به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 614
بازدید دیروز: 4,915
بازدید هفته: 23,081
بازدید ماه: 206,780
بازدید کل: 26,567,072
افراد آنلاین: 37
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۵ تیر ۱٤۰٤
Wednesday , 16 July 2025
الأربعاء ، ۲۱ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
دکتر ابراهیم کارخانه‌ای: پیامدهای خسارت‌بار مذاکره مجدد با آمریکا ۱۴۰۴/۰۴/۲۳

 پیامدهای خسارت‌بار مذاکره مجدد با آمریکا

   ۱۴۰۴/۰۴/۲۳

‫ابراهیم کارخانه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد‬‎

دکتر ابراهیم کارخانه‌ای
۱- تزلزل پایه‌های عزت و غیرت و بی‌محتوا شدن حکمت و مصلحت در دستگاه سیاسی و دیپلماسی در صورت حضور مجدد بر سر میز مذاکره‌ای که به گفته رئیس‌جمهور محترم و رئیس دستگاه دیپلماسی توسط آمریکا منهدم شده است!
۲- تحقیرآمیز بودن حضور مجدد ایران بر سر میز مذاکره، پس از برملا شدن ۵ دور مذاکره پوششی فریبکارانه برای کسب فرصت و حمله غافلگیرانه علیه جمهوری اسلامی ایران.
۳- بی‌پاسخ ماندن «هوشمندی، عقلانیت و شرافتمندی» مطرح شده از سوی رهبری انقلاب در اذهان عمومی مردم در ردّ مذاکره با آمریکا.
۴- ابراز رضایت و خرسندی آمریکا و غرب از کشاندن جمهوری اسلامی ایران به پای میز مذاکره و عبور از خیانت و جنایت آنها و در مقابل نگرانی و خشم نیروهای انقلاب از تن دادن تیم مذاکره‌کننده به بازگشت منفعلانه به دور جدید مذاکرات هسته‌ای که به گفته ترامپ تاسیسات آن نابود شده است!
۵- فرصت دادن و به تعبیر شهید حاج قاسم سلیمانی کوچه دادن به دشمن در جهت عقب‌نشینی جمهوری اسلامی ایران از دیگر مواضع قدرتی خود، آن هم پس از بمباران شدید تاسیسات هسته‌ای و ترور دانشمندان نام‌آور هسته‌ای.
۶- فراهم شدن بستر لازم برای اعمال خدعه و فشار مجدد علیه جمهوری اسلامی ایران، در صورت مقاومت و ایستادگی در برابر زیادت‌طلبی و فریبکاری‌های از قبل برنامه‌ریزی و طراحی شده آمریکا.
۷- غفلت و نادیده گرفتن جایگاه بلند و قدرتمند جمهوری اسلامی ایران در میدان مذاکره (معامله) که طی ۴۷ سال مجاهدت قهرمانانه و با تقدیم خون پاک بیش از ۲۳۰ هزاران شهید به دست آمده است.
۸- سست شدن مبنای پایه‌های تصمیم‌گیری نظام اسلامی در منطقه و جهان.
۹- انسجام و همبستگی در بین نیروهای مخالف و یاس و سرخوردگی در جبهه درونی نیروهای انقلاب.
1۰- انفعال، تزلزل و به‌هم‌ریختگی در نظام تصمیم‌سازی سیاسی جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم خیانت و جنایت آمریکا پس از ۵ دور مذاکره.
۱۱- تطهیر چهره عهدشکن و جنایتکار آمریکا در سطح منطقه و جهان علی‌رغم خروج از برجام و فریبکاری و ارتکاب جنایت بر سر میز مذاکره.
۱۲- تنزل جایگاه سیاسی و قدرتی جمهوری اسلامی ایران از قله مقاومت و پایداری که اکنون در جهان طنین‌انداز است به کشوری مرعوب و محتاج به آمریکا.
۱۳- تضاد و دوگانگی در بین شعارهای نهادینه شده انقلاب در افکار مردم و اعمال مسئولین.
۱۴- سرخوردگی و شکاف در بین نیروهای طرفدار انقلاب اسلامی در منطقه و جهان در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران و رهبری حکیم انقلاب اسلامی در اوج محبوبیت در بین مسلمانان و آزادگان و اندیشمندان جهان قرار دارند.
۱۵- ضربه به شعار محوری استکبار‌ستیزی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران که طی ۴۰ و اندی سال گذشته همواره جمهوری اسلامي ايران منادی آن بوده است.
۱۶- بازسازی و تحکیم جایگاه سیاسی و قدرتی آمریکا در منطقه و جهان.
۱۷- به فراموشی سپردن چهره عهدشکن آمریکا در خروج از برجام. 
۱۸- عبور از خیانت و جنایت به جای پیگیری خسارت و خونخواهی ۱۱۰۰ شهید مظلوم و قهرمان ایران اسلامی که قربانی فریبکاری آمریکا در پشت میز مذاکره شدند.
۱۹- ارتقاء جایگاه آمریکا در منطقه که با پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ دوازده روزه به شدت سقوط کرده بود.
2۰- القاء تسلیم جمهوری اسلامی ایران در برابر خواسته‌های آمریکا پس از چهل و اندی سال مبارزه و شعار مرگ بر آمریکا.
۲۱- خدشه بر اقتدار و غرور ملی و انقلابی ملت ایران در افکار عمومی ملت‌های مسلمان و آزادگان جهان که به انقلاب اسلامی دل بسته‌اند.
۲۲- تضعیف محور مقاومت که امروز دامنه آن به اقصی نقاط جهان گسترش یافته است.
۲۳- خدشه بر حیثیت، عزت، اقتدار و استقلال جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری نفوذ‌ناپذیر در برابر سلطه‌گری آمریکا در منطقه و جهان.
۲۴- جبران ناپذیر بودن بار منفی سیاسی مذاکره بعد از ارتکاب خیانت و جنایت و بمباران تاسیسات هسته‌ای نسبت به دور قبلی مذاکرات.
۲۵- به زیر سؤال رفتن عنصر مقاومت و ایستادگی در استراتژی سیاسی جمهوری اسلامی ایران.
۲۶- دوگانگی و عدم شفافیت در اعلام مواضع صریح سیاسی و دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران.
۲۷- ترغیب دشمن به زیاده‌خواهی و طرح خواسته‌های جدید به نحوی که پس از چراغ سبز برخی مسئولین برای مذاکره مجدد با آمریکا، نتانیاهو نخست‌وزیر جلاد رژیم صهیونیستی و اولین نیروی نیابتی آمریکا در منطقه موضوع نابودی موشکی ایران را پس از نابودی هسته‌ای مطرح کرد.
۲۸- ناامیدی حرکت‌های انقلابی و اسلامی با نگاه به جمهوری اسلامی به عنوان قله آمریکا‌ستیزی در منطقه و جهان و حضور مجدد در پای میز مذاکره با آمریکا.
۲۹- پوچ بودن سراب رفع تحریم‌ها و سرمایه‌گذاری صدها میلیارد دلاری شرکت‌های آمریکایی که حتی در کشورهای تحت سلطه آمریکا هم سابقه ندارد!
۳۰- نادیده گرفتن شأن و جایگاه رفیع ملت امام حسین(ع) با طرح پیشنهاد تضمین ترامپ برای عدم حمله اسرائیل به ایران در زمان مذاکره که به مراتب خفت‌بار‌تر از تضمین برجام و مکانیسم ماشه است.!!

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰٤/۲٤، ۱۰:۰۲:۰۶       بازدیدها: 58