به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 387
بازدید دیروز: 7,860
بازدید هفته: 34,955
بازدید ماه: 27,864
بازدید کل: 25,894,601
افراد آنلاین: 37
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Thursday , 24 April 2025
الخميس ، ۲۶ شوّال ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۴/۰۲/۰۲

خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....  

   ۱۴۰۴/۰۲/۰۲

خوش‌خدمتی تازه جولانی برای نتانیاهو با دستگیری شماری از رهبران مقاومت فلسطین
برخی منابع فلسطینی در دمشق از بازداشت ۲ تن از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین توسط نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه (تروریست‌های کت‌و‍‌شلوارپوش!) خبر دادند.
برخی منابع فلسطینی در دمشق اعلام کردند که نیروهای امنیتی دولت موقتِ خودخوانده سوریه، بامداد دوشنبه «خالد خالد»، مسئول جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سوریه، و «ابوعلی یاسر»، 
مسئول کمیته ساماندهی منطقه سوریه، در این جنبش را بدون ارائه دلیلی بازداشت کردند. آن‌طور که «ایسنا» نوشته است، این منابع به خبرگزاری آلمان گفتند که بازداشت خالد کمتر از ۴۸ساعت 
بعد از سفر «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، به دمشق و دیدارش با «احمد الشرع»، (ملقب به ابومحمد الجولانی) رئیس دولت موقتِ خودخوانده، سوریه انجام شد. این را نیز باید به حساب خوش‌رقصی جدید الجولانی برای رژیم آپارتاید اسرائیل گذاشت. 
شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین با انتشار بیانیه‌ای خواستار آزادی ۲ تن از فرماندهان برجسته‌اش در سوریه شد.
 
 
عکس یادگاری قانونگذاران آمریکایی با تروریست‌های حاکم بر سوریه

 در شرایطی که واشنگتن برای شهروندان خود هشدار سفر به سوریه صادر می‌کند، قانون‌گذاران آمریکایی و تروریست‌های حاکم بر سوریه دمخور شده‌اند و عکس یادگاری می‌گیرند!
منابع رسمی سوریه روز سه‌شنبه خبر دادند «مارلین استوتزمن»، از اعضای کنگره آمریکا، در کاخ ریاست‌جمهوری سوریه با «ابومحمد‌ الجولانی»، رئیس تروریست‌های حاکم بر سوریه، که تا چندی پیش در فهرست تروریستی واشنگتن قرار داشت، دیدار و گفت‌وگو کرده است. این دیدار در شرایطی انجام شده است که تنها چهار روز پیش یعنی در روز شنبه تصاویری از دیدار نماینده حزب‌ جمهوری‌خواه ایالت فلوریدا «کوری میلز» با سرکرده شورشیان سوریه منتشر شد. قانون‌گذاران آمریکایی در حالی به دمشق سفر می‌کنند که واشنگتن برای شهروندان خود هشدار سفر به سوریه صادر کرده است. استوتزمن به خبرگزاری سوری «سانا» گفت: دیدار او با ابومحمد الجولانی «عالی» بوده است. عکس‌های یادگاری که از این دیدارها منتشر شده توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده است. منابع سوری تنها به انتشار تصاویری از این دیدار بسنده کرده‌اند و به جزئیات این دیدار و زمان آن اشاره‌ای نکرده‌اند. آن‌طور که «فارس» نوشته است، در حالی که قانون‌گذاران آمریکایی به پای ثابت دیدارهای جولانی تبدیل شده‌اند، روزنامه «الوطن» خبر داده هیئتی رسمی و بلندپایه از دولت شورشیان شامل وزیر خارجه برای شرکت در نشستی به آمریکا سفر کرده‌اند.

