دولت از جهت قانونی اختیار دارد که این کار را انجام دهد، اما در قانون برنامه موضوع بهینهسازی در انرژی مطرح شده است.
قالیباف ادامه داد: مجلس بر روی بهینهسازی مصرف انرژی اصرار دارد. حالا یک صندوق و یک هیئت عالی با مسئولیت رئیسجمهور در دستور است که شخص رئیسجمهور و یا منصوب او موضوع بهینهسازی را دنبال کند، من فکر میکنم تنها با افزایش قیمت نمیتوانیم موضوع سوخت را حل کنیم، باید سیاستهای دیگری داشته باشیم و به صرفهجویی و بهینهسازی مصرف سوخت توجه کنیم.
وی افزود: آقای رئیسجمهور واقعاً به موضوع بهینهسازی سوخت مصمم هست و فکر میکنم در آینده نزدیک مجلس و دولت در رابطه با بهینهسازی سوخت کار را پیش میبرند.
رئیس مجلس همچنین در رابطه با موضوع واردات و ارز در پاسخ به این پرسش که آیا مجلس دولت را محدود کرده است، ضمن رد این موضوع، اظهار کرد: اصلاً مجلس دولت را محدود نکرده است. در لوایح دقت کردهایم تا در حوزه معیشت مردم، خواست دولت تأمین شود، دولت هم اکنون تمام ارز مورد نیاز خود را از محل درآمدهای نفت و گاز از تبصره ۳ بودجه، با موضوع معیشت مردم در اولویت دارد.
قالیباف در پاسخ به پرسش دانشجویی راجع به قانون عفاف و حجاب، بیان کرد: من قبلاً هم گفتم دختر خانومی که در کلاس دهم تحصیل میکند، به من گفت چطور ممکن است که ما تا مقطع دبیرستان و دانشگاه در رابطه با فلسفه حجاب مباحث فرهنگی مورد توجه نیستیم، بعد فکر میکنید با برخورد موضوع حجاب حل میشود، معتقدم حتماً این روش برخورد غلط است و من توضیح دادم که هر نوع برخورد و گشت ارشاد را در قانون عفاف و حجاب حذف کردهایم.
وی در پاسخ به پرسش دانشجویان در مورد مسئله حجاب و قانون مصوب در مجلس شورای اسلامی گفت: در رابطه با حجاب باید این نکته را بگویم که به عنوان یک نماینده از سوی مردم تهران در مجلس حضور دارم و از طرف نمایندگان نیز مسئولیت ریاست مجلس را بر دوش گرفتهام. مطابق قانون اساسی باید از قانون مصوبه مجلس دفاع کنم.
قالیباف بیان کرد: ما هر نوع برخورد فیزیکی و میدانی را در موضوع حجاب حذف کردهایم الا در مورد برهنگی، که طبیعتاً جای خود را دارد و در همه دنیا به آن توجه میشود.
وی افزود: فارغ از آنکه قانونی را بپسندیم یا نپسندیم وقتی موضوعی قانون شد باید تابع آن باشیم در غیر این صورت هرج و مرج میشود.
رئیسمجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: در ایران حتی قبل از اسلام نیز موضوع پوشش و حجاب وجود داشته است و مقام معظم رهبری هم گفتهاند که باید به آن معتقد باشیم و این موضوع را پیش ببریم، من در کنفرانس خبریام به صراحت در این موضوع صحبت کردم.
قالیباف در مورد طرح مسائل و ابهاماتی از سوی رئیسجمهور و معاون حقوقی او بیان کرد: آقای پزشکیان و آقای انصاری گفتند این قانون در جاهایی ابهام و اشکالاتی دارد، این روشن است که همانطور که این قانون تصویب شده است برای اصلاح آن نیز مسیر وجود دارد.
