به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,509
بازدید دیروز: 14,203
بازدید هفته: 47,472
بازدید ماه: 245,247
بازدید کل: 25,855,612
افراد آنلاین: 79
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۸ فروردین ۱٤۰٤
Thursday , 17 April 2025
الخميس ، ۱۹ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
پزشکیان در نشستی با نمایندگان احزاب و تشکل‌های مردمی: ۱۴۰۴/۰۱/۱۸
پزشکیان در نشستی با نمایندگان احزاب و تشکل‌های مردمی:
 برای رفع ناترازی در زمینه تأمین برق، توسعه خطوط ریلی
و تکمیل کریدورها برنامه‌های خوبی تهیه شده است
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
رئیس‌جمهور با بیان اینکه برای رفع ناترازی در زمینه تامین برق، توسعه خطوط ریلی و تکمیل کریدورها برنامه‌های خوبی تهیه شده است، گفت: همچنین برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا همه کمبودها در عرصه فضاهای آموزشی را با مشارکت مردم تامین کنیم، چون دولت به تنهائی منابع مالی کافی برای این منظور در اختیار ندارد.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در نشستی با نمایندگان احزاب و تشکل‌های مردمی، با اشاره به ضرورت تغییر رفتار سازمانی، درباره راهکار اصلی تحقق این هدف، اظهار داشت: دولت با تغییر افراد اصلاح نمی‌شود، تغییر رفتار سازمانی نیز در مدت یک یا دو سال محقق نخواهد شد، بلکه به یک دهه زمان نیاز دارد. براساس تحقیقات علمی، هیچ سازمانی براساس رفتار یک مدیر، تغییر رفتار نمی‌دهد.
وی در ادامه با اشاره به تلاش دولت برای حل مشکلات اجتماعی، تصریح کرد: مسائل اجتماعی به صرف نسخه نوشتن حل نمی‌شود. ما برای حل مشکلاتی از جمله کمبود مدارس، مشکلات معیشتی، اشتغال و ناترازی‌ها برنامه داریم، ولی صرف برنامه داشتن برای حل مشکلات کفایت نمی‌کند. دستورالعمل برای حل مشکلات وجود دارد، ولی اجرا چندان راحت نیست.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه تلاش برای کسب قدرت، با تلاش برای حل مشکلات کشور تفاوت دارد، خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در دولت در زمینه‌های مختلف در حال انجام است  و شخصاً در حال پیگیری برای جذب سرمایه از جمله جذب سرمایه‌های داخلی و حل مشکلات سرمایه‌گذاران هستم.
پزشکیان در ادامه با بیان اینکه برای رفع ناترازی در زمینه تامین برق، توسعه خطوط ریلی و تکمیل کریدورها برنامه‌های خوبی تهیه شده است، افزود: همچنین برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا همه کمبودها در عرصه فضاهای آموزشی را با مشارکت مردم تامین کنیم، چون دولت به تنهائی منابع مالی کافی برای این منظور در اختیار ندارد. در زمینه تامین معیشت مردم نیز برنامه‌های لازم تهیه شده و در حال اجراست.
وی ادامه داد: هر کس می‌تواند کمکی کند به میدان بیاید، یک بخش را در اختیار بگیرد و مشکلات آن را حل کند. اگر کسی برنامه‌ای برای حل ناترازی‌ها دارد، آن را می‌پذیریم، ولی این مشکل صرفاً با دستورالعمل حل نمی‌شود، چرا که راه‌حل آن بسته به هر منطقه و اقلیم فرق دارد و نمی‌شود یک نسخه برای همه مناطق کشور نوشت و اجرا کرد. ما در حال تهیه برنامه براساس وضعیت هر منطقه کشور هستیم، ولی به هر حال ایجاد تیم‌های تخصصی و ایجاد نگاه واحد برای حل این مشکلات نیز زمان‌بر است.
رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به برنامه دولت برای تفویض اختیار به استانداران، گفت: به استانداران اختیار می‌دهیم و از آنها برای استان برنامه راهبردی می‌خواهیم. دولت برای توسعه منطقه مکران هم برنامه دارد و قرار است از مشاوران خارجی نیز در این زمینه بهره بگیریم، ولی به نتیجه رسیدن این اقدامات به زمان نیاز دارد.
 در حال عقد قرارداد با دانشگاه‌ها و دانشجویان برای حل مشکلات کشور هستیم
پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش در زمینه سیاست خارجی نیز بیان کرد: به مناسبت عید سعید فطر با همه سران منطقه گفت‌وگوی تلفنی داشتم، اکنون ارتباط ما با این کشورها خیلی بهتر از گذشته شده است، اما موضوع مذاکره با آمریکا متفاوت است؛ وقتی کشوری مثل آمریکا ما را تحت فشار همه‌جانبه گذاشته و هر روز هم تهدید می‌کند، چگونه می‌شود با او مذاکره کرد!
وی اضافه کرد: ما به مذاکره باور داریم، ولی نه با ذلت. ما با همه دنیا مذاکره می‌کنیم و با کسی دعوا نداریم، اما زیر بار ذلت نمی‌رویم و به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم. ما دنبال جنگ‌، ناآرامی و بمب هسته‌ای نیستیم، دیگر چگونه به دنیا اطمینان دهیم؟ ما به دنبال مذاکره هستیم، اما آنها هم باید ثابت کنند که به دنبال مذاکره هستند. اینکه ایران قصد استفاده غیرصلح‌آمیز از توانمندی‌های هسته‌ای خود را ندارد، صرفا حرف من نیست، بلکه فتوای شرعی رهبر معظم انقلاب است.