 

استراتژی 5 مرحله‌ای صهیونیست‌ها برای پاکسازی قومی غزه

مترجم: سید محمد امین آبادی
مفهوم «اسرائیل بزرگ» یکی از اهداف بنیادین صهیونیسم و نخبگان سیاسی اسرائیل به شمار می‌رود. اسرائیل طی دهه‌ها تلاش کرده است تا جمعیت عرب را به‌طور گسترده از سرزمین تاریخی فلسطین بیرون براند. برای رهبران فعلی اسرائیل و بخش بزرگی از جامعه اسرائیلی، جنگ غزه به فرصتی کلیدی تبدیل شده است؛ فرصتی که از نظر آن‌ها می‌تواند زمینه حذف کامل فلسطینی‌ها از غزه را فراهم کند. از ابتدای جنگ در اکتبر ۲۰۲۳، اسرائیل به‌طور آشکار تمایل خود را برای پاک‌سازی غزه از جمعیت فلسطینی نشان داده است. با نزدیک‌تر شدن اسرائیل به اجرای این هدف کلان، ضروری است که مسیر این رژیم به سوی پاک‌سازی قومی را بررسی کنیم؛ مسیری که بر پایه یک برنامه جامع پنج‌مرحله‌ای پیش می‌رود.
مرحله اول: خاموش کردن صدای رسانه‌ها
با تکیه بر دهه‌ها تجربه در بیرون راندن فلسطینی‌ها از سرزمین‌شان، رهبران فعلی رژیم اسرائیل دریافتند که برای خالی‌ کردن غزه، نخستین گام باید محدود کردن پوشش رسانه‌ای انتقادی باشد. از همین رو، از آغاز جنگ، اسرائیل غزه را از دنیای خارج جدا کرد. در اکتبر ۲۰۲۳، اسرائیل کنترل شدیدتری بر مرزهای غزه اعمال کرد و ورود خبرنگاران بین‌المللی به این منطقه را ممنوع ساخت. رژیم اسرائیل در همان ماه نخست جنگ‌، به خبرگزاری فرانسه و رویترز اعلام کرد که نمی‌تواند امنیت خبرنگاران‌شان در غزه را تضمین کند. در جریان مذاکرات آتش‌بس در نوامبر ۲۰۲۳، گزارش شد که ایالات متحده – نزدیک‌ترین متحد و حامی مالی اصلی اسرائیل – نگرانی خود را ابراز کرده بود که توقف موقت در درگیری‌ها ممکن است موجب دسترسی بیشتر رسانه‌های بین‌المللی به غزه شود. در واکنش به این نگرانی، اسرائیل و آمریکا تلاش کردند تا در طول آتش‌بس 6 روزه از بسته شدن مرزهای غزه بر روی خبرنگاران اطمینان حاصل کنند.
اسرائیل همچنین به‌طور سیستماتیک خبرنگاران را هدف قرار داده است . تاکنون بیش از ۲۰۰ خبرنگار در غزه کشته شده‌اند، که این رقم یک رکورد جهانی در درگیری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود. دو هفته پیش، اسرائیل یک چادر رسانه‌ای‌ را بمباران کرد و خبرنگار فلسطینی، «احمد منصور»، را زنده زنده در آتش سوزاند. لحظات پایانی زندگی او در ویدئویی تکان‌دهنده که با تلفن همراه ضبط شده بود، ثبت شده است. افزون بر این، اسرائیل فعالیت چندین رسانه را در داخل فلسطین اشغالی ممنوع کرده و دفاتر شبکه الجزیره را هم در اسرائیل و هم در کرانه باختری تعطیل کرده است.
مرحله دوم: کاهش جمعیت
