به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,809
بازدید دیروز: 12,254
بازدید هفته: 28,569
بازدید ماه: 226,344
بازدید کل: 25,836,713
افراد آنلاین: 40
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۷ فروردین ۱٤۰٤
Wednesday , 16 April 2025
الأربعاء ، ۱۸ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
ماجرای درخواست معترضان آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش برای استخدام ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
ماجرای درخواست معترضان آزمون 
کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش برای استخدام
   ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
‫تحصن داوطلبان یک آزمون در مقابل آموزش و پرورش/ موضوع چه بود؟‬‎
جمعی از شرکت کنندگان آزمون استخدامی(سال گذشته) کیفیت‌بخشی وزارت آموزش‌و‌پرورش ضمن اعتراض به نتایج اعلام شده؛ خواستار بازبینی نتایج هستند.
به گزارش ایرنا، این افراد پس از اعلام نتایج آزمون استخدامی کیفیت بخشی در مهر ۱۴۰۳، بارها اعتراض خود را نسبت به نتیجه آزمون اعلام کرده‌اند. معترضان براین باورند که نمرات مصاحبه‌ آزمون به صورت سلیقه‌ای و بدون رعایت استانداردهای قانونی ثبت و اعلام شده و یا اینکه در بررسی و اعلام نمرات خطای سیستمی رخ داده و تراز قبولی(حداقل کسب نمره) در جریان بررسی اعتراضات افزایش یافته است.
آزمون استخدامی کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب در ۳۱ استان(۱۵۴ شهر) در چهار رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برای استخدام معلم برگزار شد و قرار بود بر اساس اعلام وزارت آموزش‌و‌پرورش حدود ۱۹ هزار نفر از طریق این آزمون جذب شوند که در مرحله اول ۱۱ هزار نفر و در مرحله تکمیل ظرفیت هشت هزار نفر دیگر پذیرفته شدند.
نتایج این آزمون هشتم مهر سال گذشته منتشر شد، اما گروهی از شرکت‌کنندگان آزمون پس از اعلام نتایج و پذیرفته نشدن، نسبت به نمره خود بر این مبنا که نمرات مصاحبه و گزینش آنها سلیقه‌ای و بدون رعایت استانداردهای گزینش و مصاحبه بوده است، اعتراض کردند.
معترضان به نتایج آزمون می‌گویند که در جلسه مصاحبه تخصصی آزمون‌، به خوبی همه سؤالات و خواست‌های مطرح شده را پاسخ داده‌اند، اما در نهایت پذیرفته نشده و در آزمون رد شده‌اند، این گروه همچنین مدعی شدند که نمرات ۱۲ هزار نفر از شرکت‌کنندگان آزمون پاک شده و برخی دیگر به جای پذیرفته‌شدگان، استخدام شده‌اند، خواسته آنها این بود که ریز نمرات داوطلبان آزمون در سایت جهاد دانشگاهی بارگذاری شود.
البته معترضین ادعاهای دیگری هم مطرح کردند از جمله اینکه به جای استخدام ۱۹ هزار نفر، ۱۱ هزار نفر از سوی آموزش‌و‌پرورش استخدام شده‌اند؛ در حالی که برنامه وزارت آموزش‌و‌پرورش جذب ۱۱ هزار نفر در آزمون اولیه و جذب هشت هزار نفر دیگر در مرحله تکمیل ظرفیت بوده است.
وزارت آموزش‌و‌پرورش نیز در پاسخ به اعتراض و تجمع این افراد(در همان زمان)، اعلام کرد که ابتدا این داوطلبان با در دست داشتن اصل کارنامه نتایج ثانویه(۲۱ مهر تا ۲۱ آذر) به هسته گزینش آموزش‌و‌پرورش استان محل ارزیابی خود مراجعه و نسبت به ارائه درخواست کتبی تجدید‌نظر اقدام و مراحل بررسی پرونده خود در این فرآیند را از هسته مذکور پیگیری کنند.
معترضان به نتیجه آزمون این کار را انجام دادند ولی باز در نتیجه قبلی تغییری حاصل نشد و دوباره درخواست کردند که آموزش‌و‌پرورش کارنامه و عملکرد آنها را بررسی کرده و به صورت عادلانه‌ نسبت به ثبت‌ نمرات آنها اقدام کند که وزارت آموزش‌و‌پرورش بلافاصله پس از اتمام فرآیند رسیدگی به اعتراض‌ داوطلبان آموزگاری و دبیری اعلام کرد که بررسی و رسیدگی به اعتراض‌های گروه کیفیت بخشی در اولویت قرار گرفته است و سامانه‌ای با عنوان «کارا» را از آذرماه سال قبل برای رسیدگی به اعتراضات داوطلبان آزمون کیفیت بخشی در اختیار کارگروه‌های استانی قرار داد تا با نهایت دقت در اداره کل آموزش‌وپرورش استان‌ها، موضوع بررسی شود.
وزارت آموزش‌و‌پرورش در این اطلاعیه‌ای اعلام کرد، مطابق ضوابط مشاغل آزمون کیفیت بخشی درج شده در دفترچه آزمون و همچنین اطلاعیه اعلام نتایج اولیه‌(معرفی شدگان برای ارزیابی تکمیلی) براساس شغل مورد تقاضا، داوطلبان مکلف بوده‌اند که در زمان تعیین شده در آزمون موردکاوی‌(همه مشاغل کیفیت بخشی) و آزمون عملی‌(مربی امور تربیتی وسبک زندگی و مربی تربیت بدنی و سلامت) شرکت کنند؛ بنابراین در این صورت عدم شرکت در آزمون‌های مزبور منجر به عدم کسب نمره ارزیابی برای موارد مذکور شده است.
پس از اعلام نتایج بررسی کارنامه شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی که در دی ماه ۱۴۰۳ انجام شد، باز هم این افراد به موضوع اعتراض کرده و از آن زمان تاکنون خواستار استخدام خود هستند.
علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌و‌پرورش نیز با اشاره به اقدامات انجام شده برای رسیدگی به اعتراضات شرکت‌کنندگان در آزمون استخدامی کیفیت بخشی، گفته که پرونده افرادی که مشکل گزینشی داشتند، دوباره بررسی می‌شود تا اطمینان یابیم حق کسی ضایع نمی‌شود.
علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش‌و‌پرورش نیز در این رابطه تاکید کرده که در آزمون استخدامی آینده، بخشی از سهم استخدام به نیروهای کیفیت ‌بخشی تعلق می‌گیرد.
به‌رغم تمامی این اقدامات، اما همچنان شاهد ادامه اعتراض این افراد هستیم معترضانی که در براساس اعلام آموزش‌و پرورش در آزمون پذیرفته نشده‌اند ولی معتقدند نتیجه آزمون بدون لحاظ ضوابط و سلیقه‌ای اعلام شده است.

 

 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰۱/۲۶، ۰۶:۰۱:٤۲       بازدیدها: 38