به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 209
بازدید دیروز: 18,753
بازدید هفته: 209
بازدید ماه: 209
بازدید کل: 23,662,040
افراد آنلاین: 6
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۰۱ اردیبهشت ۱٤۰۳
Saturday , 20 April 2024
السبت ، ۱۱ شوّال ۱٤٤۵
اردیبهشت 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
313029
آخرین اخبار
196 - انصارالله: پیشروی‌های مقاومت دشمن را به التماس انداخته است/نجباء، تمام توافقات با دولت بغداد در مورد ۱۳۹۹/۱۲/۱۱

انصارالله: پیشروی‌های مقاومت دشمن را به التماس انداخته است 

  ۱۳۹۹/۱۲/۱۱

انصارالله چگونه زمامداران عرب را کیش و مات کرد؟


مقام بلند پایه نظامی یمن می‌گوید، با نزدیک شدن زمان پیروزی نهایی انقلابیون در شهر مارب، دشمن به التماس افتاده و به اشکال گوناگون از ما می‌خواهند، عملیات را متوقف کنیم.
کارشناسان نظامی می‌گویند انقلابیون یمن در صورتی که بتوانند شهر «مارب» در شرق صنعا را آزاد کنند می‌توانند تغییرات اساسی در معادلات نبرد به وجود آورند چرا که این شهر قلب اقتصادی یمن بوده و بسیار راهبردی است.
حالا با رسیدن انقلابیون به 7 کیلومتری این شهر تلاش‌های ائتلاف سعودی به اشکال مختلف برای توقف عملیات به اوج خود رسیده است.
 از کمک گرفتن از داعش و القاعده تا حمایت‌های نظامی و اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی و تلاش برای تطمیع مبارزان یمنی، هیچ یک تاکنون نتوانسته مانع از این پیشروی‌ها شود.
حالا خبر رسیده که، «علی الموشکی» معاون رئیس‌ستاد مشترک نیروهای مسلح یمن اعلام کرده این نیروها در آستانه تحقق پیروزی بزرگ هستند و ائتلاف سعودی برای توقف عملیات، عجز و لابه می‌کند.
 72 نفر از اعضای پارلمان وابسته به دولت مستعفی از «عبد ربه منصور‌هادی» رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن نیز خواسته‌اند که همه جبهه‌های نبرد با ارتش یمن و انصار‌الله را فعال کنند.
خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داده، هدف از درخواست نمایندگان دولت مستعفی، کاهش فشار به نیروهای متجاوز سعودی-اماراتی و عناصر وابسته به دولت مستعفی در استان مأرب و «الجوف» در شمال این کشور است.
این نمایندگان همچنین گفته‌اند اگر کنترل این دو استان به دست انصار‌الله بیافتد، شکستی برای دولت مستعفی قلمداد خواهد شد. این افراد بدون اشاره به جنایات ائتلاف سعودی و عناصر دولت مستعفی در مأرب و به خدمت گرفتن داعش و القاعده علیه انقلابیون یمن مدعی شدند، ساکنان مأرب، در معرض «حملات تروریستی» قرار دارند! و نیروهای انصارالله تمامی نیروهای خود را در اطراف مأرب، جمع کرده است.
از سوی دیگر، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در حال پیشروی در اطراف شهر راهبردی و نفت‌خیز «مأرب» هستند و این مسئله، موجب اعتراض و ترس ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی و کشورهای غربی حامی این ائتلاف شده است. روزنامه فرانسوی «لوفیگارو» دیروز به این مسئله پرداخت و از نبرد در مأرب تحت عنوان «نبرد کلیدی» یاد کرد: «نیروهای جنبش انصار‌الله در تلاش هستند آخرین مقر تحت اشغال نیروهای دولت مستعفی یمن در شمال این کشور را به کنترل خود درآورند».
