تصاویر ماهوارهای از آسیب موشکهای ایران به پایگاه العدید آمریکا:
سندی که اثبات میکند موشکهای ایران آتشبس را تحمیل کرد
۱۴۰۴/۰۴/۲۰
تصاویر ماهوارهای نشانگر هدف قرار گرفتن دقیق آنتن ارتباط ماهوارهای ارتش آمریکا مستقر در پایگاه العدید قطر توسط موشکهای ایرانی نیروی هوافضای سپاه است.
انتشار تصاویر ماهوارهای از پایگاه هوائی العدید ارتش آمریکا مستقر در کشور قطر، نشانگر این است که برخلاف ادعای ترامپ درباره رهگیری تمام پرتابههای ایران توسط سامانههای پدافندی گران قیمت آمریکایی، موشکهای ایران حداقل یک اصابت کاملا موفق و نقطه زن را به تاسیسات این پایگاه وارد کرده است.
براساس بررسیهای انجام شده، در حمله موشکی ایران به پایگاه العدید آمریکا در قطر، یک اصابت موفق به گنبد محافظ آنتن ارتباط ماهوارهای ارتش آمریکا، متعلق به اسکادران ۳۷۹ ارتباطی نیروی هوائی آمریکا، ثبت شده است.
وظیفه اسکادران ۳۷۹ برقراری ارتباطات ماهوارهای ارتش آمریکا در مناطق مورد نیاز است.
اصابت موفق موشکهای ایرانی به این جز حیاتی پایگاه العدید، نشانگر نقطه زنی دقیق این موشکها در شرایطی است که به اذعان مقامات ارتش آمریکا، عملیات مقابله با موشکهای ایرانی در العدید بزرگترین نبرد پدافند هوائی آمریکا در طول تاریخ به شمار آمده و انبوهی از سامانههای پدافندی گران قیمت آمریکایی وظیفه حراست از این پایگاه را برعهده داشتند.
بزرگترین نبرد پدافند موشکی آمریکا در پایگاه هوائی العدید قطر اتفاق افتاد
لازم به ذکر است. شامگاه دوم تیر 1404، در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هستهای صلحآمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بینالملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا (ص) «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین(ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است. این پایگاه بزرگترین پایگاه هوائی ایالات متحده در غرب آسیا است و در جریان حملات موشکی ایران به این پایگاه، بیشترین استفاده از سامانه پدافند موشکی پاتریوت در تاریخ ارتش آمریکا ثبت شد.
در این حمله، ایران در پاسخ به عملیات «چکش نیمهشب» آمریکا که تأسیسات هستهای ایران را هدف قرار داده بود، پایگاه العدید را مورد هدف قرار داد.. به گفته رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا، برای دفع این حملات، بیشترین استفاده از پاتریوت در تاریخ پدافند موشکی آمریکا به ثبت رسید.