به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 207
بازدید دیروز: 3,346
بازدید هفته: 23,682
بازدید ماه: 17,256
بازدید کل: 25,297,386
افراد آنلاین: 3
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰٤ بهمن ۱٤۰۳
Thursday , 23 January 2025
الخميس ، ۲۳ رجب ۱٤٤۶
بهمن 1403
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
30292827
آخرین اخبار
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۳/۱۱/۰۲

خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....

  ۱۴۰۳/۱۱/۰۲

 

در اولین ساعات کاری نشان داد
بر خلاف ادعای غربگرایان ترامپ باجگیر است نه اهل تعامل
 
 ‫بر خلاف ادعای غربگرایان ترامپ باجگیر است نه اهل تعامل‬‎
اظهارات و فرامین اجرائی «ترامپ» در همان اولین ساعات ریاست جمهوری‌اش نشان می‌دهد، بر خلاف ادعای غربگرایان که به «مذاکره» با او دل بسته‌اند، وی نه تغییر کرده، نه اهل تعامل است بلکه، باجگیری است که به هیچ توافقی پایبند نیست و دنبال باجگیری از نزدیک‌ترین متحدانش هم هست!
شامگاه دوشنبه به وقت ایران «دونالد ترامپ» به عنوان چهل و هفتمین رئیس‌جمهور آمریکا در ساختمان کنگره مقابل مقامات این کشور و صاحبان شرکت‌های بزرگ و غول‌های فناوری سوگند یاد کرد. او همان طور که انتظار می‌رفت اولین ساعات کاری خود را به عنوان رئیس‌جمهور با «شورش علیه همه» آغاز و رسماً دستور کار خود را برای ایجاد آشوب در جهان اعلام کرد. باجگیری از دوستان و متحدین آمریکا، کشورگشایی، اخراج میلیون‌ها مهاجر‌، خروج از توافقات و نهادهای بین‌المللی و البته انتقام‌جویی از مقامات دولت بایدن بخشی از این دستور کار آشوب بود. 
طی روزهای گذشته بسیاری از غربگرایان وطنی با توصیه به دولت دکتر پزشکیان از وی خواستند که بلافاصله پس از استقرار ترامپ در کاخ سفید وارد مذاکره با وی شود چرا که «ترامپ تغییر کرده و اهل تعامل و معامله است»(!) اما اقدامات و اظهارات ترامپ در ساعات اولیه شروع کارش در کاخ سفید به خوبی و به وضوح نشان داد ترامپ همان ترامپ سابق است و هیچ اعتقادی به تعامل آن هم از موضع برابر ندارد و بیشتر به دنبال باجگیری و تحقیر است تا مذاکره. ترامپ در جریان سخنرانی مراسم تحلیف و بلافاصله پس از این مراسم با صدور فرامین اجرائی جنجالی، دوستان و متحدان آمریکا را کنار دشمنانش قرار داد و به وضع تعرفه‌های سنگین تهدید کرد مگر این که کاری را بکنند که او می‌خواهد!
صلح‌طلب یا جنگ‌طلب!
او در جریان سخنرانی خود در مراسم تحلیف، گفت: «ما قوی‌ترین ارتشی که دنیا تا حالا به خود دیده را خواهیم‌ ساخت که نه تنها تمام جنگ‌ها را ببریم بلکه خود را وارد جنگ نکنیم.» این تعبیر ترامپ از صلح رئالیستی‌ترین تعبیر است که صلح، محصول حداکثرسازی قدرت است نه مذاكره!
تحقیر عربستان پشت تریبون 
«ترامپ» در حالی که مشغول تحقیر عربستان بود گفت، علت این که در دور اول ریاست جمهوری‌اش عربستان را به عنوان اولین مقصد سفر خارجی‌اش انتخاب کرد، پول این کشور بود و بابت آن 450 میلیارد دلار به جیب زد حالا هم اگر عربستان حاضر شود 500 میلیارد دلار از آمریکا جنس بخرد اولین سفر کاری او به عربستان خواهد بود. او از رهبر کره شمالی هم تمجید کرد و گفت «کیم جونگ اون یک قدرت هسته‌ای است و ما با هم کنار آمدیم؛ تصور می‌کنم او از اینکه من دوباره بازگشته‌ام خوشحال خواهد شد.»
تهدید ایران!
