به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,676
بازدید دیروز: 26,943
بازدید هفته: 90,661
بازدید ماه: 229,833
بازدید کل: 25,216,710
افراد آنلاین: 80
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۶ دی ۱٤۰۳
Wednesday , 15 January 2025
الأربعاء ، ۱۵ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
3425 - اخبار ویژه ۱۴۰۱/۱۲/۰۸

اخبار ویژه   

۱۴۰۱/۱۲/۰۸

میراث بد روحانی برای دولت بعد/ کارنامه مردودی همتی برنامه‌اش را زیر سوال  می‌برد/ توضیح عنابستانی درباره پرونده خود - مشرق نیوز
 
طفره متهم فروش اطلاعات به بیگانگان درباره ماجرای پوست موز
طفره متهم فروش اطلاعات به بیگانگان درباره ماجرای پوست موز - مشرق نیوز
نویسنده روزنامه اعتماد همچنان از پاسخگویی در این باره که چرا سال گذشته درباره ماجرای ارز 4200 تومانی نوشت «دو پوست موز زیرپای دولت (رئیسی) است»، طفره می‌رود.
روزنامه اعتماد اخیراً به قلم عباس عبدی (متهم پرونده جعل نظرسنجی و فروش اطلاعات به بیگانگان در دو دهه قبل) به دولت طعنه زده و نوشته بود که حل مسائل در سطح این دولت نیست.
نوشته روزنامه اعتماد، با نقد یکی از نویسندگان کیهان در فضای مجازی مواجه شد: فقط وقاحت نیست. غربگرایان مأموریت دارند بر مبنای نتایج مدیریت خود، به دولت مستقر حمله کنند. عبدی که می‌گوید «حل مسائل در سطح این دولت نیست»، پارسال طعنه زده بود: دولت، چه واگذاری ارز ۴۲۰۰ تومانی را ادامه دهد و چه حذف کند، دو پوست موز زیر پایش هست(!) او و مرعشی، دستپخت روحانی را «استخوان در گلوی دولت (جدید)» خواندند و حال آن‌که همین طیف قبلا، تصویری سوپرمنی از تیم روحانی می‌ساخت. 
خبرآنلاین بود که تحقیر مردم در صف سبد کالا در سال ۹۲ را کار عمدی روحانی خواند! هنگامی هم که او می‌رفت، صف‌های مرغ و واکسن برقرار بود. این مین‌گذاری، یک مهندسی کامل است؛ به تعبیر مدیر معدوم آمدنیوز: «مجموعه ما در انتخابات ۹۶ تحلیل امنیتی داشت. این‌جور نبود که بگوییم اصلاح‌طلبیم یا عاشق روحانی. به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت ‌سر روحانی. کشور باید به نقطه جوش می‌رسید».
دولت رئیسی وعده کرده و مسئولیت دارد به اقتصاد سامان دهد. مطالبه و نقد هم واجب است. اما میراث تورمی ۶۰درصدی، نقدینگی ده برابری، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی، و بلبشوی بی‌ثبات‌ساز رسانه‌ای را هم فراموش نکنیم.
عبدی که خود را در موضع اتهام می‌بیند، ضمن انتشار نصف و نیمه مطلب فوق در اعتماد نوشت: «- اول این‌که انتخاب ارز 4200 تومانی مربوط به سال 1397 و سه سال پیش از انتخابات 1400 بود و ربطی به این انتخابات نداشت و آن دولت سال 98 هم خواست آن را حذف کند که با شکستی که نواصولگرایان محترم در تشدید بحران آبان 98 بر آن طرح تحمیل کردند دور حذف آن ارز را خط کشیدند. دوم این‌که بارها نوشته ام آن سیاست، بیش از اینکه انتخاب دولت روحانی باشد، از روی ناچاری بود زیرا از مخالفان داخلی‌اش می‌ترسید. ولی ما می‌دانستیم که این سیاست قابل تداوم نیست و هرچه فاصله ارز بازار با ارز 4200تومانی بیشتر شود امکان برداشتن آن کمتر یا پرهزینه‌تر می شود. اثبات این ادعای من، اقدام دولت کنونی است که ارز 4200 تومانی را به 28هزار و 500 تومان تبدیل کرد و اکنون ارز بازار آزاد 28 هزار تومان (تا این ساعت که می‌نویسم) بیشتر از ارز رسمی است. یعنی خیلی بیشتر از تفاوتی که در دولت روحانی بود. اگر آن تفاوت طی چهار سال رخ داد تفاوت اخیر فقط طی 8 ماه رخ داده است. خب! چرا دولت کنونی نرخ ارز را تثبیت کرد؟ آیا روحانی دستور داد؟ آیا می‌خواهند این پوست موز را زیر پای دولت بعد از خود بگذارند؟ آیا ما حمایت می‌کنیم؟ پاسخ همه پرسش‌ها خیر است. 
