معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده: قوانین غرب، زن را مانند کالا در اختیار مرد قرار داده است ۱۴۰۱/۱۰/۲۶
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده:
قوانین غرب، زن را مانند کالا در اختیار مرد قرار داده است
۱۴۰۱/۱۰/۲۶
به گزارش ایسنا، انسیه خزعلی در نشست برخط «کرامت زن در دو نگاه؛ مقایسه جایگاه زن در اسلام و غرب»، اظهار داشت: گاهی داشتهها، هویت و ارزشهایمان نادیده گرفته شده و بسیاری اوقات تحقیر میشود و یا تلاش میشود که اینها کوچک جلوه داده شوند. از این رو ما نیاز داریم دچار خودتحقیریها نشویم.
خزعلی با بیان اینکه دشمن تلاش میکند برخی ارزشها را ضد ارزش و برخی ضدارزشها را ارزش جلوه داده و تحقیرآمیز بودن برخی ارزشها را به خورد جامعه شرقی دهد، ادامه داد: دشمن سعی میکند با افراط و تفریط الگویی را برای زن و به ویژه زن شرقی ترسیم کند.
وی با یادآوری سخنانی از رهبری مبنی بر اینکه اسلام هیچ تفاوتی نسبت به زن و مرد قائل نیست، افزود: به فرموده رهبری اسلام هیچ فرقی میان زن و مرد قائل نیست و مسیر شکوفا شدن استعدادهای زن و مرد یکی دیده شده است. قرآن کریم میفرماید فرقی نمیکند مرد یا زن باشید، اگر مومن باشید و عمل صالح انجام دهید از حیات طیبه برخوردار خواهید شد و افراد به بهترین وجهی که عمل کردهاند اجر دریافت میکنند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده درباره مطالبهگری از غرب درخصوص نوع قوانین آنها، توضیح داد: نوع قوانین و شکستن حریمها در غرب از دیگر مطالبات ما از غرب است. قوانین غرب زن را مثل کالا در اختیار مرد قرار داده است که بیشترین لطمه آن را زن تحمل میکند. هیچ قانونی در ارتباطات زن و مرد نمیگذارند و ارتباطات خارج از رابطه زناشویی باعث شده مادران فرزندانی را بزرگ کنند که پدر هیچ مسئولیتی را در قبال آنها بر عهده نمیگیرد.
تساوی به ضرر زن است اما عدالت جنسیتی را میپذیریم
خزعلی یادآور شد: در نشست سال قبل سازمان ملل، مدیر اجرایی بخش زنان پرسشی را مطرح کرد که چرا شما برابری زن و مرد را نمیپذیرید؟ در پاسخ گفتم که تساوی به ضرر زن است و ما قبول نداریم. اما عدالت را میپذیریم. تساوی یعنی زن و مرد در هزینهها مشارکت داشته باشند و به طور یکسان بار و فشار زندگی را تحمل کنند درحالی که این تساوی در جسم آنها وجود ندارد و از این رو تساوی به ضرر زن است، اما عدالت، تقسیم کار، تقسیم مسئولیت و قرار دادن زن و مرد در جایگاه خود کمککننده است.
وی با تاکید بر اینکه ما در مقایسه زن و مرد معتقد به عدالت جنسیتی و نه برابری جنسیتی هستیم، گفت: با توجه به تکالیف و مسئولیتها باید حقوقی برای زن و مرد در نظر گرفته شود. باید به عدالت در برخی مراکز به صورت جدی توجه شود. لازم است در بسیاری از مراکز تصمیمگیری از زنان استفاده شود. رهبری دو بار بر روی این امر تاکید کردند که برای آن چارهاندیشی شود. در همین راستا دولت سیزدهم زنان را در بسیاری از شوراهای عالی منصوب کرده است.
تاریخ خبر: ۱٤۰۱/۱۰/۲۷، ۱۶:۲۱:٤۶ بازدیدها: 102