ترامپ در مراسم تحلیف خود بر خلاف برخی پیش‌بینی‌ها هیچ موضعگیری علیه جمهوری اسلامی ایران نکرد اما هنگام امضای ده‌ها فرمان اجرائی به جمهوری اسلامی ایران اشاره و با زبان تهدید با ملت بزرگ ایران سخن گفت. وی ادعا کرد که «پس از انفجار پیجرهای نیروهای حزب‌الله لبنان و شهادت رهبران آن در حملات اسرائیل و  نیز هدف قرار گرفتن ساختار پدافند هوائی ایران، جمهوری اسلامی ایران به شدت ضعیف شده است.» رئیس‌جمهور جدید آمریکا همچنین در یکی از چند سخنرانی خود پس از مراسم تحلیف در جمع بخشی از هوادارانش ادعا کرد: «ما بازگشتیم تا ایران را پاسخگو کنیم و بهره‌برداری آن از پول نفت برای تامین مالی سازمان‌های تروریستی را متوقف کنیم... ایران در گذشته ورشکسته بود و نمی‌توانست به حماس و حزب‌الله کمک مالی کند... اگر من رئیس‌جمهور بودم عملیات طوفان‌الاقصی رخ نمی‌داد و ایران منابع مالی برای حمایت از حزب‌الله و حماس نداشت.» حالا رویکرد ترامپ درباره ایران را بگذارید کنار رویکرد غربگرایان درباره آمریکا! همین قدر تباه!
خلیج مکزیک و کانال پاناما مال ماست!
 او بلافاصله پس از مراسم تحلیف با امضای ده‌ها فرمان اجرائی ایده‌هایی را که پیش از این و در سخنرانی‌های مختلف و از جمله سخنرانی مراسم تحلیف قول داده بود اجرائی کرد. اعلام شرایط اضطراری در مرزهای جنوبی آمریکا و اعزام ارتش به مرزهای جنوبی، آغاز اخراج میلیون‌ها مهاجر 
غیر قانونی، قرار دادن کارتل‌های مواد مخدر در لیست سازمان‌های تروریستی، اعلام وضعیت اضطراری انرژی، اعمال تعرفه‌های گسترده علیه دیگر کشورها به جای گرفتن مالیات از شهروندان آمریکا، تغییر نام خلیج مکزیک، اعلام قصد خود به پس‌گیری کانال پاناما و‌گرین‌لند، پایان دادن به تابعیت از طریق تولد، تهدید نفتی اروپا که اگر می‌خواهند مشمول تعرفه نشوند، باید نفت و گاز بیشتری از واشنگتن خریداری کنند، تعلیق کمک‌های خارجی آمریکا به مدت 90 روز برای بررسی این کمک‌ها با اهداف دولت خود، برکناری بیش از 1000 نفر از منصوبان دولت بایدن از جمله برایان هوک نماینده بایدن در امور ایران، عفو بیش از 1500 تن از محکومین شورش 6 ژانویه 2021(17 دی 1399)، لغو بیش از 80 فرمان اجرائی دولت بایدن، لغو کامل دورکاری برای کارمندان فدرال، امضای فرمان‌های اجرائی برای خروج از سازمان بهداشت جهانی و توافقنامه آب و هوایی، لغو تعلیق ارسال بمب‌های 2 هزار پوندی به اسرائیل، لغو تحریم‌های بایدن علیه شهرک‌نشینانی که علیه فلسطینیان در کرانه باختری مرتکب خشونت شده بودند‌، تعطیل کردن اپلیکیشن «سی‌بی‌پی‌وان» که به پناهندگان اجازه می‌داد از طریق مبادی قانونی وارد آمریکا شوند، بازگرداندن کوبا به لیست کشورهای حامی تروریسم و اعمال مجدد تحریم‌هایی که هفته پیش لغو شده بود، لغو سیاست‌های بایدن در زمینه هوش مصنوعی و خودروهای برقی، تعلیق ممنوعیت تیک تاک به مدت 75 روز و لغو مجوز امنیتی گروه گسترده‌ای از مقامات سابق امنیتی و اطلاعاتی مهم‌ترین اقداماتی بودند که ترامپ بلافاصله پس از استقرار در جایگاه ریاست جمهوری آمریکا اجرای آنها را کلید زد.
تظاهرات ضد ترامپ در جهان
همان طور که انتظار می‌رفت اقدامات و اظهارات ترامپ در همان ساعات اولیه ریاست جمهوری خود با واکنش‌های بسیار گسترده‌ای مواجه شد. طبق گزارش رسانه‌های غربی هنوز پای ترامپ به کاخ سفید باز نشده بود که تظاهرات اعتراضی علیه او در واشنگتن دی‌سی، نیویورک، لندن و بروکسل خبرساز شد. روزنامه انگلیسی «گاردین» گزارشی تصویری از تظاهرات اعتراضی همزمان با مراسم تحلیف روز دوشنبه دونالد ترامپ منتشر کرد. طبق این گزارش، معترضان به مواضع داخلی و خارجی ترامپ در واشنگتن پایتخت آمریکا و نیویورک، لندن در انگلیس، مکزیکوسیتی و همچنین پاناما تجمع کردند. در این اعتراضات پرچم آمریکا و آدمک ترامپ به آتش کشیده شد.