- مهم‌تر اینکه ارز 4200 تومانی دولت روحانی فقط چند قلم کالا را شامل می‌شد، در حالی که در دولت جدید همه کالاها را شامل می‌شود. چرا صدای شما درنمی آید؟ وی در ادامه حملات خود نوشته: «میراث تورمی...». ظاهرا نویسنده محترم کیهان متوجه ماجرا یا نوشته‌ها نیستند. حداقل بنده می‌دانستم که با این دولت نه تورم قابل کنترل و حل است و نه اشتغال وعده داده شده محقق می‌شود و نه یک میلیون واحد مسکونی در سال ساخته می‌شود. مشکل این است که چرا این وعده‌ها را دادید و الان دارید جر می‌زنید؟ تورم در دولت روحانی نه 60 درصد که در سال های 1397 تا 1400 به ترتیب عبارت بود از: 31، 41، 36 و 40 درصد به عبارت دیگر نرخ تورم در سالی که دولت جدید آمد از سال قبل از آن هم بیشتر شد و امسال به حدود 50 درصد خواهد رسید. مشکل اصلی بی‌اطلاعی کسانی بود که موجب دادن این وعده‌ها شد، آن مشکل هم اکنون نیز وجود دارد و عوارض جدی ایجاد می‌کند، و الا هر کسی که اندکی از امور آگاهی داشت، می‌دانست وضعیت ایران بدون برجام همین است که می‌بینید.
- ... مگر قرار است به من پست و مقامی دهند؟ اگر از کسی حمایت می‌شود به‌دلیل حب او و بغض از دیگری نیست، به این علت است که فکر می‌کنم حضور او بیشتر به سود مردم است، و الا من چه رفاقتی با روحانی داشتم؟ او هم از مجموعه حکومت و حتی جامعه روحانیت مبارز تهران بود. حتی زمانی هم که کار آقای خاتمی را قابل نقد دانستم سکوت نکردم. اگر می‌گویم که این دولت در سطح حل مسائل ایران نیست، نه به دلیل کینه یا پیشداوری، بلکه به دلیل واقعیت موجود است. آنها در هر سه شعار اصلی خود ناموفق بوده اند، حتی مسیر معکوس هم طی شده است.» 
نویسنده روزنامه اعتماد تلاش بسیاری کرده تا با شاخه به شاخه کردن و پراکندن موضوع، از موضع اتهام فرار کند. او سال گذشته لو داده که ارز 4200 تومانی چه حذف می‌شد و چه ادامه می‌یافت، به مثابه پوست موز، زیرپای دولت رئیسی بود و سؤال کانونی این است که چه کسانی این پوست موز را تعبیه کردند تا در هر صورت،‌دولت (بخوانید کشور) زمین بخورد؟! و چرا عبدی بر واژه پوست موز تأکید داشته است؛ مأموریت داشته یا یک مهندسی شیطنت‌آمیز را لو داده است؟ عنایت دارید که قیمت‌گذاری کذایی (با آن حکایت خواندنی در دولت روحانی) یک سوی ماجراست و سویه مهم‌تر آن، 18 میلیارد دلار ذخایر ارزی کمیابی است که ظرف چند ماه در دولت سابق حراج شد و ذخایر ارزی را به حداقل رساند. تا جایی که برخلاف ادعای عبدی، دولت روحانی در یکی دو سال پایانی مجبور شد بی‌سر و صدا، تعداد کالاهای مشمول دریافت ارز دولتی را از 25 قلم به 4-5 قلم کاهش دهد و بدتر این که، دولت روحانی وقتی در مرداد ماه به سرآمد، تمام بودجه ارزی سال 1400 را هم خرج کرده بود و به همین دلیل آقای عبدی با علم و اطلاع از مضیقه درست شده برای دولت نوپای رئیسی، با وقاحت نوشت «دو پوست موز زیرپای دولت است؛ ادامه یا حذف ارز 4200 تومانی». او در واقع زمانی که باید می‌نوشت «این دولت از عهده حل مسائل برنمی‌آید»، همان زمانی بود که در راستای مأموریت غربگرایان، در حد کارگزاری ستاد انتخاباتی و سیاسی و رسانه‌ای روحانی عمل می‌کرد و تازه پس از رفتن روحانی یادش افتاد که ارز 4200 تومانی پوست موز است یا استخوان در گلوی دولت است! (ادعای مشترک عبدی در اعتماد و مرعشی در روزنامه سازندگی).