رژیم اسرائیل در دومین مرحله از طرح پاکسازی قومی خود به دنبال نابودی و کشتار هرچه بیشتر فلسطینی‌های ساکن غزه بوده است. این کار عمدتاً از طریق  بمباران‌های هوائی گسترده و بی‌وقفه انجام شده است. در یکی از جلسات کابینه در اواخر سال ۲۰۲۳، «بنیامین نتانیاهو» از تمایل خود برای «کاهش» جمعیت غزه «تا حداقل ممکن» سخن گفته بود. در همین راستا، اسرائیل هزاران بمب را به‌طور کور بر این منطقه کوچک فرو ریخته و ده‌ها هزار فلسطینی – عمدتاً زن و کودک – را به قتل رسانده است. اسرائیل نه‌تنها از تلفات غیرنظامی پرهیز نکرده، بلکه به‌نظر می‌رسد آن را به‌عنوان بخشی از سیاست خود دنبال کرده است. شاید هولناک‌ترین نمونه از این رویکرد، نسبت هدف‌گیری ۱۰۰ به ۱ باشد؛ سیستمی که به ارتش اسرائیل اجازه می‌دهد در جریان هدف قرار دادن یک فرمانده حماس، بیش از ۱۰۰ غیرنظامی را به قتل برساند.
سیاست‌های موسوم به «منطقه مرگ» تضمین می‌کنند که سربازان اسرائیلی ابتدا شلیک و بعداً سؤال کنند. یکی از فرماندهان ارتش اسرائیل به‌تازگی به نیروهای خود گفته بود: «هر کسی را که می‌بینید، دشمن فرض کنید. اگر حرکتی دیدید، شلیک کنید، تهدید را خنثی کنید و به حرکت ادامه دهید. تردید نکنید و به‌دنبال تحلیل مجدد نباشید». بمباران و تیراندازی تنها ابزار اسرائیل برای کاهش جمعیت غزه نبوده ‌است. این رژیم همچنین سیاست «گرسنگی اجباری» را دنبال کرده است.
ژنرال بازنشسته اسرائیلی، «گیورا آیلند»، در اوایل اکتبر ۲۰۲۳ به رسانه‌های اسرائیلی گفت که ایجاد «بحران انسانی» در غزه ضروری است. آیلند بعدتر طرحی با عنوان «طرح ژنرال‌ها» منتشر کرد که در آن راهبردی بر پایه گرسنگی تشریح شده بود؛ راهبردی که در آن فلسطینی‌ها تنها دو گزینه داشتند: «تسلیم یا گرسنگی». به‌نظر می‌رسد اسرائیل این دستورالعمل را اجرا کرده است. این رژیم در طول جنگ، ورود غذا و آب به غزه را مسدود کرده است. در تابستان ۲۰۲۴، سازمان ملل اعلام کرد که قحطی در غزه حاکم شده و شمار زیادی از کودکان به‌دلیل سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند. سازمان‌های حقوق بشری مانند دیده‌بان حقوق بشر، به این نتیجه رسیده‌اند که اسرائیل به‌صورت عمدی فلسطینی‌ها را دچار گرسنگی کرده است. دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرده است که اسرائیل از «گرسنگی به‌عنوان سلاح جنگی» استفاده کرده است.
مرحله سوم: نابودی نظام سلامت غزه
سومین مرحله از برنامه پاک‌سازی قومی اسرائیل در امتداد مرحله دوم قرار دارد. در این مرحله، اسرائیل تلاش کرده است تا حد امکان زیرساخت‌های درمانی غزه را نابود کند. این اقدام باعث شده است که هزاران مجروح بمباران‌ها همچنان در رنج بمانند و بسیاری نیز به‌تدریج جان ببازند. در چارچوب این سیاست، اسرائیل به‌طور سیستماتیک به بیمارستان‌ها حمله کرده و آن‌ها را ویران کرده است. در دسامبر ۲۰۲۴، دفتر حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد که این حملات، نظام سلامت غزه را «در آستانه فروپاشی کامل» قرار داده و «اثری فاجعه‌بار بر دسترسی فلسطینی‌ها به خدمات درمانی» گذاشته است. اسرائیل همچنین کارکنان حوزه سلامت را هدف قرار داده است. به گفته دفتر رسانه‌ای دولت غزه، بیش از هزار پزشک و ‌پرستار کشته شده و بیش از ۳۰۰ تن دیگر بازداشت یا شکنجه شده‌اند. در دسامبر، اسرائیل مدیر یکی از آخرین بیمارستان‌های فعال در غزه را ربود. در ماه گذشته نیز ۱۵ امدادگر و نیروهای نجات را به قتل