به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 159
بازدید دیروز: 2,564
بازدید هفته: 2,723
بازدید ماه: 289,575
بازدید کل: 25,276,433
افراد آنلاین: 5
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۳۰ دی ۱٤۰۳
Sunday , 19 January 2025
الأحد ، ۱۹ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
سازمان «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»: برای مقابله با ایران «عملیات روانی» طراحی کنید ۱۴۰۳/۱۰/۲۸
سازمان «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»:
برای مقابله با ایران «عملیات روانی» طراحی کنید
  ۱۴۰۳/۱۰/۲۸

‫گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای UANI | USFacts.ir‬‎

در آستانه ورود ترامپ به کاخ سفید، سازمان ضدایرانی «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» با انتشار مقا‌له‌‌ای، آرایش جنگ روانی گرفته و به ارائه راهکار برای مقابله با ایران پرداخته است؛ به همین‌سان امتداد عملیات روانی دشمن در ایران با فعالیت مدعیان اصلاحات تکمیل می‌شود.  
سازمان «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» اخیراً با برآورد شرایط سیاسی و اقتصادی کشور، با انتشار مقاله‌ای ضمن ارائه راهکارهای متعدد و متفاوت برای مقابله با ایران - طراحی عملیات روانی - با نیت ایجاد فاصله بین مردم و حکومت را واجب دانسته و بر آن تاکید می‌کند. 
گفتنی است؛ این سازمان ضدایرانی (اتحاد علیه ایران هسته‌ای/UANI) که ید طولا و نقش مهمی در اقدامات خصمانه آمریکا علیه کشورمان در دولت‌های مختلف دموکرات و جمهوریخواه داشته است؛ لیست بلند‌بالایی از اقدامات خصمانه گوناگون علیه کشورمان را در گزارش هفت‌صفحه‌ای خود با عنوان «برنامه 100 روزه برای دولت جدید ترامپ در رابطه با ایران» برای پیشنهاد به دولت آینده تدارک دیده است.
نکته حائز اهمیت این است که این سازمان با پشتوانه مالی میریام ادلسون (بیوه شلدون ادلسون) به عنوان دومین حامی مالی بزرگ کمپین انتخاباتی 2024 ترامپ و دیگر سرمایه‌داران نزدیک به وی اداره شده و تعداد بسیاری از سیاستمداران دموکرات و جمهوریخواه آمریکایی و همچنین مقامات اطلاعاتی صهیونیست، در این سازمان حضور داشته و از آن حمایت می‌کنند و از این رهگذر تاثیر زیادی بر سیاست‌های آمریکا  علیه ایران داشته است.
سازمان ضدایرانی «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» در این مقاله نوشت: ایالات متحده باید زمینه تصویب یک قطعنامه محکومیت علیه ایران را در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فراهم کند. این قطعنامه باید عدم پایبندی ایران به تعهدات معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (NPT) را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهد تا اقدامات بیشتری اتخاذ شود. 
در ادامه این مقاله آمده است: ایالات متحده باید حمایت خود را از سه کشور اروپایی (E3) برای فعال‌سازی مکانیسم بازگشت تحریم‌ها در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت اعلام کند. این اقدام، محدودیت‌های سازمان ملل قبل از توافق هسته‌ای را علیه ایران بازگردانده و چارچوب توافق هسته‌ای شکست‌خورده را به طور کامل فرو خواهد ریخت. با توجه به انقضای این مکانیسم در اکتبر ۲۰۲۵، برنامه‌ریزی برای اجرای آن باید بلافاصله پس از آغاز به کار ترامپ شروع شود. 
این سازمان در ادامه مقاله اشاره کرد: ایالات متحده باید یک ائتلاف جدید از کشورهایی تشکیل دهد که آماده‌اند برای انزوای جمهوری اسلامی و اعمال فشار بر آن در زمینه‌هایی چون برنامه هسته‌ای، تکثیر پهپادها و موشک‌ها، تجاوزات منطقه‌ای، تروریسم، گروگان‌گیری، نقض حقوق بشر، و فساد اقدام کنند. با توجه به تحولات ژئوپلیتیکی، گروه P5+1 دیگر گزینه‌ای مناسب برای تعامل با تهران نیست. با این حال، به دلیل تسلیح روسیه توسط ایران در جنگ اوکراین، تهدیدات علیه اروپا افزایش یافته و فرصتی مناسب برای جلب حمایت متحدان اروپایی و دیگر کشورها ایجاد شده است. 
سازمان ضدایرانی «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» در ادامه این مقاله توصیه کرد: ایالات متحده باید محدودیت‌های سفر مقامات ایرانی در نمایندگی ایران در نیویورک را که در دولت اول ترامپ اعمال شد، مجدداً برقرار کند. این محدودیت‌ها شامل حرکت دیپلمات‌های ایرانی بین محل اقامت، دفتر کار و ساختمان مقر سازمان ملل می‌شود. همچنین باید از صدور ویزا برای رئیس‌جمهور، وزیر خارجه، و سایر مقامات ایرانی برای شرکت در نشست‌های سازمان ملل در نیویورک خودداری شود، تا زمانی که تهران تهدید علیه اتباع آمریکایی را متوقف کند. 