نویسنده روزنامه اعتماد برای پرت کردن ذهن مخاطبان از اتهامی که متوجه اوست، مجبور شده دروغ دیگری را هم در واکنش اخیر بگنجاند و آن این که بحران آبان 98 را هم متوجه دیگران کرده و حال آن که سوء تدبیر عجیب دولت روحانی درباره قیمت بنزین، علت اصلی آن ماجرا بود. همین جا باید گفت که تصمیم دولت روحانی برای 4 سال ثابت نگه داشتن قیمت بنزین و ناگهان 3 برابر کردن آن در سال 98، تصمیمی دوسر خسارت بود و متأسفانه در آن باره هم‌صدایی از نشریات زنجیره‌ای غربگرا و «مهندسان ویرانی» درنیامد.
درباره قیمت ارز باید به یاد نویسندگان فراموشکار و زنجیره‌ای آورد که نرخ دلار در دولت برجام 8 برابر گران شد (800 درصد) افزایش و بدتر این که خالی کردن خزانه ارزی به علاوه تحلیل 480 هزار میلیارد تومان کسری بودجه و نقدینگی و ده برابر شده، به علاوه آشوب‌افکنی پاییز گذشته و بی‌ثبات‌سازی بازار، مجموعاً عملکردهای مذاکره شده از سوی غربگرایان برای به هم ریختگی بازار ارز بود.
نویسنده اعتماد میراث تورمی دولت روحانی را انکار می‌کند و حال آن که نه تورم 60 درصدی قابل انکار است و نه کسری بودجه 480 هزار میلیاردی سال 1400 و بدهی انباشته اوراق به میزان 500 هزار میلیارد تومان که دولت رئیسی باید ظرف 4 سال پرداخت کند. فقط مسکن در آن دولت بیش از 700 درصد گران شد و سرجمع این میراث، مخاطب را به یاد همان اعتراف مدیر معدوم کانال آمدنیوز برانداز که می‌گوید در انتخابات با تحلیل امنیتی سراغ روحانی رفتیم. (همان گونه که برخی اصلاح‌طلبان رفتار کردند).
 
تایمز اسرائیل: موشک‌های پاوه ایران ما را هدف گرفته است!
آخرین خبر | تایمز اسرائیل: موشک‌های پاوه ایران ما را هدف گرفته است!
روزنامه صهیونیستی نوشت: ایران از موشک کروز جدید «پاوه» رونمایی کرد که قادر است تا اسرائیل برسد.
تایمز اسرائیل با اشاره به اظهارات اخیر سردار امیرعلی حاجی‌زاده نوشت: روز ۲۴ فوریه ۲۰۲۳ ایران ویدئویی منتشر کرد از موشک کروز جدید به نام «پاوه»، که بُرد آن ۱۶۵۰ کیلومتر است. فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: موشک کروز ما با بُرد ۱۶۵۹ کیلومتری به تسلیحات موشکی جمهوری اسلامی ایران افزوده شد. به گفته وی، تهران همچنان به دنبال قتل ترامپ، و پمپئو به انتقام ترور قاسم سلیمانی است.
تلویزیون ایران برنامه‌ای پخش کرد که اولین فیلم از موشک کروز جدید «پاوه» است، پرتاب موشک و سپس پرواز آن در ارتفاع پایین بر فراز زمین و سپس اصابت به هدف را نشان می‌دهد. حاجی‌زاده به جز طول بُرد موشک، به جزئیات دیگری درباره آن اشاره نکرد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گذشته گفته است که دارای موشک‌های کروز با بُرد ۱۰۰۰ کیلومتری (۶۲۰ مایل) است. همچنین گفته که موشک‌هایی با بُرد حداکثر ۲۰۰۰ کیلیومتری (۱۲۵۰ مایل) دارد که از طول بُرد لازم برای رسیدن به اسرائيل، دشمن بزرگ خود، و پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در منطقه بسیار بیشتر است. ایران که لیست بلندی از تسلیحات تولید داخلی، مانند پهپاد، دریانوردهای نیروی دریایی، هوانوردها و سامانه‌های الکترونیکی دارد، با ارسال پهپادهای انتحاری خود به روسیه برای استفاده در اوکراین، موجب نگرانی‌های روزافزون، و ترس آنکه سامانه‌های تسلیحاتی بیشتری به مسکو بفرستد شده است. اسرائيل از مدت‌ها پیش از برنامه موشکی تهران هشدار داده بود.
