3318 - دکتر ابراهیم کارخانهای : ۱۰ پیشنهاد عملیاتی برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
دکتر ابراهیم کارخانهای
۱- تشکیل ستاد ملی جنگ نرم، متشکل از ۱۹ تن از نمایندگان قوی، تامالاختیار و کارآمد وزارتخانههای ارتباطات و فناوری اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، اطلاعات، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، علوم تحقیقات و فناوری و شورایعالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی، سازمان پدافند غیرعامل، مدیریت حوزههای علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اطلاعات سپاه، بسیج مستضعفین، سازمان اطلاعات فراجا، پلیس فتا، دادستانی کل کشور، سازمان صدا و سیما و سازمان برنامه و بودجه؛ به منظور هدفمندی، هماهنگی و برنامهریزی دفاعی و تهاجمی در کلیه سطوح جنگ نرم ترکیبی دشمن.
تبصره۱- جلسات هر سه ماه یک بار با حضور رئیسجمهور و پایان هر ماه به منظور ارائه گزارش عملکرد دستگاهها با حضور معاون اول (به عنوان رئیسجلسه) و نیز عالیترین مقامات دستگاههای مذکور تشکیل و درخصوص توانمندسازی، اصلاح و ارتقای عملکرد ستاد تصمیمگیری میشود.
تبصره۲- محل استقرار دبیرخانه ستاد، سازمان پدافند غیرعامل و رئیس سازمان، به عنوان دبیر ستاد میباشد.
تبصره۳- شرح کلی وظایف ستاد و نیز تکالیف هریک از دستگاهها، پس از بحث و بررسی و تدوین آن، در جلسهای با حضور معاون اول رئیسجمهور و عالیترین مقامات دستگاههای مذکور به تایید و تصویب میرسد.
تبصره۴- با توجه به جنگ مستمر و بیامان دشمن و لزوم روزآمدی تصمیمات ستاد در جهت مقابله و انجام اقدامات پیشدستانه و تهاجمی در میدان جنگ نرم؛ حضور مقتدر و مستمر اعضا ضروری است.
تبصره ۵- کلیه دستگاهها علاوهبر وظایف ذاتی موظف به برنامهریزی و اجرای مصوباتی میباشند که از سوی ستاد به صورت برنامهمحور به آنها تکلیف میگردد.
۲- تشکیل قرارگاه مرکزی عملیاتی جنگ نرم متشکل از فرماندهان تیمهای عملیاتی در حوزههای سیاسی، اجتماعی، هنری، فرهنگی، ورزشی و اقتصادی... در ذیل ستاد ملی جنگ نرم، با هدف هماهنگی در تصمیمگیری، انسجامبخشی در برنامهریزی و همافزایی در اجرا.
۳- تشکیل تیمهای قوی عملیاتی زیر نظر قرارگاه مرکزی در حوزههای مختلف با هدف تولید محتوا، متشکل از افسران جوان کارآمد جنگ نرم، به منظور انجام وظایفی که از سوی ستاد ملی جنگ نرم و قرارگاه مرکزی بر پایه اقدامات پیشدستانه، هدفمند، متقابل و برنامهمحور در فضای مجازی و رسانهای کشور، برنامهریزی، مدیریت، نظارت و اجرا میشود.
۴- تشکیل متناظر ستاد ملی جنگ نرم در کلیه سطوح استانی و شهرستانی، با محوریت ستاد ملی و قرارگاه مرکزی بر پایه سازماندهی محلات، مساجد، پایگاههای مقاومت، کانونهای فرهنگی، اقشار بسیج، هیئتهای مذهبی و... در قالب بصیرتافزایی و اقدام و عمل متقابل منطقهای و کشوری علیه جنگ نرم دشمن.
۵- بهروزرسانی و تحول در ساختار و تکالیف شورایعالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی و لزوم نوآوری و خلاقیت در مواجهه با مسائل و اقتضائات کنونی کشور
۶- تشکیل «شورای هماهنگی و برنامهریزی فرهنگی کشور» به منظور جلوگیری از انجام کارهای موازی و جزیرهای- با هدف تشکیل جبهه واحد فرهنگی- در برابر تهاجم و شبیخون بیامان فرهنگی دشمن، با محوریت تدوین سازوکار عملیاتی لازم، متشکل از کلیه دستگاههای مسئول و پاسخگو درعرصه فعالیتهای فرهنگی کشور.
۷- تحول اساسی در هدفگذاری و برنامهریزی در صدا و سیما، با هدف بصیرتافزایی اجتماعی، ارزشآفرینی در برنامهها، تجدیدنظر و تحول در تولید و پخش برنامههای خنثی، بیمحتوا و مباشر فرهنگ غربی.
۸- تشکیل «کمیته «صیانت از شأن و منزلت» فعالین حوزههای فرهنگی، هنری و ورزشی... متشکل از پیشکسوتان و ارزشمداران هر رشته در جهت حراست از جایگاه و کرامت اعضا در جنگ هدفمند و برنامه محور دشمن.
۹- تشکیل «قرارگاه مرکزی هماهنگی رسانهای کشور» در جهت اتخاد برنامههای هماهنگ و پیشدستانه در حوزههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی... در جنگ رسانهای دشمن.
۱۰- اختصاص یک شبکه رادیویی و تلویزیونی به جنگ نرم همهجانبه و ترکیبی دشمن و پخش منتخب روزانه آنها از سایر شبکهها با هدف بصیرتافزایی، تنویر افکار عمومی در سطوح ملی و بینالمللی، دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی بررسی و خنثیسازی دروغپردازیها و توطئههای هدایت شده از سوی غول رسانهای دشمن؛ به منظور مقابله با جنگ تمامعیار ادراکی و روانی دشمن که میدان جنگ را به فضای مجازی و فرماندهی آن را به شبکههای دروغپرداز BBC، ایران اینترنشنال، من و تو... سپردهاند.