در ادامه این مقاله ضمن اشاره به ایجاد «کمپین معرفی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌ عنوان سازمان تروریستی» پیشنهاد شد: باید برای ترغیب هرچه بیشتر کشورها در سراسر جهان به تعیین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC) به‌ عنوان یک سازمان تروریستی تلاش شود، همان‌طور که دولت ایالات متحده در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ این اقدام را انجام داد؛ متحدان ایالات متحده، از جمله بریتانیا، پیش‌تر تمایل خود را برای بررسی این موضوع نشان داده‌اند. 
این سازمان در رابطه با «عملیات روانی» نیز توصیه کرد: باید یک گروه ویژه برای ایران که در عملیات روانی (PSYOPs) به زبان فارسی تخصص دارد، تشکیل شود که به ‌منظور تقویت آرمان‌های دموکراتیک مردم ایران و همزمان اجرای کمپین‌های روانی علیه رژیم و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با هدف تضعیف، ایجاد شکاف و بی‌اعتبار کردن آنها فعالیت کنند. 
در ادامه این مقاله اضافه شد: باید برای تضمین دسترسی بیشتر مردم ایران به اطلاعات بدون سانسور تلاش کرد؛ این اقدامات شامل حمایت و گسترش فناوری‌هایی مانند دیش‌های ماهواره‌ای استارلینک خواهد بود که کانال‌های جایگزینی برای ارتباطات قابل‌اعتماد و انتشار اطلاعات فراهم می‌کنند. 
این سازمان ضدایرانی ضمن اشاره به نفوذ ایران در ادامه مقاله نوشت: برای مقابله با اطلاعات نادرست و عملیات نفوذ مخرب، اجرای یک استراتژی جامع برای مقابله با کمپین‌های اطلاعات نادرست و نفوذ رژیم ایران در منطقه خاورمیانه و جهان غرب توصیه می‌شود؛ این رویکرد می‌تواند شامل تقویت روایت‌های معتبر، همکاری با شرکای بین‌المللی و شرکت‌های فناوری برای شناسایی و حذف اطلاعات نادرست رژیم ایران و استفاده از پلتفرم‌های دیجیتال برای افشای دروغ‌های این رژیم باشد. همچنین، تحریم افراد و نهادهای رژیم ایران که تلاش می‌کنند در دموکراسی‌های غربی، از جمله در حوزه‌های دانشگاهی، مؤسسات پژوهشی و رسانه‌ها نفوذ کنند، باید در این استراتژی لحاظ شود. دولت جدید باید با بخش‌های عمومی و خصوصی همکاری کند تا بهترین رویه‌ها، بررسی‌های لازم و استانداردهای شفافیت را برای تمامی تعاملات با جمهوری اسلامی ایران ارتقا دهد. 
در این مقاله در راستای تدارک «عملیات روانی» همچنین پیشنهاد شد: دولت ترامپ باید برای احیای دیپلماسی عمومی ایالات متحده علیه ایران تلاش کند؛ ترامپ همچنین باید با سرمایه‌گذاری روی رسانه‌های اجتماعی، پیام‌های ایالات متحده مبنی بر انزوای جمهوری اسلامی، افشای اطلاعات درباره فساد رهبران ایران، دستگاه سرکوبگر و هدررفت منابع متمرکز باشد و مردم ایران را پوشش دهد. 
 امتداد «عملیات روانی» آمریکا توسط مدعیان اصلاحات 
با توجه به تاکید سازمان ضدایرانی «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» بر طراحی «جنگ روانی» علیه ایران و ارائه راهکار در نیل به این مقصود که بخشی از آن در بالا مورد اشاره قرار گرفت؛ سیاه‌نمایی وضعیت کشور و اقتدارزدایی از توانمندی‌ها، تکنیک و الگویی برای پیاده‌سازی این طرح (عملیات روانی آمریکا) به حساب می‌آید. 
در همین ارتباط، امتداد عملیات روانی دشمن در ایران با بزرگنمایی تحریم، تحریف واقعیات، القای ترس و ناامیدی به جامعه و درنهایت تحمیل مذاکره تکمیل می‌شود.  
به عبارتی دیگر، مدعیان اصلاحات با گروگان‌گیری معیشت مردم، سانسور اخبار امیدوار‌کننده، پمپاژ یأس و خلاصه کردن راه‌حل‌های کشور‌ در مذاکره، به تکمیل عملیات روانی دشمن کمک کرده و می‌کنند.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۱۰/۲۹، ۰۶:۰۷:۲۱       بازدیدها: 1