در ۲۰۱۸، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده این کشور را از قرارداد هسته‌ای ایران خارج کرد و مدعی شد قراردادی است بسیار نارسا و به تولیدات موشکی ایران نیز نپرداخته است. او همچنین تحریم‌های کمرشکن علیه ایران را از نو به اجرا درآورد. تهران از آن هنگام شروع به غنی‌‌سازی اورانیوم تا خلوص ۶۰  درصد کرده است. حاجی‌زاده که در تلویزیون دولتی ایران سخن می‌گفت همچنین بار دیگر تمایل ایران به قتل ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین ایالات متحده و مایک پمپئو وزیر خارجه پیشین این کشور به خاطر نقش ایشان در قتل قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس در حمله پهپادی آمریکا در تاریخ ۳ ژانویه۲۰۲۰ در بغداد را تکرار کرد.
 
واکنش عجیب همتی به رسوایی تازه در FATF 
واکنش عجیب همتی به رسوایی تازه در FATF
رئیس کل اسبق بانک مرکزی به جای جبران خوش‌خیالی‌های گذشته درباره FATF، به تحسین و تمجید از خود پرداخت!
عبدالناصر همتی با اشاره به تعلیق عضویت روسیه در FATF‌، در توئیتر نوشت: «روسیه از FATF معلق ۸۰ درصد شبکه بانکی از جمله ۱۰ بانک برتر روسیه تحریم شدند. یادتان هست روایتم از دیدار با رئیس بانک‌ مرکزی روسیه که شرطش برای همکاری با ایران را پیوستن به FATF خواند؟ دو هفته‌ قبل، از ارتباط با بانک‌های روسی خبر داده و گفتند: «دیدید زبان دنیا را بلد نیستید» نه، شما بلدید.»!
=برخی مدیران دولت سابق اصرار داشتند FATF را نهاد حقوقی بی‌طرف در حوزه ادعای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم و جرائم سازمان‌یافته وانمود کنند و حال آنکه 76 درصد این جرائم در آمریکا و اروپا و کانادا انجام می‌شود.
از این بدتر، علت تعلیق عضویت روسیه از سوی اعضای غربی است که حمله به کشور دیگر(اوکراین) اعلام شده است. اما آقای همتی تعمدا نه به این علت اشاره می‌کند و نه این که اگر FATF چارچوب بین‌المللی حقوقی و بی‌طرف داشت، چرا قبل از روسیه، آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی را به علت جنگ‌افروزی و اشغالگری در افغانستان و عراق و سوریه و لبنان و فلسطین مجازات نکرده است.
نکته جالب و تلخ اینکه با وجود تعهد مخفیانه دولت سابق و اجرای 37 بند از 41 بند برنامه اقدام مدنظر FATF‌، نه‌تنها از حجم تحریم‌ها کم نشد بلکه به نقطه‌ای رسیدیم که رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت وقت می‌گفت حتی نمی‌توانیم یک قطره نفت بفروشیم! و این دوره مقارن با ریاست آقای همتی در بانک مرکزی بود.
 
برجام را سیاستگذاری غلط دولت قبل نابود کرد
سیاستگذاری غلط دولت قبل برجام را نابود کرد
«تعامل گسترده با چین، پروژه ایران و غرب را با شکست مواجه کرد. اگر با چین می‌بستیم، آمریکا از برجام خارج نمی‌شد».
دکتر مرتضی عزتی، ‌استاد دانشگاه تربیت مدرس که در گذشته نگاه مثبتی هم به برجام داشته، به روزنامه ایران گفت: اگرچه افزایش نرخ ارز بر شاخص تـورم و قیمت تأثیر می‌گذارد، اما دولت گذشته حـدود ۴ سال تلاش کرد با اجـرای سیاستهای انقباضی قیمتها را کنترل کند. باید در نظر داشـت زمانی که همراه سیاستهای انقباضی رشد اقتصادی وجود نداشته باشد ساختار موجود همانند فنر به حالت قبل بازگشته و موجب تضعیف نرخ ریال می‌شود. در جهش قیمت ارز که شاهد هستیم سیاستهای مذکور دولت قبل و خروج شوک‌وار آمریکا از برجام تأثیرگذار بود.  وی افزود: اگرچه بعد از محاسبه منافع طرفین بــرجام، یک منفعت دوطرفه ایجاد و توافق شکل گرفت اما غربی‌ها بر عهد خود پایبند نماندند.