رئیسمجلس همچنین در رابطه با موضوع کرسنت که مورد تقاضای یکی از دانشجویان بود و میخواست مناظره میان آقای سعید جلیلی و بیژن زنگنه در صدا و سیما برگزار شود، گفت: این کاملاً موضوع درستی است و در آینده نزدیک اتفاق میافتد، من میگویم چرا مشکلاتمان حل نمیشود؟ زیرا باید مشکلات را به مسئله تبدیل نمیکنیم و مسائل را به رسمیت نمیشناسیم و اینطور حل نمیشود.
قالیباف در ادامه گفت: من نسبت به گفتوگو و حل مسئله مصر هستم و کمک میکنم تا به سرنوشت کرسیهای آزاداندیشی گرفتار نشویم و این گفتوگوها در تلویزیون و به صورت زنده پخش شود.
در عراق و سوریه حاضر شدیم چون امنیت ملی و امت اسلام در خطر بود
رئیسمجلس همچنین اظهار کرد: اگر دغدغه اسلام را داریم باید کارآمدی دین را در اداره امور جامعه به اثبات برسانیم. رأی اعتماد به این دولت در مجلس درست در زمانی که مجلس تازه در حال شکلگیری بود اتفاق افتاد، طبق قانون صلاحیت وزرا توسط دستگاههای نظارتی تأیید شده بود؛ البته این به معنای این نیست که هر کسی تأیید شد مجلس باید به آن رأی بدهد، اما اینکه بگویند ما قبول نداریم نیز پسندیده نیست. حضرت آقا نیز بابت اینکه به صورت یکپارچه در این شرایط به وزرا رأی دادیم ابراز رضایت داشتند.
قالیباف با اشاره به جلسههای روز سهشنبه راجع به نظارت نیز بیان کرد: ما با کسی عقد اخوت نبستهایم.
رئیسمجلس شورای اسلامی در بخشی از سخنانش در واکنش به سخن دانشجویان در رابطه با حضور ظریف در دولت اظهار کرد: من به صراحت گفتم حضور ظریف ممنوع است و خودم به فوریت لایحه دولت رأی ندادم اما مکلف هستیم لایحه دولت را بررسی کنیم.
قالیباف افزود: دولت هم باید قانون را محترم بشمارد و اگر قانون اصلاح شد به پستهایشان برگردند.
وی همچنین راجع به تحولات منطقه و سوریه گفت: باید از شهدای جبهه مقاومت و از سید شهدای جبهه مقاومت یاد کنیم. نگاه کنید طرحهایی که رژیم صهیونیستی و آمریکا انجام میدهند ریشه در کجا دارد؟ ترامپ در مناظرات انتخاباتی به دموکراتها گفت شما چگونه داعش تکفیری را در خاورمیانه ایجاد کردید و این مشکلات را به وجود آوردید.
رئیسمجلس شورای اسلامی ادامه داد: تمام اسناد و مدارک مربوط به داعش موجود است که با چه سرعتی از دمشق به عراق منتقل شدند و تا دروازههای بغداد آمدند و چه جنایتها که نکردند. تا مرزهای ما آمدند و حتی در مجلس عملیات تروریستی انجام دادند و ما چقدر شهید دادهایم.
قالیباف گفت: آن زمان به درخواست دولت عراق و دولت سوریه رفتیم یعنی امت اسلامی در خطر بود. این وظیفه بود یعنی امنیت ملی ما در خطر بود. ما در مقابل مسلمانان وظیفه داریم همینطور در مقابل ظالم. طرحهای صهیونیستی و آمریکایی همچنان ادامه دارد، دست از اسلام برنمیدارند.
وی همچنین گفت: امام خمینی رحمتالله علیه گفته بود اگر در مقابل دین ما بایستید در مقابل تمام دنیایتان میایستیم و ما وظیفه داریم این راه را دنبال کنیم.
رئیسمجلس شورای اسلامی تصریح کرد: روزی که من به لبنان رفتم هم گفتم جبهه مقاومت با قوت پیش خواهد رفت و پویاتر از هر زمان حزبالله زنده است و مصممتر از همیشه پویا و خلاق به کار خود ادامه میدهد.