این روزنامه سپس با اشاره به حمایت نظامی آمریکا، فرانسه و انگلیس از این ائتلاف که تحت رهبری عربستان و امارات قرار دارد»، تأکید کرد، «از سه هفته پیش، همه نگاه‌ها به مأرب دوخته شده است؛ شهری که ساکنان آن به 2 میلیون نفر می‌رسند... مأرب در 120 کیلومتری شرق پایتخت یمن قرار دارد و سرشار از منابع نفتی است. آزادی مأرب، شکست سهمگینی برای عربستان و حامیان بین‌المللی این کشور در جنگ یمن است. جنگی که از سال 2014 آغاز شده و نیروهای یمنی موفق شده‌اند نیمی از مساحت این کشور را آزاد کنند».
این روزنامه بدون هیچ اشاره‌ای به تجاوزات ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب و سراسر یمن، هشدار داد که تداوم جنگ در این شهر باعث «کوچ جمعی بی‌سابقه‌ای از زمان جنگ یمن» خواهد شد. گفتنی است در حالی فریاد ریاض و حامیان غربی آن به خاطر آزادی مأرب درآمده است که قبایل یمنی حاضر در این شهر نیز با دولت صنعا توافق و رسما از آغاز نبرد با ائتلاف سعودی خبر دادند.
حمله به عربستان
روز یکشنبه نیز «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفت وگو با شبکه خبری المیادین با اشاره به حمله اخیر به اهدافی در عربستان گفت که موشک‌های یمن با دقت به اهداف خود در عمق سعودی اصابت کرده و ریاض فهمیده است که نتوانسته توان موشکی یمن را مورد هدف قرار دهد.
البخیتی گفت، عملیات در عمق عربستان با عملیات گذشته تفاوت داشت و اهداف مهمی را مورد اصابت قرار‌داد. وی افزود، ما خواهان دور شدن غیرنظامیان از مواضع نظامی عربستان هستیم.
بدترین قحطی
یمن از بدو تجاوز ائتلاف سعودی، از سوی این ائتلاف در محاصره کامل قرار دارد و صدها هزار نفر از مردم به دلیل همین امر، از گرسنگی یا بیماری جان داده‌اند. مارک لوکاک معاون دبیرکل سازمان ملل متحده در امور بشردوستانه دیروز تأکید کرد که به کمک حدود چهار میلیارد دلاری نیاز است تا از «وقوع بدترین قحطی در جهان طی چند دهه اخیر در یمن» جلوگیری شود.
بنابر گزارش خبرگزاری تاس، لوکاک اخیراً در جمع خبرنگاران درخصوص اوضاع اسفناک یمن تأکید کرده بود: «اوضاع انسانی در یمن رو به افول است. بدتر از این نمی‌شود، این کشور اساساً در وضعیت فروپاشی است». این مقام ارشد سازمان ملل در ادامه با ابراز نگرانی شدید از کاهش کمک‌های مالی سازمان‌های بین‌المللی به یمن به واسطه کمبود کمک‌های جمع‌آوری شده در سال ۲۰۲۰ گفت: «بدون این بودجه، تعداد افراد بیشتری (در یمن) جان خود را از دست خواهند دارد و این مسئله همچنین برای چشم‌انداز صلح در این کشور فاجعه‌بار است».
همچنین وزارت بهداشت در دولت نجات ملی یمن اعلام کرد که به دلیل کمبود سوخت، خدمات پزشکی در بخشی از بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی این کشور متوقف شده است.
«مطهر المرونی» رئیس‌دفتر وزیر بهداشت یمن گفت: «ادامه توقیف کشتی‌های حامل نفت و فرآورده‌های نفتی از سوی ائتلاف عربی پیامدهای فاجعه باری برای بخش بهداشت و سلامت یمن داشته است و در شرایط شیوع همه‌گیری کرونا این وضعیت جان صدها هزار کودک، زن و بیمار را تهدید و با خطر مرگ حتمی مواجه
کرده است».
او تاکید کرد: «بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت در مناطق تحت کنترل دولت نجات ملی یمن برای ارائه خدمات درمانی و پزشکی عمدتا به سوخت متکی هستند».