واکنش مقامات جهان
غیر از تبریک شماری از مقامات جهان، برخی از کشورها و سازمان‌ها که هدف تحریم‌ها و تهدید‌های ترامپ بودند به این تهدیدها واکنش نشان دادند. رئیس‌جمهور پاناما شامگاه دوشنبه در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا گفت که کانال پاناما متعلق به این کشور باقی خواهد ماند. مولینو در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: «کانال پاناما متعلق به پاناما است و به همین شکل با بیطرفی تحت کنترل ما باقی خواهد ماند». رئیس‌جمهور کوبا هم در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «ترامپ، در نمایشی از غرور و بی‌اعتنایی به حقیقت، به تازگی نام کوبا را به غلط به‌عنوان کشور حامی تروریسم بازگرداند. جای تعجب نیست. هدف او ادامه تشدید جنگ اقتصادی بی‌رحمانه علیه کوبا برای تثبیت سلطه است.». سازمان جهانی بهداشت (WHO) هم از اقدام رئیس‌جمهور آمریکا برای خروج از این سازمان بین‌المللی ابراز تاسف کرد. سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در جمع خبرنگاران ضمن ابراز تاسف از تصمیم واشنگتن برای چنین اقدامی از دولت دونالد ترامپ درخواست کرد تا در این تصمیم خود بازنگری کند. فایننشال تایمز هم در گزارشی به سیاست تعرفه‌ای ترامپ واکنش نشان داده و نوشته است: ترامپ با تهدید به اعمال تعرفه‌های جدید علیه متحدان این کشور، عصری از اختلال را برای اقتصاد و تجارت جهانی آغاز کرده ‌است. فایننشال تایمز نوشته است که اظهارات ترامپ نشان می‌دهند که وی با این اقدامات خواهان برهم زدن نظم جهانی و تحمیل اراده آمریکا بر شرکای تجاری خود از طریق برگزاری مذاکرات اجباری است.
ماکرون: اروپا بیدار شود
امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه هم پس از مراسم تحلیف دونالد ترامپ و در واکنش به اظهارات و اقدامات وی از اروپا خواست تا بیدار شود و توانایی‌های دفاعی خودش را تقویت کند. به گزارش ایرنا به نقل از نشریه نیوزویک، ماکرون در جریان سخنرانی سالانه سال نو خود در فرماندهی پشتیبانی دیجیتال و سایبری ارتش این کشور با اشاره به نارضایتی ترامپ از بودجه دفاعی اندکی که کشورهای اروپایی برای امنیت خودشان هزینه می‌کنند، یادآور شد: این رویکرد رئیس‌جمهور آمریکا زنگ هشداری است تا اروپا بیدار شود، چرا که به دلیل تغییرات مورد انتظار در سیاست خارجی واشنگتن، لزوم کاهش اتکا به آمریکا برای تأمین امنیت اروپا امری اجتناب‌ناپذیر است. وی در ادامه همچنین با تاکید بر لزوم افزایش بودجه دفاعی کشورهای اروپایی و تقویت توانایی‌های دفاعی‌ آنها، خاطرنشان کرد: آیا در صورت بروز شرایطی که منجر به خروج ناوهای جنگی آمریکا از دریای مدیترانه یا انتقال مرکز ثقل و تمرکز استقرار نیروهای آمریکایی به اقیانوس آرام شود، اروپا از آمادگی لازم برای مقابله با خطراتی که آن را تهدید می‌کند، برخوردار است؟ «گاردین» هم پیشتر در گزارشی نوشته بود که کشورهای اروپایی نگرانی عمیقی نسبت به سیاست خارجی دولت «دونالد ترامپ» دارند زیرا احساس می‌کنند وی فردی غیرقابل پیش‌بینی است که حرف اول و آخر را در مورد همه مسائل می‌زند.