نیکزاد: مجلس به دنبال حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است
حجتالاسلام محمدتقی نقدعلی، نماینده مردم خمینیشهر در جلسه علنی روز گذشته طی تذکری اظهار داشت: آن چیزی که باعث میشود نظام اسلامی سرپا بماند، امیدی است که در مردم بالاخص نسل جوان است.
وی ادامه داد: متأسفانه قالب کیفیت اداره و حکمرانی ما امیدافزا نیست. واقعاً نحوه مدیریت ما امیدافزا است یا هر روز دارد از اعتماد مردم کم میکند؟
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز جوانان در مسائل معیشتی، اشتغال و مسکن امید ندارند. مادامی که ما تحولی را در مدل حکمرانی خصوصاً در بحث اقتصادی ایجاد نکنیم، این مسائل وجود خواهد داشت.
حجتالاسلام نقدعلی بیان کرد: مسائلی در منطقه دارد رخ میدهد، این عبرت را برای ما دارد که مسائل اساسی مردم را مورد توجه قرار دهیم. قریب به یک سال از عمر مجلس دوازدهم میگذرد و باید کارهای اساسی انجام شود و مجلس باید یک قرارگاه اقتصادی بزند.
وی اظهار کرد: این کیفیت قانونگذاریها و این برنامههایی که ما دور هم نشستیم، وقتی انعکاس بیرونی آن را میبینیم، حتی انقلابیترین انقلابیون هم از این مدل کار ما راضی نیستند. چه زمانی میخواهیم مدل کار خود را عوض کنیم و یک مقدار به بحثهای معیشتی مردم برسیم؟
حجتالاسلام نقدعلی تاکید کرد: هر اقدامی که لازم است تا دیر نشده باید انجام بدهیم. عبرت باید بگیریم و باید اعتماد مردم جلب شود. اکثر پیشنهاداتی که در جریان بررسی لایحه بودجه داده میشود، تأثیری بر زندگی و معیشت مردم ندارد.
علی نیکزاد که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت در پاسخ به این نماینده، گفت: آقای نقدعلی! همه دنیا و کشور میداند که یک اتفاقی افتاد و حضرت آیتالله رئیسی شهید شد؛ مردمسالاری دینی به معنای واقعی معنی شد، مردم در انتخابات شرکت کردند، حضرتآقا فرمودند که هیچ کاری نباید عقب بیفتد، مجلس خبرگان شکل گرفت، مجلس شورای اسلامی شکل گرفت، مراسم تحلیف و تنفیذ رئیسجمهور انجام شد.
نایبرئیسمجلس شورای اسلامی بیان کرد: بنابراین در این اتفاقی که افتاده بود، مجلس که مقصر نبود. در دنیا هر کجا چنین اتفاقی میافتاد، قطعاً نظام حکمرانی دچار اختلال میشد، اما در کشور ما همه چیز پیش رفت.
وی گفت: الان هم مجلس هر روز در سه شیفت لایحه بودجه را بررسی میکند. درباره آن قرارگاه اقتصادی هم که مدنظر شماست، تقریباً کمیسیونهای تخصصی ما به ویژه کمیسیونهای اقتصادی این کارها را دارند انجام میدهند تا ما بتوانیم بر مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم فائق بیاییم.
تخصیص اعتبار برای بازسازی و تأمین تجهیزات آموزشی مدارس و دانشگاهها
نمایندگان مجلس در جلسه علنی دیروز به ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ پرداختند.
بر این اساس، دو دهم واحد درصد از محل مالیات بر ارزش افزوده، برای بازسازی و تأمین تجهیزات آموزشی مدارس و دانشگاهها اختصاص یافت.