 

پس از حمله آمریکا به حشدالشعبی و انفعال بغداد
 
نجباء، تمام توافقات با دولت بغداد
 
در مورد حمله به نیروهای آمریکایی را کنارگذاشت
 
واکنش النجباء به اظهارات وزیر خارجه عراق علیه مقاومت - مشرق نیوز

سخنگوی جنبش «نجبا» وابسته به حشدالشعبی، رسما اعلام کرد که تمامی توافقات مقاومت عراق با دولت بغداد در‌باره حمله به منافع آمریکا،
لغو شد.
«نصر الشمری» در‌باره حمله هوایی آمریکا علیه مواضع نیروهای مقاومت عراق در مرز سوریه، گفت: «تمامی توافقات پیشین ملغی شده است و از این پس، مقاومت حق دارد که اهداف خود را
تعیین کند.»
به گزارش فارس، مهندس الشَمَّری افزود: «مقاومت علیرغم اینکه سفارت آمریکا در بغداد را لانه جاسوسی می‌داند، پذیرفت که آن را هدف قرار ندهد.»
وی با انتقاد از دولت عراق، که تاکنون هیچ توضیحی درباره حمله اخیر ارائه نکرده است، هشدار داد: «در صورت خودداری دولت از معرفی عناصر مزدور، مقاومت اسلامی خود را مکلف می‌داند با افرادی که اطلاعات حشد‌الشعبی را به آمریکا منتقل کردند، برخورد کند».
«جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، شامگاه جمعه گذشته‌، ابتدا مدعی شد که در حمله هوایی بامداد جمعه به مرز عراق و سوریه، میان پنتاگون و نیروهای امنیتی عراق‌، هماهنگی صورت گرفته است. او سپس، سخن خود را پس گرفت.
با این حال، گروه‌ها و شخصیت‌های عراقی واکنش شدیدی به این موضوع نشان دادند و «هادی عامری» رئیس‌ائتلاف «فتح» طی نامه‌ای به «مصطفی کاظمی» نخست‌وزیر عراق، گفت که اگر ادعای پنتاگون مبنی بر هماهنگی میان آمریکا و نهادهای امنیتی عراق برای انجام این حمله درست باشد، می‌تواند رخداد خطرناکی باشد و موجب از بین رفتن وحدت و انسجام میان نیروهای نظامی عراقی شود.
جنبش نجباء نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «مقاومت به این جنایت، پاسخی سخت و متناسب خواهد داد و مرتکبان، بهای سنگینی را خواهند پرداخت.
همچنین، در موعد تسویه‌حساب، از همراهان و تسهیل‌گران این جنایت نیز چشم‌پوشی
نخواهد شد.»
حمله در عراق صورت گرفت نه سوریه
سازمان حشد‌الشعبی اعلام کرد که آمریکا مواضع حشد‌الشعبی را در نوار مرزی و داخل خاک عراق و نه خاک سوریه، هدف قرار‌داد».
به گزارش خبرگزاری فارس، در بیانیه حشد آمده است: «چند روز پیش نیروهای ما مورد تجاوز جنایتکارانه نظامیان آمریکایی قرار گرفتند، که به شهادت یکی از رزمندگان مان منجر شد».
حشد‌الشعبی افزود: «با توجه به جدی بودن این قضیه و بازتاب آن بر حاکمیت، امنیت و ثبات کشور عزیزمان عراق، سازمان حشد‌الشعبی برای مدتی منتظر ماند تا روایت کامل در مورد این حمله به اتمام برسد و تایید شود که رزمندگان ما بر خلاف روایت نظامیان متجاوز آمریکایی، در عمق خاک سوریه نبودند و رزمندگان ما در نوار مرزی بین دو کشور برای حفاظت از خاک عراق دربرابر تروریسم، حضور داشتند».
این سازمان تاکید کرد: «پس از اینکه در این خصوص مطمئن شدیم، رسما اعلام می‌کنیم که نیروهای ما در خط دفاعی عراق حضور داشتند و این تجاوز، پیش‌بینی‌کننده اتفاقاتی خطرناک در آینده است که باید از وقوع آن جلوگیری شود».
هواپیماهای آمریکایی بامداد جمعه منطقه بین «البوکمال» سوریه و «القائم» عراق در مرز میان دو کشور را هدف قرار‌داد.
طعنه یک نماینده به دولت
 «ریاض المسعودی» نماینده پارلمان و عضو ائتلاف «سائرون»، به نحوه برخورد دولت با جنایت اخیر آمریکا و بمباران مقر حشد‌الشعبی در مرز عراق انتقاد کرد و گفت که دولت حتی بیانیه‌ای در محکومیت این اقدام صادر نکرد.وی تصریح کرد: دولت عراق درباره بمباران آمریکا علیه نیروهای حشد‌الشعبی در داخل خاک عراق، بیانیه‌ای صادر نکرد، گویی که این حادثه در نیجریه روی داده است. این در حالی است که حشد‌الشعبی از سال ۲۰۱۷، دارای یک ساختار قانونی گسترده است.
این نماینده پارلمان عراق گفت: واشنگتن از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، مرزها و حاکمیت کشورها را به رسمیت نمی‌شناسد و حاکمیت عراق و سوریه برای آمریکا، معنایی ندارد. داعش نیز با حمایت آشکار آمریکا به عراق حمله کرد.
«علی التمیمی» کارشناس حقوقی عراق نیز گفت که آمریکا بدون موافقت دولت عراق، هیچ حمله‌ای در داخل خاک عراق نمی‌تواند انجام دهد و اگر چنین باشد عراق می‌تواند شکوائیه‌ای علیه آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کند.