خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....
۱۴۰۴/۰۲/۰۲

در شرایطی که واشنگتن برای شهروندان خود هشدار سفر به سوریه صادر میکند، قانونگذاران آمریکایی و تروریستهای حاکم بر سوریه دمخور شدهاند و عکس یادگاری میگیرند!
منابع رسمی سوریه روز سهشنبه خبر دادند «مارلین استوتزمن»، از اعضای کنگره آمریکا، در کاخ ریاستجمهوری سوریه با «ابومحمد الجولانی»، رئیس تروریستهای حاکم بر سوریه، که تا چندی پیش در فهرست تروریستی واشنگتن قرار داشت، دیدار و گفتوگو کرده است. این دیدار در شرایطی انجام شده است که تنها چهار روز پیش یعنی در روز شنبه تصاویری از دیدار نماینده حزب جمهوریخواه ایالت فلوریدا «کوری میلز» با سرکرده شورشیان سوریه منتشر شد. قانونگذاران آمریکایی در حالی به دمشق سفر میکنند که واشنگتن برای شهروندان خود هشدار سفر به سوریه صادر کرده است. استوتزمن به خبرگزاری سوری «سانا» گفت: دیدار او با ابومحمد الجولانی «عالی» بوده است. عکسهای یادگاری که از این دیدارها منتشر شده توجه رسانهها را به خود جلب کرده است. منابع سوری تنها به انتشار تصاویری از این دیدار بسنده کردهاند و به جزئیات این دیدار و زمان آن اشارهای نکردهاند. آنطور که «فارس» نوشته است، در حالی که قانونگذاران آمریکایی به پای ثابت دیدارهای جولانی تبدیل شدهاند، روزنامه «الوطن» خبر داده هیئتی رسمی و بلندپایه از دولت شورشیان شامل وزیر خارجه برای شرکت در نشستی به آمریکا سفر کردهاند.
استراتژی 5 مرحلهای صهیونیستها برای پاکسازی قومی غزه
ترامپ: درباره ایران با نتانیاهو در یک جبهه هستیم
در حالی که کسانی ادعا میکنند میان ترامپ و نتانیاهو درباره ایران اختلاف وجود دارد، ترامپ تأکید کرد: من و نتانیاهو در تمامی موضوعات- از جمله ایران- در یک جبهه قرار داریم.
ترامپ ضمن پیامی در شبکههای پیامرسان نوشت: من به تازگی با نخستوزیر اسرائیل، بیبی نتانیاهو، در مورد موضوعات متعددی از جمله تجارت، ایران و غیره صحبت کردهام. تماس بسیار خوب انجام شد. ما در هر موضوعی همنظر هستیم و با هم در یک طرف قرار داریم.
یادآور میشود مقامات ارشد آمریکایی بارها طی چند هفته اخیر با مقامات رژیم صهیونیستی رایزنی کرده و گزارش مذاکرات با ایران را هر بار به صهیونیستها به عنوان وظیفهای روتین ارائه کردهاند.
همزمان، و در آستانه دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، وزارت خزانهداری آمریکا از وضع تحریمهای جدیدی علیه ایران خبر داد. در بیانیه صادره از سوی وزارت خزانهداری آمریکا آمده است: دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری (OFAC) سید اسدالله امام جمعه، از فعالان ایرانی گاز مای و شبکه شرکتی او را که مجموعاً مسئول ارسال صدها میلیون دلار LPG و نفت خام ایران به بازارهای خارجی هستند، در لیست تحریمهای خود قرار داد. شبکه گسترده وی شامل یک کشتی به نام TINOS I بوده که قصد بارگیری محمولهای را در سال ۲۰۲۴ در سواحل هیوستون واقع در تگزاس داشت، اما ناکام ماند. علاوهبر نفت خام، LPG همچنان منبع اصلی درآمد ایران است که از آن برای برنامههای هستهای و برنامههای تسلیحات متعارف پیشرفته استفاده میکند!
وزیر خزانهداری آمریکا گفت: امام جمعه و شبکه او به دنبال صادرات هزاران محموله LPG برای فرار از تحریمها و ایجاد درآمد برای ایران بودند. برای بیش از یک دهه، اسدالله امام جمعه مستقر در ایران و پسرش میثم مقیم امارات، مالک شبکه فروش، انتقال و تحویل LPG با استفاده از چندین شرکت مستقر در ایران و امارات بودهاند که هزاران محموله را از پاکستان صادرات میکردند. در همین حال برخی رسانهها خبردادهاند که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، میراف سیرین، شهروند دو تابعیتی اسرائیلی-آمریکایی را به عنوان مسئول جدید پرونده ایران در شورای امنیت ملی کاخ سفید منصوب کرده است.
مشاور ارشد وزیر دفاع آمریکا با تأکید بر قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت که ورود به جنگ با جمهوری اسلامی ایران میتواند از منظر جانی، مالی و بیثباتی منطقهای، بسیار پرهزینه باشد.
دن کالدول، مشاور ارشد وزیر دفاع آمریکا، در گفتوگویی با تاکر کارلسون، مجری سابق شبکه فاکسنیوز و تحلیلگر نزدیک به دونالد ترامپ، با بررسی آخرین وضعیت نظامی جمهوری اسلامی ایران، پیامدهای احتمالی اقدام نظامی علیه کشورمان و همچنین موقعیت نظامی ایالات متحده در منطقه را مورد بررسی قرار داد.