تعیین نحوه تهیه و ابلاغ الگوی مصرف انرژی در مدارس دولتی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین در جریان رسیدگی به بخش هزینهای لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، با بند الحاقی ۲ تبصره ۸ این لایحه موافقت کردند.
طبق این مصوبه، کلیه واحدهای آموزشی دولتی وزارت آموزش و پرورش و دانشگاههای وابسته از پرداخت هزینههای آب، برق، گاز درصورت رعایت الگوی مصرف معاف هستند.
الگوی مصرف واحدهای آموزشی دولتی طی دستورالعملی توسط وزارتخانههای نفت، نیرو و آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه و ابلاغ میشود.
دولت موظف به تأمین خودرو برای آموزش و پرورش شد
طبق مصوبه مجلس، دولت موظف به تخصیص حداقل سه دستگاه خودرو برای ادارات، مناطق و دستگاههای وابسته به وزارت آموزش و پرورش شد.
سازوکار مجلس برای ارتقای فعالیتها و تولیدات فرهنگی
شرکتهای دولتی، بانکها و مؤسسات انتفاعی نیز مکلف شدند حداقل یک درصد از اعتبار هزینههای خود را برای همافزایی و ارتقای فعالیتها و تولیدات فرهنگی اختصاص دهند.
موضوع بهکارگیری معلمان حقالتدریس به کمیسیون تلفیق بودجه ارجاع شد
در جلسه علنی دیروز، با تصمیم نایبرئیسمجلس، موضوع مربوط به بهکارگیری نیروهای حقالتدریس و مربیان پیشدبستانی جهت رفع ایرادات، به کمیسیون تلفیق بودجه ارجاع شد.
صندوقهای رفاه دانشجویی مکلف به احداث و تکمیل خوابگاههای متأهلی شدند
به گزارش مهر، در جریان بررسی لایحه بودجه سال آینده، صندوقهای رفاه دانشجویان مکلف شدند نسبت به احداث و تکمیل خوابگاههای متأهلین اقدام کنند.
سازوکار مجلس برای پرداخت وام شهریه به دانشجویان
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی دیروز، سازوکار افزایش منابع صندوقهای رفاه دانشجویی و پرداخت وام شهریه به دانشجویان را تعیین کردند.
مصوبه مجلس برای تقویت مالی بخش کشاورزی و اعطای تسهیلات به کشاورزان
وزارت اقتصاد نیز مکلف شد اموال غیرمنقول مازاد وزارت جهاد کشاورزی را به بانک کشاورزی اختصاص دهد تا به کشاورزان تسهیلات پرداخت شود.
شرایط واردات خودرو توسط جانبازان مشخص شد
جانبازان پنجاه درصد و بالاتر که در سنوات گذشته از تسهیلات موضوع ماده ۴۵ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران استفاده نکردهاند، مجوز واردات یک دستگاه خودرو میگیرند.
حقوق دولتی معادن در استانها هزینه میشود
دولت مکلف شد ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن را در حساب خاصی نزد خزانهداری کل کشور منظور و سهم هر استان و شهرستان دارای معادن را پرداخت کند.
20 درصد اعتبارات برخی از وزارتخانهها به صورت الکترونیکی تخصیص مییابد
سازمان برنامه و بودجه مکلف شد حداقل ۲۰ درصد اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای سال آتی برخی از وزارتخانهها را به صورت اعتبار الکترونیکی تخصیص دهد.
اطلاعات تمام صندوقهای بازنشستگی در سامانه جامع بودجه ثبت میشود
با مصوبه مجلس، تمامی صندوقهای بازنشستگی مکلفند اطلاعات صندوق و شرکتهای تابعه و وابسته کنترلی خود را به صورت سه ماه یک بار در سامانه جامع بودجه ثبت کنند.
دو همت برای کاهش هدررفت آب شهری و روستایی اختصاص یافت
طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، دو هزار میلیارد تومان برای کاهش هدر رفت آب شهری و روستایی اختصاص یافت.