رساند و آن‌ها را به همراه آمبولانس‌هایشان در یک گور جمعی دفن کرد. اسرائیل علاوه‌بر حملات مستقیم، به‌شکلی سازمان‌یافته مانع ورود تجهیزات پزشکی حیاتی شده است. نبود داروهای بیهوشی باعث شده که بسیاری از فلسطینی‌ها – از جمله کودکان – بدون بی‌حسی عمل قطع عضو را تحمل کنند. کمبود سوخت برای ژنراتورها نیز موجب از کار افتادن دستگاه‌های انکوباتور شده و نوزادان بسیاری را به کام مرگ کشانده است.
مرحله چهارم: غیرقابل سکونت کردن غزه
سه مرحله نخست به‌تنهائی کافی‌اند تا جهنمی واقعی پدید آورند؛ اما مرحله چهارم شاید مهم‌ترین بخش از تلاش اسرائیل برای پاک‌سازی قومی باشد. در این مرحله، اسرائیل تلاش کرده است غزه را چنان غیرقابل سکونت کند که فلسطینی‌ها چاره‌ای جز فرار نداشته باشند. این رژیم به‌طور سیستماتیک خانه‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، پناهگاه‌ها و جاده‌ها را ویران کرده است. به‌گزارش سازمان پزشکان بدون مرز، تا ژانویه، بیش از ۹۰ درصد واحدهای مسکونی در غزه به‌طور کامل یا جزئی تخریب شده بودند.«استیو ویتکاف»، فرستاده ترامپ، پس از بازدید از غزه در ژانویه گفت که «تقریباً هیچ‌چیز باقی نمانده» و برنامه‌های بازسازی را «غیرممکن» دانست. اندکی بعد، ترامپ نیز از غزه به عنوان «منطقه ویران شده » یاد کرد. این اظهارات نه صرفاً مشاهداتی بیطرفانه، بلکه تأییدی ضمنی بر برنامه اسرائیل تلقی می‌شوند. منطق پشت این گفته‌ها چنین است: حال که غزه به سرزمینی ویران بدل شده، واکنش «انسان‌دوستانه» آن است که ساکنان باقیمانده‌اش را به‌جای دیگری منتقل کنیم.
مرحله پنجم: مشروعیت‌بخشی دیپلماتیک
 رژیم اسرائیل امیدوار است که مرحله پنجم، واپسین گام در پاک‌سازی کامل قومی غزه باشد. این مرحله بر مانورهای سیاسی تهاجمی و هماهنگی‌های لجستیکی متمرکز است تا هدف نهائی تحقق یابد. در ژانویه، ترامپ پیشنهاد اخراج جمعی فلسطینی‌ها از غزه را مطرح کرد؛ طرحی که اسرائیل بلافاصله از آن حمایت کرد. اما آنچه «پیشنهاد ترامپ» نام گرفت، اصالتاً از سوی ترامپ ارائه نشده بود. این طرح ریشه در خود اسرائیل دارد و بخشی از چشم‌انداز گسترده‌تر «اسرائیل بزرگ» و راهبرد دیرینه پاک‌سازی قومی این رژیم است. نسبت دادن آن به ترامپ، در واقع پوششی برای پنهان کردن نقش اسرائیل و اعطای اعتبار به این طرح است. فراتر از این برندسازی، اسرائیل یک نهاد ویژه برای تسهیل تخلیه جمعیت غزه تأسیس کرده، از تصرف بخشی از خاک نوار غزه خبر داده و با کشورهای ثالث – از جمله سومالی و سودان جنوبی – رایزنی کرده تا فلسطینی‌ها را بپذیرند. اینکه اسرائیل در اجرای این طرح موفق خواهد شد یا نه، هنوز روشن نیست. در حال حاضر، تحقق پاک‌سازی کامل قومی بعید به نظر می‌رسد. بسیاری از فلسطینی‌ها این طرح را رد کرده‌اند و اتحادیه عرب نیز طرحی پنج‌ساله برای بازسازی غزه ارائه کرده است. حتی اگر طرح اسرائیل در نهایت شکست بخورد باز هم چیزی خطرناک بر جای خواهد گذاشت: یک نقشه راه قرن بیست‌و‌یکی برای پاک‌سازی قومی.
منبع: میدل ایست آی