 

گروسی: ایران باید درباره برنامه هسته‌ای با ترامپ به تفاهم برسد 
گزافه‌گویی و سیاسی‌کاری جدید مدیرکل آژانس
 
‫فرارو | گروسی: ایران باید با ترامپ به تفاهم برسد‬‎
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شده که ایران برای آن‌چه که او جلوگیری از یک تنش نظامی در غرب آسیا خوانده، باید با ترامپ به تفاهم برسد.
رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در داووس در اظهاراتی سیاسی و خارج از چارچوب فنی جایگاه وی به عنوان مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مدعی شده است که جمهوری اسلامی باید درباره فعالیت هسته‌ای خود با رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ به تفاهم برسد تا از درگیری نظامی احتمالی در غرب آسیا جلوگیری شود.
بنا بر گزارش وبگاه «بلومبرگ»، گروسی با آغاز ریاست‌جمهوری ترامپ به اقدام وی در دوران اول ریاست‌جمهوری‌اش در خروج از برجام اشاره کرد و گفت «توافقی وجود داشت قبل از آن‌که ترامپ تصمیم بگیرد که آن (توافق) را دنبال نکند. هم‌اکنون ما باید به نحوه رویارویی به این مسئله برسیم که البته نباید شامل جنگ باشد. ما خواهان جنگ‌های بیشتر نیستیم».
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنین مدعی شد که جمهوری اسلامی همچنان به تولید مقادیر زیادی اورانیوم با درصد غنای بالا ادامه می‌دهد.
گروسی از آمریکا به‌عنوان یک طرف کلیدی اشاره کرد و مدعی شد «ما با روسیه، چین و کشورهای اروپایی در تعامل هستیم، اما برای همه روشن است که ایالات متحده اجتناب‌ناپذیر است. آنچه ما نیاز داریم این است که به یک تفاهم برسیم. این ماموریت ما طی چند هفته آینده خواهد بود.»
قبل از مراسم تحلیف رئیس‌جمهور آمریکا، رسانه‌ها آمریکایی با انتشار گزارش‌هایی مدعی شدند که تیم ترامپ در صدد است سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی را دنبال کند.
از طرف دیگر، فرانسه، آلمان و انگلیس نیز زمینه را برای فشار بیشتر به ایران فراهم کرده بودند و به بازرسان آژانس دستور داده بودند تا گزارش ویژه‌ای را در نیمه اول 2025 درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران تدوین کند و این سند را با شورای امنیت سازمان ملل به اشتراک بگذارد.به گزارش فارس، گروسی ادامه داد «این (مسئله هسته‌ای ایران) چیزی است که باید دوباره به مسیر درست بازگردد.» و ابراز امیدواری کرد «خیلی خیلی زود» با دولت ترامپ دیدار کند.
مدیرکل آژانس یا همدست رژیم صهیونیستی؟
رافائل گروسی، مدیرکل فعلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، که پس از درگذشت آمانو در سال ۲۰۱۹ این سمت را عهده‌دار شد، به روابط نزدیک و آشکار خود با رژیم صهیونیستی شهرت دارد.
گروسی در طی یک سال و 3 ماه جنایت رژیم صهیونیستی و در دورانی که سران جنایتکار این رژیم بارها، ایران را به حمله اتمی تهدید می‌کردند، کوچک‌ترین اقدامی را در حوزه سلاح‌های اتمی رژیم صهیونیستی و جنون این رژیم در استفاده از هر سلاح و مکلف کردن و پاسخگو کردن این رژیم در این حوزه انجام نداد و در حالی که بارها سخنانی سیاسی خارج از جایگاه خود را در موضوع سیاست خارجی ایران، به زبان آورده، موضعی محکم را در برابر این رژیم اتخاذ نکرد. 