هزینه آب کشاورزی چاههای مجاز دارای کنتور مشخص شد
طبق مصوبه مجلس، هزینه چاههای مجاز دارای کنتور به ازای هر مترمکعب برداشت آب از آبخوانها، معادل ۳۰ تومان خواهد بود.
جابهجایی اعتبارات دستگاههای اجرائی مجاز شد
نمایندگان مجلس در مصوبهای، جابهجایی اعتبار هر یک از دستگاههای اجرائی از اعتبارات هزینهای به اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای را مجاز دانستند.
تعیین نحوه هزینهکرد بودجه پژوهشی بانکها و شرکتهای دولتی
طبق مصوبه مجلس، بانکها و شرکتهای دولتی موظف هستند حداقل ۶۰ درصد از هزینه امور پژوهشی خود را به حساب صندوق شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری واریز کنند.
مجوز مجلس به شرکتهای دولتی برای انتشار اوراق مالی اسلامی
نمایندگان مجلس به شرکتهای دولتی اجازه دادند تا سقف ۱۵ درصد سرمایهگذاری مصوب در بودجه سنواتی، اوراق مالی اسلامی ریالی با تضمین و بازپرداخت اصل و سود منتشر کنند.
حجتالاسلام رسایی: نمایندگان نیاز دارند اطلاعات دقیقی از مسائل منطقه داشته باشند
خبر دیگر اینکه، حجتالاسلام حمید رسایی، نماینده مردم تهران در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال 1404 کل کشور طی تذکری اظهار داشت: مجلس نیاز دارد با توجه به اتفاقات و تحولات منطقه اطلاعات به روز و دقیقی از صحنه در اختیار داشته باشد. با توجه به اینکه در ایام بودجه امکان برگزاری جلسات دیگری وجود ندارد و کمیسیونها نیز تعطیل هستند انتظار داریم جلساتی از ساعت 6 الی 8 صبح و پیش از برگزاری جلسات علنی، مسئولان نظامی برای توضیح اتفاقات و مسئولان امور وزارت خارجه برای توجیه مسائل در مجلس حاضر شوند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیسمجلس ادامه داد: مردم از نمایندگان سؤال میپرسند و بخش کثیری از نمایندگان از تحولات منطقه اطلاع دقیقی ندارند. شما در جلسات مهمی شرکت میکنید لذا اطلاعرسانی شما نیز اهمیت دارد چرا که شما در جریان موضوعات هستید اما اکثریت نمایندگان در جریان جزئیات نیستند با وجود اینکه تحولات اخیر بسیار مهم است.
وی اضافه کرد: خواهشمندیم بودجه، روال بررسی خود را ادامه دهد اما 6 الی 8 صبح برای بررسی مسائل مهم منطقهای جلسه برگزار کنید.
نماینده چادگان: تخصیص بنزین به نفر، مسیر اصلی تحقق عدالت در یارانه و حل ناترازی بنزین است
حجتالاسلام اسماعیل سیاوشی، نماینده چادگان، فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی و دبیر دوم کمیسیون فرهنگی مجلس، در گفت وگو با مهر درخصوص طرح تخصیص بنزین به نفر و تأثیرات آن بر کاهش ناترازی بنزین و ایجاد عدالت اجتماعی اظهار کرد: در حال حاضر، سیستم فعلی تخصیص بنزین یارانهای عدالتمحور نیست. کسانی که خودروهای بیشتری دارند، سهم بیشتری از یارانه سوخت دریافت میکنند، در حالی که بخش قابلتوجهی از جامعه که خودرو ندارند، هیچ بهرهای از این یارانه نمیبرند. این عدم توازن باعث شده است که توزیع یارانههای سوخت به جای کاهش شکاف طبقاتی، آن را تشدید کند.