ترامپ: درباره ایران با نتانیاهو در یک جبهه هستیم
در حالی که کسانی ادعا می‌کنند میان ترامپ و نتانیاهو درباره ایران اختلاف وجود دارد، ترامپ تأکید کرد: من و نتانیاهو در تمامی موضوعات- از جمله ایران- در یک جبهه قرار داریم.
ترامپ ضمن پیامی در شبکه‌های پیام‌رسان نوشت: من به تازگی با نخست‌وزیر اسرائیل، بی‌بی نتانیاهو، در مورد موضوعات متعددی از جمله تجارت، ایران و غیره صحبت کرده‌ام. تماس بسیار خوب انجام شد. ما در هر موضوعی هم‌نظر هستیم و با هم در یک طرف قرار داریم.
یادآور می‌شود مقامات ارشد آمریکایی بارها طی چند هفته اخیر با مقامات رژیم صهیونیستی رایزنی کرده و گزارش مذاکرات با ایران را هر بار به صهیونیست‌ها به عنوان وظیفه‌ای روتین ارائه کرده‌اند.
همزمان، و در آستانه دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، وزارت خزانه‌داری آمریکا از وضع تحریم‌های جدیدی علیه ایران خبر داد. در بیانیه صادره از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده است: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (OFAC) سید اسدالله امام جمعه، از فعالان ایرانی گاز مای و شبکه شرکتی او را که مجموعاً مسئول ارسال صدها میلیون دلار LPG و نفت خام ایران به بازارهای خارجی هستند، در لیست تحریم‌های خود قرار داد. شبکه گسترده وی شامل یک کشتی به نام TINOS I بوده که قصد بارگیری محموله‌ای را در سال ۲۰۲۴ در سواحل هیوستون واقع در تگزاس داشت، اما ناکام ماند. علاوه‌بر نفت خام، LPG همچنان منبع اصلی درآمد ایران است که از آن برای برنامه‌های هسته‌ای و برنامه‌های تسلیحات متعارف پیشرفته استفاده می‌کند!
وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: امام جمعه و شبکه او به دنبال صادرات هزاران محموله LPG برای فرار از تحریم‌ها و ایجاد درآمد برای ایران بودند. برای بیش از یک دهه، اسدالله امام جمعه مستقر در ایران و پسرش میثم مقیم امارات، مالک شبکه فروش، انتقال و تحویل LPG با استفاده از چندین شرکت مستقر در ایران و امارات بوده‌اند که هزاران محموله را از پاکستان صادرات می‌کردند. در همین حال برخی رسانه‌ها خبرداده‌اند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، میراف سیرین، شهروند دو تابعیتی اسرائیلی-آمریکایی را به ‌عنوان مسئول جدید پرونده ایران در شورای امنیت ملی کاخ‌ سفید منصوب کرده است.