گروسی که پیش‌تر نیز در مقام معاون آمانو خدمت می‌کرد، در برهه‌ای که آمانو در برابر فشارهای آمریکا برای بازپس‌گیری گزارش تبرئه ایران درباره پرونده PMD ایستادگی می‌کرد، یکی از کسانی بود که صریحاً از خواسته آمریکا حمایت کرد اما با پاسخ منفی آمانو روبه‌رو شد. در آن زمان نیز در محافل هسته‌ای غرب و برخی رسانه‌های آمریکایی و اروپایی، زمزمه‌هایی مبنی بر احتمال دخالت موساد در قتل احتمالی آمانو به‌منظور جانشینی گروسی به گوش می‌رسید.
گروسی پیش و پس از سفرهای خود به ایران، بارها راهی اسرائیل شده و حتی ابایی از اذعان به گفت‌وگوها و رایزنی‌های مستقیم با مقامات این رژیم درباره برنامه هسته‌ای کشورمان ندارد. این در حالی است که رژیم صهیونیستی نه‌تنها عضو پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) نیست، بلکه برنامه هسته‌ای مخفیانه و تسلیحاتی آن تهدیدی جدی برای امنیت منطقه‌ای و جهانی به شمار می‌رود.
مقامات صهیونیستی، چه در اظهارات تلویحی و چه در رسانه‌های رسمی خود، صریحاً اذعان کرده‌اند که اطلاعات مربوط به تأسیسات هسته‌ای ایران را از طریق بازرسان آژانس دریافت کرده‌اند. این اطلاعات، بستر خرابکاری‌های اسرائیل در تأسیسات هسته‌ای ایران و همچنین ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان را فراهم ساخته است.
در یکی از کنفرانس‌های خبری خود در وین در آذرماه ۱۴۰۰، گروسی در پاسخ به خبرنگاری که درباره امنیت اطلاعات محرمانه آژانس پرسیده بود، اظهار داشت: «اطلاعات هسته‌ای ناشی از بازرسی‌های آژانس محرمانه است، اما ما هیچ ظرفیتی برای جلوگیری از درز این اطلاعات نداریم.» او افزود: «اطلاعات به ۱۷۳ کشور عضو توزیع می‌شود و اگر یکی از این کشورها اطلاعات را افشا کند، نمی‌توان مسئولیت آن را متوجه آژانس دانست.» به بیان ساده‌تر، اطلاعات سری و طبقه‌بندی‌شده تأسیسات هسته‌ای ایران، بی‌هیچ محدودیتی، در اختیار کشورهای عضو، از جمله آمریکا، فرانسه، انگلیس و رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرد!
گروسی در طی چند سال اخیر 
نه تنها قدردان حسن نیت‌های مقامات کشورمان در همکاری با این سازمان نبوده که کاملا در راستای سیاست‌های یکجانبه و سلطه جویانه آمریکا و کشورهای نه چندان مهم اروپای غربی قدم برداشته است که یکی از آخرین نمونه‌های این موضوع قطعنامه‌های شورای حکام در سال اخیر بوده است.
به نظر می‌رسد مسئولان کشورمان باید با لحنی شدید‌تر دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را از هرگونه موضع‌گیری سیاسی و غیر فنی خارج از پست سازمانی‌اش بر حذر داشته و او را از پاسخ احتمالی ایران به هر توطئه جدید از ناحیه آژانس از جمله حرکت این سازمان در جهت فعال‌سازی مکانیزم ماشه آگاه سازد. در دورانی که غربی‌ها هر حسن نیتی از سوی ایران را با پاسخی گستاخانه جواب می‌دهند، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و در راس آن رافائل گروسی باید عواقب ادامه سیاست‌های و مواضع سیاسی خارج از چارچوب سازمانی خود را دریابند. صبر ایران برای ماندن در NPT و همچنین ادامه همکاری با آژانس رو به پایان است. مسئولان کشورمان نیز باید در ارتباط با گروسی ملاحضات جدی داشته و این پیش فرض را درباره وی داشته باشند که ارائه هر اطلاعاتی به گروسی منجر به انتقال بی‌کم و کاست آن به رژیم صهیونیستی است. از این رو، از مسئولان گرامی که صداقت و تعهدشان مورد اعتماد ملت است، انتظار می‌رود که در برخورد با مدیرکل آژانس، نهایت دقت را به خرج دهند و هیچ اطلاعاتی فراتر از چارچوب تعهدات پروتکلی کشورمان در اختیار وی قرار ندهند.