وی افزود: ایـران نباید برنامه‌های خود را بر این اساس تنظیم کند که اگر برجام بازگشت و توافق صـورت گرفت دیگر باطل نخواهد شـد. باید به نحوی برنامه‌ریزی کنیم که در هر شرایطی تأمین حداکثر منافع ایران مد نظر قرار گیرد. همچنین صـورت گرفتن یا نگرفتن توافق برجام اهمیت چندانی برای ما نداشته باشد.
سیاستگذاری که بخواهد برنامه خود را این گونه تنظیم کند که حتماً شش ماه دیگر با افزایش فروش نفت مواجه هستیم، بنابراین در بودجه به جای اینکه درآمد نفت را براساس شرایط کشور مد نظر قرار دهد چندین برابر بیشتر پیش‌بینی کند، این سیاستگذار به دشمنی که در مقابل ما قرار دارد اعلام می‌کند تشنه این هستیم که بیاییم با تو توافق کنیم. اتخاذ چنین بی‌تدبیری توسط دولت قبل از ابتدا سیاستی غلط بود. با چنین حرکتی به دشمن اعلام می‌کنیم که نیازمند توافق با تو هستیم.  دکتر عزتی می‌گوید: در حال حاضر با وضع موجود اقتصادی کشورمان، می خواهیم منفعتی از همکاری بـا کشورهای برجسته نظیر چین و روسـیـه داشـتـه باشیم. در گام اول باید توافقنامه خود با چین را به خوبی اجرا کنیم. بـا این توافقنامه اگر قرار است در ۲۵ سال حـدود ۵۰۰ میلیارد دلار چین در ایران سرمایه‌گذاری کند، سالانه حدود ۲۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود؛ اگر توافقنامه ایـران و چین عملیاتی شود، زمینه‌ای مناسب به وجود می‌آید که خیلی از کشورهای دیگر هم برای سرمایه‌گذاری، دست همکاری به سوی ایران دراز کنند. زمانی که یک قدرت اقتصادی بزرگ نظیر چین در ایران سرمایه‌گذاری کند، سناریوی ایران‌هراسی به حاشیه رفته و اعتماد سایر کشورهای مطرح اقتصادی جهان برای حضور و سرمایه‌گذاری در ایران دو چندان خواهد شد.

 عقده دیده شدن کار دست مدعیان اصلاحات داد!

روزنامه‌های زنجیره‌ای هم پاسخ ظریف را قانع‌کننده ندانستند - مشرق نیوز

شبکه شرق (سایت روزنامه شرق) روز یکشنبه ۷ اسفندماه جاری در مصاحبه‌ای غیرحرفه‌ای با «محمدتقی فاضل میبدی» فعال سیاسی اصلاح‌طلب به ماجرای «مسمومیت دانش‌آموزان» در قم و بروجرد پرداخت و با ادبیاتی جهت‌دار و شیطنت‌آمیز به نقل از وی نوشت: پشت این ماجرا «یک جریان مذهبی و ضد مدرنیته است.»
بااینکه فاضل میبدی دیروز دوشنبه خبر منتسب به خود در مورد مسمومیت دانش‌آموزان را رد کرد و شرق هم درنهایت نوشت که «اظهارات فاضل میبدی بدون دخل و تصرف در شبکه شرق منتشر شده و صوت گفت‌وگو موجود است» اما طیف رادیکال اصلاحات و همچنین رسانه‌های ضدانقلاب و معاند فارسی‌زبان ازجمله صدای آمریکا، رادیو فردا، اینترنشنال، صدای آمریکا، العربیه و ایندیپندنت با تیترهایی نظیر آنکه «یک گروه مذهبی در قم و اصفهان عامل مسمومیت دختران است»، «فاضل‌میبدی یک جریان مذهبی را در مسمومیت سریالی دانش‌آموزان دختر مقصر دانست» و... به استقبال ادعاهای منتشرشده رفتند.