وی ادامه داد: بر اساس طرح تخصیص بنزین به نفر، هر فرد به صورت مساوی از سهمیه بنزین یارانهای بهرهمند خواهد شد. سهمیه افراد به حساب آنان واریز میشود و آنها میتوانند بر اساس نیاز و تصمیم خود از آن استفاده کنند. این تغییر نه تنها به عدالت در توزیع یارانهها کمک میکند، بلکه مصرفکنندگان را تشویق میکند که به شیوهای بهینه و مسئولانهتر از منابع انرژی استفاده کنند.
حجتالاسلام سیاوشی با اشاره به چالشهای ناترازی در تولید و مصرف بنزین گفت: کشور در سالهای اخیر با افزایش ناترازی میان تولید و مصرف بنزین مواجه بوده است. از یکسو، مصرف بیرویه و غیرضروری منابع را هدر میدهد و از سوی دیگر، تأمین نیازهای داخلی را دشوار میکند. این طرح میتواند در کاهش این شکاف مؤثر باشد و مصرف غیرضروری را کنترل کند. با بهینهسازی مصرف، از هدررفت منابع جلوگیری شده و بهرهوری در استفاده از سوخت افزایش خواهد یافت.
نماینده چادگان، فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی همچنین به تأثیرات اقتصادی این طرح اشاره کرد و گفت: طرح تخصیص بنزین به نفر میتواند پیامدهای مثبت اقتصادی قابلتوجهی داشته باشد. اولاً، باعث کاهش هزینههای مربوط به واردات بنزین و مصرف بیرویه منابع ارزی خواهد شد. ثانیاً، از آنجا که افراد میتوانند سهمیه خود را بر اساس نیاز به دیگران بفروشند، یک بازار شفاف برای مبادله این سهمیه ایجاد میشود که میتواند به افزایش درآمد خانوارهای کمدرآمد کمک کند.
وی با تأکید بر ضرورت برنامهریزی دقیق برای اجرای این طرح اظهار داشت: اجرای موفق این طرح نیازمند همکاری نزدیک میان دولت و مجلس، برنامهریزی دقیق و تدوین زیرساختهای لازم است. باید اطمینان حاصل شود که زیرساختهای بانکی و سامانههای توزیع به گونهای طراحی شدهاند که شفافیت و دسترسی آسان را برای همه افراد جامعه تضمین کنند. همچنین، نیاز است که تمامی ذینفعان از جمله مصرفکنندگان، کارشناسان و تولیدکنندگان در تدوین جزئیات این طرح مشارکت داشته باشند.
حجتالاسلام سیاوشی در ادامه به جنبههای اجتماعی این تغییر پرداخت و گفت: این طرح میتواند به کاهش شکاف طبقاتی کمک کند. در نظام فعلی، یارانه سوخت به نفع اقشار پردرآمد تمام میشود. اما با تخصیص بنزین به نفر، این روند تغییر خواهد کرد و افراد کمدرآمد نیز سهمی برابر از یارانهها خواهند داشت. این تغییر رویکرد میتواند رضایت عمومی را افزایش دهد و عدالت اجتماعی را تقویت کند.
وی با اشاره به اهمیت مصرف بهینه سوخت در مدیریت منابع کشور افزود: ما باید به سمت مصرف مسئولانه و بهینه سوخت حرکت کنیم. این طرح میتواند گامی بلند در این مسیر باشد. امیدوارم دولت با جدیت و دقت این طرح را اجرا کند و با رفع موانع، عدالت و بهرهوری را در این حوزه به ارمغان بیاورد.
دبیر دوم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با اجرای صحیح این طرح، میتوان انتظار داشت که علاوهبر افزایش عدالت اجتماعی، فشار بر منابع ارزی کشور کاهش یابد و بهرهوری در استفاده از سوخت افزایش یابد. این یک فرصت استثنایی برای کشور است که نیازمند مدیریت هوشمندانه و همکاری همهجانبه است.
تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۹/۱۹، ۰۶:۳۷:۳۸ بازدیدها: 53