 

تروریستی که سر کودکان را می‌بُرید، مشاور جولانی شد!

‫آخرین اخبار - مشاور جولانی‬‎

برخی از رسانه‌ها خبر می‌دهند، تروریستی که چند سال پیش سر یک پسر ۱۲ ساله فلسطینی را در سوریه جدا و تصاویر آن را منتشر کرده بود، مشاور جدید «الجولانی»، سرکرده تروریست‌های حاکم بر سوریه شده است.
گروه تروریستی «هیئت تحریر الشام» که اکنون اداره سوریه را در دست دارد و دولتی خودخوانده تشکیل داده است، همچنان در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دارد. «ابومحمد جولانی» یا همان «احمد الشرع» پیش از این که کت‌و‌شلوار بر تن کند و با کراواتِ دیپلماتیک خود سخن از «قرارداد اجتماعی» و «عدالت اجتماعی» بگوید جزو تروریست‌های القاعده و داعش بود. حتی او در برهه‌ای نماینده «ابوبکر البغدادی»، خلیفه خودخوانده داعش، در سوریه بود. مسلم است که در چنین دولتی باید انتظار چه داشت!
اکنون پس از سقوط دمشق، کشور‌های منطقه و غربی از جمله آمریکا تأیید کرده‌اند که روابط خود را با حکومت جدید سوریه از سر خواهند گرفت. آمریکا حتی پاداشی را که برای معرفی جولانی گذاشته بود، برداشته است. کار به جایی رسیده است که سرکرده گروه تروریستی تحریرالشام -که او را رئیس دولت موقت سوریه صدا می‌زنند- با تبریک به ترامپ اظهار داشته است: «مشتاق تقویت روابط با آمریکا هستیم.» همچنین سخنگوی کمیساریای پناهندگان سازمان ملل خواستار برداشتن تحریم‌های سوریه شده است.
آن‌طور که «باشگاه خبرنگاران جوان»، «متین ابواحمد»، تروریست داعشی، که سال ۹۵ سر یک پسر ۱۲ ساله فلسطینی را از تنش جدا و سپس عکس‌های این جنایت خود را منتشر کرد، اکنون به گفته برخی از کاربران توئیتر و برخی از کارشناسان بین‌المللی به عنوان مشاور «ابومحمد جولانی»، منصوب شده است. در سال ۲۰۱۶ شایعه‌ای منتشر شد که این تروریست کشته شده است، اما تصاویر به قدری ناواضح بودند که صحت خبر تأیید نشد.
چندی پیش نیز روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی با عنوان «سرکرده شورشیان سوریه میانه‌رو نیست» تأکید کرد که «جولانی» سعی دارد دیدگاه‌های خود را مثبت نشان دهد، اما هنوز اقدام عملی درخصوص چیزی که می‌گوید، برنداشته است. آیا این تروریست‌ها که هر روز مسئولیتی در این دولت می‌گیرند، نشان از این نیست که در همچنان بر همان پاشنه وحشی‌گری می‌چرخد؟! چندی پیش یک تروریست دیگر که سابقه شلیک به سر اُسرای زن را داشت، رئیس قوه قضائیه این دولت کذایی شد!
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست
خبر دیگر از سوریه آنکه منابع خبری از تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه بدون اعتراض یا اقدام جولانی خبر می‌دهند. این منابع بیان کردند که نظامیان صهیونیست دو کیلومتر در شرق شهر السلام در قنیطره رخنه کرده و اقدام به گشت‌زنی مقابل ساختمان اداره امنیت سوریه در این منطقه کردند؛ همچنین ارتش رژیم صهیونیستی مواضع خود را در بلندی‌های استراتژیک در شهرک کودنا در حومه جنوبی قنیطره تقویت کرده است. گفتنی است که پیش از این «عمر عقله»، یکی از شخصیت‌های برجسته استان قنیطره واقع در جنوب سوریه، تأکید کرده بود که بعد از سقوط دمشق دیگر همگان می‌دانند کنترل ۹۵ درصد از این استان به دست رژیم صهیونیستی افتاده است. مأموریت این نظامیان جمع‌آوری اطلاعات امنیتی و جاسوسی است. این در حالی است که گشت‌زنی نظامیان صهیونیست در برابر چشمان عناصر وابسته به رژیم تروریستی جولانی بدون وقوع هیچ‌گونه درگیری میان آن‌ها صورت می‌گیرد.
این اخبار در شرایطی منتشر می‌شود که «ویلیام اسبیندلر» با بیان اینکه «موضوع امنیت در سوریه همچنان یک نگرانی کلیدی است»، اظهار کرد: «شرایط زندگی و وضعیت زیرساخت‌های ویران شده از جمله آب، فاضلاب، مسکن، مدارس و بیمارستان‌ها پس از ۱۴ سال جنگ در این کشور بسیار وخیم است. در حالی که شرایط سوریه هنوز ناپایدار است نباید هیچ یک از پناهندگان سوری به زور بازگردانده شوند زیرا اکثر پناهندگان در نهایت با بهبود شرایط در سوریه به میل خود به این کشور بازخواهند گشت.»



 



 

 


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۱۱/۰۳، ۰۶:۲۶:۱۱       بازدیدها: 1