بااینکه مقامات و متصدیان حوزه قضایی و امنیتی کشور و همچنین مقامات وزارتخانه‌های بهداشت و آموزش‌وپرورش بر «عمدی» بودن مسمومیت‌ها صحه گذاشته و ضمن تأکید بر نامشخص بودن عوامل این توطئه‌ها اعلام کرده‌اند که پیگیر ماجرا هستند اما برخی برای مقاصد سیاسی و هجمه به جامعه مذهبی و اساساً وارونه‌نمایی و بحران‌‌‌سازی در کشور به‌راحتی مدعی می‌شوند که پشت این ماجرا «یک جریان مذهبی و ضد مدرنیته است»
حامیان اراذل اجاره‌ای اغتشاشات اخیر در داخل و خارج که بصیرت ملت ایران، نقشه‌های آنان را نقش بر آب کرده بود، از هیچ فرصتی برای هجمه و خدشه وارد آوردن بر گفتمان دینی و جامعه مذهبی ایران دریغ نمی‌کنند این در حالی است ماه پشت امر نمی‌ماند و حقیقت آشکار خواهد شد.
 گفتنی است روزنامه‌های زنجیره‌ای و به‌ویژه شرق پیش ‌از این و در جریان اغتشاشات اخیر، التهاب‌آفرینی را در دستور کار خود قرار داده و هرروز با تیترهایی جهت‌دار از آشوبگران حمایت می‌کردند.
این حمایت‌ها و همسویی با رسانه‌های ضدانقلاب بعدها برای افکار عمومی شفاف‌تر شد. هرچند در همان مقطع بر اساس بیانیه تبیینی مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه که هفته اول آبان ماه امسال پیرامون حوادث اخیر در کشور منتشر شد، برخی خبرنگاران شاغل در رسانه‌های زنجیره‌ای مانند «ن.ح» خبرنگار روزنامه شرق در دوره‌هایی که با عنوان «جنگ ترکیبی و براندازی نرم» توسط سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) برگزارشده بود، شرکت کرده بودند.
همین شبکه شرق در جریان اغتشاشات اخیر در کشور با انتشار عکس یکی از بیماران اهداکننده اعضا در بیمارستان امام خمینی(ره) که پرسنل بیمارستان او را با گل بدرقه می‌کردند، تیتر زد «وداع پرسنل بیمارستان کسری با پیکر مهسا امینی»!
روزنامه اصلاح‌طلب: ایران تهدید هسته‌ای برای جهان بود! برجام آن را به فرصت تبدیل کرد
روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی نوشت:« فعاليت هسته‌اي ايران در مختصري كه گفته شد اعم از غني‌سازي بوده در حالي كه امروز غني‌سازي وجه غالب فعاليت هسته‌اي جمهوري اسلامي ايران قرار گرفته و اين‌گونه تمام اقدام‌هاي علمي و تحقيقاتي هسته‌اي تحت‌الشعاع آن قرار دارد.... به همين دليل نه تنها در نظام بين‌الملل موجب بروز حساسيت‌هاي فراوان شده، بلكه در فضاي داخلي هم مناقشات گوناگون و فزاينده‌اي را دامن زده است.توافق بين‌المللي بسيار مهم غيرمعاهده‌اي برجام به عنوان نتيجه را به سامان رساند و اين تهديد را براي جامعه بين‌المللي مرتفع و آن را به فرصتي مغتنم براي جهان و تمام اطراف آن تبديل كرد.»
گفتنی است این روزنامه اصلاح‌طلب در حالی خواسته با طرح این ادعای وقیحانه که اتفاقا تایید‌کننده اتهامات بی‌اساس غربی‌ها علیه پرونده هسته‌ای ایران است، برای توافق شکست خورده و بی‌حاصل برجام دستاورد بسازد که پس از این توافق نه تنها تهدیدات امنیتی غرب با برجام کاسته نشد بلکه تشدید جنگ نیابتی با داعش، متهم کردن ایران به تروریسم و تهدید امنیتی و اجرای تحریم‌های جدید با همین برچسب، افزایش فشارها برای مجبور کردن ایران به برجام دو و سه با موضوع خلع قدرت نظامی و واگذاری نفوذ منطقه‌ای، انجام اقدامات خرابکارانه و.. از جمله آورده‌های ریل‌گذاری برجام است که در ادامه با توجه به انفعال دولت غربگرا، به ضربات امنیتی نظیر آشوب آبان ۹۸ و ترور شهید سلیمانی ختم شد.