رئیس‌جمهور تصریح کرد: می‌توانیم در زمینه سرمایه‌گذاری، حل ناترازی‌ها، مدیریت‌های میانی و سیاست خارجی هم نشست برگزار کنیم و شما پیشنهاد و راه‌حل‌های خود را ارائه کنید. با این روند ناترازی‌ها، کشور قابل اداره نیست؛ ما این ناترازی‌ها را ایجاد نکرده‌ایم، بلکه وارث آنها هستیم، با این حال مردم به حق از ما توقع حل این ناترازی‌ها را دارند و دولت نیز در این زمینه در حال تلاش است.
پزشکیان همچنین با بیان اینکه در حال عقد قرارداد با دانشگاه‌ها و دانشجویان، برای حل مشکلات کشور هستیم، خاطرنشان کرد: این قراردادها براساس مشکلات هر منطقه است.
وی با تاکید بر اینکه معتقدم مسائل اجتماعی را نمی‌توان با امر و نهی حل کرد و باید با مردم با مهربانی و عطوفت صحبت کنیم، به موضوع برکناری معاون پارلمانی خود اشاره کرد و گفت: نمی‌خواستم معاون پارلمانی را کنار بگذارم، ولی مردم و اعتقاد خود را بر دوستی ترجیح دادم.
رئیس‌جمهور همچنین با بیان اینکه واقعیات جامعه و نارضایتی‌های مردم را قبول دارم، تصریح کرد: ما مشکلات زیادی داریم، ولی دولت به جای پاک کردن صورت مسئله دنبال حل مشکلات است.
 باید همه کمک کنیم تا مشکلات حل شود
پزشکیان در ادامه با بیان اینکه حامیان انتخاباتی خود را فراموش نکرده‌ام، گفت: آنها هم به میدان بیایند و به ما کمک کنند، اما نمی‌خواهیم ساختار اداری را بزرگ کنیم، بلکه دنبال کوچک کردن دولت هستیم؛ شما در این زمینه راه‌حل ارائه دهید.
وی در پایان اظهار داشت: هدف من جمع کردن رای و نگاه من معطوف به انتخابات بعدی نیست، من برای خدمت به کشور و مردم به صحنه آمده‌ام و علاقه دارم مردم و کشورم به عزت برسند. ما مشکلات متعددی داریم، به عنوان مثال ادامه توسعه تهران به شکل فعلی ممکن نیست و یا در زمینه تنش آبی، مشکل با انتقال آب از دریا به طور کامل قابل رفع نیست؛ باید همه کمک کنیم تا این مشکلات حل شود.
حاضران در این نشست نیز پیش از سخنان رئیس‌جمهور در سخنانی به تشریح دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند که انتقاد از سیاست‌های پولی و مالی دولت، کیفیت جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی، تداوم فروش تراکم در شهرها، انفعال در برابر کنار رفتن برخی چهره‌های مهم از دولت، عدم شایسته‌گزینی در برخی انتصابات، عدم تحقق وعده رفع فیلترینگ، ضعف بخش رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی، ضرورت نظارت دقیق و مستقیم بر پروژه‌های با ارزش بالاتر از 100 میلیون یورو، ضرورت پایش دوره‌ای رضایتمندی مردم از عملکرد دولت و مدارای رئیس‌جمهور در برابر تیغ تند انتقادات بخشی از مهم‌ترین مباحث مطرح شده در جلسه بود.
 تصویب چند آیین نامه اجرائی از برنامه هفتم توسعه
جلسه هیئت دولت نیز به ریاست رئیس‌جمهور برگزار شد. در این جلسه، علاوه‌بر بررسی موضوعات اجرائی و برنامه‌های جاری وزارتخانه‌ها، گزارش جامعی از روند سفرهای نوروزی و اجرای پویش «نه به تصادف» توسط وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارائه شد.
بر اساس این گزارش، در ایام نوروز امسال بالغ بر 36 میلیون سفر در سطح کشور به ثبت رسیده و استان‌های مازندران، گیلان و خراسان رضوی به ترتیب بیشترین سهم از مقاصد گردشگری را به خود اختصاص داده‌اند.
همچنین با اجرای پویش «نه به تصادف» و هدف‌گذاری مشخص در کاهش تصادفات جاده‌ای، شاهد کاهش 8.5 درصدی این‌گونه حوادث در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بوده‌ایم؛ آماری که حاکی از اثربخشی قابل توجه این پویش و نقش آن در ارتقای ‌ایمنی سفرهاست.
در ادامه جلسه، آیین‌نامه اجرائی بند (پ) ماده 17 قانون برنامه هفتم توسعه کشور با موضوع «استقرار نظام نوین درآمد- هزینه استانی» به تصویب هیئت وزیران رسید. این مصوبه با هدف ارتقای شفافیت، کارآمدی و عدالت در تخصیص منابع استان‌ها تدوین شده است.
همچنین با رأی هیئت وزیران، «سازمان اداری و استخدامی کشور» به عضویت «کارگروه ویژه اقتصاد رقومی (دیجیتال)» درآمد که اقدامی در راستای تسریع روند تحول دیجیتال و تقویت ساختارهای فناورانه در نظام اداری کشور است.
در بخش دیگری از این جلسه، آیین‌نامه اجرائی بند (ت) ماده 38 قانون برنامه هفتم توسعه با موضوع «ایجاد بازار مبادله آب‌های نامتعارف» به تصویب رسید. این مصوبه در جهت بهره‌برداری بهینه از منابع آب و ایجاد بستر قانونی برای مبادله و مصرف هدفمند آب‌های نامتعارف تدوین شده است.

 

 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰۱/۱۹، ۰۷:۰۲:۰٤       بازدیدها: 81