تاکر کارلسون با اشاره به تحولات منطقهای تصریح کرد: ایالات متحده تحت فشار سنگینی قرار دارد تا وارد جنگی با کشوری شود که نهتنها عراق نیست، بلکه بهمراتب قدرتمندتر از عراق است. وی در ادامه پرسید: بهاستناد اطلاعات در دسترس عموم، ارزیابی شما از قدرت نظامی فعلی جمهوری اسلامی ایران چیست؟
در پاسخ، دن کالدول، مشاور ارشد وزیر دفاع ایالات متحده، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همچنان توانمندیهای قابلتوجهی در حوزه نظامی متعارف حفظ کرده است. وی خاطرنشان کرد: ایران دارای نیروی موشکی مؤثر، نیروهای نیابتی فعال در عراق و همچنین یک برنامه پهپادی بسیار کارآمد است.
کالدول تأکید کرد: به باور جمهوری اسلامی ایران، نیروی موشکی بیش از برنامه هستهای، ضامن نهائی بقای (نظام)و بقای ملی این کشور است؛ برداشتی که ریشه در تجربه جنگ ایران و عراق دارد. وی افزود: این تجربه باعث شده تا جمهوری اسلامی به سرمایهگذاری گستردهای در حوزه موشکهای بالستیک، پهپادها، موشکهای کروز و سایر تجهیزات دوربرد اقدام کند؛ تجهیزاتی که قابلیت هدفگیری در سراسر منطقه را دارند و تهدید اصلی محسوب میشوند.
کارلسون: در صورت حمله به تأسیسات هستهای ایران شمار زیادی از نظامیان آمریکایی کشته خواهند شد
کارلسون با اشاره به خطرات جنگ با ایران اظهار کرد: به نظر میرسد تحلیلگران و متخصصان نظامی به این جمعبندی رسیدهاند که در صورت مشارکت ایالات متحده در حمله به تأسیسات هستهای ایران، شمار زیادی از نظامیان آمریکایی کشته خواهند شد.
مشاور ارشد وزیر دفاع ایالات متحده در واکنش به این تحلیل گفت: این خطر بهطور جدی وجود دارد. وی یادآور شد: در ادبیات نظامی عبارتی رایج وجود دارد که میگوید «هیچ برنامهای از تماس نخست با دشمن جان سالم به در نمیبرد»؛ این گزاره بهطور عمده صحیح است و به این معناست که هیچ فرضی در میدان نبرد دوام نمیآورد، اما با این حال، احتمال وقوع تلفات بالا کاملاً واقعی است.
وی خاطرنشان کرد: این مسئله هماکنون بخشی از محاسبات راهبردی بسیاری از تصمیمگیران در دولت ایالات متحده است. بهطور کلی، ورود به جنگ با جمهوری اسلامی ایران میتواند از منظر جانی، مالی و بیثباتی منطقهای، بسیار پرهزینه باشد.
کارلسون در ادامه گفت: این هزینهها شامل جان و سرمایه آمریکاییها میشود.
کالدول در پاسخ تصریح کرد: این موضوع نهتنها شامل جان آمریکاییها، بلکه شامل جان عراقیها، سعودیها، اماراتیها، اسرائیلیها و البته خود ایرانیها نیز میشود. وی افزود: وقوع چنین جنگی میتواند فوقالعاده پرهزینه باشد و این مسئله برای تمام ناظران منطقهای کاملاً روشن است.
برخی کشورها منطقه نیز متوجه هزینه درگیری با ایران شدهاند و به همین دلیل در تعامل با ایران تغییر موضع دادهاند
وی ادامه داد: در سالهای اخیر، برخی کشورها در منطقه نیز متوجه این هزینهها شدهاند و به همین دلیل در تعامل با ایران، تغییر موضع دادهاند. این کشورها در حال اتخاذ رویکردهای متفاوتی هستند تا از تبعات سنگین یک جنگ تمامعیار با ایران جلوگیری کنند.
کالدول خاطرنشان کرد: این تغییر رفتار، نشانه درک عمیق آنها از پیامدهای ویرانگر یک جنگ احتمالی با جمهوری اسلامی است. وی در پایان گفت: رئیسجمهور و معاون وی نیز از این واقعیتها آگاه هستند و به همین علت، دیپلماسی را در اولویت قرار دادهاند.
کارلسون با اشاره به حضور نظامی ایالات متحده در منطقه بیان کرد: اخیراً نموداری دیدم که شمار پایگاههای نظامی آمریکا را در اطراف خلیجفارس نشان میداد. اگرچه مشخص نبود که این فهرست کامل باشد، اما تعداد این پایگاهها بسیار زیاد بود. این اطلاعات بهطور عمومی در دسترس است و نشان میدهد که شمار زیادی از نیروهای آمریکایی در نقاط مختلف منطقه مستقر هستند. وی اضافه کرد: برخی از این پایگاهها بهویژه در عراق و سوریه، بسیار کوچک و فاقد تدابیر دفاعی کافی هستند. بنابراین، پرسش اینجاست که چرا جان این نیروها در معرض خطر قرار نگیرد؟
کالدول در پاسخ گفت: مسئله تنها محدود به جان نیروهای نظامی ایالات متحده نیست. وی تأکید کرد: همانگونه که بهدرستی اشاره کردید، این واقعیت اغلب در بحثهای نظامی نادیده گرفته میشود. کارلسون در پایان اظهار کرد: حتی در تحلیلها نیز به این تهدید علیه جان شهروندان آمریکایی اشاره نمیشود.