 

مشاور ارشد وزیر دفاع آمریکا:  جنگ با ایران فاجعه‌ای با بهای سنگین انسانی و مالی است

مشاور ارشد وزیر دفاع آمریکا با تأکید بر قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت که ورود به جنگ با جمهوری اسلامی ایران می‌تواند از منظر جانی، مالی و بی‌ثباتی منطقه‌ای، بسیار پرهزینه باشد.
دن کالدول، مشاور ارشد وزیر دفاع آمریکا، در گفت‌وگویی با تاکر کارلسون، مجری سابق شبکه فاکس‌نیوز و تحلیلگر نزدیک به دونالد ترامپ، با بررسی آخرین وضعیت نظامی جمهوری اسلامی ایران، پیامدهای احتمالی اقدام نظامی علیه کشورمان و همچنین موقعیت نظامی ایالات متحده در منطقه را مورد بررسی قرار داد.
تاکر کارلسون با اشاره به تحولات منطقه‌ای تصریح کرد: ایالات متحده تحت فشار سنگینی قرار دارد تا وارد جنگی با کشوری شود که نه‌تنها عراق نیست، بلکه به‌مراتب قدرتمندتر از عراق است. وی در ادامه پرسید: به‌استناد اطلاعات در دسترس عموم، ارزیابی شما از قدرت نظامی فعلی جمهوری اسلامی ایران چیست؟
در پاسخ، دن کالدول، مشاور ارشد وزیر دفاع ایالات متحده، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همچنان توانمندی‌های قابل‌توجهی در حوزه نظامی متعارف حفظ کرده است. وی خاطرنشان کرد: ایران دارای نیروی موشکی مؤثر، نیروهای نیابتی فعال در عراق و همچنین یک برنامه پهپادی بسیار کارآمد است.
کالدول تأکید کرد: به باور جمهوری اسلامی ایران، نیروی موشکی بیش از برنامه هسته‌ای، ضامن نهائی بقای (نظام)و بقای ملی این کشور است؛ برداشتی که ریشه در تجربه جنگ ایران و عراق دارد. وی افزود: این تجربه باعث شده تا جمهوری اسلامی به سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در حوزه موشک‌های بالستیک، پهپادها، موشک‌های کروز و سایر تجهیزات دوربرد اقدام کند؛ تجهیزاتی که قابلیت هدف‌گیری در سراسر منطقه را دارند و تهدید اصلی محسوب می‌شوند.
کارلسون: در صورت حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران شمار زیادی از نظامیان آمریکایی کشته خواهند شد
کارلسون با اشاره به خطرات جنگ با ایران اظهار کرد: به نظر می‌رسد تحلیلگران و متخصصان نظامی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که در صورت مشارکت ایالات متحده در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، شمار زیادی از نظامیان آمریکایی کشته خواهند شد.
مشاور ارشد وزیر دفاع ایالات متحده در واکنش به این تحلیل گفت: این خطر به‌طور جدی وجود دارد. وی یادآور شد: در ادبیات نظامی عبارتی رایج وجود دارد که می‌گوید «هیچ برنامه‌ای از تماس نخست با دشمن جان سالم به در نمی‌برد»؛ این گزاره به‌طور عمده صحیح است و به این معناست که هیچ فرضی در میدان نبرد دوام نمی‌آورد، اما با این حال، احتمال وقوع تلفات بالا کاملاً واقعی است.
وی خاطرنشان کرد: این مسئله هم‌اکنون بخشی از محاسبات راهبردی بسیاری از تصمیم‌گیران در دولت ایالات متحده است. به‌طور کلی، ورود به جنگ با جمهوری اسلامی ایران می‌تواند از منظر جانی، مالی و بی‌ثباتی منطقه‌ای، بسیار پرهزینه باشد.
کارلسون در ادامه گفت: این هزینه‌ها شامل جان و سرمایه آمریکایی‌ها می‌شود.
کالدول در پاسخ تصریح کرد: این موضوع نه‌تنها شامل جان آمریکایی‌ها، بلکه شامل جان عراقی‌ها، سعودی‌ها، اماراتی‌ها، اسرائیلی‌ها و البته خود ایرانی‌ها نیز می‌شود. وی افزود: وقوع چنین جنگی می‌تواند فوق‌العاده پرهزینه باشد و این مسئله برای تمام ناظران منطقه‌ای کاملاً روشن است.
برخی کشورها منطقه نیز متوجه هزینه درگیری با ایران شده‌اند و به همین دلیل در تعامل با ایران تغییر موضع داده‌اند
وی ادامه داد: در سال‌های اخیر، برخی کشورها در منطقه نیز متوجه این هزینه‌ها شده‌اند و به همین دلیل در تعامل با ایران، تغییر موضع داده‌اند. این کشورها در حال اتخاذ رویکردهای متفاوتی هستند تا از تبعات سنگین یک جنگ تمام‌عیار با ایران جلوگیری کنند.
کالدول خاطرنشان کرد: این تغییر رفتار، نشانه درک عمیق آن‌ها از پیامدهای ویرانگر یک جنگ احتمالی با جمهوری اسلامی است. وی در پایان گفت: رئیس‌جمهور و معاون وی نیز از این واقعیت‌ها آگاه هستند و به همین علت، دیپلماسی را در اولویت قرار داده‌اند.
کارلسون با اشاره به حضور نظامی ایالات متحده در منطقه بیان کرد: اخیراً نموداری دیدم که شمار پایگاه‌های نظامی آمریکا را در اطراف خلیج‌فارس نشان می‌داد. اگرچه مشخص نبود که این فهرست کامل باشد، اما تعداد این پایگاه‌ها بسیار زیاد بود. این اطلاعات به‌طور عمومی در دسترس است و نشان می‌دهد که شمار زیادی از نیروهای آمریکایی در نقاط مختلف منطقه مستقر هستند. وی اضافه کرد: برخی از این پایگاه‌ها به‌ویژه در عراق و سوریه، بسیار کوچک و فاقد تدابیر دفاعی کافی هستند. بنابراین، پرسش اینجاست که چرا جان این نیروها در معرض خطر قرار نگیرد؟
کالدول در پاسخ گفت: مسئله تنها محدود به جان نیروهای نظامی ایالات متحده نیست. وی تأکید کرد: همان‌گونه که به‌درستی اشاره کردید، این واقعیت اغلب در بحث‌های نظامی نادیده گرفته می‌شود. کارلسون در پایان اظهار کرد: حتی در تحلیل‌ها نیز به این تهدید علیه جان شهروندان آمریکایی اشاره نمی‌شود.



 

 

 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰۲/۰۳، ۰۶:۰٤:۳۹       بازدیدها: 40